Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
detroit-mercy

#5726 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by detroit-mercy »

CRNOGORAC wrote:Na svu sreću od vas ništa ne zavisi i jedino vam ostaje da svoje lične frustracije i opsednutost Miloradom Dodikom liječite putem foruma!
Eto, neka od Crnogoraca zavisi. A i ti avetinjo svoju opsjednutost Rusijom i Srbijom izgleda lijecis ovuda po Bosanskim forumima.
Nego kad nas vec nazva NATO pijunima da te vrli junacino priupitam ako smo mi pijuni NATO a sta ste vi, izbiste drugo oko u glavi, priznadoste KOSOVA REPUBLJIK prije nas. Jos da vam je gazda Amer nalozio da vojno intervenirate u Srbiji, bili bi medju prvima da pokazete cojstvo i junastvo. Ovako bolje se poklopi usima i pod kamen, ne izlazi vidis da ti je sunce i samoca na brodu udarilo u vugla.
hercegovac_pravi

#5727 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hercegovac_pravi »

CRNOGORAC wrote:Na svu sreću od vas ništa ne zavisi i jedino vam ostaje da svoje lične frustracije i opsednutost Miloradom Dodikom liječite putem foruma!
Jes' li ti Crnogorac ili Srbin ????
dallton

#5728 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dallton »

CRNOGORAC wrote:
dallton wrote:
u pravu si..nego sta ima na moru, jel to plovis dalekim zemljama (bar mentalno))?
Brate Srbine,putujem virtuelno,vidiš da sam sad u Federaciji, kako bi inače komunicirao s tobom?!
dobro si, od cetinja do virtuelnog svijeta federacije dug je put...

@hercegovac, on je crnogorac al od onih sto predstavljaju izbijeno oko iz glave koje sebe trazi po podu
Bosnolog

#5729 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Bosnolog »

dallton wrote:
u pravu si..nego sta ima na moru, jel to plovis dalekim zemljama (bar mentalno))?
Dleko je on od mrke gore a i sam nije mrkogorac kako se deklarisao nikom,on je salonac koji smatra i zeli mrku goru kao deo vaskolike Serpske do Tokija.Ali ni bratska izdaja priznanja Kosova nije problem, izgleda je oprostena.Ovo je domaci isfrustrirani Dodin i Dabicev proizvod.

Mehkogorac iz daljine,nova maska za Dabiceve sludene firere :mrgreen: :run:
hercegovac_pravi

#5730 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

dallton wrote:
CRNOGORAC wrote:
dallton wrote: u pravu si..nego sta ima na moru, jel to plovis dalekim zemljama (bar mentalno))?
Brate Srbine,putujem virtuelno,vidiš da sam sad u Federaciji, kako bi inače komunicirao s tobom?!
dobro si, od cetinja do virtuelnog svijeta federacije dug je put...

@hercegovac, on je crnogorac al od onih sto predstavljaju izbijeno oko iz glave koje sebe trazi po podu
Ako je Kosovo srce Srbije a Srbija i Crna Gora "dva oka u oglavi" ........ hebi ga osta Srbija i bez duse i corava.......
zavrzlama

#5731 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

@hercegovac, on je crnogorac al od onih sto predstavljaju izbijeno oko iz glave koje sebe trazi po podu[/quote]

Ako je Kosovo srce Srbije a Srbija i Crna Gora "dva oka u oglavi" ........ hebi ga osta Srbija i bez duse i corava.......[/quote]

ma srbija se trenutno odrekla duse jer prvo zeli da crnogorsko oko zamijeni sa dodikovim okom(rs) a kasnije sa dva oka da krene u povratak duse(kosova)

samo im oko nekako cakarasto,upala im musica u oko u okolici Brckog,pa sad dok izvade tu musicu iz oka treba vremena :D ...a dusa (kosovo) lebdi od priznanja do priznanja mrskih neprijatelja :D
CRNOGORAC

