Rukometna reprezentacija BiH
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- It_is_a_Leclerc
#5651 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Bezobrazno los Ovcina
-
Juliuscezar
#5652 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ovcina ili da mijenja poziciju ili zanimanje ako igras krilo i ne mozes dati go kada si neometen sam na golmana nemoj ga igrat.
- It_is_a_Leclerc
#5653 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ali, transparent sa vitezom je fakat obecavao 
- KB9
#5654 Re: Rukometna reprezentacija BiH
kakve levatine raspale tugo moja
- MOSALJOZE
#5655 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Bolji ljudi svaka čast,sa srećom 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5656 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Raspad sistema
Pa i ne moze drugacije kad Markovic ima fudbalsku taktiku.
Prce napadac i on daje golove. Ostali statiraju u kukuruzu.
Pa i ne moze drugacije kad Markovic ima fudbalsku taktiku.
Prce napadac i on daje golove. Ostali statiraju u kukuruzu.
- It_is_a_Leclerc
#5657 Re: Rukometna reprezentacija BiH
I jos jedan ciklus kojeg je ovo selektorsko govedo upropastilo. Slavit cu dan kad ode i prepusti klupu nekom ko nije posvadjan sa pola svijeta.
-
nema me tamo
#5658 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ma hajde ima jos jedna kod nas..
Bice kao s Njemcima kad su nas dobili 11 razlike..
Dobice i ove kuci jedno 10 i ispacemo..
Bice kao s Njemcima kad su nas dobili 11 razlike..
Dobice i ove kuci jedno 10 i ispacemo..
- shake69
#5659 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Nama je najbolji igrac veteran (Prce), koji je na zalasku karijere, imamo dobrog beka Terzic, takodjer vrlo iskusnog, ali promjenljive igre, nazalost bolji klupski nego u reprezentativnim nastupima. Imamo jos dobrog golmana (buric), te talentirane Panica i Malinovica ali bez ozbiljnije konstante u igri na najvisem nivou, ostalo vrlo tanko. Po meni, ovo je vrhunac ove generacije, kako god zavrsilo sa Svedima, a izvjesno je kako ce. Ne ocekujem nesto bolje u buducnosti.
Ipak, valja navijati i bodriti ih kad god smo u prilici, iako su tek neki treci ekipni sport po vrijednosti i popularnosti u nasoj zemlji.
- BHF_Manijak
#5660 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Brate strasno mame mi mile, nasi jos oko njihovih 9 metara, a vec 5 Svedjana na nasoj polovini u kontri. Kako smo mi samo spora i nepokretna reprezentacija, strasno!
-
ketronsd1
#5661 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Koja komedija je nas timeout. Marković za pet minuta ne može objasniti što Ola i Stafan u jednoj rečenici.It_is_a_Leclerc wrote:Ali, transparent sa vitezom je fakat obecavao
Hebote belaj koji amaterski pristup svemu imamo da to nije normalno. Pravi mahalski mentalitet u svemu.
-
dječak sa šibicama
#5662 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Mini serija
-
Melbourne_Australia
#5663 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ekipa koja za 60 minuta ne moze u rukometu kontru napraviti je blago rece izgubljenu u prostoru i u svemiru!! Bruka nad brukama..BHF_Manijak wrote:Brate strasno mame mi mile, nasi jos oko njihovih 9 metara, a vec 5 Svedjana na nasoj polovini u kontri. Kako smo mi samo spora i nepokretna reprezentacija, strasno!
-
Patriotska_Liga
#5664 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Imamo, ali to nije bitno.hrasno38 wrote:a imamo li boljeg?Patriotska_Liga wrote:Pročit'o ga, sjeća li se iko kad je Ovčina pucao u bliži ugao? I danas je sve tri opucao u dalji ugao, ona frljoka je prošla, ostale dvije nisu. Lik je tanak i to je to.
Kad kažem da je loš onda je loš, nevezano jel imamo boljeg ili ne.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#5665 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Koliko ja znam nemamo tako tako da je nebitno dobar ili losPatriotska_Liga wrote:Imamo, ali to nije bitno.hrasno38 wrote:a imamo li boljeg?Patriotska_Liga wrote:Pročit'o ga, sjeća li se iko kad je Ovčina pucao u bliži ugao? I danas je sve tri opucao u dalji ugao, ona frljoka je prošla, ostale dvije nisu. Lik je tanak i to je to.
