SDP

KomunistaTZ

#56376 Re: SDP

Post by KomunistaTZ »

Chmoljo wrote:
KomunistaTZ wrote:Hahaha, fali vam pokajnika poput Konakovica!? :) Pa dobro, ako je pokajnik, zasto ne izadje sa svim kriminalom kojeg je pokrivao godinama u SDA?!? I prijavi se u nadlezno tuziilavstvo!?! Pa on nije kao Kukic, on je svjeza snaga, u njega vjerujemo dok god je ministarskih mjesta :)
ljubomora je čudo :oops:
Jel ti smijem odgovoriti? Ne znam hoces li se pozvati na moderatorake ovlasti? Jer ovo što si napisao o ljubomori je zesca glupost. Ja samo zelim da mi SDP ekipa odgovori zasto ne prozivaju Konakovica za sve kriminalne aktivnosti dok je on bio u SDA? Ipak, ocekivati je da osoba koja je po nekoliko ispita za dan završavala zna kako dalje.
Moenx

#56377 Re: SDP

Post by Moenx »

Ovdje se cijelo vrijeme pisu bajke epovi govori o nekim imag predstavljenim likovima iz stvarnog svijeta i tako dalje
To je taj problem percepcije u nas
Kako razglabati sa nekim ko ulazi u pricu na taj nacin - recimo ako je nekom Konakovic objekat neokrnjwnoati obavezno slijedi konstrulcija kojom se okrivljuje citav svijet dunjaluk oko njega sto je
To vam je ep nikakva druga forma
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#56378 Re: SDP

Post by Chmoljo »

KomunistaTZ wrote:
Chmoljo wrote:
KomunistaTZ wrote:Hahaha, fali vam pokajnika poput Konakovica!? :) Pa dobro, ako je pokajnik, zasto ne izadje sa svim kriminalom kojeg je pokrivao godinama u SDA?!? I prijavi se u nadlezno tuziilavstvo!?! Pa on nije kao Kukic, on je svjeza snaga, u njega vjerujemo dok god je ministarskih mjesta :)
Jel ti smijem odgovoriti? Ne znam hoces li se pozvati na moderatorake ovlasti? Jer ovo što si napisao o ljubomori je zesca glupost. Ja samo zelim da mi SDP ekipa odgovori zasto ne prozivaju Konakovica za sve kriminalne aktivnosti dok je on bio u SDA? Ipak, ocekivati je da osoba koja je po nekoliko ispita za dan završavala zna kako dalje.
koje kriminalne aktivnosti? učio čovjek.

šta sad.
Kikibombona

#56379 Re: SDP

Post by Kikibombona »

addem wrote:SDP je makar u Sa mrtva stranka.
SDP je prvi put u historiji pokazao karakter. Prvi put je odbio kriminalnu koaliciju sa SDA iz koje bi nesumnjivo profitirale stotine necasnih SDP-ovaca.

Prvi put u zivotu mogu pohvaliti SDP za neku odluku.

SDP se treba profilisati kao lider anti-SDA bloka. Na brend uvijek mogu uzeti 100-150 000 glasova. Vazno je okupiti anti-SDA koaliciju i iste neutralisati sa svih nivoa vlasti. Trenutno taj blok cine SDP, NS i NiP, te vrlo vjerovatno nadolazeca Platforma za progres. Ako se u Sarajevu uradi dobar posao to moze biti prekretnica.

SDP je napravio prvi kljucni korak, prekrizio je SDA i istjerao SDA spavace iz stranke. Ako vlada u Sarajevu uspije SDP moze za 4 godine dobiti 200 000 glasova, biti lider nove vlasti u F BiH bez SDA, zajedno sa NS, NiP-om, Platformom i mozda jos nekom strankom.

