Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
kokuz_sa

#5726 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by kokuz_sa »

reakcija forumasica na Eborgov post

Image

:D :D
imaju prljave misli odmah ahahaha
rumFo

#5727 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by rumFo »

leet wrote:
rumFo wrote:Samo im kafu pristavis... :lol:
je l' i tebi bolje na klixu :evil: :mrgreen:
Jakako
pakica_

#5728 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by pakica_ »

Eborg wrote:Koliko zene sa prijateljicama pretresaju seksualne detalje iz spavace sobe odnosno da li ih ljuti sto su njihovi partneri vjerovatno sve rekli svojim prijateljima?
sta me ima ljutiti, pa dvoje nas je igralo tu igru :D jedino ako mi napakuje da sam kakva fetisarka nezasita i sl. a ostalo, vala, nek' prica, pricat cu i ja :P
Yokyouare

#5729 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Yokyouare »

pakica_ wrote:
Eborg wrote:Koliko zene sa prijateljicama pretresaju seksualne detalje iz spavace sobe odnosno da li ih ljuti sto su njihovi partneri vjerovatno sve rekli svojim prijateljima?
sta me ima ljutiti, pa dvoje nas je igralo tu igru :D jedino ako mi napakuje da sam kakva fetisarka nezasita i sl. a ostalo, vala, nek' prica, pricat cu i ja :P
pa to nam kaži :lol:

i? sa čime se ti igraš?
jocker-07

#5730 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by jocker-07 »

pakica_ wrote:
lijepo je pricati al ipak treba imati bar malo postovanja jedno prema drugom,pa kakvo god na kraju bilo...Price ionako kruze sa svih strana i u svakom obliku i kontekstu. :| :|
MedenoSrce

#5731 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by MedenoSrce »

Nista ne govorim, diskrecija zagarantovana - oduvijek sam bila Zentlmen
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5732 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Velkoski »

Ne samo da pričam nego i snimam pa zajedno sa braćom gledam.
MedenoSrce

#5733 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by MedenoSrce »

leet wrote:Ne samo da pričam nego i snimam pa zajedno sa braćom gledam.
:lol: :lol: i ti postao moderan - samo nemoj da te vidim da obrve cupas i prsa brijes :evil:
Muhamed Đakmić

#5734 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Muhamed Đakmić »

Kad ti je rođendan? Ono što si meni slao je stvarno loše, mislim snimci su loši. Kupujem ti kameru za rođendan, vidio si kakvi su moji snimci 8-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5735 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Velkoski »

MedenoSrce wrote:
:lol: :lol: i ti postao moderan - samo nemoj da te vidim da obrve cupas i prsa brijes :evil:
Obrve skidam žiletom, ljubavnog tepiha vala i nemam :x
Sarajevo1946 wrote:
Kad ti je rođendan? Ono što si meni slao je stvarno loše, mislim snimci su loši. Kupujem ti kameru za rođendan, vidio si kakvi su moji snimci 8-)
De mi kupi onaj sansung i bit će kvalitetnije :roll:
Muhamed Đakmić

#5736 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Muhamed Đakmić »

Pokvario si iznenađenje partibrejkeru :-)

Sent from leet's future Sansung using tapatalk
pakica_

#5737 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by pakica_ »

jocker-07 wrote:
pakica_ wrote:
lijepo je pricati al ipak treba imati bar malo postovanja jedno prema drugom,pa kakvo god na kraju bilo...Price ionako kruze sa svih strana i u svakom obliku i kontekstu. :| :|
ovdje je receno: prijateljima! necu ga na bilborde stavljat, svakako :P
ako nekoj jaranici negdje zasteka mogu reci probaj ovako ili onako, mozda upali.. ako meni negdje zasteka, mogu pitati za savjet kako bi se to..
isto da je seks sad nesto aman strasan, pa svi to rade, a svi sute o tome.. il' bi da se :dance: a da im ne udje.. to je sasvim normalna stvar i sa prijateljima mogu pricati o svemu, pa zasto ne i o seksu..
Eborg

#5738 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Eborg »

Naglasak nije na tome je li seks "moderan i normalan" izmedju dva partnera vec na dijeljenju zajednicke intime sa drugima.
MedenoSrce

#5739 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by MedenoSrce »

pakica_ wrote: ako nekoj jaranici negdje zasteka mogu reci probaj ovako ili onako, mozda upali.. ako meni negdje zasteka, mogu pitati za savjet kako bi se to..
naravno da razgovaramo, ali meni je detaljisanje o spavacoj sobi isto kao da sa tobom sada sjednem, ti mi ispricas nesto svoje privatno i ja to na narednoj kafi prepricam nekome koga ti ne poznajes, dovoljno
pakica_

#5740 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by pakica_ »

