Tako je.
Bravo.
Pisac dokumenta sa naslovom "KOALICIONI sporazum" je Željkov šef. Tvoje pitanje ćeš dakle morati adresirati na ulicu M.Spahe.

Idemo i dalje sa "ja i" dok ti onaj pogubljeni tornjak salje dokumentekluz franjo wrote: ↑28/10/2022 13:03Pisac dokumenta sa naslovom "KOALICIONI sporazum" je Željkov šef. Tvoje pitanje ćeš dakle morati adresirati na ulicu M.Spahe.
A fino što spominješ još jedan dokument nastao u M. Spahe.
Da vidimo šta je iz tog dokumenta tj. "programa djelovanja" planirano, a šta REALIZOVANO... npr. iz energetike.
![]()
Do kada će Sabinino radno mjesto u Turističkoj zajednici Kantona Sarajevo biti uteg politici našeg druga Johnny-a.
To SDA asistira HDZ-u, standardno. Satro i Dzaferovic podnio apelaciju, a kolega iz stranke blokira cijeli proces
Ne znam u cemu je tvoj problem.Škobo Habu wrote: ↑28/10/2022 12:37Jao, nama.tony stark wrote: ↑28/10/2022 11:56
Sto se parade tice.
Smrkovi sa vodom i pranje ulica 10 minuta nakon prolaska parade su rekli sta se zapravo misli o tome..tu nemojmo trazit nikakvu razliku.
A spominjanje talibanstine ili bilo kakvih primitivaca vezanih za orke je pogreska i u slucsau sda i u slucaju nip- a.
Obje stranke su nase,BiH. I sa prljavstinom tipa khadirovaca ili talibana ili rusa ni jedna nemaju veze. Odlazi se predaleko u sluzbi guranja svoje politicke opcije.
Ispadamo mi,gradjani Bosne i Hercegovine kao nazadni kreteni kad se uopce spomene taj sljam. Dovoljno je retrogradno ono sa prijateljskom utakmicom servirano od sluga ruskog rezima i cuvara bastine istih..
Kao da nam(dijelu stsnovnika BiH) nije dovoljno sto smo muslimani u srcu Europe nego se dodatno ukopavajmo medjusobnim glupavim optuzbama..![]()
I, kao takve, nas Željkec vodi u NATO i eurointegracije!?
Problem je u tome sto stranke ovih sto ovdje blate Zeljka gledaju DF-u u ledja i sto ih hvata panika od moguce ali jos uvijek nedogovorene koalicije SDA/SDP/DF/SBIH gdje bi NiP i NS otisli u debelu hladovinu. Osim toga brojanja jos nisu goto va i mogao bi se poneki mandat i izgubiti....tony stark wrote: ↑28/10/2022 14:11Ne znam u cemu je tvoj problem.Škobo Habu wrote: ↑28/10/2022 12:37
Jao, nama.![]()
I, kao takve, nas Željkec vodi u NATO i eurointegracije!?
Koliko se sjecam ministar odbrane je iz DF .
Napravili smo vazne korake ka savezu. Na kraju Vijece ministara se nije formiralo dok nije poslan ANP. Plus ,ako je itko milion puta ponovio NATO i vezao se uz put u savez to je DF. Price o neutralnosti i slicne svinjarije dolaze sa drugih adresa.
Tako da si u pravu.
Te doskocice i sale..pa nismo na nogometnim temama.
Komšić je do sada već sto puta dokazao da mu ne treba vjerovati. Čak ni onda kad se poziva na obraz. Dobro je da se još ne kune djecom pred novinarima.hrasno38 wrote: ↑28/10/2022 14:27
Problem je u tome sto stranke ovih sto ovdje blate Zeljka gledaju DF-u u ledja i sto ih hvata panika od moguce ali jos uvijek nedogovorene koalicije SDA/SDP/DF/SBIH gdje bi NiP i NS otisli u debelu hladovinu. Osim toga brojanja jos nisu goto va i mogao bi se poneki mandat i izgubiti....![]()
A, na Komšićeve tvrdnje o Amerikancima odgovorio je i Semir Efendić, predsjednik Stranke za BiH, te aktuelni načelnik sarajevske općine Novi Grad.
Demantirao je Komšića, riječima:
"Od mene niko ništa ne traži, pogotovo ne Amerikanci."
No, dodao je:
"Ali, ako neko misli da ću ja i SBiH pomagati da SDA nastavi raditi ovako kako je radila do sad - neću."
Škobo Habu wrote: ↑28/10/2022 14:58Komšić je do sada već sto puta dokazao da mu ne treba vjerovati. Čak ni onda kad se poziva na obraz. Dobro je da se još ne kune djecom pred novinarima.hrasno38 wrote: ↑28/10/2022 14:27
Problem je u tome sto stranke ovih sto ovdje blate Zeljka gledaju DF-u u ledja i sto ih hvata panika od moguce ali jos uvijek nedogovorene koalicije SDA/SDP/DF/SBIH gdje bi NiP i NS otisli u debelu hladovinu. Osim toga brojanja jos nisu goto va i mogao bi se poneki mandat i izgubiti....![]()
A, što se tiče koaliranja, pa, evo, i Efendić mu kaže u oči da laže.![]()
DF je najvjerniji saveznik talibana iz SDA.
