Novak20 wrote: ↑28/01/2026 12:27
dr_Evil wrote: ↑28/01/2026 12:25
mishic wrote: ↑28/01/2026 11:59
"HSP upozorava da Vlada FBiH ide ka dužničkom ropstvu: "Zaduženje od 2,3 milijarde KM plaćat će naša djeca"
Ovi što nas zadužuju obezbijedili su i sebe i svoju djecu a za nas ostale i našu djecu, s pravom, nije ih briga.
Kada mi ne brinemo o tome zbog čega bi to onda oni činili? Urušili su sistem, paralizirali institucije, potpuno devastirali pravnu državu i poredak, ponašaju se diktatorski i lopovski a mi trpimo i šutimo... Kako sijemo tako ćemo i žnjeti!
I sta predlazes druze Misko?
Da šutimo i trpimo ?
Doci ce bolji vakat cim se napravi koalicija SDA/HDS/SNSD. Ne znam sta bi mi drugo drug Misko predlozio.
S druge strane jedino sa mozes je suti i trpi, ili preko grane.
Onomad su cure od 16 isle u partizane i KPJ zeljne promjena, danas u osnovi niko ne zeli promjene nego da upravo on bude savjetnik ministra. Mlade dame da povecaju grudi, ko zna mozda ih pokupi crna limuzina, decki brane sistem, sta znas, mozda bas onaj plac sta su oteli nekome onomad bude njegova buduca koncesija za parking.
I tako... godine prolaze, mi se raspravljamo hoce li bas Komso ili bas Dragan da zasjednu na sofersko mjesto ove nase harmonika domovine sa dva zgloba i 3 segmenta. Kao na nadrealistima, surfanje u harmonika busu, pardon bosanci zglobnom busu.