Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ramzess Veliki wrote:
Problem je sacica homoseksualaca koji misle da su napredniji od vecine svjetske populacije jer se kresu u guzicu, I kao papagaji pokusavaju gebelskovim stilom jednu neistinu proturiti kao istinu. Ja ne vidim da bubanje u bulju podize ljudsku svijest, mnogi kriminalci su u zatvorima kresali druge muskarce pa zbog toga ne zavrsise knjizevnost nego ostase kriminalci.
Po ovoj logici svaki heteroseksulaca bi trebao biti nobelovac!?
animals wrote:Problem Balkana je sto jos zivi u 18 vijeku..
sto ne moze u glave uci cm..
sto je samo ispravno sto oni misle..
a sto o njima cijeli svijet misli, to je nebitno..
Problem je sacica homoseksualaca koji misle da su napredniji od vecine svjetske populacije jer se kresu u guzicu, I kao papagaji pokusavaju gebelskovim stilom jednu neistinu proturiti kao istinu. Ja ne vidim da bubanje u bulju podize ljudsku svijest, mnogi kriminalci su u zatvorima kresali druge muskarce pa zbog toga ne zavrsise knjizevnost nego ostase kriminalci.
I da vas razocaram odavde sa dalekog istoka gdje je najveca grupacija gejeva, transvestita, najveci procenat promijena pola I homoseksualne prostitucije - I ovdje vam se svi smiju. Dajemo vam neku paznju iz samilosti jer ste pateticni sa svojim zahtjevima da vam se ukaze vise paznje, pa cak i djeca bez roditeljskog staranja su psihicki cvrsca od vas, I ne traze nikakav poseban tretman. A vi ga trazite … pateticno … odrastite vise.
hahahah...
bravo!
i tako mi, dajemo paznju i samilosti. mi smo ozracje samilosti.
moet-perignon wrote:[
mislim da si u mladosti oskudjevao sa casovima knjizevnosti. sudeci po tvom doslovnom citanju i reagovanju na postove.
osobno hodam njujorskim ulicama, i nije mi se nikada desilo da vidim jos gologuze pedere. moj prijatelj je homosexualac i sigurno je muzevniji od tebe. nikada mi nije paradirao ni u potkosulji kad dodjemo kod njega u ladanjsku kucu. ima stila, i sigurno bi ga kopirao kad ga vidio.
ovo je samo jedan primjer, a poznajem jos mnoge za koje ne bi mogao ni naslutiti da su lezbejke i gejevi sa dugogodisnjim partnerima. potpuno normalne zajednice, koje stvaraju i doprinose drustvu i ne paradiraju u stiklama.
bilo kako bilo, parade ce biti.
Kako si ovo napis'o, pomislio bi čovjek da ne podržavaš paradiranja gologuzih u štiklama.
moet-perignon wrote:[
mislim da si u mladosti oskudjevao sa casovima knjizevnosti. sudeci po tvom doslovnom citanju i reagovanju na postove.
osobno hodam njujorskim ulicama, i nije mi se nikada desilo da vidim jos gologuze pedere. moj prijatelj je homosexualac i sigurno je muzevniji od tebe. nikada mi nije paradirao ni u potkosulji kad dodjemo kod njega u ladanjsku kucu. ima stila, i sigurno bi ga kopirao kad ga vidio.
ovo je samo jedan primjer, a poznajem jos mnoge za koje ne bi mogao ni naslutiti da su lezbejke i gejevi sa dugogodisnjim partnerima. potpuno normalne zajednice, koje stvaraju i doprinose drustvu i ne paradiraju u stiklama.
bilo kako bilo, parade ce biti.
Kako si ovo napis'o, pomislio bi čovjek da ne podržavaš paradiranja gologuzih u štiklama.
Ramzess Veliki wrote:
Nisam to rekao, a u ranijim postovima sam napisao da su za mene svi ljudi isti, gdje god da se bubaju.
Imam poznanika koji su imali seks sa drugim muskarcima ali ih niko ne smatra gejevima nego opasnim kriminalcima. To su face, a ne tetkice neke koje skrecu paznju na sebe oblaceci zensku garderobu.
Ramzess Veliki wrote:
Nisam to rekao, a u ranijim postovima sam napisao da su za mene svi ljudi isti, gdje god da se bubaju.
Imam poznanika koji su imali seks sa drugim muskarcima ali ih niko ne smatra gejevima nego opasnim kriminalcima. To su face, a ne tetkice neke koje skrecu paznju na sebe oblaceci zensku garderobu.
Bogami su ti stavovu u jebenoj koliziji.
By the way, otkud ovoliko stereotipa na temu homoseksualaca? Ispada da je svaki homoseksualac klon Eltona Johna!?
animals wrote:Problem Balkana je sto jos zivi u 18 vijeku..
sto ne moze u glave uci cm..
sto je samo ispravno sto oni misle..
a sto o njima cijeli svijet misli, to je nebitno..
I da vas razocaram odavde sa dalekog istoka gdje je najveca grupacija gejeva, transvestita, najveci procenat promijena pola I homoseksualne prostitucije - I ovdje vam se svi smiju. Dajemo vam neku paznju iz samilosti jer ste pateticni sa svojim zahtjevima da vam se ukaze vise paznje, pa cak i djeca bez roditeljskog staranja su psihicki cvrsca od vas, I ne traze nikakav poseban tretman. A vi ga trazite … pateticno … odrastite vise.
Ramzess Veliki wrote:
Znaci ok je da ga stavljas frajerima sve dok si zajeban
Ramzess Veliki wrote:
By the way, otkud ovoliko stereotipa na temu homoseksualaca? Ispada da je svaki homoseksualac klon Eltona Johna!?
mogu da se kladim da je Elton John svojom pojavom i gestikulacijom muzevniji od Ramzesa.
nego Ramzes, kakvi su ti to poznanici kriminalci i lafcine? pisi malo o tome, doima se zanimljivim.
Ramzess Veliki wrote:
mogu da se kladim da je Elton John svojom pojavom i gestikulacijom muzevniji od Ramzesa.
nego Ramzes, kakvi su ti to poznanici kriminalci i lafcine? pisi malo o tome, doima se zanimljivim.
Druži se sa muškarcima koje naziva "facama". Koji su imali seks sa drugim muškarcima.
madner wrote:Zato sto njihove familije smatraju da im taj skill nece narocito koristiti u projektovanoj karijeri.
A "projektovana" karijera bi bila.... ona tradicionalna rodno stereotipna karijera?
Ne treba ti škola da rađaš, kopaš, kuhaš...?
Ovo prevazilazi nešto što se pokušava prikazati kao rat spolova, ovo je nepojmljivi užas.
Da u 21. stoljeću imaš ovoliki broj NEPISMENIH žena. A nepismene su jer im neko nije pružio priliku samo zato što su žene?
Karijera koja istima daje najvece sanse za uspjeh u zivotu po iskustvo donosilaca odluka.
Ne ulazim u slobodni izbor svake jedinke kako da maksimizira vrijednost, da misle da im je pismenost plus, bile bi pismene.
Nepismenima nazivaju ljudi koji ne znaju pročitati ili napisati jednostavan tekst u vezi sa svakidašnjim životom ili pak nepoznavanje pisma, neupućenost u vještinu čitanja i pisanja.
S obzirom da se sve ovo uči u osnovnoj školi, da li jedinka u tom dobu (od 7 godine) može ovako racionalno razmišljati (moram naučiti čitati i pisati jer će mi to biti plus u daljnjem životu) ili pak ima svog zakonskog skrbnika koji odlučuje u njeno ime?