Demokratska fronta Željko Komšić
-
noviforumas
#55676 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Daj nam jos informacija, gdjo. HDZ-NiP. Ima li Komsic ponekad problema s probavom? Kamenom u bubgregu? Potencijom?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
- lerdi
#55678 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
E čuj vidi ga. Pa imam najmanje 4-5 poznanika/prijatelja koji žive tu u komšiluku i niko nikad ne reče da ga je pjanog i mahmurnog vidio. Jedino što su rekli je da redovno iznosi sam smeće. Ružno je tako lagati na ljude. Hajd ove sa kamenjara razumijem, dugogodišnja je frusatracija u pitanju pa je u međuvremenu Željko postao i narkoman, al šta tebe drma toliko pa si spremna ovako bezočno lagati na nekoga. Nije fino na nekoga lagati. Čak i da je istina nije lijepo javno iznositi tako nešto. To su nekakve osnove ljudskog i kulturnog ponašanja.
-
noviforumas
#55679 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma cafir, pije. Sram ga bilo. Treba serijat uvest.
Moze NiPovac iz SDA, ali SDA iz NiPovca nikad.
- Styling
#55680 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Uuuu, šta je? Barnula sam velikog vođu? Baš ste muhanati na njega.noviforumas wrote: ↑28/10/2022 16:12 Daj nam jos informacija, gdjo. HDZ-NiP. Ima li Komsic ponekad problema s probavom? Kamenom u bubgregu? Potencijom?
-
noviforumas
#55681 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije mi vodja, i necu nigdje da ga vodim.
A ti serijat uvodi kuci i gledaj svoja posla, sta te briga da li neko pije ili ne.
- Styling
#55682 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jes, vala baš. Nema smisla. Eto neću ja. Pitajte raju iz Jagode.lerdi wrote: ↑28/10/2022 16:18E čuj vidi ga. Pa imam najmanje 4-5 poznanika/prijatelja koji žive tu u komšiluku i niko nikad ne reče da ga je pjanog i mahmurnog vidio. Jedino što su rekli je da redovno iznosi sam smeće. Ružno je tako lagati na ljude. Hajd ove sa kamenjara razumijem, dugogodišnja je frusatracija u pitanju pa je u međuvremenu Željko postao i narkoman, al šta tebe drma toliko pa si spremna ovako bezočno lagati na nekoga. Nije fino na nekoga lagati. Čak i da je istina nije lijepo javno iznositi tako nešto. To su nekakve osnove ljudskog i kulturnog ponašanja.
- BHCluster
#55683 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Osim forumskog smecharenja NiP-ovih talibotova jos uvijek neJma dokaza! Chdnovato...
- Styling
#55684 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vrlo mi je bitno kakve navike ima neko ko vodi moju državu. Želim da znam da li je u svakom trenutku mentalno i fizički zdrav kada donosi odluke.noviforumas wrote: ↑28/10/2022 16:34 Nije mi vodja, i necu nigdje da ga vodim.A ti serijat uvodi kuci i gledaj svoja posla, sta te briga da li neko pije ili ne.
-
noviforumas
#55685 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ti pricas o tome kao da imas neke vazne kontraobajvestajne podatke, a bavis se mahalskim pricama "raje iz Jagode." Saberi se malo. I interesantni su prioriteti vas NiPovaca. Moze ulica Zukorlicu, ali prava seksualnih manjina - to ne moze. Pice, isto tako ne moze. S druge strane, separatizam, anti-drzavno djelovanje, fasizam, fundamentalizam, to je sve OK. I onda se naljutite kad vam neko kaze da ste SDA light.
- BHCluster
#55686 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To drugo im je odjednom polsto nezaoblazni faktor?!noviforumas wrote: ↑28/10/2022 16:41Ti pricas o tome kao da imas neke vazne kontraobajvestajne podatke, a bavis se mahalskim pricama "raje iz Jagode." Saberi se malo. I interesantni su prioriteti vas NiPovaca. Moze ulica Zukorlicu, ali prava seksualnih manjina - to ne moze. Pice, isto tako ne moze. S druge strane, separatizam, anti-drzavno djelovanje, fasizam, fundamentalizam, to je sve OK. I onda se naljutite kad vam neko kaze da ste SDA light.
Last edited by BHCluster on 28/10/2022 16:57, edited 1 time in total.