Kad kažem da je loš onda je loš, nevezano jel imamo boljeg ili ne.
-
Nadzorna_ploca
#5666 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Pored Ovcine ne bi igrao ni najbolji krilni Danske i Francuske. I to je jedina istina. Markoviću napusti jarane i cao.
- It_is_a_Leclerc
- hrasno38
#5668 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Za sve one sa ovog foruma koji misle da mogu bolje od Markovica, posto je on svakako najavio odlazak poslije ovog baraza, a posto mi je jako bitno da svaka nasa reprezentacija bude sto bolja molim vas prijavite se za selektora odmah nakon njegove ostavke. Pogotovo bi volio "strucnjaka" @Lecreca da vidim na tom mjestu da dokaze da isprazno ne prica i da je veliki rukometni "strucnjak".
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#5669 Re: Rukometna reprezentacija BiH
5 godina mi nismo istrcali kontruMelbourne_Australia wrote:Ekipa koja za 60 minuta ne moze u rukometu kontru napraviti je blago rece izgubljenu u prostoru i u svemiru!! Bruka nad brukama..BHF_Manijak wrote:Brate strasno mame mi mile, nasi jos oko njihovih 9 metara, a vec 5 Svedjana na nasoj polovini u kontri. Kako smo mi samo spora i nepokretna reprezentacija, strasno!
Markovicu je vrijeme da ide.
- Edin H.
#5670 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Podrzavam - lecreca za selektora.hrasno38 wrote:Za sve one sa ovog foruma koji misle da mogu bolje od Markovica, posto je on svakako najavio odlazak poslije ovog baraza, a posto mi je jako bitno da svaka nasa reprezentacija bude sto bolja molim vas prijavite se za selektora odmah nakon njegove ostavke. Pogotovo bi volio "strucnjaka" @Lecreca da vidim na tom mjestu da dokaze da isprazno ne prica i da je veliki rukometni "strucnjak".
- BHF_Manijak
#5671 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Brate ne moras imati trenersku diplomu da bi neke stvari golim, laickim, okom vidio. Necemo se sad tim terminima gadjati. Tako za svaku zivu pojavi mozes reci "ako si strucnjak uradi ti to i to".hrasno38 wrote:Za sve one sa ovog foruma koji misle da mogu bolje od Markovica, posto je on svakako najavio odlazak poslije ovog baraza, a posto mi je jako bitno da svaka nasa reprezentacija bude sto bolja molim vas prijavite se za selektora odmah nakon njegove ostavke. Pogotovo bi volio "strucnjaka" @Lecreca da vidim na tom mjestu da dokaze da isprazno ne prica i da je veliki rukometni "strucnjak".
Ocigledno ne ide, sad ce svakako promjena uslijediti, pa cemo vidjeti sta i kako dalje. Jedno je jasno, bez ulaganja nema ni rezultata. A u sport se u BiH svakako minimalno ulaze. Ovaj Rukometni savez je jedna od najNEorganizovanijih sportskih institucija u BiH.
Mi ni omladinskih selekcija nemamo kako treba, liga vec godinama uzasna i reprezentacija, sa svojim igracim takvim kakvi jesu, je konacan produkt toga.
Za razliku od fudbala, gdje crpimo djecu iz dijaspore, to u rukometu ipak drugacije fercera.
- Logovan
#5672 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Nisam gledao tekmu, je l' ovo realan rezultat? Jesmo li imali ikakve šanse da dođemo do povoljnog rezultata?
