Hej,
imas pp
Moderator: anex
Hej,

Nikako da mi se "primi" jbga..... prvo sam za njega kupio silikon originalni Vostok (najneudobniji u istoriji silikonskih narukvica) pošto je došao na koži a ja sam ga planirao koristiti na ljetnim odmorima, puno vode i svega. Onda se desilo to sa staklom, to sam popravio da mu dam šansu, eto šta ja znam. Ne nosim ga, zaboravim da ga imam po pola godine....
Mozda si ti samo malo previse ocekivao od Vostoka...dobar sat...inspiron wrote: ↑11/04/2021 15:58
Nikako da mi se "primi" jbga..... prvo sam za njega kupio silikon originalni Vostok (najneudobniji u istoriji silikonskih narukvica) pošto je došao na koži a ja sam ga planirao koristiti na ljetnim odmorima, puno vode i svega. Onda se desilo to sa staklom, to sam popravio da mu dam šansu, eto šta ja znam. Ne nosim ga, zaboravim da ga imam po pola godine....
Meni takav sat treba a Vostok me nervira neudobnošću, silikon je jako debeo i ne prilagođava se on ruci nego vrši pritisak da se ruka prilagodi nadao sam se da će se to promijeniti, međutim krompir! Žao mi je zbog rasvjete jedino jer tu je pravi šampion.
To bi ti mozda mogao Norm bolje odgovoriti, s obzirom da se on u te tehnicke detalje bolje razumije

Bronzane ploče su sjajne, ja imam Orient Golden eye u bronzi, sjajna bojaproblemnatravunu wrote: ↑18/04/2021 10:40 ovo bronzani patinirani su mi zaista interesantni, razmišljam o nabavci nekog
![]()