- hrasno38
#55687 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
SDA hard vjeruj mi....puno vci radikali i nacionalisti od SDA ali jos uvijek umotani u celofan koji se polako razmotava. Ne mogu da prebole da ih je DF porazio do koljena i jedino im je ostalo da lazu i podmecu. Masa svijeta iz SDP- a ih ne zeli vise u koaliciji. Ali polako......noviforumas wrote: ↑28/10/2022 16:41Ti pricas o tome kao da imas neke vazne kontraobajvestajne podatke, a bavis se mahalskim pricama "raje iz Jagode." Saberi se malo. I interesantni su prioriteti vas NiPovaca. Moze ulica Zukorlicu, ali prava seksualnih manjina - to ne moze. Pice, isto tako ne moze. S druge strane, separatizam, anti-drzavno djelovanje, fasizam, fundamentalizam, to je sve OK. I onda se naljutite kad vam neko kaze da ste SDA light.
- lerdi
#55688 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa Konaković ima tužilačku odluku da je bio nesvjestan prilikom obavljanja dužnosti. Znači postoji zvanični papir o tome. Šta bi onda trebali o njemu misliti?
- Styling
#55689 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
De, odbij od mene. Pisaću šta mislim da treba. Šupljiraj nekome drugom o separatizmu i fašizmu. Sve to i imamo zbog njega u Predsjedništvu. Frajer ništa ne radi samo svojom kandidaturom provocira probleme.noviforumas wrote: ↑28/10/2022 16:41Ti pricas o tome kao da imas neke vazne kontraobajvestajne podatke, a bavis se mahalskim pricama "raje iz Jagode." Saberi se malo. I interesantni su prioriteti vas NiPovaca. Moze ulica Zukorlicu, ali prava seksualnih manjina - to ne moze. Pice, isto tako ne moze. S druge strane, separatizam, anti-drzavno djelovanje, fasizam, fundamentalizam, to je sve OK. I onda se naljutite kad vam neko kaze da ste SDA light.
Sviđa ti se šta Željko radi? Nosaj ga svaki dan na ramenima.
Ne sviđa ti se politka NIP-a, nemoj za njih glasati, i vozdra.
Ti se bori za svoje ideje i stavove, ja ću za svoje. Ćao.
- Styling
#55691 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vidim da je panika, mogli bi ostati u opoziciji. Šta sa silnim uhljebima?hrasno38 wrote: ↑28/10/2022 16:45SDA hard vjeruj mi....puno vci radikali i nacionalisti od SDA ali jos uvijek umotani u celofan koji se polako razmotava. Ne mogu da prebole da ih je DF porazio do koljena i jedino im je ostalo da lazu i podmecu. Masa svijeta iz SDP- a ih ne zeli vise u koaliciji. Ali polako......noviforumas wrote: ↑28/10/2022 16:41
Ti pricas o tome kao da imas neke vazne kontraobajvestajne podatke, a bavis se mahalskim pricama "raje iz Jagode." Saberi se malo. I interesantni su prioriteti vas NiPovaca. Moze ulica Zukorlicu, ali prava seksualnih manjina - to ne moze. Pice, isto tako ne moze. S druge strane, separatizam, anti-drzavno djelovanje, fasizam, fundamentalizam, to je sve OK. I onda se naljutite kad vam neko kaze da ste SDA light.
Nemate šta drugo reći nego NIP proglašavate većim radikalima od SDA. Vi principijelnost i iskrenost u stavovima nazivate radikalizam. Naravno, kada vi niti imate stavove niti se za neke principe borite. Vi ćete svakako onako kako,vam SDA kaže.
- lerdi
#55692 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hajd budi realna i reci ko ima više uhljeba DF ili NIP?Styling wrote: ↑28/10/2022 16:50Vidim da je panika, mogli bi ostati u opoziciji. Šta sa silnim uhljebima?hrasno38 wrote: ↑28/10/2022 16:45
SDA hard vjeruj mi....puno vci radikali i nacionalisti od SDA ali jos uvijek umotani u celofan koji se polako razmotava. Ne mogu da prebole da ih je DF porazio do koljena i jedino im je ostalo da lazu i podmecu. Masa svijeta iz SDP- a ih ne zeli vise u koaliciji. Ali polako......
Nemate šta drugo reći nego NIP proglašavate većim radikalima od SDA. Vi principijelnost i iskrenost u stavovima nazivate radikalizam. Naravno, kada vi niti imate stavove niti se za neke principe borite. Vi ćete svakako onako kako,vam SDA kaže.
