Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#57076 Re: Liverpool FC
Daj ba šta čekaš sa Jotom 
- MMM1977
- MMM1977
#57080 Re: Liverpool FC
I nije mi jasno zašto ne da priliku Minaminu umjesto Oxa, od ovog nikakve koristi
- AmiĐa_Idriz
#57081 Re: Liverpool FC
Ma nema više izmjena, eventualno Origi u 94-oj.
- Charuga
- Globalni moderator
#57082 Re: Liverpool FC
Dobar će na kraju biti i bod, s obzirom kako igraju jedni i drugi.
- BHF_Manijak
#57083 Re: Liverpool FC
Nek su se zato ovi hamelji naguzili Cityu, jebem im pomrle.
- MMM1977
#57084 Re: Liverpool FC
Dobiješ 5:0 kod Utd, povedeš 2:0 i dovedeš se u ovu situaciju. Sve je bilo odlično do izlaska Keite
- AmiĐa_Idriz
- BHF_Manijak
#57087 Re: Liverpool FC
Kurcina utakmica kako rekoh, one od prije 7-8 godina u kojima znas da koliko god natrpas, da neces dobit, jer si supalj nazad.
Steta kiksa Citya, ali svakako je Chelsea uzeo. Imaju siroku klupu haos, ono sto Liverpool nema.
Presporo su izgledali, preumorno, indolentno, kurcevito. Sve u kontru od Uniteda.
Ovo nije sampionska godina, previse je ikseva. Kao sto rekoh kao prije 10 godina.
Ovaj vezni red ne moze ni na terminu igrati. Nivo Norwicha.
Jedva cekam dan da mrtvom Oxu ugledam ledja, jebem mu mrtve vise. Kao onomad Lucas. Kurcina mlitava.
I je li samo ja imam utisak da duze vec vremena Robertson ne zasluzuje prvu postavu ispred Tsimikasa, koji je odlicno poceo??? Od Andya nista nema ni nazad ni naprijed evo vec utakmicama...
Steta kiksa Citya, ali svakako je Chelsea uzeo. Imaju siroku klupu haos, ono sto Liverpool nema.
Presporo su izgledali, preumorno, indolentno, kurcevito. Sve u kontru od Uniteda.
Ovo nije sampionska godina, previse je ikseva. Kao sto rekoh kao prije 10 godina.
Jedva cekam dan da mrtvom Oxu ugledam ledja, jebem mu mrtve vise. Kao onomad Lucas. Kurcina mlitava.
I je li samo ja imam utisak da duze vec vremena Robertson ne zasluzuje prvu postavu ispred Tsimikasa, koji je odlicno poceo??? Od Andya nista nema ni nazad ni naprijed evo vec utakmicama...
- MMM1977
#57088 Re: Liverpool FC
Ma danas su svi bili loši, neki su se u tome isticali posebno, kao Ox, Firmino pa i Robertson. On zna odigrati lošu utakmicu ali je i dalje bolji od Grka za klasu.BHF_Manijak wrote: ↑30/10/2021 18:01 Kurcina utakmica kako rekoh, one od prije 7-8 godina u kojima znas da koliko god natrpas, da neces dobit, jer si supalj nazad.
- vaučer
#57089 Re: Liverpool FC
Ne znam, meni je najgori na terenu bio Jones. Dok je Keita orao, nekako se i mogao sakrivati, kako je ovaj izašao - Jones je baš istaknuto bio grozan. Ne da je Oxlade nešto puno bolje igrao, dakle vezni red je počivao na Hendersonu koji nije mogao sam i naprijed i nazad.
- no_sekirli
#57090 Re: Liverpool FC
Kod drugog gola, Virgil isto da je ostao bez goriva.
- BHF_Manijak
#57091 Re: Liverpool FC
I dalje sam devastiran kako debilno bacena 2 boda. To i Brentford, 4 boda koja ce biti kljucna na kraju. Za bilo sta.
Fuj.
Podhitno veznjak na zimu ili ljeto! Jones mi previse stagnira, Keita i Thiago povrede, Milner godine.
Ox kurcina. Ostanu Henderson i Fabinho kao konstante.
Fuj.
Podhitno veznjak na zimu ili ljeto! Jones mi previse stagnira, Keita i Thiago povrede, Milner godine.
Ox kurcina. Ostanu Henderson i Fabinho kao konstante.
- AmiĐa_Idriz
#57092 Re: Liverpool FC
Već smo na 4 remija u PL ove sezone.
Onu epsku 18/19 sezonu smo završili sa samo jednim porazom ali i sa 7 remija, čak 5 više od Citya koji je na kraju utekao za bod, što će reći da u tim remijima već možeš tražiti krivca. Krenulo se haman istim tempom.
Fun fact je isto da je u zadnjih 5 sezona najveći broj remija nekog šampiona bio 5 Citya prošle sezone. Mi već na 4, ispucali kvotu.
