Povorka ponosa u Sarajevu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Škobo Habu

#5676 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Škobo Habu »

Ramzess Veliki wrote: Problem je sacica homoseksualaca koji misle da su napredniji od vecine svjetske populacije jer se kresu u guzicu, I kao papagaji pokusavaju gebelskovim stilom jednu neistinu proturiti kao istinu. Ja ne vidim da bubanje u bulju podize ljudsku svijest, mnogi kriminalci su u zatvorima kresali druge muskarce pa zbog toga ne zavrsise knjizevnost nego ostase kriminalci.
:ginisovac:

Po ovoj logici svaki heteroseksulaca bi trebao biti nobelovac!?
moet-perignon

#5677 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by moet-perignon »

Ramzess Veliki wrote:
animals wrote:Problem Balkana je sto jos zivi u 18 vijeku..
sto ne moze u glave uci cm..
sto je samo ispravno sto oni misle..
a sto o njima cijeli svijet misli, to je nebitno..
Problem je sacica homoseksualaca koji misle da su napredniji od vecine svjetske populacije jer se kresu u guzicu, I kao papagaji pokusavaju gebelskovim stilom jednu neistinu proturiti kao istinu. Ja ne vidim da bubanje u bulju podize ljudsku svijest, mnogi kriminalci su u zatvorima kresali druge muskarce pa zbog toga ne zavrsise knjizevnost nego ostase kriminalci.

I da vas razocaram odavde sa dalekog istoka gdje je najveca grupacija gejeva, transvestita, najveci procenat promijena pola I homoseksualne prostitucije - I ovdje vam se svi smiju. Dajemo vam neku paznju iz samilosti jer ste pateticni sa svojim zahtjevima da vam se ukaze vise paznje, pa cak i djeca bez roditeljskog staranja su psihicki cvrsca od vas, I ne traze nikakav poseban tretman. A vi ga trazite … pateticno … odrastite vise.

hahahah... :)
bravo!
i tako mi, dajemo paznju i samilosti. mi smo ozracje samilosti.
S4mpion

#5678 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by S4mpion »

moet-perignon wrote:[
mislim da si u mladosti oskudjevao sa casovima knjizevnosti. sudeci po tvom doslovnom citanju i reagovanju na postove.

osobno hodam njujorskim ulicama, i nije mi se nikada desilo da vidim jos gologuze pedere. moj prijatelj je homosexualac i sigurno je muzevniji od tebe. nikada mi nije paradirao ni u potkosulji kad dodjemo kod njega u ladanjsku kucu. ima stila, i sigurno bi ga kopirao kad ga vidio.
ovo je samo jedan primjer, a poznajem jos mnoge za koje ne bi mogao ni naslutiti da su lezbejke i gejevi sa dugogodisnjim partnerima. potpuno normalne zajednice, koje stvaraju i doprinose drustvu i ne paradiraju u stiklama.

bilo kako bilo, parade ce biti. :)
Kako si ovo napis'o, pomislio bi čovjek da ne podržavaš paradiranja gologuzih u štiklama.
moet-perignon

#5679 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by moet-perignon »

S4mpion wrote:
moet-perignon wrote:[
mislim da si u mladosti oskudjevao sa casovima knjizevnosti. sudeci po tvom doslovnom citanju i reagovanju na postove.

osobno hodam njujorskim ulicama, i nije mi se nikada desilo da vidim jos gologuze pedere. moj prijatelj je homosexualac i sigurno je muzevniji od tebe. nikada mi nije paradirao ni u potkosulji kad dodjemo kod njega u ladanjsku kucu. ima stila, i sigurno bi ga kopirao kad ga vidio.
ovo je samo jedan primjer, a poznajem jos mnoge za koje ne bi mogao ni naslutiti da su lezbejke i gejevi sa dugogodisnjim partnerima. potpuno normalne zajednice, koje stvaraju i doprinose drustvu i ne paradiraju u stiklama.

bilo kako bilo, parade ce biti. :)
Kako si ovo napis'o, pomislio bi čovjek da ne podržavaš paradiranja gologuzih u štiklama.
podrzavam povorku, ali ne volim stikle. :)
Ramzess Veliki

#5680 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

Škobo Habu wrote:
Ramzess Veliki wrote: Problem je sacica homoseksualaca koji misle da su napredniji od vecine svjetske populacije jer se kresu u guzicu, I kao papagaji pokusavaju gebelskovim stilom jednu neistinu proturiti kao istinu. Ja ne vidim da bubanje u bulju podize ljudsku svijest, mnogi kriminalci su u zatvorima kresali druge muskarce pa zbog toga ne zavrsise knjizevnost nego ostase kriminalci.