MedenoSrce wrote:
pakica_ wrote: ako nekoj jaranici negdje zasteka mogu reci probaj ovako ili onako, mozda upali.. ako meni negdje zasteka, mogu pitati za savjet kako bi se to..
naravno da razgovaramo, ali meni je detaljisanje o spavacoj sobi isto kao da sa tobom sada sjednem, ti mi ispricas nesto svoje privatno i ja to na narednoj kafi prepricam nekome koga ti ne poznajes, dovoljno
pa ima tu i one: ne reci sve prijatelju jer i on ima prijatelja, necu ni ja sad pricat o tome kakvi su nam carsafi do toga kakav je njemu cilim :lol:
znaci ne zalazim u detalje
MedenoSrce

#5741 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by MedenoSrce »

nista ja ne pretresam, ne treba mi nicija potvrda, odobravanje, sazaljenje, ljubomora ... bila sam jako zrela kada sam stupila u intimne odnose toliko da mogu prepoznati sta mi godi, a sta ne a da ne govorim sto sam se teoretski potkovala :-) studiozno sam tome pristupila :mrgreen:

pa jel pricas ili ne pricas :mrgreen:
Aleluja

#5742 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Aleluja »

...ne pričam o tome, ne zbog toga što me je stid jer ne znam za isti , nego nije mi gušt spika o tome a ne želim ništ nazor niti druge ispitujem niti me zanima...a za ovo drugo me boli pedu, ako mu je ćejf neka priča njegov izbor! 8-)
pakica_

#5743 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by pakica_ »

MedenoSrce wrote:nista ja ne pretresam, ne treba mi nicija potvrda, odobravanje, sazaljenje, ljubomora ... bila sam jako zrela kada sam stupila u intimne odnose toliko da mogu prepoznati sta mi godi, a sta ne a da ne govorim sto sam se teoretski potkovala :-) studiozno sam tome pristupila :mrgreen:

pa necu sigurno reci 'vako me je, 'vako sam ga :lol:
imam dosta mladjih jaranica koje je stid suprotnoj strani reci sta im se svidja (sto mi nikako nije jasno.. nije te stid razgolicit se pred njim, a stid te reci sta ti odgovara :-) ) tako da se da iskoristiti licno iskustvo da se da par savjeta i sl.
e kad se zarakijamo, tu je vec drugi par rukava :lol:
kokuz_sa

#5744 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by kokuz_sa »

pakica_ wrote:
MedenoSrce wrote:nista ja ne pretresam, ne treba mi nicija potvrda, odobravanje, sazaljenje, ljubomora ... bila sam jako zrela kada sam stupila u intimne odnose toliko da mogu prepoznati sta mi godi, a sta ne a da ne govorim sto sam se teoretski potkovala :-) studiozno sam tome pristupila :mrgreen:

pa necu sigurno reci 'vako me je, 'vako sam ga :lol:
imam dosta mladjih jaranica koje je stid suprotnoj strani reci sta im se svidja (sto mi nikako nije jasno.. nije te stid razgolicit se pred njim, a stid te reci sta ti odgovara :-) ) tako da se da iskoristiti licno iskustvo da se da par savjeta i sl.
e kad se zarakijamo, tu je vec drugi par rukava :lol:
jel njemu ili vama na trac partiji?
pakica_

#5745 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by pakica_ »

kokuz_sa wrote: jel njemu ili vama na trac partiji?
njemu :D nece se meni gologuzit :D
SultanSuljke

#5746 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by SultanSuljke »

m@m@ wrote:

pretresu isto kao i muskarci :-D tako da nema ljutnje iako zene ne govore sve, detaljno (bar mislim) :roll:

pogresno mislis :lol: :lol: sve zavisi od osobe do osobe
kokuz_sa

#5747 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by kokuz_sa »

pakica_ wrote:
kokuz_sa wrote: jel njemu ili vama na trac partiji?
njemu :D nece se meni gologuzit :D
:D
pitam samo sta znam
kakve ste vi kad se zarakijate
Korisnicko ime

#5748 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Korisnicko ime »

Uporedjujuci, zene puno vise s jaranicama pricaju o sexualnim dogodovstinama sa svojim partnerima nego sto to rade muskarci izmedju sebe. Pogotovo kad iz muske price izbacis samohvalu i onu "joj sta bih joj radio" pricu...
MedenoSrce

#5749 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by MedenoSrce »

uvijek se iznenadim kako postoje muskarci koji poznaju zene bolje nego one same sebe :roll:
pakica_

#5750 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by pakica_ »

Korisnicko ime wrote:Uporedjujuci, zene puno vise s jaranicama pricaju o sexualnim dogodovstinama sa svojim partnerima nego sto to rade muskarci izmedju sebe. Pogotovo kad iz muske price izbacis samohvalu i onu "joj sta bih joj radio" pricu...
:thumbup: :thumbup:
Locked