Kakva je konkretno korist nas navijaca sa tim parama?
(navijace zanimaju rezultati)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
A rezultati dolaze preko para, odnosno pravilnim ulaganjem.
Ne znam da li lupaju ove cifre ali ako je ovako bio bi uz Cimirota igrac koji je najvise donio FKS kad se uracuna prvo obestecenje koje sigurno nije bilo ispod 500 hiljada necega.Ukoliko se realizuje transfer, Benfica će Kovačevića platiti sedam miliona eura, od čega bi Sarajevu pripalo 15% pomenutog iznosa, odnosno milion eura.
Ma ne trebaju klubu ti novci od transfera, neka ih se odreknu sta ce nam kada nemamo rezultata. Kad budemo imali rezultate neka onda dolazi novac
Htio sam reci (koliko god paradoksalno zvucalo) da do sada mi te novce od ranijih transfera nismo "kapitalizirali" u kontekstu toga da smo doveli prave igrace. Dobijes neku lovu i ona ispari.

U novom dresu BESPLATNO na utakmicu
Ove nedjelje na utakmicu protiv NK Široki Brijeg obuci dres iz nove garniture i osiguraj sebi besplatan ulaz na zapadnu tribinu.
Budi podrška bordo ekipi

svi u napad wrote: ↑04/09/2022 21:27 Gosp. Mirvic jel vi znate sta zelite od Sarajeva? Licno mislim da vi i pored ljubavi za bordo tim niste jos odlucili ili dorasli vlasnickoj ulozi jer ste podlegli uticaju koje kakvih ubleha. Cijenim vase ulaganje i spasavanje kluba u teskim trenucima ali kao vlasnik morate izabrati strucnjake. Dakle ako ste se slikali sa Mamicem samo iz PR razloga ili sto vam je idol to je jos jedan od dokaza da vam neko mora pomoci u vodjenu kluba. Ako ste obavili razgovor sa istim u cilju preuzimanja Sarajeva od strane Maminja onda se izvinjavam i svaka cast. Mi kao najveci klub u drzavi moramo imati nekog kao Mamic. Gospodo iz uprave i strucnog staba ne prodaje se jedini odbrambeni i najbolji igrac nakon 3 utakmice. Na zalost zinula guzica za lovom pa cak i veci dio forumasa je bilo zadovoljno ovom prodajom ne shvacajuci da bez odbrane nema igre. Mi primamo 2 gola po tekmi i to uglavnom iz prekida. Gledam veceras igrace Zrinjskog koji su u prosjeku za glavu visi od nasih. Pa ljudi moji svi koji su gledali vise od 100 tekmi znaju da ekipa mora igrati 3-4 godine skupa da bi bilo nesto od te ekipe. Zrinjski nikog nije prodao vec doveo 2-3 nova igraca i zaradio vecu lovu nego prodajom igraca. Mi prodali Vladana za 500 000 hiljada i udaramo se u guzicu od srece. Poljaci nakon godinu dana dobivaju 5 miliona i nece ni da cuju.
Halo upravo Sarajevo je veliki klub i njega trebaju voditi veliki i strucni ljudi a ne mahalasi, sitni lopovi i ublehasi. Kupuje se sve i svasta da bi se stavila lova u svoj dzep. Otjera se sportski direktor pa se isti vrati nakon godine i onda isti kupuje Anicica koji nije igrao 1,5 godinu jer je povrjedjen. Sad bibio red da direktor i drugi koji su ga doveli to plate iz svog dzepa zar ne, no kod nas se sve zaboravi nakon jedne pobjede.
Za kraj jedna prica iz Svedske za gosp. Mirvica. Dva prijatelja startuju firmu zajedno i nakon par godina to postane velika firma koja otvori svoje prodavnice sirom Skandinavije sa nekoliko hiljda zaposlenih i pozitivni 2 milijarde kruna godisnje. I sta se desi? Dva prijatelja donesu odluku da im treba direktor za tu firmu jer je firma postala velika i prerasla njihove organizacione i druge mogucnosti. Sta mislite gospodo o tome i kad bi Bosnjo priznao i rekao trebam pomoc u ovom sto radim. Dakle pocnite traziti kvalitetne ljude i rezultat ce doci a samim tim i velike pare gospodo. Zivjeli
Stalno slusam ovo pa evo zamolio bih te, ako mozes, da objasnis sta znace instant rezultati i taj negativan kontekst u kojem se instant rezultati spominju kada je u pitanju Fk Sarajevo?
Primjer euforija nakon tri pobjede, odmah se pocelo pricati idemo se prosetati ligom, sampioni, idemo na grupnu fazu lige prvaka. Ne moze nam niko nista.