imaju prljave misli odmah ahahaha
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Jakakoleet wrote:je l' i tebi bolje na klixurumFo wrote:Samo im kafu pristavis...![]()
sta me ima ljutiti, pa dvoje nas je igralo tu igruEborg wrote:Koliko zene sa prijateljicama pretresaju seksualne detalje iz spavace sobe odnosno da li ih ljuti sto su njihovi partneri vjerovatno sve rekli svojim prijateljima?
pa to nam kažipakica_ wrote:sta me ima ljutiti, pa dvoje nas je igralo tu igruEborg wrote:Koliko zene sa prijateljicama pretresaju seksualne detalje iz spavace sobe odnosno da li ih ljuti sto su njihovi partneri vjerovatno sve rekli svojim prijateljima?jedino ako mi napakuje da sam kakva fetisarka nezasita i sl. a ostalo, vala, nek' prica, pricat cu i ja
lijepo je pricati al ipak treba imati bar malo postovanja jedno prema drugom,pa kakvo god na kraju bilo...Price ionako kruze sa svih strana i u svakom obliku i kontekstu.pakica_ wrote:sta me ima ljutiti, pa dvoje nas je igralo tu igruEborg wrote:Koliko zene sa prijateljicama pretresaju seksualne detalje iz spavace sobe odnosno da li ih ljuti sto su njihovi partneri vjerovatno sve rekli svojim prijateljima?jedino ako mi napakuje da sam kakva fetisarka nezasita i sl. a ostalo, vala, nek' prica, pricat cu i ja
leet wrote:Ne samo da pričam nego i snimam pa zajedno sa braćom gledam.
Kad ti je rođendan? Ono što si meni slao je stvarno loše, mislim snimci su loši. Kupujem ti kameru za rođendan, vidio si kakvi su moji snimcileet wrote:Ne samo da pričam nego i snimam pa zajedno sa braćom gledam.
Obrve skidam žiletom, ljubavnog tepiha vala i nemamMedenoSrce wrote:leet wrote:Ne samo da pričam nego i snimam pa zajedno sa braćom gledam.![]()
i ti postao moderan - samo nemoj da te vidim da obrve cupas i prsa brijes
De mi kupi onaj sansung i bit će kvalitetnijeSarajevo1946 wrote:Kad ti je rođendan? Ono što si meni slao je stvarno loše, mislim snimci su loši. Kupujem ti kameru za rođendan, vidio si kakvi su moji snimcileet wrote:Ne samo da pričam nego i snimam pa zajedno sa braćom gledam.
ovdje je receno: prijateljima! necu ga na bilborde stavljat, svakakojocker-07 wrote:lijepo je pricati al ipak treba imati bar malo postovanja jedno prema drugom,pa kakvo god na kraju bilo...Price ionako kruze sa svih strana i u svakom obliku i kontekstu.pakica_ wrote:sta me ima ljutiti, pa dvoje nas je igralo tu igruEborg wrote:Koliko zene sa prijateljicama pretresaju seksualne detalje iz spavace sobe odnosno da li ih ljuti sto su njihovi partneri vjerovatno sve rekli svojim prijateljima?jedino ako mi napakuje da sam kakva fetisarka nezasita i sl. a ostalo, vala, nek' prica, pricat cu i ja
![]()
naravno da razgovaramo, ali meni je detaljisanje o spavacoj sobi isto kao da sa tobom sada sjednem, ti mi ispricas nesto svoje privatno i ja to na narednoj kafi prepricam nekome koga ti ne poznajes, dovoljnopakica_ wrote: ako nekoj jaranici negdje zasteka mogu reci probaj ovako ili onako, mozda upali.. ako meni negdje zasteka, mogu pitati za savjet kako bi se to..
pa ima tu i one: ne reci sve prijatelju jer i on ima prijatelja, necu ni ja sad pricat o tome kakvi su nam carsafi do toga kakav je njemu cilimMedenoSrce wrote:naravno da razgovaramo, ali meni je detaljisanje o spavacoj sobi isto kao da sa tobom sada sjednem, ti mi ispricas nesto svoje privatno i ja to na narednoj kafi prepricam nekome koga ti ne poznajes, dovoljnopakica_ wrote: ako nekoj jaranici negdje zasteka mogu reci probaj ovako ili onako, mozda upali.. ako meni negdje zasteka, mogu pitati za savjet kako bi se to..
...ne pričam o tome, ne zbog toga što me je stid jer ne znam za isti , nego nije mi gušt spika o tome a ne želim ništ nazor niti druge ispitujem niti me zanima...a za ovo drugo me boli pedu, ako mu je ćejf neka priča njegov izbor!Eborg wrote:Koliko zene sa prijateljicama pretresaju seksualne detalje iz spavace sobe odnosno da li ih ljuti sto su njihovi partneri vjerovatno sve rekli svojim prijateljima?
pa necu sigurno reci 'vako me je, 'vako sam gaMedenoSrce wrote:nista ja ne pretresam, ne treba mi nicija potvrda, odobravanje, sazaljenje, ljubomora ... bila sam jako zrela kada sam stupila u intimne odnose toliko da mogu prepoznati sta mi godi, a sta ne a da ne govorim sto sam se teoretski potkovalastudiozno sam tome pristupila
pa jel pricas ili ne pricas
jel njemu ili vama na trac partiji?pakica_ wrote:pa necu sigurno reci 'vako me je, 'vako sam gaMedenoSrce wrote:nista ja ne pretresam, ne treba mi nicija potvrda, odobravanje, sazaljenje, ljubomora ... bila sam jako zrela kada sam stupila u intimne odnose toliko da mogu prepoznati sta mi godi, a sta ne a da ne govorim sto sam se teoretski potkovalastudiozno sam tome pristupila
pa jel pricas ili ne pricas![]()
imam dosta mladjih jaranica koje je stid suprotnoj strani reci sta im se svidja (sto mi nikako nije jasno.. nije te stid razgolicit se pred njim, a stid te reci sta ti odgovara) tako da se da iskoristiti licno iskustvo da se da par savjeta i sl.
e kad se zarakijamo, tu je vec drugi par rukava
njemukokuz_sa wrote: jel njemu ili vama na trac partiji?
m@m@ wrote:Eborg wrote:Koliko zene sa prijateljicama pretresaju seksualne detalje iz spavace sobe odnosno da li ih ljuti sto su njihovi partneri vjerovatno sve rekli svojim prijateljima?
pretresu isto kao i muskarcitako da nema ljutnje iako zene ne govore sve, detaljno (bar mislim)
pakica_ wrote:njemukokuz_sa wrote: jel njemu ili vama na trac partiji?nece se meni gologuzit
Korisnicko ime wrote:Uporedjujuci, zene puno vise s jaranicama pricaju o sexualnim dogodovstinama sa svojim partnerima nego sto to rade muskarci izmedju sebe. Pogotovo kad iz muske price izbacis samohvalu i onu "joj sta bih joj radio" pricu...