#5732 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by CRNOGORAC »

hercegovac_pravi wrote:
Crnogorci su najveći i najslavniji od svih Srba. Naša zemlja Zeta, Duklja, Crna Gora, kako god je zvali je poslednja pala pod tursku vlast a prva se oslobodila..
Ja sam ono što je bio Njegoš,Kralj Nikola a ti razmisli šta su oni bili :?
dallton

#5733 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dallton »

jarane, ti si meni kralj (drugim rijecima)
hercegovac_pravi

#5734 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

CRNOGORAC wrote:
hercegovac_pravi wrote:
Crnogorci su najveći i najslavniji od svih Srba. Naša zemlja Zeta, Duklja, Crna Gora, kako god je zvali je poslednja pala pod tursku vlast a prva se oslobodila..
TOOOOOOOOOOOOOO LEGENDOOOOOOOOOOOOO :thumbup: :thumbup:
detroit-mercy

#5735 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by detroit-mercy »

CRNOGORAC wrote:
hercegovac_pravi wrote:
A sto vam Poturice i Siptari izglasase neovisnost, da nije njih ne bi bilo ni drzave CG.
Bosnolog

#5736 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Bosnolog »

CRNOGORAC wrote:
hercegovac_pravi wrote:

Sto se tice vas mrkogoraca ,vaseg junastva i cojstva vi na njemu sjedite i provodite najveci dio svog lijenog zivota.Cojstvo i junastvo vam je guslarsko epska mitologija koju zamisljate i njom se dusevno hranite a ne vidite ga jer na njemu sjedite .Operete ga ponekad kad se usmrdi toliko da i vi pocnete osjecati taj smrad i njemu se sami gusiti sve vise.

Hapsenje i junacko cojsko izrucenje Bosnjaka 92 Dabicevim genocidnim falamgama je bio vrhunac vaseg junastva tokom slugarsko segrtatsih poslucnickih dupeljubljenih surovanaj Bulatovica i Zlobe u pljackarsko zlocinackim pohodima mrkogorskih furdasa od Dubrovnika,Hercegovine,Istocne Bosne pa sve do Vukovara.

Sta bi nakon svega progleda drugo oko razrooko.Poklopite se i muci jadzo na vjek vjekova i ne serkaj o svom junastvu iz svoje kamenjarsko mitolomansko pecinarske mamutologije o Njegosu i drugim hvalospjevkama i lazima.Vi ste samo bili sluge Serbije i Serba kada je trebalo ciniti zlocine i pljacke.Na kraju su vas spasili oni koji vam donesose neovisnu mrku goru a koju velikosrebi prgutase kao krastavu zabu pa i dana imaju mucna podrigivanja.A tek priznanje Kosova vas skide do gola radi visih ciljeva ,toliko o mrkogorcima kao najcistijim Serbima..............
CRNOGORAC

#5737 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by CRNOGORAC »

Ja sam ono što je bio Njegoš,Kralj Nikola a ti razmisli šta su oni bili :?[/quote]

A sto vam Poturice i Siptari izglasase neovisnost, da nije njih ne bi bilo ni drzave CG.[/quote]
Nemoj da koristiš pogrdne epitete za CG Muslimane!Oni su izmanipulisani od strane DPS-a,a nikakve koristi nisu viđeli od nezavisne CG!Raška oblast se pocijepala na dva dijela,na srpski dio i crnogorski !
CG Muslimani,sve više se osjećaju kao Crnogorci, a Bošnjaka,koji se tako izjašnjavaju,sve je manje i manje,tako da je asimilacija u punom jeku!
Ja u BD imam prijatelja,prvi mi komšija,Musliman,oženjen Srpkinjom,žive u Njemačkoj,i njihova đeca se osjećaju kao Srbi!Imam jednog prijatelja,koji ne živi u BD.,Musliman,jednu noć ja i drug smo s tim Muslimanom otišli na piće,večeru,posle na muziku,do zore,osvanuli u taj lokal,posle smo morali da odemo u njegov kafićl,na jutarnju kafu!Čovjek je poklonio mojem drugu sliku,meni je htio da pokloni umjetničku sliku,kaže,biraj,ja nisam htio da uzmem!Tu nam je priznao da zna svoje porijeklo,da je Srbin,kaže zna i ko su mu najbliži pravoslavni rođaci, i svojoj đeci je to objasnio i rekao im svoje porijeklo!Čovek priča realno,ne krije svoje porijeklo,kaže -kad je CG vojska oslobađala CG, Muslimani su imali dva izbora,ili da se vrate prađedovskoj vjeri ili da ostanu Muslimani i da budu vjerni CG!
tuzlak-x

