ovo ostalno što su nabrojali 13 BAM toplog trebaju svugdje uvesti
sumnjam da ih dosta dobije 100 000 otpremnine već oni koji svakako ne znaju šta će od para
očigledno Novalić svima hoće da uvede topli 8 BAM da Bog da se najeo više
Moderator: Benq
da budemo precizniji, 1,297M korisnika ultre.sencobih wrote:Milion i po korisnika mobilne ili pola svih korisnika mobilne u BIH se ne slaže s tvojom konstatacijomkloniran wrote:Zasto bi neko isao na pretplatu ako to ne zeli, neko jednostavno ne zeli, zar je to tesko shvatiti?Cossack wrote: Za to su iskljucivo ultrasi krivi. Ne preci na pretplatu sa akcijom koja je trenutno u toku nema nikakvog smisla. Ja imam Mini15 i apsolutno mi ne treba veci paket jer imam ono najbitnije, mobilni internet 24/7.
Zasto se time opravdava javasluk telekoma i cista otimacina, cuj pređi na pretplatu.
Meni jedino nije jasan narod koji to trpi radi nekog patriotizma, trenutno imaju najgoru uslugu za najvecu cijenu, bar sto se tice ultre.
BH Telecom treba da promjeni slogan iz idemo prvi dajemo vise u
idemo prvi guzimo svoje najvise
Digne kredit porodica tj otac da zaposli sina/kcer i onda taj sin/kci vracaju kreditzrakomlat wrote:Ja ne kontam nikoga ko bi dao 20 milja za posao. Daje velike pare a sigurno ne daje zadnju marku. Dakle ima još. To se onda može i bolje uložiti. Ovako radiš za 12-13 stoja i vratiš uloženo za 10 godina. Da, za 10 jer ne znam nikoga još ko prima platu a ne troši je pa da "investiciju" vratio za godinu/dvije. A ako neko i može tako, koji će mu onda qrz ta zajebancija.
Druze sa 8 BAM mozes cijelu kucu nahraniti jednim obrokom a ne pojedinca jbg, pa nece jesti pecenje svaki danDosadno mii wrote:ovaj slobodan dan za krečenje je besmislen
ovo ostalno što su nabrojali 13 BAM toplog trebaju svugdje uvesti
sumnjam da ih dosta dobije 100 000 otpremnine već oni koji svakako ne znaju šta će od para
očigledno Novalić svima hoće da uvede topli 8 BAM da Bog da se najeo više
1.4 miliona mobilne je zato sto nemaju pravu konkurenciju na bosnjackoj strani to kad bude bilo vjerovatno ce se prepoloviti,sto se tice broja korisnika adsl i moja tv jako porazavajuce brojke uzmemo li u obzir broj predplatnika na mobilnu,tu imaju konkurenciju u vidu telemaha i logosofta zbog cije su cijene i ponude korisnici istog tog telekoma presli konkurentima u velikom broju.Oni umjesto da zadrze korisnike oni ih polako prepustaju konkurentima.Jako pametno.Dr_Help wrote: 1.4 miliona mobilne ,
190 000 pretplanika moje tv
220 000 adsl korisnika .
da ne kazem ostalih usluga što se iznajmljuje pravnim licima. MPLS optika i ostalo
Ma otkud nekom 20 000 kesa tek takozippoo87 wrote:sa 20 000 se pokrece posao...samo bi budala dala 20 000 KM za mito
e upravo ovi sto su davali i jesu ti uhljebi...jer u svojoj firmi valja raditi 24/7/365 a ovo je prava guzovaca...platis jednom i ne radis vise do kraja zivota a kapa dovoljno da ti i porodica zivite
Revolucionar ★ wrote:Kako na fiksnom telefonu blokirati odredjeni broj , je li postoji neka kombinacija tipki ili slicno?
A govori li taj podatak gdje su ti pretplatnici?sencobih wrote:Nisam ja nego RAK krajem godine objavi tabelu, meni se cini da je zadnji put oko 47% mobilne bilo na telekomu, valjda to nešto govorithekupus wrote:Kojom si metodom radio anketu?sencobih wrote:
Milion i po korisnika mobilne ili pola svih korisnika mobilne u BIH se ne slaže s tvojom konstatacijom
U današnjoj državi nije lako pokrenuti isplativ i siguran posao, pogotovo za te pare. A s 20 000 marona (prodaš npr. dunum zemlje) uloženih u uhljebljenje u BH Telecom je do sad bila odlična investicija. Za par godina s njihovom platom i ostalim primanjima imaš povrat uloženog, plus kamaru drugih pogodnosti. Obezbijeđena dobra penzija, sikirancija nikakva za razliku od privatluka itd. itd.zippoo87 wrote:sa 20 000 se pokrece posao...samo bi budala dala 20 000 KM za mito
e upravo ovi sto su davali i jesu ti uhljebi...jer u svojoj firmi valja raditi 24/7/365 a ovo je prava guzovaca...platis jednom i ne radis vise do kraja zivota a kapa dovoljno da ti i porodica zivite
Da.Adrian1946 wrote:Da li Telecom ima 5 Ghz modeme?
za koji mobilni paket si dobio obavještenje, za taj automatski od 1 GB ili za taj uključeni u paket?Vidal89 wrote:Imam aktiviran automatski dokup neta 1GB svaki mjesec, danas mi dolazi sms da sam dostigao limit potrosnje. Provjerim stanje pootrosnje kad ono 1GB tacno, pa se pitam a gdje je onaj net sto je ukljucen u moj paket????
Nije valjda da su mi to ukinuli
Za ovaj od 1GB, a ovaj osnovi net sadrzan u paketu mi i ne povlaci uopste vidim na apk za potorsnju. Odmah je krenulo sa dokupnim netom od 1.janing-ecc wrote:za koji mobilni paket si dobio obavještenje, za taj automatski od 1 GB ili za taj uključeni u paket?Vidal89 wrote:Imam aktiviran automatski dokup neta 1GB svaki mjesec, danas mi dolazi sms da sam dostigao limit potrosnje. Provjerim stanje pootrosnje kad ono 1GB tacno, pa se pitam a gdje je onaj net sto je ukljucen u moj paket????
Nije valjda da su mi to ukinuli
Koliko znam, ovo je bilo do 2016. godine. Od prošle godine jubilarna nagrada je jedna prosječna plaća isplaćena kod Poslodavca za prethodni mjesec, bez obzira da li je u pitanju 10, 20 ili 30 godina.Utokkha wrote:Jubilarna nagrada
Radnik ima pravo na jubilarnu nagradu nakon 10., 20. i 30. godina neprekidnog rada
kod Poslodavca i to u iznosu od:
- za 10 godina jedna prosječna plaća isplaćena kod
Poslodavca za prethodni mjesec,
- za 20 godina dvije prosječne plaće isplaćene kod
Poslodavca za prethodni mjesec,
- za 30 godina tri prosječne plaće isplaćene kod
Poslodavca za prethodni mjesec.