Jel ti smijem odgovoriti? Ne znam hoces li se pozvati na moderatorake ovlasti? Jer ovo što si napisao o ljubomori je zesca glupost. Ja samo zelim da mi SDP ekipa odgovori zasto ne prozivaju Konakovica za sve kriminalne aktivnosti dok je on bio u SDA? Ipak, ocekivati je da osoba koja je po nekoliko ispita za dan završavala zna kako dalje.Chmoljo wrote:ljubomora je čudoKomunistaTZ wrote:Hahaha, fali vam pokajnika poput Konakovica!?Pa dobro, ako je pokajnik, zasto ne izadje sa svim kriminalom kojeg je pokrivao godinama u SDA?!? I prijavi se u nadlezno tuziilavstvo!?! Pa on nije kao Kukic, on je svjeza snaga, u njega vjerujemo dok god je ministarskih mjesta
SDP
-
KomunistaTZ
#56376 Re: SDP
-
Moenx
#56377 Re: SDP
Ovdje se cijelo vrijeme pisu bajke epovi govori o nekim imag predstavljenim likovima iz stvarnog svijeta i tako dalje
To je taj problem percepcije u nas
Kako razglabati sa nekim ko ulazi u pricu na taj nacin - recimo ako je nekom Konakovic objekat neokrnjwnoati obavezno slijedi konstrulcija kojom se okrivljuje citav svijet dunjaluk oko njega sto je
To vam je ep nikakva druga forma
To je taj problem percepcije u nas
Kako razglabati sa nekim ko ulazi u pricu na taj nacin - recimo ako je nekom Konakovic objekat neokrnjwnoati obavezno slijedi konstrulcija kojom se okrivljuje citav svijet dunjaluk oko njega sto je
To vam je ep nikakva druga forma
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#56378 Re: SDP
koje kriminalne aktivnosti? učio čovjek.KomunistaTZ wrote:Jel ti smijem odgovoriti? Ne znam hoces li se pozvati na moderatorake ovlasti? Jer ovo što si napisao o ljubomori je zesca glupost. Ja samo zelim da mi SDP ekipa odgovori zasto ne prozivaju Konakovica za sve kriminalne aktivnosti dok je on bio u SDA? Ipak, ocekivati je da osoba koja je po nekoliko ispita za dan završavala zna kako dalje.Chmoljo wrote:ljubomora je čudoKomunistaTZ wrote:Hahaha, fali vam pokajnika poput Konakovica!?Pa dobro, ako je pokajnik, zasto ne izadje sa svim kriminalom kojeg je pokrivao godinama u SDA?!? I prijavi se u nadlezno tuziilavstvo!?! Pa on nije kao Kukic, on je svjeza snaga, u njega vjerujemo dok god je ministarskih mjesta
šta sad.
- Kikibombona
#56379 Re: SDP
SDP je prvi put u historiji pokazao karakter. Prvi put je odbio kriminalnu koaliciju sa SDA iz koje bi nesumnjivo profitirale stotine necasnih SDP-ovaca.addem wrote:SDP je makar u Sa mrtva stranka.
Prvi put u zivotu mogu pohvaliti SDP za neku odluku.
SDP se treba profilisati kao lider anti-SDA bloka. Na brend uvijek mogu uzeti 100-150 000 glasova. Vazno je okupiti anti-SDA koaliciju i iste neutralisati sa svih nivoa vlasti. Trenutno taj blok cine SDP, NS i NiP, te vrlo vjerovatno nadolazeca Platforma za progres. Ako se u Sarajevu uradi dobar posao to moze biti prekretnica.
SDP je napravio prvi kljucni korak, prekrizio je SDA i istjerao SDA spavace iz stranke. Ako vlada u Sarajevu uspije SDP moze za 4 godine dobiti 200 000 glasova, biti lider nove vlasti u F BiH bez SDA, zajedno sa NS, NiP-om, Platformom i mozda jos nekom strankom.
Nije me briga za stranke, nisam navijac te vrste, samo zelim da krenemo naprijed, a to je moguce samo bez SDA.