#5738 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by tuzlak-x »

CRNOGORAC wrote:Crnogorci su najveći i najslavniji od svih Srba. Naša zemlja Zeta, Duklja, Crna Gora, kako god je zvali je poslednja pala pod tursku vlast a prva se oslobodila..
A sto vam Poturice i Siptari izglasase neovisnost, da nije njih ne bi bilo ni drzave CG.[/quote]
Nemoj da koristiš pogrdne epitete za CG Muslimane!Oni su izmanipulisani od strane DPS-a,a nikakve koristi nisu viđeli od nezavisne CG!Raška oblast se pocijepala na dva dijela,na srpski dio i crnogorski !
CG Muslimani,sve više se osjećaju kao Crnogorci, a Bošnjaka,koji se tako izjašnjavaju,sve je manje i manje,tako da je asimilacija u punom jeku!
Ja u BD imam prijatelja,prvi mi komšija,Musliman,oženjen Srpkinjom,žive u Njemačkoj,i njihova đeca se osjećaju kao Srbi!Imam jednog prijatelja,koji ne živi u BD.,Musliman,jednu noć ja i drug smo s tim Muslimanom otišli na piće,večeru,posle na muziku,do zore,osvanuli u taj lokal,posle smo morali da odemo u njegov kafićl,na jutarnju kafu!Čovjek je poklonio mojem drugu sliku,meni je htio da pokloni umjetničku sliku,kaže,biraj,ja nisam htio da uzmem!Tu nam je priznao da zna svoje porijeklo,da je Srbin,kaže zna i ko su mu najbliži pravoslavni rođaci, i svojoj đeci je to objasnio i rekao im svoje porijeklo!Čovek priča realno,ne krije svoje porijeklo,kaže -kad je CG vojska oslobađala CG, Muslimani su imali dva izbora,ili da se vrate prađedovskoj vjeri ili da ostanu Muslimani i da budu vjerni CG![/quote]

mogo je usput naci i tebi koji ti je turcin pradjed. 8)
CRNOGORAC

#5739 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by CRNOGORAC »

Sto se tice vas mrkogoraca ,vaseg junastva i cojstva vi na njemu sjedite i provodite najveci dio svog lijenog zivota.Cojstvo i junastvo vam je guslarsko epska mitologija koju zamisljate i njom se dusevno hranite a ne vidite ga jer na njemu sjedite .Operete ga ponekad kad se usmrdi toliko da i vi pocnete osjecati taj smrad i njemu se sami gusiti sve vise.

Hapsenje i junacko cojsko izrucenje Bosnjaka 92 Dabicevim genocidnim falamgama je bio vrhunac vaseg junastva tokom slugarsko segrtatsih poslucnickih dupeljubljenih surovanaj Bulatovica i Zlobe u pljackarsko zlocinackim pohodima mrkogorskih furdasa od Dubrovnika,Hercegovine,Istocne Bosne pa sve do Vukovara.

