Rukometna reprezentacija BiH

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
It_is_a_Leclerc

#5651 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Bezobrazno los Ovcina
Juliuscezar

#5652 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Juliuscezar »

Ovcina ili da mijenja poziciju ili zanimanje ako igras krilo i ne mozes dati go kada si neometen sam na golmana nemoj ga igrat.
It_is_a_Leclerc

#5653 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Ali, transparent sa vitezom je fakat obecavao :skoljka:
KB9

#5654 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by KB9 »

kakve levatine raspale tugo moja
MOSALJOZE

#5655 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by MOSALJOZE »

Bolji ljudi svaka čast,sa srećom :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#5656 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Tomahawk11 »

Raspad sistema :(
Pa i ne moze drugacije kad Markovic ima fudbalsku taktiku.
Prce napadac i on daje golove. Ostali statiraju u kukuruzu.
It_is_a_Leclerc

#5657 Re: Rukometna reprezentacija BiH

I jos jedan ciklus kojeg je ovo selektorsko govedo upropastilo. Slavit cu dan kad ode i prepusti klupu nekom ko nije posvadjan sa pola svijeta.
nema me tamo

#5658 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by nema me tamo »

Ma hajde ima jos jedna kod nas.. :D

Bice kao s Njemcima kad su nas dobili 11 razlike..
Dobice i ove kuci jedno 10 i ispacemo.. :lol:
shake69

#5659 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by shake69 »

Nama je najbolji igrac veteran (Prce), koji je na zalasku karijere, imamo dobrog beka Terzic, takodjer vrlo iskusnog, ali promjenljive igre, nazalost bolji klupski nego u reprezentativnim nastupima. Imamo jos dobrog golmana (buric), te talentirane Panica i Malinovica ali bez ozbiljnije konstante u igri na najvisem nivou, ostalo vrlo tanko. Po meni, ovo je vrhunac ove generacije, kako god zavrsilo sa Svedima, a izvjesno je kako ce. Ne ocekujem nesto bolje u buducnosti. :sad: Ipak, valja navijati i bodriti ih kad god smo u prilici, iako su tek neki treci ekipni sport po vrijednosti i popularnosti u nasoj zemlji.
BHF_Manijak

#5660 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by BHF_Manijak »

Brate strasno mame mi mile, nasi jos oko njihovih 9 metara, a vec 5 Svedjana na nasoj polovini u kontri. Kako smo mi samo spora i nepokretna reprezentacija, strasno!
ketronsd1

#5661 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by ketronsd1 »

It_is_a_Leclerc wrote:Ali, transparent sa vitezom je fakat obecavao :skoljka:
Koja komedija je nas timeout. Marković za pet minuta ne može objasniti što Ola i Stafan u jednoj rečenici.
Hebote belaj koji amaterski pristup svemu imamo da to nije normalno. Pravi mahalski mentalitet u svemu.
dječak sa šibicama

#5662 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by dječak sa šibicama »

Mini serija
Melbourne_Australia

#5663 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Melbourne_Australia »

BHF_Manijak wrote:Brate strasno mame mi mile, nasi jos oko njihovih 9 metara, a vec 5 Svedjana na nasoj polovini u kontri. Kako smo mi samo spora i nepokretna reprezentacija, strasno!
Ekipa koja za 60 minuta ne moze u rukometu kontru napraviti je blago rece izgubljenu u prostoru i u svemiru!! Bruka nad brukama..
Patriotska_Liga

#5664 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Patriotska_Liga »

hrasno38 wrote:
Patriotska_Liga wrote:Pročit'o ga, sjeća li se iko kad je Ovčina pucao u bliži ugao? I danas je sve tri opucao u dalji ugao, ona frljoka je prošla, ostale dvije nisu. Lik je tanak i to je to.
a imamo li boljeg?
Imamo, ali to nije bitno.