-
KomunistaTZ
#56380 Re: SDP
Kazes da je covjek ucio,iako je jasno da je faks zavrsio pomocu SDA magije. Ali dobar je da kumove zaposlimo 
- Kikibombona
#56381 Re: SDP
Glupo je, pod uslovom da nije zlonamjerno, potkresivati krila Konakovicu dok udara na Budnju, Cesira, Hubijara i ostale SDA okorijele kriminalce.KomunistaTZ wrote:Jel ti smijem odgovoriti? Ne znam hoces li se pozvati na moderatorake ovlasti? Jer ovo što si napisao o ljubomori je zesca glupost. Ja samo zelim da mi SDP ekipa odgovori zasto ne prozivaju Konakovica za sve kriminalne aktivnosti dok je on bio u SDA? Ipak, ocekivati je da osoba koja je po nekoliko ispita za dan završavala zna kako dalje.Chmoljo wrote:ljubomora je čudoKomunistaTZ wrote:Hahaha, fali vam pokajnika poput Konakovica!?Pa dobro, ako je pokajnik, zasto ne izadje sa svim kriminalom kojeg je pokrivao godinama u SDA?!? I prijavi se u nadlezno tuziilavstvo!?! Pa on nije kao Kukic, on je svjeza snaga, u njega vjerujemo dok god je ministarskih mjesta
Pa to je prvi put da neko udara na ovu gamad. Zasto to sabotirati, ne kontam te, majke mi.
-
KomunistaTZ
#56382 Re: SDP
KomunistaTZ wrote:Kazes da je covjek ucio,iako je jasno da je faks zavrsio pomocu SDA magije. I Da su se objekti poceli prividjati.. Ali dobar je da kumove zaposlimo
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#56383 Re: SDP
Jeste.KomunistaTZ wrote:Kazes da je covjek ucio,iako je jasno da je faks zavrsio pomocu SDA magije. Ali dobar je da kumove zaposlimo
Naravno.
Sretno sa enkom.
-
KomunistaTZ
#56384 Re: SDP
Jeste klinac, doživljavalas lopinu kao spasioca, a isti je kao ostali esdeaovciChmoljo wrote:Jeste.KomunistaTZ wrote:Kazes da je covjek ucio,iako je jasno da je faks zavrsio pomocu SDA magije. Ali dobar je da kumove zaposlimo
Naravno.
Sretno sa enkom.
-
Moenx
#56385 Re: SDP
Daj necemo sad glavu gubit zbok Konakovica !!!!!
- Kikibombona
#56386 Re: SDP
Sve da je isti, uzitak je pratiti kako zagorcava zivot Budnji i Cesiru, kako smjenjuje Hubijara i Halilovica.KomunistaTZ wrote:Jeste klinac, doživljavalas lopinu kao spasioca, a isti je kao ostali esdeaovciChmoljo wrote:Jeste.KomunistaTZ wrote:Kazes da je covjek ucio,iako je jasno da je faks zavrsio pomocu SDA magije. Ali dobar je da kumove zaposlimo
Naravno.
Sretno sa enkom.
Znas ono kada se dva kriminalca sukobe, ti ih ne zelis rastavljati vec podrzis sukob.
Zato podrska Konakovicu, samo neka udara jos zesce po SDA seljadiji.
Jednako tako, moram priznati da uzivam u strahu SDA uhljeba i ostalih clanova seljacko-lopovskog kartela.
-
Moenx
#56387 Re: SDP
Ne dozvolite da Vas zaslijepi set informacija i insinuacija koje su proizvedene iz ovog dijaloga koji se sastoji od uporedjivanja lika i dijela Konakovica i BijedicaChmoljo wrote:ljubomora je čudoKomunistaTZ wrote:Hahaha, fali vam pokajnika poput Konakovica!?Pa dobro, ako je pokajnik, zasto ne izadje sa svim kriminalom kojeg je pokrivao godinama u SDA?!? I prijavi se u nadlezno tuziilavstvo!?! Pa on nije kao Kukic, on je svjeza snaga, u njega vjerujemo dok god je ministarskih mjesta
Zelio bih da promisljajuci o oba ova lika zauzmete relevantan stav i budete otvoreni i siroki za detaljnu analizu problema
Javna politicka scena TK dirigirana je manje vise razlicitim pravilima igre u odnosu na slucaj SK-a, ili su pak ta pravila nametnula i nijansirala postojece garniture na politickom podijumu
- drug_profi
#56388 Re: SDP
Kao da SDA ne bi iskoristila nesto protiv Dine a da je jace od onoga sto Dino ima protiv njih.
Dino, zvani Kifla mi je bio poprilicno mrzak u tom periodu. Arogantan, bezobrazan...
U periodu kad je bio premijer nesto se okrenulo kod njega i cak mi se u tom periodu svakodnevnog zavrtanja vode ucinilo da je iskren kada prijeti vodovodu. Zatim je poceo da vadi prljav ves. zatim su ga smakli...
Smetale su mi uvijek njegove dobre relacije sa klasicnim kriminalcima. Ono s kim si-takav si.
Njegov mandat je poceo sa mojim prezirom, a zavrsio se sa mojim blagim simpatijama.
Kad je osnivao stranku bilo mi je smijesno. Bio sam ubjedjen da je to jos jedna SDA filijala koja treba da pokupi nezadovoljne i da ih vrati matici.