Sta bi nakon svega progleda drugo oko razrooko.Poklopite se i muci jadzo na vjek vjekova i ne serkaj o svom junastvu iz svoje kamenjarsko mitolomansko pecinarske mamutologije o Njegosu i drugim hvalospjevkama i lazima.Vi ste samo bili sluge Serbije i Serba kada je trebalo ciniti zlocine i pljacke.Na kraju su vas spasili oni koji vam donesose neovisnu mrku goru a koju velikosrebi prgutase kao krastavu zabu pa i dana imaju mucna podrigivanja.A tek priznanje Kosova vas skide do gola radi visih ciljeva ,toliko o mrkogorcima kao najcistijim Serbima..............[/quote]

Ala se mi Sloveni narobovasmo! Ali, Crnogorci, bogami, nijesmo! Svakom covjeku mozemo slobodno u oci pogledati. Ni pred kim se ne moramo zastidjeti.
Mi Crnogorci nemamo vodja, no svako svoju tvrdu glavu utotrci kao da je bas ona glavna. I jeste – sve dokle njom ne udari u tvrdi zid ili u kamen. A takvi smo odmalena. Pogledajte samo djecu! Druga djeca pobiju se, umore se, pa se igraju kao da nista nije bilo, a crnogorska ne – no bi se bila do istrebljenja, ako se ne nadje neko jaci da ih rastavi. Najgore je sto ni s godinama pamet i promjena ne dolazi. To sto smo cinili dok smo djeca bili, nastavljamo i kad uzalud odrastemo, a to mozemo i bez vodje.
Crna Gora je Srpska Sparta!
dallton

#5740 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dallton »

dallton wrote:nova epizoda u seriji "ocekujuci sulju"
"Prudska trojka", koju čine predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik, lider Stranke demokratske akcije Sulejman Tihić i lider Hrvatske demokratske zajednice BiH Dragan Čović, sastaće se sredinom naredne sedmice kako bi razgovarali o radikalizaciji političkih prilika u BiH - potvrdio je Čović, koji je inicijator sastanka.

No, međutim,Predsjednik SDA Sulejman Tihić ove navode odmah je demantovao kazavši "Riječ je o dezinformaciji".

Čović je ranije rekao da su predsjednici ovih stranaka razgovarali telefonom i načelno potvrdili dolazak na sastanak, ali da tačan termin i mjesto održavanja sastanka još nisu utvrđeni.
dodo trazi od tihica da mu dobaci pojas za spasavanje, kao sto je ucinio s prudom
@dallton the newsmaker :D
Čovićev pokušaj spašavanja Dodika
Lider HDZ-a Dragan Čović danas je plasirao informaciju da bi novi sastanak "prudske trojke" trebao biti održan sredinom naredne sedmice. Bio je ovo novi pokušaj Dragana Čovića da spasi svog partnera u vlasti Milorada Dodika od mogućih sankcija međunarodne zajednice.

Prvi pokušaj spašavanja Dodika u potpunosti je uspio u novembru prošle godine organizovanjem sporazuma u Prudu. Tada su Sulejman Tihić i Dragan Čović bacili šlauf za spašavanje premijera RS-a kojem su zbog blokada institucija prijetile sankcije od strane međunarodne zajednice, pa čak i smjene samog Milorad Dodika.

Novi pokušaj Čovića da spasi Dodika desio se na dan kada u Sarajevu zasjedaju ambasadori zemalja članica PIK-a a gdje je jedna od tema rasprave i blokada Vijeća ministar BiH, odnosno opstrukcije ovog tijela od strane Dodikovog SNSD-a.

Ova dezinformacija plasirana je putem poslušnih medija, prije svih Dnavnog avaza, čiji je publicitet trebao odobrovoljiti ambasadore PIK-a i prikazati Dodika kao kooperativnog političara.