Nije me briga za stranke, nisam navijac te vrste, samo zelim da krenemo naprijed, a to je moguce samo bez SDA.
KomunistaTZ

#56380 Re: SDP

Post by KomunistaTZ »

Kazes da je covjek ucio,iako je jasno da je faks zavrsio pomocu SDA magije. Ali dobar je da kumove zaposlimo :)
Kikibombona

#56381 Re: SDP

Post by Kikibombona »

KomunistaTZ wrote:
Chmoljo wrote:
Glupo je, pod uslovom da nije zlonamjerno, potkresivati krila Konakovicu dok udara na Budnju, Cesira, Hubijara i ostale SDA okorijele kriminalce.

Pa to je prvi put da neko udara na ovu gamad. Zasto to sabotirati, ne kontam te, majke mi. :roll:
KomunistaTZ

#56382 Re: SDP

Post by KomunistaTZ »

KomunistaTZ wrote:Kazes da je covjek ucio,iako je jasno da je faks zavrsio pomocu SDA magije. I Da su se objekti poceli prividjati.. Ali dobar je da kumove zaposlimo :)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#56383 Re: SDP

Post by Chmoljo »

KomunistaTZ wrote:Kazes da je covjek ucio,iako je jasno da je faks zavrsio pomocu SDA magije. Ali dobar je da kumove zaposlimo :)
Jeste.

Naravno.

Sretno sa enkom.
KomunistaTZ

#56384 Re: SDP

Post by KomunistaTZ »

Chmoljo wrote:
KomunistaTZ wrote:Kazes da je covjek ucio,iako je jasno da je faks zavrsio pomocu SDA magije. Ali dobar je da kumove zaposlimo :)
Jeste.

Naravno.

Sretno sa enkom.
Jeste klinac, doživljavalas lopinu kao spasioca, a isti je kao ostali esdeaovci :)
Moenx

#56385 Re: SDP

Post by Moenx »

Daj necemo sad glavu gubit zbok Konakovica !!!!!
Kikibombona

#56386 Re: SDP

Post by Kikibombona »

KomunistaTZ wrote:
Chmoljo wrote:
Jeste.

Naravno.

Sretno sa enkom.
Jeste klinac, doživljavalas lopinu kao spasioca, a isti je kao ostali esdeaovci :)
Sve da je isti, uzitak je pratiti kako zagorcava zivot Budnji i Cesiru, kako smjenjuje Hubijara i Halilovica.

Znas ono kada se dva kriminalca sukobe, ti ih ne zelis rastavljati vec podrzis sukob.

Zato podrska Konakovicu, samo neka udara jos zesce po SDA seljadiji. 8-)

Jednako tako, moram priznati da uzivam u strahu SDA uhljeba i ostalih clanova seljacko-lopovskog kartela. 8-)
Moenx

#56387 Re: SDP

Post by Moenx »

Chmoljo wrote:
Ne dozvolite da Vas zaslijepi set informacija i insinuacija koje su proizvedene iz ovog dijaloga koji se sastoji od uporedjivanja lika i dijela Konakovica i Bijedica

Zelio bih da promisljajuci o oba ova lika zauzmete relevantan stav i budete otvoreni i siroki za detaljnu analizu problema

Javna politicka scena TK dirigirana je manje vise razlicitim pravilima igre u odnosu na slucaj SK-a, ili su pak ta pravila nametnula i nijansirala postojece garniture na politickom podijumu
drug_profi

#56388 Re: SDP

Post by drug_profi »

Kao da SDA ne bi iskoristila nesto protiv Dine a da je jace od onoga sto Dino ima protiv njih.

Dino, zvani Kifla mi je bio poprilicno mrzak u tom periodu. Arogantan, bezobrazan...
U periodu kad je bio premijer nesto se okrenulo kod njega i cak mi se u tom periodu svakodnevnog zavrtanja vode ucinilo da je iskren kada prijeti vodovodu. Zatim je poceo da vadi prljav ves. zatim su ga smakli...
Smetale su mi uvijek njegove dobre relacije sa klasicnim kriminalcima. Ono s kim si-takav si.