Nagomilani remiji vrlo često na kraju naprave veliku štetu. A ovi svi remiji dobijaju na težini kada skontaš na kakve načine je došlo do istih. Faktički samo za današnju utakmicu možeš reći da i nismo zaslužili više.
Onu epsku 18/19 sezonu smo završili sa samo jednim porazom ali i sa 7 remija, čak 5 više od Citya koji je na kraju utekao za bod, što će reći da u tim remijima već možeš tražiti krivca. Krenulo se haman istim tempom.
Fun fact je isto da je u zadnjih 5 sezona najveći broj remija nekog šampiona bio 5 Citya prošle sezone. Mi već na 4, ispucali kvotu.
Nagomilani remiji vrlo često na kraju naprave veliku štetu. A ovi svi remiji dobijaju na težini kada skontaš na kakve načine je došlo do istih. Faktički samo za današnju utakmicu možeš reći da i nismo zaslužili više.
-
convict
#57093 Re: Liverpool FC
remi sa cityjem i chelseajem se bas i ne moze smatrati neuspjehom. ali jbg, sezona se dobija ili gubi na raznim brentfordima i brightonima. fino je onako razvaliti united, ali i ta utakmica i watford donose 3 boda.
- AmiĐa_Idriz
#57094 Re: Liverpool FC
Rezultatski ok, ali kada se prisjetimo i te dvije utakmice, ono, protiv Chelsea poluvrijeme sa igračem više pa nikakvu priliku maltene nisi napravio a protiv Citya se dva puta vodstvo prosipalo. Ok, jesu Chelsea i City druga galaksija u odnosu na Brentford i Brighton ali je šalabahter događaja poprilično sličani tamo i vamo. Previše simptomatično.
- saint_mirad
#57095 Re: Liverpool FC
razmisljacu o sansama za titulu nakon afcona. tu ako se ne odlepi chelsea ili city onda ima sanse u drugom delu sezone.
- drug_profi
#57096 Re: Liverpool FC
Nije mi trebalo ovo danas nikako.
Bezveze mi dan pokvarise, a sto je najgore prenijece se i na naredne.
Ovo je ono sto je Klop govorio igracima: dajte sve od sebe za te navijace jer njihovi zivoti su puni problema i ta radost zbog pobjede kad idu kuci cini te probleme manjima... a poraz ih cini jos vecim.
Ovo je ono sto je Klop govorio igracima: dajte sve od sebe za te navijace jer njihovi zivoti su puni problema i ta radost zbog pobjede kad idu kuci cini te probleme manjima... a poraz ih cini jos vecim.
- BHF_Manijak
#57097 Re: Liverpool FC
Isto je Boga mi. Dan sjebu, a Boga mi i sedmicu jebo ih otac ocin. A bio sam bas happy do tih mrtvih 2:2 i 2:1, jebo ih nebo Bozije.drug_profi wrote: ↑30/10/2021 23:19 Nije mi trebalo ovo danas nikako.
- MMM1977
#57098 Re: Liverpool FC
Pa svi smo, i prije početka sezone, znali da ćemo imati ovakve probleme. Vajnaldum otišao, nikog doveli nismo a normalno je bilo očekivati da će biti povreda u nekom dijelu sezone. Keita, na kog nismo ni računali, nam glavni igrač sredine
Ox treba da ide, Jones može igrati uz 2 iskusna zadnja vezna, ovako kao danas nikako. Konate jeste dobar ali treba još vremena za uigravanje a kod Van Dajka se još osjeti da nije na onom nivou od prije povrede.
Uglavnom, i sa ovim što rade treba biti prezadovoljan. Šta bi tek trebali da kažu navijači Utd i Citya? Stotine miliona uložene a i dalje nam gledaju u leđa.
Ox treba da ide, Jones može igrati uz 2 iskusna zadnja vezna, ovako kao danas nikako. Konate jeste dobar ali treba još vremena za uigravanje a kod Van Dajka se još osjeti da nije na onom nivou od prije povrede.
Uglavnom, i sa ovim što rade treba biti prezadovoljan. Šta bi tek trebali da kažu navijači Utd i Citya? Stotine miliona uložene a i dalje nam gledaju u leđa.
- drug_profi
#57099 Re: Liverpool FC
Realno, jebe mi se za njih. Necu da se poredim sa gorim.
- King_Kenny
#57100 Re: Liverpool FC
Tačno od izlaska Keite se raspade igra; činilo se da će s pola snage pregaziti Brighton. I kad se sve uzme - na kraju su vezni red igrali samo Henderson i Ox (Minamino glumio veznjaka), dobro je da su uzeli i bod. No, već treća ili četvrta tekma gdje gube bodove iako su, po stanju nas terenu i renomeu, trebali pobijediti. Gostovanja nam idu bolje ove sezone.