Da je riječ o dezinformaciji potvrdio je tokom dana lider SDA Tihić koji je u međuvremenu shvatio da sa Dodikom dogovor nije moguć.
hik--meta

#5741 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hik--meta »

CRNOGORAC wrote:Sto se tice vas mrkogoraca ,vaseg junastva i cojstva vi na njemu sjedite i provodite najveci dio svog lijenog zivota.Cojstvo i junastvo vam je guslarsko epska mitologija koju zamisljate i njom se dusevno hranite a ne vidite ga jer na njemu sjedite .Operete ga ponekad kad se usmrdi toliko da i vi pocnete osjecati taj smrad i njemu se sami gusiti sve vise.

Sta bi nakon svega progleda drugo oko razrooko.Poklopite se i muci jadzo na vjek vjekova i ne serkaj o svom junastvu iz svoje kamenjarsko mitolomansko pecinarske mamutologije o Njegosu i drugim hvalospjevkama i lazima.Vi ste samo bili sluge Serbije i Serba kada je trebalo ciniti zlocine i pljacke.Na kraju su vas spasili oni koji vam donesose neovisnu mrku goru a koju velikosrebi prgutase kao krastavu zabu pa i dana imaju mucna podrigivanja.A tek priznanje Kosova vas skide do gola radi visih ciljeva ,toliko o mrkogorcima kao najcistijim Serbima..............

Ala se mi Sloveni narobovasmo! Ali, Crnogorci, bogami, nijesmo! Svakom covjeku mozemo slobodno u oci pogledati. Ni pred kim se ne moramo zastidjeti.
Mi Crnogorci nemamo vodja, no svako svoju tvrdu glavu utotrci kao da je bas ona glavna. I jeste – sve dokle njom ne udari u tvrdi zid ili u kamen. A takvi smo odmalena. Pogledajte samo djecu! Druga djeca pobiju se, umore se, pa se igraju kao da nista nije bilo, a crnogorska ne – no bi se bila do istrebljenja, ako se ne nadje neko jaci da ih rastavi. Najgore je sto ni s godinama pamet i promjena ne dolazi. To sto smo cinili dok smo djeca bili, nastavljamo i kad uzalud odrastemo, a to mozemo i bez vodje.
Crna Gora je Srpska Sparta![/quote]

mislis sparta dok se nije prestalo zivjeti tako jadno spartanski, kad se vec dalo sta opljackat' po foci i konavlima.
Abacija

#5742 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Abacija »

vaca wrote:
Abacija wrote:
Zar si ti toliko preplasena (po slobodnoj dijagnozi - u stanju paranoje) da ne mozes shvatiti oznacenu recenicu u cjelini? Fino ti je covjek objasnio sta on vidi kao bolje rjesenje a ti izgleda vidis samo ono sto tvom oku odgovara. Pa zar ti stvarno mislis da ce bilo koja normalna osoba reci sljedece: "Mislim da je bolje da se s velikosrpskim faktorom mrcvarimo u parlamentu jos 50 godina, a ako bude rata mi cemo ih pustiti da nas pokolju kao sto su prosli put" ?

P.S. Zna se vrlo dobro koje su oznake i simboli cetnika. ;-)
Moj komentar se nije odnosio isključivo na podebljanu recenicu. Usput stvarno ne razumijem potrebu većine forumaša za vrijeđanjem i nekim kao cinizmom. Ja to vidim kao slabost i nezrelost. Ako ne možeš normalno da komuniciraš zaobiđi me svegati ili ću ja tebe...

Ovdje se održavaju workshopi, podstiče naoružavanje i spremaju 'organizovane akcije u urbanim sredinama' a ja sam u stanju paranoje? Ponavljam, nikakva secesija se neće desiti. Uključi mozak abacija i vidjećeš da se scenario ponavlja od izbora do izbora! Glumci isti...
A moj komentar se odnosio na sve tvoje postove na ovom forumu. Ti pricas o nekim predizbornim kampanjama a iz tvojih postova se vidi da upravo ti glasas za nacionalisticku vlast.