Njegov mandat je poceo sa mojim prezirom, a zavrsio se sa mojim blagim simpatijama.

Kad je osnivao stranku bilo mi je smijesno. Bio sam ubjedjen da je to jos jedna SDA filijala koja treba da pokupi nezadovoljne i da ih vrati matici.

Kad je poceo da suta guzove shvatio sam da on ima neki svoj cilj. Iako ne znam koji je, svidjela mi se metoda.

Sad cekam da se potpuno iskupi za svoje vrijeme u SDA. Cini mi se da je iskren sa imenom stranke. I smatram da za svako zdravo politicko demokratsko drustvo mora postojati cista i postena ljevica, i cista i postena desnica. Centar naravno. Postenje i pravda iznad svega.
Samo tako se takmicenjem ideja i rjesenja sa razlicitih politickih spektara drustvo moze brze izgradjivati.
Last edited by drug_profi on 06/07/2019 04:06, edited 1 time in total.
Moenx

#56389 Re: SDP

Post by Moenx »

Da nije mozda samoljublje uzitak vlasti i i kontrole
Ali opet vjerujem da Konikovic drma neke ucmale praksr
ultima_palabra

#56390 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

KomunistaTZ wrote:
Moenx wrote:Lagano postajemo Sicilija gdje su najveci investitori i npsioci kapitali, ipak, samo kumovi
Nije Konakovic isti kao PDA, on je cistog obraza, svjeze iz SDA :) Niko od botova ne odgovara, zasto ne prozivaju Konakovica koji je godinama davao odobrenje za sve sto sada prozivaju druge? Strah ih da ih ne izbace iz vlasti u kojoj su kumove dobro uhljebili :) Hahhah, kakvi licemjeri :)
Kakvo odobrenje? Zna se kako SDA radi, svaka struja ima svoje kadrove u koje ovi ostali ne diraju. Na kraju je liku dopizdilo da mu narod jebe mater zbog vode, a on ne moze nista uraditi. Udario na jednog direktora, proslo mu. Udario na drugog, noga.
madner

#56391 Re: SDP

Post by madner »

Sda botovi skontali odakle vreba opasnost, iz drugih kantona spominju kiflu.
Banksy

#56392 Re: SDP

Post by Banksy »

KomunistaTZ wrote:
Ne znam zašto sda ne izađe van s dokazima tog lopovluka, najlakši način da ga se klmpromitira, razotkrije i skine, šta se čeka?
kmirsad

#56393 Re: SDP

Post by kmirsad »

Zašto se uopšte spominje koalicija SDA - SDP. Nema tu SDP-a ni pod razno.
putokaz1

#56394 Re: SDP

Post by putokaz1 »

kmirsad wrote:Zašto se uopšte spominje koalicija SDA - SDP. Nema tu SDP-a ni pod razno.
Al ima SPD :D :D :D :D :D
putokaz1

#56395 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Upravo je raspušten KO SDP TK
bunk

#56396 Re: SDP

Post by bunk »

Predazem Zukana Heleza za povjerenika :lol: :lol:
putokaz1

#56397 Re: SDP

Post by putokaz1 »

bunk wrote:Predazem Zukana Heleza za povjerenika :lol: :lol:
Ima Nerkin Potrčko
Denis je povjerenik
bunk

#56398 Re: SDP

Post by bunk »

Grohotom se smijem ...sta uradise od stranke..
putokaz1

#56399 Re: SDP

Post by putokaz1 »

bunk wrote:Grohotom se smijem ...sta uradise od stranke..
Kad Hoće s SDA mora se raspustit
KomunistaTZ

#56400 Re: SDP

Post by KomunistaTZ »

madner wrote:Sda botovi skontali odakle vreba opasnost, iz drugih kantona spominju kiflu.
Ahahahha, znaci sada smo botovi :) Samo primjecujem da smo malo licenjerni za ovako karakternu partiju :) Dajte nam Cengica za povjerenika da se igramo, igramoooo :)
Post Reply