- karanana
#5673 Re: Rukometna reprezentacija BiH
podrzavam.
ali mislim da ovoj reprezentaciji ni leclerc ne bi mogao pomoci. jednostavno je ovo skup srednje do nizerazrednih rukometasa koji ne znaju i ne mogu pruziti vise nego sto sada pruzaju
ali mislim da ovoj reprezentaciji ni leclerc ne bi mogao pomoci. jednostavno je ovo skup srednje do nizerazrednih rukometasa koji ne znaju i ne mogu pruziti vise nego sto sada pruzaju
-
Rilkoni
#5674 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Dragan Markovic da je imao obraza davno bi dao otkaz jer je katastrofalan trener, nek je proklet onaj dan kad je ova neznalica postala selektor nase reprezentacije. Rukometni Safet Susic, jednom se vise sretno nego spretno plasirao na svjetsko prvenstvo i umislio da je neka trenercina. Dugo godina nemamo dvije jebene uigrane akcije, citava taktika dodaj loptu Nikoli, dugo godina ne znamo sta su to kontre, ne znamo zato sto ih ne vjezbamo, igra sa igracem vise povlaci uigrane akcije, ne trebam ni pisati da ni to nemamo, zalosno je kad imamo igraca vise da nam protivnici redovno zabijaju po 2-3 gola dok se mi mucimo da zabijemo i 1. Sve reprezentacije na svijetu osim nase guraju lopte na krila koja se ubacuju i zabijajaju da tako kazem lagane golove, nasa krila imaju dvije sanse po mecu i to Ovcina fuli jednu 100%. Pozivanje nekih igraca i rat sa mnogim igracima je dno dna. Rukomet koji mi pokusavamo igrati je jadan i bijedan, rukomet iz proslog stoljeca. Rukometna reprezentacija je imala najvecu podrsku navijaca kroz historiju a redovno smo dozivljavali blamaze, nadam se da ce Skenderija biti prazna u revansu sa Svedskom..
- hrasno38
#5675 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ja sam samo rekao za pojedine strucnjake koji na ovom forumu gledaju samo da se desi kiks bilo koje nase reprezentacije ili bilo kojeg igraca pa da pocnu da seru po njima.BHF_Manijak wrote:Brate ne moras imati trenersku diplomu da bi neke stvari golim, laickim, okom vidio. Necemo se sad tim terminima gadjati. Tako za svaku zivu pojavi mozes reci "ako si strucnjak uradi ti to i to".hrasno38 wrote:Za sve one sa ovog foruma koji misle da mogu bolje od Markovica, posto je on svakako najavio odlazak poslije ovog baraza, a posto mi je jako bitno da svaka nasa reprezentacija bude sto bolja molim vas prijavite se za selektora odmah nakon njegove ostavke. Pogotovo bi volio "strucnjaka" @Lecreca da vidim na tom mjestu da dokaze da isprazno ne prica i da je veliki rukometni "strucnjak".
Ocigledno ne ide, sad ce svakako promjena uslijediti, pa cemo vidjeti sta i kako dalje. Jedno je jasno, bez ulaganja nema ni rezultata. A u sport se u BiH svakako minimalno ulaze. Ovaj Rukometni savez je jedna od najNEorganizovanijih sportskih institucija u BiH.
Mi ni omladinskih selekcija nemamo kako treba, liga vec godinama uzasna i reprezentacija, sa svojim igracim takvim kakvi jesu, je konacan produkt toga.
Za razliku od fudbala, gdje crpimo djecu iz dijaspore, to u rukometu ipak drugacije fercera.
Za ovo boldirano nije kriv Markovic nego drzava u koj zivimo i generalno odnos prema sportu. Da prvom @Lecrecu kazes ajmo sutra rusiti sve ove koji nam opstruiraju drzavu i unistavaju sport rekao bi da on ne podrzava silu i tim naravno ostao udobno zavaljen u svoju stolicu. Isto tako vazi i za selektorsku stolicu bujrum ko misli da moze bolja ali za to treba imati "muda" a ne PC iza koga ces inkognito pljuvati po svemu sto pokusava da uradi nesto pozitivno za BiH a da pritom ti ne mrdnes kurcu za tu istu BiH. Zato mi je pun kurac ovih oportunista kojima su hemroidi ko kokosovi orasi od sjedenja iza PC-a i pljuvanju po cemu stignu, Na ovoj utakmici tacno vidis kakva je to sorta jer dok smo vodili na pocetku i igrali bare/bare niko od njih se nije javio da kaze kako dobro igramo.
Ista prica je bila i sinoc kad su igrali nasi mali evropski prvaci!!! Prosto mi muka dodje kad vidim s kim dijelim sve vazduh u ovoj zemlji.