I to, "spavajte mirno, nikakva secesija se nece desiti" probaj nekom drugom. Kad to cujem od salonca kao sto si ti ja odmah popijem jednu kafu.
Abacija

#5743 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Abacija »

@CRNOGORAC bjezi, eto shahbaza!!! :dance: :sax:
detroit-mercy

#5744 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by detroit-mercy »

CRNOGORAC wrote:Crnogorci su najveći i najslavniji od svih Srba. Naša zemlja Zeta, Duklja, Crna Gora, kako god je zvali je poslednja pala pod tursku vlast a prva se oslobodila..
Ja u BD imam prijatelja,prvi mi komšija,Musliman,oženjen Srpkinjom,žive u Njemačkoj,i njihova đeca se osjećaju kao Srbi!Imam jednog prijatelja,koji ne živi u BD.,Musliman,jednu noć ja i drug smo s tim Muslimanom otišli na piće,večeru,posle na muziku,do zore,osvanuli u taj lokal,posle smo morali da odemo u njegov kafićl,na jutarnju kafu!Čovjek je poklonio mojem drugu sliku,meni je htio da pokloni umjetničku sliku,kaže,biraj,ja nisam htio da uzmem!Tu nam je priznao da zna svoje porijeklo,da je Srbin,kaže zna i ko su mu najbliži pravoslavni rođaci, i svojoj đeci je to objasnio i rekao im svoje porijeklo!Čovek priča realno,ne krije svoje porijeklo,kaže -kad je CG vojska oslobađala CG, Muslimani su imali dva izbora,ili da se vrate prađedovskoj vjeri ili da ostanu Muslimani i da budu vjerni CG![/quote]

Zaboravio si reci i treci izbor a to je da se provedu kao Muslimani Sahovica (Bijelo Polje) 1924 godine na Kurban Bajram, kada je 2500 golorukih stanovnika tog mjesta pobijeno jer se nisu htjeli vratiti "veri pradedovskoj" od strane cojstvu i junastvu vicnih Crnogoraca. Ostatak prezivjelih je napustio Crnu Goru, njihovi potomci danas zive u mjestu zvanom Islamovac kod Brckog.Ili mozda da se provedu kao stanovnici Plava i Gusinja, vjerovatno si cuo za Andrijevicu kod Pljevlja gdje za jedan dan strijeljase 850 oni sto ne htjese da se vrate "vjeri pradjedovskoj".
Toliko o cojstvu i junastvu.
A sad me bogati reci, kako to da srpska sparta priznade Kosovo (kad je Big Boss naredio) i kako se zove Crnogorski ambasador u Pristini (ovo ti je bonus pitanje).
CRNOGORAC

#5745 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by CRNOGORAC »

hik--meta wrote:
CRNOGORAC wrote:Sto se tice vas mrkogoraca ,vaseg junastva i cojstva vi na njemu sjedite i provodite najveci dio svog lijenog zivota.Cojstvo i junastvo vam je guslarsko epska mitologija koju zamisljate i njom se dusevno hranite a ne vidite ga jer na njemu sjedite .Operete ga ponekad kad se usmrdi toliko da i vi pocnete osjecati taj smrad i njemu se sami gusiti sve vise.

mislis sparta dok se nije prestalo zivjeti tako jadno spartanski, kad se vec dalo sta opljackat' po foci i konavlima.[/quote]
Dubrovnik smo oslobađali od ustaša!
muha_sa

#5746 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

upital ga otkud mu te umjetnicke slike--s kojeg ratišta ih donese :? :?
CRNOGORAC

#5747 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by CRNOGORAC »

detroit-mercy wrote:
A sto vam Poturice i Siptari izglasase neovisnost, da nije njih ne bi bilo ni drzave CG.

