Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Euridika
Globalna šefica

#5676 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Tomahawk11 wrote:
Euridika wrote: Još nisam odabrala pravi, moraću ponovo u potragu sutra. Da vas zovem za pomoć pri izboru? Al' da mi ono baš fino iskreno kažete šta mi stoji dobro? :D
Image

MoRel i respo krenuti? Jeste izrada, al eto da mu damo još jednu šansu?
:lol: :lol:
Dobra slika, braćo moja mila. :D
Može, samo mi moraš reći ko je ko na ovoj slici.
Tomahawk11
Globalni moderator

#5677 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Euridika wrote: Može, samo mi moraš reći ko je ko na ovoj slici.
Slijeva nadesno: ing, ja, respo :P
Euridika
Globalna šefica

#5678 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Tomahawk11 wrote:
Ti si znači najperverzniji... :D :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#5679 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Euridika wrote:
Tomahawk11 wrote:
Ti si znači najperverzniji... :D :D
I najosupnutiji, moliću lijepo :P
supercali

#5680 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by supercali »

Tomahawk11 wrote:
Euridika wrote: Još nisam odabrala pravi, moraću ponovo u potragu sutra. Da vas zovem za pomoć pri izboru? Al' da mi ono baš fino iskreno kažete šta mi stoji dobro? :D
Image

MoRel i respo krenuti? Jeste izrada, al eto da mu damo još jednu šansu?
Cuj izrada ja taman da dodjem vi se razilazite
Tomahawk11
Globalni moderator

#5681 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

supercali wrote: Cuj izrada ja taman da dodjem vi se razilazite
Nijedne :mrgreen:
Jel ovako bilo?
Nemojte u srijedu, ja mogu u četvrtak.
Hajmo u srijedu.
U srijedu nema respe.
Doći će. Nekad.
Sjedi, sjedi....hajmo mi. Evo pita respo gdje smo. Poselami ga :D
Tako ti i forumašice kad zoveš na kafu izradiš :oops:

Sljedeći put ti organizuješ. Doduše, prijavio se i heat za iduću sedmicu. Uglavnom, da fino kažeš dan i vrijeme, nemoj da lutamo :)
supercali

#5682 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by supercali »

Sjedili sat i po i kaze nacekali se jbt ja kad sjednem ne dizem se 3 sata ako je raja u pitanju

Srijeda od 4 pa nadalje mozemo isto mjesto kao juce
Euridika
Globalna šefica

#5683 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Respo, nemoj zafrkavati. 2x smo pomjerali datum zbog tebe. Još smo zakazali kafu nešto kasnije popodne. A ti mislio izaći na večernji izlazak ... :-)

Neće ti niko doći na kafu od 4. Od one šake ljudi koja sad dolazi na kafe, barem polovina radi do 5. I to na periferiji grada. Tako da je nerealno da kafa bude prije pola 6 ili čak 6.
A što se dana tiče, to ipak moraš malo iskoordinirati i s rajom, a ne samo zveknuti srijeda. Ako si ti tad slobodan, ne znači da će i drugi biti. ;-)
Euridika
Globalna šefica

#5685 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

A nisam htjela baš tako. :D Samo mora Respo ipak biti i malo tolerantniji prema drugima. Sjećaš se da je i prošli put bila frka za kafu, te ne može doći, te doći će, i na kraju dođe zadnjih 5 minuta samo da se pozdravi. :D
OK, shvatam da ima obaveza, nije lako planirati, ali onda nek kaže u startu - nisam siguran, vi se organizujte, a ja ću doći ako mognem. :thumbup:
SmokingMan

#5686 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by SmokingMan »

Gdje sastančite to?Ako nije tajna.:D
supercali

#5687 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by supercali »

Euridika wrote:Respo, nemoj zafrkavati. 2x smo pomjerali datum zbog tebe. Još smo zakazali kafu nešto kasnije popodne. A ti mislio izaći na večernji izlazak ... :-)

Neće ti niko doći na kafu od 4. Od one šake ljudi koja sad dolazi na kafe, barem polovina radi do 5. I to na periferiji grada. Tako da je nerealno da kafa bude prije pola 6 ili čak 6.
A što se dana tiče, to ipak moraš malo iskoordinirati i s rajom, a ne samo zveknuti srijeda. Ako si ti tad slobodan, ne znači da će i drugi biti. ;-)
Ma nisam mislio izaci na vecernji izlazak nego me posao zadrzao toliko

