Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

SaraFina

#57276 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SaraFina »

Novak20 wrote: 07/03/2026 01:14
SaraFina wrote: 07/03/2026 01:13
Novak20 wrote: 07/03/2026 01:10

:lol:

Neki dan angažiram vehabiju da mi nešto odradi. Platim ga pa malo u priču. Kaže, gori su mi ovi moji od tebe. :lol:
Dobro ti je lik i rekao. A ti nas svrstavas na forumu u radikale neke. Nidje veze ba. 🤣
Ja nisam spominjao vehabije do ovog posta. Zamijenili ste me sa nekim drugim. :D
🤣🤣🤣🤣🤣
muha_sa

#57277 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by muha_sa »

Koji bolesnici :-) :-) :-)

https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... i-1118416/

Prvi čovjek MUP-a RS: U FBiH ima radikalizovanih ćelija, mogućnost terorističkog napada postoji

Željko Budimir, ministar unutrašnjih poslova RS-a, kaže da postoji mogućnost terorističkog napada, te da je zadatak MUP-a RS da sto spriječi

Željko Budimir, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, izjavio je da će službenici MUP-a RS učiniti sve da bi spriječili eventualne terorističke napade, te da su već preduzete mjere zaštite objekata koji bi mogli biti meta, poput objekata jevrejskih zajednica.

On je kazao da postoji mogućnost terorističkog napada, te da je zadatak MUP-a Republike Srpske da to spriječi

Potom je dodao kako je Bosna i Hercegovina i po tom pitanju kompleksna zemlja "u kojoj sigurno ima prikrivenih radikalizovanih ćelija koji u određenom trenutku mogu da budu aktivirani".

- Da li postoje određene veze sa određenim elementima u FBiH koje sežu još iz rata? Da. Gotovo nijedan teroristički napad u Evropi nije bio bez neke konekcije sa takozvanom "bosanskom vezom" - od 11. septembra do napada u Francuskoj i ostalih, kazao je on.

https://radiosarajevo.ba/vijesti/svijet ... ije/628356
sinuhe

#57278 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sinuhe »

Rat na Bliskom Istoku alarmira službe u BiH. Već smo imali teroristički napad u Bosanskoj Krupi sa smrtnim ishodom.
Naravno da u MUP RS imaju neki svoj pogled na te tokove.
PM72

#57279 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by PM72 »

A što ja moram plaćat da se izvuku njihove guzice? Nisam ih ja poslo,nisu radi mene tamo nego radi svojih objesnih guzica i selfija.Nek idu autom,pješke-baš me briga
Prpa.ba

#57280 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Prpa.ba »

sinuhe wrote: 07/03/2026 07:59 Rat na Bliskom Istoku alarmira službe u BiH. Već smo imali teroristički napad u Bosanskoj Krupi sa smrtnim ishodom.
Imate vi dugu historiju svojih pogleda. Posebno u periodu 92-95. Sad imamo i mi neki pogled na te vase tokove.
tramvajtrojka

#57281 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

PM72 wrote: 07/03/2026 09:14 A što ja moram plaćat da se izvuku njihove guzice? Nisam ih ja poslo,nisu radi mene tamo nego radi svojih objesnih guzica i selfija.Nek idu autom,pješke-baš me briga
Zato sto za to drzava i sluzi da pomogne svojim gradjanima kad je potrebno onda koji ce nam vrag ijedna ambasada igdje samo stvara nepotreban trosak

Ljudi se ibrete cifri od 800000KM da se spasi dvjestotinjak nasih gradjana a toliko kosta asfaltiranje 120m neke ulicice u Sarajevu
JohnnyS

#57282 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by JohnnyS »

tramvajtrojka wrote: 07/03/2026 09:51
PM72 wrote: 07/03/2026 09:14 A što ja moram plaćat da se izvuku njihove guzice? Nisam ih ja poslo,nisu radi mene tamo nego radi svojih objesnih guzica i selfija.Nek idu autom,pješke-baš me briga
Zato sto za to drzava i sluzi da pomogne svojim gradjanima kad je potrebno onda koji ce nam vrag ijedna ambasada igdje samo stvara nepotreban trosak

Ljudi se ibrete cifri od 800000KM da se spasi dvjestotinjak nasih gradjana a toliko kosta asfaltiranje 120m neke ulicice u Sarajevu
A da BiH ne ide spasiti svoje državljane onda bi bila kmeka, vjerojatno od istih, najgora smo država na svijetu, sve države spašavaju svoje građane, moramo Vučića molit ko za cjepiva...
sinuhe

#57283 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sinuhe »