Da SDA sutra predloži referendum o nošenju nikaba, onako kako to radi njihov poltički i duhovni otac u Turskoj, DF bi to prihvatila.
A, na Komšićeve tvrdnje o Amerikancima odgovorio je i Semir Efendić, predsjednik Stranke za BiH, te aktuelni načelnik sarajevske općine Novi Grad.
Demantirao je Komšića, riječima:
"Od mene niko ništa ne traži, pogotovo ne Amerikanci."
No, dodao je:
"Ali, ako neko misli da ću ja i SBiH pomagati da SDA nastavi raditi ovako kako je radila do sad - neću."
https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... ima/473308
Ovo je forum, a ne Forum mladih SDA&DF.Ozimician wrote: ↑28/10/2022 15:03I ovo npr. moderacija trpi, a upozorava i uklanja mnogo mnogo blaze komentare koji idu u korist Zeljku i DFu.SpoilerShowŠkobo Habu wrote: ↑28/10/2022 14:58
Komšić je do sada već sto puta dokazao da mu ne treba vjerovati. Čak ni onda kad se poziva na obraz. Dobro je da se još ne kune djecom pred novinarima.
A, što se tiče koaliranja, pa, evo, i Efendić mu kaže u oči da laže.![]()
DF je najvjerniji saveznik talibana iz SDA.
Da SDA sutra predloži referendum o nošenju nikaba, onako kako to radi njihov poltički i duhovni otac u Turskoj, DF bi to prihvatila.
https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... ima/473308![]()
Dokaz za alkoholizam?Škobo Habu wrote: ↑28/10/2022 15:26Nije ni Konaković?
Zar se treba baviti Komšićevim tračarijama koje vonjaju po alkoholnim isparenjima?
Samo čorav ne vidi da postoje pritisci ali po meni to je i razumljivo, posebno na stanje u kojem se čitav svijet nalazi. Amerikanci konkretno žele da imaju ProBIH komponentu pod kontrolom a Bakir je neko ko nije baš pouzdan zbog odnosa sa Turskom i Erdoganom. Pritisci su po meni očekivani i to ne bi trebalo nikoga da iznenađuje. Što se tiče HDZ-a i SNSD-a to se ne rješava ni u Mostaru niti u Banja Luci. Sve što se tiče ove dvije stranke završava se u Zagrebu i Beogradu. Ono što meni nije jasno je to što ne guraju priču i pritišću da se ljevica objedini u jedan blok, što je po meni u ovom trenutku ključno, nego opet traže nekakve zamjene po B komponenti nebi li opet našli Halida umjesto Halida, s tim da ovaj novi Halid nema mišiće ko ovaj stari pa treba naći ove dodatne koji će mu malo pomoć dok ne poraste. Al hajd ta njihova percepcija o tri naroda je nešto što će se teško promjeniti i za šta će trebati vremena. Po meni najbolja stvar koja trenutno se može napraviti je blok stranaka koji su više na lijevom spektru (SDP, DF i NS) koji će nastupiti zajednički i koji će dikirati uslove i tražiti partnere. Blok koji bi imao dva člana predsjedništva, 10 mandata u Parlamentu BIH, 33 u Parlamentu FBIH je i više nego ozbiljna snaga koja može diktirati tempo svih budućih događaja. Po meni jedino tako se mogu stvari okrenuti u pozitivnom smijeru. Sve ostalo je gubljenje vremena i pozicije za ljevicu.noviforumas wrote: ↑28/10/2022 15:31 Vise je nego ocigledno, vec neko vrijeme, da postoje takvi pritisci. Ne treba ni Komsic ni Niksic da to objasnjava. A ovo kazem kao neko ko nikad u zivotu nije glasao za SDA (ili bilo koju drugu konzervativnu partiju), niti ce. Samo je znakovito da nema pritiska da se HDZ i SNSD izbacuju iz vlasti gdje moze. Stranci guraju reforme, multikulutralizam i liberalizam samo kad se radi o Bosnjackom korpusu. Da se ne lazemo. Dijelom jer samo tu moze, dijelom jer im puno vise smeta bosnjacki fundamentalizam od srpskog i hrvatskog.
Ma Dinine vehabijce haveru uhvatio ih ocaj pred ispadanje iz mnogih varijantiBHCluster wrote: ↑28/10/2022 15:44Dokaz za alkoholizam?Škobo Habu wrote: ↑28/10/2022 15:26
Nije ni Konaković?
Zar se treba baviti Komšićevim tračarijama koje vonjaju po alkoholnim isparenjima?
Ma izmišljaju, loše kopiraju HDZ kmečanje, laži i podvale.BHCluster wrote: ↑28/10/2022 15:44Dokaz za alkoholizam?Škobo Habu wrote: ↑28/10/2022 15:26
Nije ni Konaković?