Pa da bi dobio bolju uslugu za iste pare.Black swan wrote:a što će mi to u životu?diablobih wrote: Postoji prenosenje broja na drugu mrezu.
Broj ti nikad nece prestati raditi, samo kartica moze, ali ce ti je zamjeniti
Moderator: Benq
Pa da bi dobio bolju uslugu za iste pare.Black swan wrote:a što će mi to u životu?diablobih wrote: Postoji prenosenje broja na drugu mrezu.
Ultraduffy_duck wrote:a koji je ustvari operater najbolji, treba mi da ima dobar paket interneta.
Za koji mjesec je bio racun koji si platio 11.04. ?coco1 wrote:Pozdrav!
Moze li mi neko, od upucenih, pojasniti sistem obracuna bodova za bonus plus? Pod uslovima, na stranici bht, stoji da se obracun bodova vrsi 10. u mjesecu za svaki placeni racun. Sad gledam moje stanje i jos mi nije uracunata uplata, koju sam izvrsio 11.04. ove godine.
Iato tako, nije mi uracunata uplata iz januara 2018., za racun iz 2017. godine.
Jbg, kad saberem, radi se o nekih 450 bodova, nije malo.
Imam li potrebe i osnova otici na salter i uloziti zalbu?
Unaprijed, hvala.
za februar. mada, ne vidim sta to mjenja. u uslovima jasno pise da se obracun vrsi 10. u mjesecu za SVAKI placeni racun. prema tome, odnosno, uslovima koje je sam bht propisao i napisao, u obracun bi trebale ulaziti sve uplate izmedju 11. u prethodnom i 10. u tekucem mjesecu, bez obzira na koji mjesec glasi racun.Hyperthalamus wrote:Za koji mjesec je bio racun koji si platio 11.04. ?coco1 wrote:Pozdrav!
Moze li mi neko, od upucenih, pojasniti sistem obracuna bodova za bonus plus? Pod uslovima, na stranici bht, stoji da se obracun bodova vrsi 10. u mjesecu za svaki placeni racun. Sad gledam moje stanje i jos mi nije uracunata uplata, koju sam izvrsio 11.04. ove godine.
Unaprijed, hvala.
Nisi ti to dobro skontao ....zakasnio si 1 dan da platis februarski racun i zato nisi dobio bodove. Znaci kontrola placanja februarskih racuna je pocela 10 marta i traje do 10 aprila...ako si platio iza 10 aprila (a jesi) izgubio si pravo na bodove....ti mozda citas stare uslove za bonus plus koji su vazili u prosloj godini...po novim je ovako.coco1 wrote:za februar. mada, ne vidim sta to mjenja. u uslovima jasno pise da se obracun vrsi 10. u mjesecu za SVAKI placeni racun. prema tome, odnosno, uslovima koje je sam bht propisao i napisao, u obracun bi trebale ulaziti sve uplate izmedju 11. u prethodnom i 10. u tekucem mjesecu, bez obzira na koji mjesec glasi racun.Hyperthalamus wrote:Za koji mjesec je bio racun koji si platio 11.04. ?coco1 wrote:Pozdrav!
Unaprijed, hvala.
Trebalo bi da dobijes, al ne uzimaj me za sigurno, nije mi se nikada desilo da sam platio racun bas 10-og u mjesecu, tako da ne znam iz prve rukecoco1 wrote:@hyper, citam na novom portalu, gdje je naveden obracunski period i uslovi za 2018. moze li link za to sto tvrdis? ne kazem da nisi u pravu, samo takve uslove nisam nasao i procitao.
edit: nasao, u pravu si. da li u obracun ulaze uplate od 10.? recimo, danas uplatim martovsk racun, dobijam li bodove?
Nismo svi ni za te sport klubove. Ja bih da se izbace i ove arene u poseban paket, koji bi se plaćao. A da se cijene paketa full, net.. malo koriguju. Za koju marku niže.PlusSA wrote:Najjaci su mi ovi likovi koji nesto "više" znaju pa kad god se spomene Sport Klub oni pametuju "uskoro" vidjet ce te sve u narednom periodu![]()
MojaTV zadnjih godinu dana nista vrijedno nije ubacila osim live kamera i radio kanala da se trpa vec "bogata" ponuda![]()
Da li su tačne ove izjave da 4G mreža kreće u komercijalnu upotrebu krajem jula, te da li će mreža biti dostupna na cijelom području Sarajeva - konkretno me zanima područje Dobrinje.mirza_15 wrote:
Ne znam je odgovor na svako od tih pitanja. Jedino znam da se uveliko radi na tom projektu.crnivrag wrote:Da li su tačne ove izjave da 4G mreža kreće u komercijalnu upotrebu krajem jula, te da li će mreža biti dostupna na cijelom području Sarajeva - konkretno me zanima područje Dobrinje.mirza_15 wrote:
Također me zanima na kojoj frekvenciji će raditi 4G mreža, pošto je očito da neće raditi na frekvenciji od 800 Mhz, zbog interferencija sa analognim signalom, možda na 1800 Mhz kao u Hrvatskoj?
Bilo koja utičnica za telefon. Ako ti je na kablu micro utikač kupiš utičnicu sa micro uticnicom na sebi, ako je onaj stariji kabl sa tri pina onda uzmi onu stariju ili kombinovanu koja ima obe vrste.ELdinPaja wrote:Molim pomoc, nesto mi nije ok sa telefonskom uticnicom pa bi je zamjenio, mora li biti neka posebno ili uzeti neku standardnu. Sve mi steka radi nje, posto ide ovaj kabal Moja TV u nju. Mozda je glupo pitanje, al ja stvarno veze nemam o ovome? Hvala!
Hvala ti drug punozateznistub wrote:Bilo koja utičnica za telefon. Ako ti je na kablu micro utikač kupiš utičnicu sa micro uticnicom na sebi, ako je onaj stariji kabl sa tri pina onda uzmi onu stariju ili kombinovanu koja ima obe vrste.ELdinPaja wrote:Molim pomoc, nesto mi nije ok sa telefonskom uticnicom pa bi je zamjenio, mora li biti neka posebno ili uzeti neku standardnu. Sve mi steka radi nje, posto ide ovaj kabal Moja TV u nju. Mozda je glupo pitanje, al ja stvarno veze nemam o ovome? Hvala!
Moj ti je prijedlog da eliminišeš utičnicu skroz i da spojiš kabl na kabl plus da zalemis kontakt. To ti je najsigurnije i najmanji gubitak signala imaš u tom slučaju
Slažem se sa kontstatacijom @zateznistub prilikom mjerenja neke utčnice pogotovo koje imaju štampanu ploču stvaraju veliko slabljenje . ako si u mogućnosti to uraditi što ti kaže a onda preko utičnicu stavi da ti ne kvari estetiku doma.zateznistub wrote:Bilo koja utičnica za telefon. Ako ti je na kablu micro utikač kupiš utičnicu sa micro uticnicom na sebi, ako je onaj stariji kabl sa tri pina onda uzmi onu stariju ili kombinovanu koja ima obe vrste.ELdinPaja wrote:Molim pomoc, nesto mi nije ok sa telefonskom uticnicom pa bi je zamjenio, mora li biti neka posebno ili uzeti neku standardnu. Sve mi steka radi nje, posto ide ovaj kabal Moja TV u nju. Mozda je glupo pitanje, al ja stvarno veze nemam o ovome? Hvala!
Moj ti je prijedlog da eliminišeš utičnicu skroz i da spojiš kabl na kabl plus da zalemis kontakt. To ti je najsigurnije i najmanji gubitak signala imaš u tom slučaju