Zaboravio si reci i treci izbor a to je da se provedu kao Muslimani Sahovica (Bijelo Polje) 1924 godine na Kurban Bajram, kada je 2500 golorukih stanovnika tog mjesta pobijeno jer se nisu htjeli vratiti "veri pradedovskoj" od strane cojstvu i junastvu vicnih Crnogoraca. Ostatak prezivjelih je napustio Crnu Goru, njihovi potomci danas zive u mjestu zvanom Islamovac kod Brckog.Ili mozda da se provedu kao stanovnici Plava i Gusinja, vjerovatno si cuo za Andrijevicu kod Pljevlja gdje za jedan dan strijeljase 850 oni sto ne htjese da se vrate "vjeri pradjedovskoj".
A sad me bogati reci, kako to da srpska sparta priznade Kosovo (kad je Big Boss naredio) i kako se zove Crnogorski ambasador u Pristini (ovo ti je bonus pitanje).[/quote]
Važno je šta narod misli a ne šta ucjenjeni političari potpisuju!Njegoš,Kralj Nikola.. Naši velikani mora da se prevrću u grobu.
detroit-mercy

#5748 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by detroit-mercy »

mislis sparta dok se nije prestalo zivjeti tako jadno spartanski, kad se vec dalo sta opljackat' po foci i konavlima.
Dubrovnik smo oslobađali od ustaša!

Pa sto ga ne oslobodiste junacine, nego vam Hrvati na Prevlaci sjede, junacino.
Bobetko vam ga je sprzi tako dobro da sljedecih 100 godina ispod kamena necet smjeti izviriti.
detroit-mercy

#5749 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by detroit-mercy »

CRNOGORAC wrote:
detroit-mercy wrote:
Ja u BD imam prijatelja,prvi mi komšija,Musliman,oženjen Srpkinjom,žive u Njemačkoj,i njihova đeca se osjećaju kao Srbi!Imam jednog prijatelja,koji ne živi u BD.,Musliman,jednu noć ja i drug smo s tim Muslimanom otišli na piće,večeru,posle na muziku,do zore,osvanuli u taj lokal,posle smo morali da odemo u njegov kafićl,na jutarnju kafu!Čovjek je poklonio mojem drugu sliku,meni je htio da pokloni umjetničku sliku,kaže,biraj,ja nisam htio da uzmem!Tu nam je priznao da zna svoje porijeklo,da je Srbin,kaže zna i ko su mu najbliži pravoslavni rođaci, i svojoj đeci je to objasnio i rekao im svoje porijeklo!Čovek priča realno,ne krije svoje porijeklo,kaže -kad je CG vojska oslobađala CG, Muslimani su imali dva izbora,ili da se vrate prađedovskoj vjeri ili da ostanu Muslimani i da budu vjerni CG!
A sad me bogati reci, kako to da srpska sparta priznade Kosovo (kad je Big Boss naredio) i kako se zove Crnogorski ambasador u Pristini (ovo ti je bonus pitanje).[/quote]
Važno je šta narod misli a ne šta ucjenjeni političari potpisuju!Njegoš,Kralj Nikola.. Naši velikani mora da se prevrću u grobu.[/quote]

Narod je rekao sta misli na referendume, ti mora sa si u onih 45%.
CRNOGORAC

#5750 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by CRNOGORAC »

Dubrovnik smo oslobađali od ustaša![/quote]
Pa sto ga ne oslobodiste junacine, nego vam Hrvati na Prevlaci sjede, junacino.
Bobetko vam ga je sprzi tako dobro da sljedecih 100 godina ispod kamena necet smjeti izviriti.
Na Prevlaci nema ustaške šahovnice(i ta šahovnica nije vaš simbol, "pozajmili" ste od Mađara,kao što ste jezik srpski "pozajmili",problem je što i teritorije "pozajmljujete" a zaboravite da vratite,prava Hrvatska je samo Zagorje i okolina Zagorja,ostalo ništa nije vaše,ostale teritorije ili su Italijanske ili Srpske.)!Ta zemlja(Prevlaka) je trenutno ničija zemlja!A zaboravljaš ko vas je sapasio kod Dubrovnika,vaše gazde,Ameri!
Locked