- Styling
#55693 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vidi se da nisi informisan. Hajde malo protabiri ko je gdje i od strne koga zaposlen na svim nivoima vlasti, pa ce ti slika biti malo jasnija.lerdi wrote: ↑28/10/2022 16:53Hajd budi realna i reci ko ima više uhljeba DF ili NIP?Styling wrote: ↑28/10/2022 16:50
Vidim da je panika, mogli bi ostati u opoziciji. Šta sa silnim uhljebima?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- Point.
#55695 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Šta priča raja iz Jagode, navrati li Dino Ban na jednu s nogu? Makar bezalkoholnu.
- Roccohljup
#55696 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Gdje ce ba dino u jagodu. Tamo samo visjam sdp ekipu (koka je glavni) i SDovce 
- 512MB
#55697 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja sam načuo da Nipovci kupuju donje rublje na kredit 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#55698 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Koka je u DFRoccohljup wrote: ↑28/10/2022 17:45 Gdje ce ba dino u jagodu. Tamo samo visjam sdp ekipu (koka je glavni) i SDovce![]()
- Better Man
#55699 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nisu ni oni čisti, ali najveća ološ od mafije je ostala u SDA, počev od najvećeg Bakira Izetbegovića, pa da ne nabrajam dalje.hrasno38 wrote: ↑28/10/2022 11:26Hahhahaha SDA mafijasi a NiP cistunci!!! TrojkaBetter Man wrote: ↑28/10/2022 11:07
Ako je Željko zaista borac za građansku državu, prvo treba raskinuti sve veze s SDA i javno ih prozvati za sistemsku pljačku i uništavanje države od 1990. godine do danas i prestati napadati NIP, odnosno optuživati ih da su gori i radikalniji od SDA, kad dobro znamo da nisu. Upravo je NIP jedan od najvećih kritičara Bakira i kriminalne politike SDA. Trojka treba da preuzme vlast gdje god može, a Željku trebaju jasno i nedvosmisleno reći ili si s nama ili si s mafijom iz SDA. I ne možeš se boriti protiv HDZ-a, a biti u čvrstoj koaliciji s njima kao sad na državnom nivou. U bilo kojoj normalno uređenoj državi, Željko ne bi mogao biti ni čistač ulica.![]()
![]()
![]()
- hrasno38
#55700 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Heheheeh a Campara nevinasce, dezerter koji je vecinu svoje familije zahvaljujuci SDA zaposlio po raznim insitucijama. Dok mu je babuka Avdo titro oko guzova rhm Aliji tada mu je SDA valjala a i kako nece kad i njemu i bratu mu a i rodjaku Zvizdicu spasila guzicu iz rata. Zaposljavao je do te mjere da je i vlastitu mater zaposlio u MUP-u.Better Man wrote: ↑28/10/2022 18:51Nisu ni oni čisti, ali najveća ološ od mafije je ostala u SDA, počev od najvećeg Bakira Izetbegovića, pa da ne nabrajam dalje.
Kemal Ademovic bivsi specijalac i direktor AID-a koji je to mogao da postane samo zahvlajujuci izuzetnoj bliskosti SDA. Nikada nije razjasnjena nejgova ceza sa ubistvom Sulejmana Ugljena.
Denis Zvizdic kada mu je otisao rodjak Campara iz SDA jos se vukao sa bakirom i uzivao u svim blagodatima koje mu je nudila SDA. Inace je poznat kao veliki dinar efendija i ako predsjedvajuci Vijeca minsitara koji nije uradao na tom mjestu ama bas nista korisno za drzavu ali za sebe.....
Dino Konakvic alias Kifla tip koji je unisto kosarkaskog prvaka Evrope i obrnuo velike pare preko KK Bosna zajedno sa Samirom Avdicem. Onda je poslije toga pustio KK Bosnu niz vodu. Napada Seku za fakultet a on ga zavrsio po ubrzanom postupku i to jebeni DIF kojeg upisuju i zavrsavaju oni sto ne mogu nista drugo. Inace NiP je prepun DIF-ovaca....boze zasto.
Nermin Muzur kao direktor Turističke zajednice Kantona Sarajevo je posebna prica i njegovi polularni tenderi!.......itd itd
Vrlo kvalitetan dio SDA mafije je popunio NiP i ti to odlicno znas i sto se mene licno tice bolje da nema ni jednih ni drugih makar na jednu vremensku distancu pa da vidimo hoce li nam biti bolje.