Prpa.ba wrote: 07/03/2026 09:21
sinuhe wrote: 07/03/2026 07:59 Rat na Bliskom Istoku alarmira službe u BiH. Već smo imali teroristički napad u Bosanskoj Krupi sa smrtnim ishodom.
Imate vi dugu historiju svojih pogleda. Posebno u periodu 92-95. Sad imamo i mi neki pogled na te vase tokove.
Radi služba https://www.klix.ba/vijesti/bih/sarajev ... /260307022

Sigurnosni rizici
Sarajevska policija zabranila za danas najavljenu mirnu šetnju za djecu i narod Irana
SmokingMan

#57284 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SmokingMan »

muha_sa wrote: 07/03/2026 06:27 Koji bolesnici :-) :-) :-)

Prvi čovjek MUP-a RS: U FBiH ima radikalizovanih ćelija, mogućnost terorističkog napada postoji

Željko Budimir, ministar unutrašnjih poslova RS-a, kaže da postoji mogućnost terorističkog napada, te da je zadatak MUP-a RS da sto spriječi

Željko Budimir, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, izjavio je da će službenici MUP-a RS učiniti sve da bi spriječili eventualne terorističke napade, te da su već preduzete mjere zaštite objekata koji bi mogli biti meta, poput objekata jevrejskih zajednica.

On je kazao da postoji mogućnost terorističkog napada, te da je zadatak MUP-a Republike Srpske da to spriječi

Potom je dodao kako je Bosna i Hercegovina i po tom pitanju kompleksna zemlja "u kojoj sigurno ima prikrivenih radikalizovanih ćelija koji u određenom trenutku mogu da budu aktivirani".

- Da li postoje određene veze sa određenim elementima u FBiH koje sežu još iz rata? Da. Gotovo nijedan teroristički napad u Evropi nije bio bez neke konekcije sa takozvanom "bosanskom vezom" - od 11. septembra do napada u Francuskoj i ostalih, kazao je on.

Ovo je prepisano od Dževada Galijaševića, pogledaj njegove izjave koje možeš naći na internetu, bukvalno da se sve svodi na ponavljanje jedne te iste nesitine.

Plus što je slagao sam od sebe da teroristički napadi koji su se desili u Evropi "imaju neku vezu" sa BIH.

Čitav cirkus je inskontrusan da posluluži kao latentna islamofobija.
Billy The Pljuc

#57285 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Billy The Pljuc »

Pretpostavljam da će biti i sigurnosni rizik zaokružiti ove na idućim izborima. Nemrem blivit koliko nisko su spremni ići u služenju trenutnoj američkoj administraciji, bezbeli je sigurnosni rizik da slike par stotina ili hiljada maksimalno, nekih tamo bosanaca u protestnoj šetnji u znak podrške iranskoj djeci i civilima mogu narušiti imidž BiH. Bezbeli da je i sigurnosni rizik što bi iste slike "trenutna administracija" manjeg entiteta iskoristila u dodatnom uvlačenju u cionistički šupak.

Zbog Ramazana ću se ovdje zaustaviti a inače bih pokazao svu raskoš sopstvenog talenta u kreiranju psovki i kletvi prema onima koji su ovu odluku donijeli.

Sram vas bilo!

Edit: Zaboravih a nije da nije za upisa. Onomad kad ja zaglavih Libije dobijem odgovor iz Ambasade BiH u Tripoliju na upit za pomoć za izlazak iz iste - Nismo mi turistička agencija. Aferim za izvlačenje influensera i drugih sa BI, očito ne vrijedimo svi isto.
Prpa.ba

#57286 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Prpa.ba »

sinuhe wrote: 07/03/2026 10:25 Radi služba https://www.klix.ba/vijesti/bih/sarajev ... /260307022

Sigurnosni rizici
Sarajevska policija zabranila za danas najavljenu mirnu šetnju za djecu i narod Irana
Zavrsice i okupacija jednog dana.
PM72

#57287 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by PM72 »

Billy The Pljuc wrote: 07/03/2026 10:39
Edit: Zaboravih a nije da nije za upisa. Onomad kad ja zaglavih Libije dobijem odgovor iz Ambasade BiH u Tripoliju na upit za pomoć za izlazak iz iste - Nismo mi turistička agencija. Aferim za izvlačenje influensera i drugih sa BI, očito ne vrijedimo svi isto.
:thumbup:
O tome ja zborim.U pitanju su influenseri i Dini haveri,treba ih spasit al im i dobro naplatit
tokio25

#57288 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tokio25 »

kad si ti zaglavio u libiji na vlasti su bili zeleni
mozda zato nisu bili turisticka agencija
ovo je samo jos jedan dokaz da ova vlast koliko toliko misli na svoje drzavljane i da su daleko ispred prosle vlade
tramvajtrojka