Nisam to rekao, a u ranijim postovima sam napisao da su za mene svi ljudi isti, gdje god da se bubaju.
Imam poznanika koji su imali seks sa drugim muskarcima ali ih niko ne smatra gejevima nego opasnim kriminalcima. To su face, a ne tetkice neke koje skrecu paznju na sebe oblaceci zensku garderobu. :thumbup:
Sara03

#5681 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Sara03 »

Da li me ovo oči varaju, ili stvarno lik, kome su moralni uzori prekodrinski četnici, hladno pominje gebelsov stil?

Ni obraza ni časti.
S4mpion

#5682 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by S4mpion »

moet-perignon wrote:
S4mpion wrote: Kako si ovo napis'o, pomislio bi čovjek da ne podržavaš paradiranja gologuzih u štiklama.
podrzavam povorku, ali ne volim stikle. :)
Povorku gologuzih?
Škobo Habu

#5683 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Škobo Habu »

Ramzess Veliki wrote: Nisam to rekao, a u ranijim postovima sam napisao da su za mene svi ljudi isti, gdje god da se bubaju.
Imam poznanika koji su imali seks sa drugim muskarcima ali ih niko ne smatra gejevima nego opasnim kriminalcima. To su face, a ne tetkice neke koje skrecu paznju na sebe oblaceci zensku garderobu. :thumbup:

Bogami su ti stavovu u jebenoj koliziji. :meza1:

By the way, otkud ovoliko stereotipa na temu homoseksualaca? Ispada da je svaki homoseksualac klon Eltona Johna!?
animals

#5684 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by animals »

Ramzess Veliki wrote:
animals wrote:Problem Balkana je sto jos zivi u 18 vijeku..
sto ne moze u glave uci cm..
sto je samo ispravno sto oni misle..
a sto o njima cijeli svijet misli, to je nebitno..
Problem je sacica homoseksualaca koji misle da su napredniji od vecine svjetske populacije jer se kresu u guzicu, I kao papagaji pokusavaju gebelskovim stilom jednu neistinu proturiti kao istinu. Ja ne vidim da bubanje u bulju podize ljudsku svijest, mnogi kriminalci su u zatvorima kresali druge muskarce pa zbog toga ne zavrsise knjizevnost nego ostase kriminalci.

I da vas razocaram odavde sa dalekog istoka gdje je najveca grupacija gejeva, transvestita, najveci procenat promijena pola I homoseksualne prostitucije - I ovdje vam se svi smiju. Dajemo vam neku paznju iz samilosti jer ste pateticni sa svojim zahtjevima da vam se ukaze vise paznje, pa cak i djeca bez roditeljskog staranja su psihicki cvrsca od vas, I ne traze nikakav poseban tretman. A vi ga trazite … pateticno … odrastite vise.
Cekaj, sad ce ti ona mala da digne palac :D :D
Bodkin

#5685 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Bodkin »

Ramzess Veliki wrote:
Škobo Habu wrote:

Nisam to rekao, a u ranijim postovima sam napisao da su za mene svi ljudi isti, gdje god da se bubaju.
Znaci ok je da ga stavljas frajerima sve dok si zajeban :D
moet-perignon

#5686 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by moet-perignon »

Škobo Habu wrote:
Ramzess Veliki wrote: Nisam to rekao, a u ranijim postovima sam napisao da su za mene svi ljudi isti, gdje god da se bubaju.

By the way, otkud ovoliko stereotipa na temu homoseksualaca? Ispada da je svaki homoseksualac klon Eltona Johna!?
mogu da se kladim da je Elton John svojom pojavom i gestikulacijom muzevniji od Ramzesa. :)

nego Ramzes, kakvi su ti to poznanici kriminalci i lafcine? pisi malo o tome, doima se zanimljivim.
Novak20

#5687 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Novak20 »

Kažu da je usitnilo. :lol:

https://povorkaponosa.ba/
tranquil

#5688 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by tranquil »

moet-perignon wrote:
Škobo Habu wrote:

mogu da se kladim da je Elton John svojom pojavom i gestikulacijom muzevniji od Ramzesa. :)

nego Ramzes, kakvi su ti to poznanici kriminalci i lafcine? pisi malo o tome, doima se zanimljivim.
Druži se sa muškarcima koje naziva "facama". Koji su imali seks sa drugim muškarcima.

Šta čovjek da misli?
S4mpion

#5689 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by S4mpion »

U ovoj povorci neće bit' više od troje pripadnika LGBT-a, neće ljudi da ih "liberali" brukaju. :komi:
Ramzess Veliki

#5690 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

Bodkin wrote:Znaci ok je da ga stavljas frajerima sve dok si zajeban :D
Pa jest … mafijaski kodeks.

