Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Euridika wrote:
Još nisam odabrala pravi, moraću ponovo u potragu sutra. Da vas zovem za pomoć pri izboru? Al' da mi ono baš fino iskreno kažete šta mi stoji dobro?
MoRel i respo krenuti? Jeste izrada, al eto da mu damo još jednu šansu?
Dobra slika, braćo moja mila.
Može, samo mi moraš reći ko je ko na ovoj slici.
Euridika wrote:
Još nisam odabrala pravi, moraću ponovo u potragu sutra. Da vas zovem za pomoć pri izboru? Al' da mi ono baš fino iskreno kažete šta mi stoji dobro?
MoRel i respo krenuti? Jeste izrada, al eto da mu damo još jednu šansu?
supercali wrote:
Cuj izrada ja taman da dodjem vi se razilazite
Nijedne
Jel ovako bilo?
Nemojte u srijedu, ja mogu u četvrtak.
Hajmo u srijedu.
U srijedu nema respe.
Doći će. Nekad.
Sjedi, sjedi....hajmo mi. Evo pita respo gdje smo. Poselami ga
Tako ti i forumašice kad zoveš na kafu izradiš
Sljedeći put ti organizuješ. Doduše, prijavio se i heat za iduću sedmicu. Uglavnom, da fino kažeš dan i vrijeme, nemoj da lutamo
Respo, nemoj zafrkavati. 2x smo pomjerali datum zbog tebe. Još smo zakazali kafu nešto kasnije popodne. A ti mislio izaći na večernji izlazak ...
Neće ti niko doći na kafu od 4. Od one šake ljudi koja sad dolazi na kafe, barem polovina radi do 5. I to na periferiji grada. Tako da je nerealno da kafa bude prije pola 6 ili čak 6.
A što se dana tiče, to ipak moraš malo iskoordinirati i s rajom, a ne samo zveknuti srijeda. Ako si ti tad slobodan, ne znači da će i drugi biti.
A nisam htjela baš tako. Samo mora Respo ipak biti i malo tolerantniji prema drugima. Sjećaš se da je i prošli put bila frka za kafu, te ne može doći, te doći će, i na kraju dođe zadnjih 5 minuta samo da se pozdravi.
OK, shvatam da ima obaveza, nije lako planirati, ali onda nek kaže u startu - nisam siguran, vi se organizujte, a ja ću doći ako mognem.
Euridika wrote:Respo, nemoj zafrkavati. 2x smo pomjerali datum zbog tebe. Još smo zakazali kafu nešto kasnije popodne. A ti mislio izaći na večernji izlazak ...
Neće ti niko doći na kafu od 4. Od one šake ljudi koja sad dolazi na kafe, barem polovina radi do 5. I to na periferiji grada. Tako da je nerealno da kafa bude prije pola 6 ili čak 6.
A što se dana tiče, to ipak moraš malo iskoordinirati i s rajom, a ne samo zveknuti srijeda. Ako si ti tad slobodan, ne znači da će i drugi biti.
Ma nisam mislio izaci na vecernji izlazak nego me posao zadrzao toliko
Tomo reko da kazem dan i vrijeme i ja rekao
Utorak srijeda kad vam odgovara ja cu eto biti slobodan od 4 pa nadalje pa kako ko moze nek dolazi
SmokingMan wrote:Kao da je samo jedan u Sarajevu pa da znam.No hajd'.
Pa kažem ti da mijenjamo lokacije. To dogovaramo par sati prije izlaska. Teže je uklopiti datum i vrijeme, nego lokaciju.
Uglavnom, ako si zainteresiran da dođeš, javiš se na PP nekom od nas i dobiješ precizne informacije (kad se i mi skontamo kad i gdje).
Euridika wrote:A nisam htjela baš tako. Samo mora Respo ipak biti i malo tolerantniji prema drugima. Sjećaš se da je i prošli put bila frka za kafu, te ne može doći, te doći će, i na kraju dođe zadnjih 5 minuta samo da se pozdravi.
OK, shvatam da ima obaveza, nije lako planirati, ali onda nek kaže u startu - nisam siguran, vi se organizujte, a ja ću doći ako mognem.
Ma malo preko noge, šta fali. Ionako je neodgovoran
Čuj preči mu posao od nas
respo, zauzmi busiju u 16:00 i čekaj.
Pa kažem ti da mijenjamo lokacije. To dogovaramo par sati prije izlaska. Teže je uklopiti datum i vrijeme, nego lokaciju.
Uglavnom, ako si zainteresiran da dođeš, javiš se na PP nekom od nas i dobiješ precizne informacije (kad se i mi skontamo kad i gdje).
A to radimo zato da nas ne bi upratili voajeri, tajne organizacije i tako to
Važi.
Al ste msteriozni,ko slobodni zidari.Sigurno nemate neko specijalno rukovanje i sl.
Važi.
Al ste msteriozni,ko slobodni zidari.Sigurno nemate neko specijalno rukovanje i sl.
Žigošemo se. Dobiješ žig u desno rame, tajni simbol je u pitanju.