Kad je poceo da suta guzove shvatio sam da on ima neki svoj cilj. Iako ne znam koji je, svidjela mi se metoda.
Sad cekam da se potpuno iskupi za svoje vrijeme u SDA. Cini mi se da je iskren sa imenom stranke. I smatram da za svako zdravo politicko demokratsko drustvo mora postojati cista i postena ljevica, i cista i postena desnica. Centar naravno. Postenje i pravda iznad svega.
Samo tako se takmicenjem ideja i rjesenja sa razlicitih politickih spektara drustvo moze brze izgradjivati.
Dino, zvani Kifla mi je bio poprilicno mrzak u tom periodu. Arogantan, bezobrazan...
U periodu kad je bio premijer nesto se okrenulo kod njega i cak mi se u tom periodu svakodnevnog zavrtanja vode ucinilo da je iskren kada prijeti vodovodu. Zatim je poceo da vadi prljav ves. zatim su ga smakli...
Smetale su mi uvijek njegove dobre relacije sa klasicnim kriminalcima. Ono s kim si-takav si.
Njegov mandat je poceo sa mojim prezirom, a zavrsio se sa mojim blagim simpatijama.
Kad je osnivao stranku bilo mi je smijesno. Bio sam ubjedjen da je to jos jedna SDA filijala koja treba da pokupi nezadovoljne i da ih vrati matici.
Kad je poceo da suta guzove shvatio sam da on ima neki svoj cilj. Iako ne znam koji je, svidjela mi se metoda.
Sad cekam da se potpuno iskupi za svoje vrijeme u SDA. Cini mi se da je iskren sa imenom stranke. I smatram da za svako zdravo politicko demokratsko drustvo mora postojati cista i postena ljevica, i cista i postena desnica. Centar naravno. Postenje i pravda iznad svega.
Samo tako se takmicenjem ideja i rjesenja sa razlicitih politickih spektara drustvo moze brze izgradjivati.
Last edited by drug_profi on 06/07/2019 04:06, edited 1 time in total.
-
Moenx
#56389 Re: SDP
Da nije mozda samoljublje uzitak vlasti i i kontrole
Ali opet vjerujem da Konikovic drma neke ucmale praksr
Ali opet vjerujem da Konikovic drma neke ucmale praksr
- ultima_palabra
#56390 Re: SDP
Kakvo odobrenje? Zna se kako SDA radi, svaka struja ima svoje kadrove u koje ovi ostali ne diraju. Na kraju je liku dopizdilo da mu narod jebe mater zbog vode, a on ne moze nista uraditi. Udario na jednog direktora, proslo mu. Udario na drugog, noga.KomunistaTZ wrote:Nije Konakovic isti kao PDA, on je cistog obraza, svjeze iz SDAMoenx wrote:Lagano postajemo Sicilija gdje su najveci investitori i npsioci kapitali, ipak, samo kumoviNiko od botova ne odgovara, zasto ne prozivaju Konakovica koji je godinama davao odobrenje za sve sto sada prozivaju druge? Strah ih da ih ne izbace iz vlasti u kojoj su kumove dobro uhljebili
Hahhah, kakvi licemjeri
- madner
#56391 Re: SDP
Sda botovi skontali odakle vreba opasnost, iz drugih kantona spominju kiflu.
- Banksy
#56392 Re: SDP
Ne znam zašto sda ne izađe van s dokazima tog lopovluka, najlakši način da ga se klmpromitira, razotkrije i skine, šta se čeka?KomunistaTZ wrote:
Jeste klinac, doživljavalas lopinu kao spasioca, a isti je kao ostali esdeaovci
- kmirsad
#56393 Re: SDP
Zašto se uopšte spominje koalicija SDA - SDP. Nema tu SDP-a ni pod razno.
-
putokaz1
#56394 Re: SDP
Al ima SPDkmirsad wrote:Zašto se uopšte spominje koalicija SDA - SDP. Nema tu SDP-a ni pod razno.
-
putokaz1
#56397 Re: SDP
Ima Nerkin Potrčkobunk wrote:Predazem Zukana Heleza za povjerenika![]()
Denis je povjerenik
- bunk
#56398 Re: SDP
Grohotom se smijem ...sta uradise od stranke..
-
putokaz1
#56399 Re: SDP
Kad Hoće s SDA mora se raspustitbunk wrote:Grohotom se smijem ...sta uradise od stranke..
-
KomunistaTZ
#56400 Re: SDP
Ahahahha, znaci sada smo botovimadner wrote:Sda botovi skontali odakle vreba opasnost, iz drugih kantona spominju kiflu.