… ako smijes da im kazes da je to pederski ti im kazi, ja ne smijem … :lol:
moet-perignon

#5691 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by moet-perignon »

Ramzess Veliki wrote:

nevjerovatan si ti, mali Ramzesu. :)
i jel' se druzis sa tim poznanicima, odete nekada na pivo?
Ramzess Veliki

#5692 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

moet-perignon wrote: mogu da se kladim da je Elton John svojom pojavom i gestikulacijom muzevniji od Ramzesa. :)

Elton John je institucija, ne mogu se ja porediti sa mega zvijezdom. :thumbup:
Ramzess Veliki

#5693 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

moet-perignon wrote:
Ramzess Veliki wrote:

nevjerovatan si ti, mali Ramzesu. :)
i jel' se druzis sa tim poznanicima, odete nekada na pivo?
A ti bi da ti odam lokaciju? :D
moet-perignon

#5694 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by moet-perignon »

Ramzess Veliki wrote:
moet-perignon wrote: mogu da se kladim da je Elton John svojom pojavom i gestikulacijom muzevniji od Ramzesa. :)

Elton John je institucija, ne mogu se ja porediti sa mega zvijezdom. :thumbup:
da, posebno ona njegova sa Georgeom don't let the sun go down on me.
tranquil

#5695 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by tranquil »

Na osnovu ankete sprovedene među imaginarnim LGBT osobama, tokom koje je ispitan tačno jedan ispitanik, zaključujem da...
S4mpion wrote:U ovoj povorci neće bit' više od troje pripadnika LGBT-a, neće ljudi da ih "liberali" brukaju. :komi:
S4mpion

#5696 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by S4mpion »

Jes' se upalio. :lol:
Ramzess Veliki

#5697 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

moet-perignon wrote: da, posebno ona njegova sa Georgeom don't let the sun go down on me.
George Michael je stvarno pojava … :thumbup:
Sara03

#5698 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Sara03 »

tranquil wrote:Na osnovu ankete sprovedene među imaginarnim LGBT osobama, tokom koje je ispitan tačno jedan ispitanik, zaključujem da...
S4mpion wrote:U ovoj povorci neće bit' više od troje pripadnika LGBT-a, neće ljudi da ih "liberali" brukaju. :komi:
Nemoj ga više, grehota je.
madner

#5699 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by madner »

Bloo wrote:
madner wrote:Zato sto njihove familije smatraju da im taj skill nece narocito koristiti u projektovanoj karijeri.
A "projektovana" karijera bi bila.... :mrgreen: ona tradicionalna rodno stereotipna karijera?

Ne treba ti škola da rađaš, kopaš, kuhaš...?

Ovo prevazilazi nešto što se pokušava prikazati kao rat spolova, ovo je nepojmljivi užas.

Da u 21. stoljeću imaš ovoliki broj NEPISMENIH žena. A nepismene su jer im neko nije pružio priliku samo zato što su žene?
Karijera koja istima daje najvece sanse za uspjeh u zivotu po iskustvo donosilaca odluka.

Ne ulazim u slobodni izbor svake jedinke kako da maksimizira vrijednost, da misle da im je pismenost plus, bile bi pismene.
Bloo
Globalna šefica

#5700 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Bloo »

madner wrote:
Bloo wrote:
madner wrote:Zato sto njihove familije smatraju da im taj skill nece narocito koristiti u projektovanoj karijeri.
A "projektovana" karijera bi bila.... :mrgreen: ona tradicionalna rodno stereotipna karijera?

Ne treba ti škola da rađaš, kopaš, kuhaš...?

Ovo prevazilazi nešto što se pokušava prikazati kao rat spolova, ovo je nepojmljivi užas.

Da u 21. stoljeću imaš ovoliki broj NEPISMENIH žena. A nepismene su jer im neko nije pružio priliku samo zato što su žene?
Karijera koja istima daje najvece sanse za uspjeh u zivotu po iskustvo donosilaca odluka.

Ne ulazim u slobodni izbor svake jedinke kako da maksimizira vrijednost, da misle da im je pismenost plus, bile bi pismene.
Nepismenima nazivaju ljudi koji ne znaju pročitati ili napisati jednostavan tekst u vezi sa svakidašnjim životom ili pak nepoznavanje pisma, neupućenost u vještinu čitanja i pisanja.

S obzirom da se sve ovo uči u osnovnoj školi, da li jedinka u tom dobu (od 7 godine) može ovako racionalno razmišljati (moram naučiti čitati i pisati jer će mi to biti plus u daljnjem životu) ili pak ima svog zakonskog skrbnika koji odlučuje u njeno ime?
Locked