Pola videa nemaŠveđanin wrote:Evo neko postavio i utakmicu u komadu:
Ovo bi trebalo da se sačuva u ličnoj kolekciji.
BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- szlava
#5551 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
-
Haj_Halve
#5552 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Jbg Brane, ali ne iznenadjuje me. Kao i Bosanci poput Corluke, Mandzukica itd.
Jeste, svojataju Hrvati Zlatana...cuo sam kako komentarisu 'nas Zlatan'.
Nema veze...dobili smo Izeta i Seju, Bicakcic samo moze bolje igrati, mozda nadjemo jos koga do Brazil aBd.
I jos nesto...nasa igra u Francuskoj je bila takticki savrsena. Mislim da je Bajevic tada bio na kupi sa ostatkom strucnog staba. Gledajuci ocigledne takticke greske (Slovaci su vecinu sansi imali kao posljedicu naseg gubljenja lopte tj. nedostatka defanzivnog veznog) - da li je moguce da neko poput npr. Bajevica pomogne Susicu u odredjenim aspektima nase igre?
Jeste, svojataju Hrvati Zlatana...cuo sam kako komentarisu 'nas Zlatan'.
Nema veze...dobili smo Izeta i Seju, Bicakcic samo moze bolje igrati, mozda nadjemo jos koga do Brazil aBd.
I jos nesto...nasa igra u Francuskoj je bila takticki savrsena. Mislim da je Bajevic tada bio na kupi sa ostatkom strucnog staba. Gledajuci ocigledne takticke greske (Slovaci su vecinu sansi imali kao posljedicu naseg gubljenja lopte tj. nedostatka defanzivnog veznog) - da li je moguce da neko poput npr. Bajevica pomogne Susicu u odredjenim aspektima nase igre?
- cyprus
#5553 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Pa kad mi možemo svojatat Ibrahimovića, mogu i oni... Nije Ibra ništa više Bosanac nego što je Hrvat
Realno...
- Iago
#5554 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Nema nešto veze uigranost kad on onoliko puta ispadne 1 na 1, stoji daleko od igrača, ne postavlja se. Otkud onoliko šansi Slovaka na centaršut, kad naših nije bilo ni blizu Nemeca, Šestaka i co.?drugi profil wrote:Bicakcic treba da se uigra, jbg. znamo da je za tu zadnju liniju najvaznija uigranost.
- Charuga
- Globalni moderator
#5555 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Slovačka je apsolvirana. Krenuli smo lose, sa porazom u Zenici ali smo se vratili pobjedom u Zilini. 3 boda iz dvije utakmice i na kraju je ispalo dobro s obzirom da opet sami odlucujemo o prvom mjestu. Eventualno sto nam Slovacka moze pomoci je da ne izgubi u Grčkoj sljedecu utakmicu. Ali o tom ne treba razmisljati ...
Sto se tice utakmice, mislim da je ovde sve receno pa se dosta stvari ponavlja. Vrijeme je da se prebacite na temu o narednoj utakmici ...
Sto se tice utakmice, mislim da je ovde sve receno pa se dosta stvari ponavlja. Vrijeme je da se prebacite na temu o narednoj utakmici ...