#57289 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

tokio25 wrote: 07/03/2026 11:31 kad si ti zaglavio u libiji na vlasti su bili zeleni
ovo je samo jos jedan dokaz da ova vlast koliko toliko misli na svoje drzavljane i da su daleko ispred prosle vlade
A zamisli samo kuknjave koja bi bila da se te ljude nije izvuklo odozdo bilo bi drzava da uradi nesto i sve je Dodik u pravu nema ovdje drzave :zzzz:

Al najmanji broj je ovdje starleta i influensera, il su influenseri ljudi koji su normalno otisli na odmor i dole ih je to zadesilo ako si influenser ako platis odmor 1.500KM :lol: :lol:

Imas sad i nase dole na umri neka pogode sta u Saudijskoj Arabiji i imas preko 300 ljudi za evakuaciju
Haris.ba

#57290 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Haris.ba »

tramvajtrojka wrote: 07/03/2026 11:42 Imas sad i nase dole na umri neka pogode sta u Saudijskoj Arabiji i imas preko 300 ljudi za evakuaciju
Aerodrom u Dzedi radi.
Danguba

#57291 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Danguba »

Rekose iz genocidnog brloga
tramvajtrojka

#57292 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

Haris.ba wrote: 07/03/2026 11:49
tramvajtrojka wrote: 07/03/2026 11:42 Imas sad i nase dole na umri neka pogode sta u Saudijskoj Arabiji i imas preko 300 ljudi za evakuaciju
Aerodrom u Dzedi radi.
Pa radi al sta da padne nekoliko raketa i dole i eto belaja
Haris.ba

#57293 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Haris.ba »

tramvajtrojka wrote: 07/03/2026 11:57 Pa radi al sta da padne nekoliko raketa i dole i eto belaja
Nece na siri prostor Dzede.
PM72

#57294 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by PM72 »

Navodno je Dino povezan sa narko kartelom kojem je sjedište u Dubaiju...pošto se govnari na vlasti zauzmu za nekog isključivo iz interesa jer je kod njih deviza-daj podobne...
Billy The Pljuc

#57295 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Billy The Pljuc »

tokio25 wrote: 07/03/2026 11:31 kad si ti zaglavio u libiji na vlasti su bili zeleni
Nije poenta u tome ko je bio na vlasti mada pretpostavljam da je zeleni kadar bio tada u Ambasadi BiH, ministar je bio Crnadak i preko jednog druga iz bivšeg obezbjeđenja Mladena Ivanića dođem do njegovog broja (Igora Crnadka). Objasnim mu svoju čitavu situaciju i prenesem šta mi je rečeno i čovjek mi bukvalno veli ako ove države ima i mrva izvući ćemo te. Helem dok sam čekao da on lično riješi moj problem nadođem da pritisnem švabu koji me i doveo u situaciju u kojoj sam bio, pošaljem mu slike njegove kuće i firme u Berlinu uz poruku da se ne brinem sve dok znam gdje živi i radi a da ću izaći iz Libije kad tad. Ni 24 sata poslije sam se obreo u Tunisu. Napisah aferim i neka su ih izvukli ali da smo banana država vala i jesmo, bili i ostali.

Što se onog dijela tiče o zabrani protesta malo je reći da sam ljut i da mi je uopšteno krivo što pripadam ovom i ovakvom podneblju poltrona, što među narodom što među političarima, ne kaže uzalud stara da kakav narod takva je i vlast.
tokio25

#57296 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tokio25 »

kako nije poenta ko je u vlasti
ovi te izvuku a tamo ovaj ti kaze nismo turisticka agencija
muha_sa

#57297 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by muha_sa »

Danguba wrote: 07/03/2026 11:49

Rekose iz genocidnog brloga
Kud ce veci teroristi nego što su kod njih, ne samo teroristi vec pljackaroši, silovatelji, ubice, koljaci kojih je mnogo i još su na slobodi umjesto na dugogodišnjoj robiji.
talijan97

#57298 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by talijan97 »

Prpa.ba wrote: 07/03/2026 11:19
sinuhe wrote: 07/03/2026 10:25 Radi služba https://www.klix.ba/vijesti/bih/sarajev ... /260307022

Sigurnosni rizici
Zavrsice i okupacija jednog dana.
U Londonu uredno sve, može.

drug_profi

#57299 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by drug_profi »

Samo budala ili ubaceni element sad moze zeliti da se iz Sarajeva mase zastavama Irana.

Njima nista pomoci nece, a nas skupo moze kostati.
Danguba

#57300 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Danguba »

PM72 wrote: 07/03/2026 13:00 Navodno je Dino povezan sa narko kartelom kojem je sjedište u Dubaiju...pošto se govnari na vlasti zauzmu za nekog isključivo iz interesa jer je kod njih deviza-daj podobne...
Nece zaboraviti Dinu u oktobru malo ce ga pogurati. :D
Post Reply