Tomo reko da kazem dan i vrijeme i ja rekao :mrgreen:

Utorak srijeda kad vam odgovara ja cu eto biti slobodan od 4 pa nadalje pa kako ko moze nek dolazi
supercali

#5688 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by supercali »

SmokingMan wrote:Gdje sastančite to?Ako nije tajna.:D
U sali za sastanke :D
SmokingMan

#5689 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by SmokingMan »

supercali wrote:
U sali za sastanke :D
Ozibljan sam. :D
Euridika
Globalna šefica

#5690 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Kako kad. U nekom od sarajevskih kafića/restorana.
SmokingMan

#5691 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by SmokingMan »

Kao da je samo jedan u Sarajevu pa da znam.No hajd'. :)
Euridika
Globalna šefica

#5692 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

supercali wrote:Ma nisam mislio izaci na vecernji izlazak nego me posao zadrzao toliko

Utorak srijeda kad vam odgovara ja cu eto biti slobodan od 4 pa nadalje pa kako ko moze nek dolazi
Trebao si nam samo reći da si na poslu, jer smo mi svi pretpostavili da ti je jučer bio slobodan dan.

Hajde da ovaj dogovor ostavimo za ponedjeljak. Neće se niko prijaviti za kafu 5-6 dana unaprijed. I 2 dana ranije zna biti previše. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#5693 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Biće na temi bar dan ranije kad sastančimo, pa ako si zainteresovan, dobiješ lozinku i upute.
Euridika
Globalna šefica

#5694 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

SmokingMan wrote:Kao da je samo jedan u Sarajevu pa da znam.No hajd'. :)
Pa kažem ti da mijenjamo lokacije. To dogovaramo par sati prije izlaska. Teže je uklopiti datum i vrijeme, nego lokaciju. :D
Uglavnom, ako si zainteresiran da dođeš, javiš se na PP nekom od nas i dobiješ precizne informacije (kad se i mi skontamo kad i gdje).
Tomahawk11
Globalni moderator

#5695 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Euridika wrote:A nisam htjela baš tako. :D Samo mora Respo ipak biti i malo tolerantniji prema drugima. Sjećaš se da je i prošli put bila frka za kafu, te ne može doći, te doći će, i na kraju dođe zadnjih 5 minuta samo da se pozdravi. :D
OK, shvatam da ima obaveza, nije lako planirati, ali onda nek kaže u startu - nisam siguran, vi se organizujte, a ja ću doći ako mognem. :thumbup:
Ma malo preko noge, šta fali. Ionako je neodgovoran :twisted: :mrgreen:
Čuj preči mu posao od nas :P
respo, zauzmi busiju u 16:00 i čekaj.
supercali

#5696 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by supercali »

Euridika wrote:
supercali wrote:Ma nisam mislio izaci na vecernji izlazak nego me posao zadrzao toliko

Trebao si nam samo reći da si na poslu, jer smo mi svi pretpostavili da ti je jučer bio slobodan dan.

Hajde da ovaj dogovor ostavimo za ponedjeljak. Neće se niko prijaviti za kafu 5-6 dana unaprijed. I 2 dana ranije zna biti previše. :D
pa rekao sam ingu
Tomahawk11
Globalni moderator

#5697 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Euridika wrote:
Pa kažem ti da mijenjamo lokacije. To dogovaramo par sati prije izlaska. Teže je uklopiti datum i vrijeme, nego lokaciju. :D
Uglavnom, ako si zainteresiran da dođeš, javiš se na PP nekom od nas i dobiješ precizne informacije (kad se i mi skontamo kad i gdje).
A to radimo zato da nas ne bi upratili voajeri, tajne organizacije i tako to 8-)
SmokingMan

#5698 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by SmokingMan »

Euridika wrote:
Važi.

Al ste msteriozni,ko slobodni zidari.Sigurno nemate neko specijalno rukovanje i sl. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#5699 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

supercali wrote: pa rekao sam ingu
A on nama ništa....kaže, onaj respo, šupak pravi :sad: reko doći, pa izdradi.
Tomahawk11
Globalni moderator

#5700 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

SmokingMan wrote:
Euridika wrote:
Važi.

Al ste msteriozni,ko slobodni zidari.Sigurno nemate neko specijalno rukovanje i sl. :D
Žigošemo se. Dobiješ žig u desno rame, tajni simbol je u pitanju.
Post Reply