Kad kažem da je loš onda je loš, nevezano jel imamo boljeg ili ne.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#5665 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Patriotska_Liga wrote:
hrasno38 wrote:
Patriotska_Liga wrote:Pročit'o ga, sjeća li se iko kad je Ovčina pucao u bliži ugao? I danas je sve tri opucao u dalji ugao, ona frljoka je prošla, ostale dvije nisu. Lik je tanak i to je to.
a imamo li boljeg?
Imamo, ali to nije bitno.

Kad kažem da je loš onda je loš, nevezano jel imamo boljeg ili ne.
Koliko ja znam nemamo tako tako da je nebitno dobar ili los
Nadzorna_ploca

#5666 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Pored Ovcine ne bi igrao ni najbolji krilni Danske i Francuske. I to je jedina istina. Markoviću napusti jarane i cao.
It_is_a_Leclerc

#5667 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Sramota.
hrasno38

#5668 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Za sve one sa ovog foruma koji misle da mogu bolje od Markovica, posto je on svakako najavio odlazak poslije ovog baraza, a posto mi je jako bitno da svaka nasa reprezentacija bude sto bolja molim vas prijavite se za selektora odmah nakon njegove ostavke. Pogotovo bi volio "strucnjaka" @Lecreca da vidim na tom mjestu da dokaze da isprazno ne prica i da je veliki rukometni "strucnjak".
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#5669 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by mali_milojica »

Melbourne_Australia wrote:
BHF_Manijak wrote:Brate strasno mame mi mile, nasi jos oko njihovih 9 metara, a vec 5 Svedjana na nasoj polovini u kontri. Kako smo mi samo spora i nepokretna reprezentacija, strasno!
Ekipa koja za 60 minuta ne moze u rukometu kontru napraviti je blago rece izgubljenu u prostoru i u svemiru!! Bruka nad brukama..
5 godina mi nismo istrcali kontru :-)
Markovicu je vrijeme da ide.
Edin H.

#5670 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Edin H. »

hrasno38 wrote:Za sve one sa ovog foruma koji misle da mogu bolje od Markovica, posto je on svakako najavio odlazak poslije ovog baraza, a posto mi je jako bitno da svaka nasa reprezentacija bude sto bolja molim vas prijavite se za selektora odmah nakon njegove ostavke. Pogotovo bi volio "strucnjaka" @Lecreca da vidim na tom mjestu da dokaze da isprazno ne prica i da je veliki rukometni "strucnjak".
Podrzavam - lecreca za selektora. :izet:
BHF_Manijak

#5671 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by BHF_Manijak »

hrasno38 wrote:Za sve one sa ovog foruma koji misle da mogu bolje od Markovica, posto je on svakako najavio odlazak poslije ovog baraza, a posto mi je jako bitno da svaka nasa reprezentacija bude sto bolja molim vas prijavite se za selektora odmah nakon njegove ostavke. Pogotovo bi volio "strucnjaka" @Lecreca da vidim na tom mjestu da dokaze da isprazno ne prica i da je veliki rukometni "strucnjak".
Brate ne moras imati trenersku diplomu da bi neke stvari golim, laickim, okom vidio. Necemo se sad tim terminima gadjati. Tako za svaku zivu pojavi mozes reci "ako si strucnjak uradi ti to i to".

Ocigledno ne ide, sad ce svakako promjena uslijediti, pa cemo vidjeti sta i kako dalje. Jedno je jasno, bez ulaganja nema ni rezultata. A u sport se u BiH svakako minimalno ulaze. Ovaj Rukometni savez je jedna od najNEorganizovanijih sportskih institucija u BiH.
Mi ni omladinskih selekcija nemamo kako treba, liga vec godinama uzasna i reprezentacija, sa svojim igracim takvim kakvi jesu, je konacan produkt toga.
Za razliku od fudbala, gdje crpimo djecu iz dijaspore, to u rukometu ipak drugacije fercera.
Logovan

#5672 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Logovan »

Nisam gledao tekmu, je l' ovo realan rezultat? Jesmo li imali ikakve šanse da dođemo do povoljnog rezultata?
karanana

#5673 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by karanana »

podrzavam.

ali mislim da ovoj reprezentaciji ni leclerc ne bi mogao pomoci. jednostavno je ovo skup srednje do nizerazrednih rukometasa koji ne znaju i ne mogu pruziti vise nego sto sada pruzaju
Rilkoni

#5674 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Rilkoni »

Dragan Markovic da je imao obraza davno bi dao otkaz jer je katastrofalan trener, nek je proklet onaj dan kad je ova neznalica postala selektor nase reprezentacije. Rukometni Safet Susic, jednom se vise sretno nego spretno plasirao na svjetsko prvenstvo i umislio da je neka trenercina. Dugo godina nemamo dvije jebene uigrane akcije, citava taktika dodaj loptu Nikoli, dugo godina ne znamo sta su to kontre, ne znamo zato sto ih ne vjezbamo, igra sa igracem vise povlaci uigrane akcije, ne trebam ni pisati da ni to nemamo, zalosno je kad imamo igraca vise da nam protivnici redovno zabijaju po 2-3 gola dok se mi mucimo da zabijemo i 1. Sve reprezentacije na svijetu osim nase guraju lopte na krila koja se ubacuju i zabijajaju da tako kazem lagane golove, nasa krila imaju dvije sanse po mecu i to Ovcina fuli jednu 100%. Pozivanje nekih igraca i rat sa mnogim igracima je dno dna. Rukomet koji mi pokusavamo igrati je jadan i bijedan, rukomet iz proslog stoljeca. Rukometna reprezentacija je imala najvecu podrsku navijaca kroz historiju a redovno smo dozivljavali blamaze, nadam se da ce Skenderija biti prazna u revansu sa Svedskom..
hrasno38

#5675 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

BHF_Manijak wrote:
Brate ne moras imati trenersku diplomu da bi neke stvari golim, laickim, okom vidio. Necemo se sad tim terminima gadjati. Tako za svaku zivu pojavi mozes reci "ako si strucnjak uradi ti to i to".

Ocigledno ne ide, sad ce svakako promjena uslijediti, pa cemo vidjeti sta i kako dalje. Jedno je jasno, bez ulaganja nema ni rezultata. A u sport se u BiH svakako minimalno ulaze. Ovaj Rukometni savez je jedna od najNEorganizovanijih sportskih institucija u BiH.
Mi ni omladinskih selekcija nemamo kako treba, liga vec godinama uzasna i reprezentacija, sa svojim igracim takvim kakvi jesu, je konacan produkt toga.
Za razliku od fudbala, gdje crpimo djecu iz dijaspore, to u rukometu ipak drugacije fercera.
Ja sam samo rekao za pojedine strucnjake koji na ovom forumu gledaju samo da se desi kiks bilo koje nase reprezentacije ili bilo kojeg igraca pa da pocnu da seru po njima.
Za ovo boldirano nije kriv Markovic nego drzava u koj zivimo i generalno odnos prema sportu. Da prvom @Lecrecu kazes ajmo sutra rusiti sve ove koji nam opstruiraju drzavu i unistavaju sport rekao bi da on ne podrzava silu i tim naravno ostao udobno zavaljen u svoju stolicu. Isto tako vazi i za selektorsku stolicu bujrum ko misli da moze bolja ali za to treba imati "muda" a ne PC iza koga ces inkognito pljuvati po svemu sto pokusava da uradi nesto pozitivno za BiH a da pritom ti ne mrdnes kurcu za tu istu BiH. Zato mi je pun kurac ovih oportunista kojima su hemroidi ko kokosovi orasi od sjedenja iza PC-a i pljuvanju po cemu stignu, Na ovoj utakmici tacno vidis kakva je to sorta jer dok smo vodili na pocetku i igrali bare/bare niko od njih se nije javio da kaze kako dobro igramo.
Ista prica je bila i sinoc kad su igrali nasi mali evropski prvaci!!! Prosto mi muka dodje kad vidim s kim dijelim sve vazduh u ovoj zemlji.
Post Reply