prpa, iz svake tvoje recenice se vidi sebijin potpis i stil kada se obracate onima koji vas potope, bas iz svake recenice.
A ostali normalan svijet ce lako sabrati 2 i 2
Ne.znam bogami,meni je drago sto ima.pink.....made_in_sarajevo wrote: ↑24/01/2026 14:51 Pink je strani kanal i placa im se kao arene, eurosport i star i sve ostalo. Jel hayat ista placao bhtelecomu sto ih se prenosi ili ih se dzaba prenosilo i cak na dzaba prenosu sto nisu telekomu nista placali, telekom njima na osnovu marketinga placao? Pink je grupa kanala koja se plati i cao. Nek onda i hayat uvrste kao hbo i cao.
Jedete plaho govna jer ne znate sta ce te od muke. Bn tv na vrijeme poslala bhtelecomu da su prodali prava vipu i da radi toga ne mogu ispostovati ugovor koji su dosad imali da ih telekom dzaba prenosi. Telekom se zahvalio i sklonio ih. O kanal je isto tako uradio sam kontra, odbili vip i rekli mi cemo ostati sa ugovorom telekoma. Sta je onda problem sa hayatom, priznaj brate dragi prodao sam se vucicu i placajte vucicu da gledate hayat koji se nalazi 3km od Sarajeva. Sta je problem priznati da si prvu udarnu bosnjacku televiziju prodao vucicu. Eh ustvari tu je problem svega kako to javno priznati, lakse izmisliti da te telekom odjednom mrzi
Ista stvar kao i za sebiju, samo dostavi papire i zavrsi ali lakse je lagati nego pravnu stvar rijesiti za 5min kao nor bn tv ili O kanal
Drug, kontaju oni i to dobro. Ali ovdje nije bit kontanja vec beskonacnog izvtanja iz supljeg u prazno.omega369 wrote: ↑24/01/2026 14:57Jel vi bas ne kontate ili...
Da nacrtam:
Komsija ti dao poslovni prostor da koristis besplatno 2-3 godine, da se snadjes dok ne stanes na noge, ti svojom "sposobnoscu" nabijes dugove i razgulis, komsija je kriv i ide na sud. Ti ga prozivas i pljujes.
Beg, balija, sda glasac...
postao ? tek sad ?
Ja nemam sefova ali jeste moguce da nisam sposoban razumjeti problem. Kako god, ipak bih cijenio ako mi pokusas pojednostaviti stvar. Realno je da BHTelekom treba prestati s placanjem svih medija koji su bilo kako povezani sa Srbijom, bio to PINK ili neka druga TV. Vjerujem da ce se i forumski Trojkasi sloziti s tim.
Nemam sta pojednostavljivati u odnosu na ovo sto si ti napisao.Skijaš wrote: ↑24/01/2026 15:20 Ja nemam sefova ali jeste moguce da nisam sposoban razumjeti problem. Kako god, ipak bih cijenio ako mi pokusas pojednostaviti stvar. Realno je da BHTelekom treba prestati s placanjem svih medija koji su bilo kako povezani sa Srbijom, bio to PINK ili neka druga TV. Vjerujem da ce se i forumski Trojkasi sloziti s tim.
Vjerujem da su se bunili zbog placanja za PINK, ali nije dolazilo do izrazaja, sad ce to vjerovatno biti vidljivije.Prpa.ba wrote: ↑24/01/2026 15:42Nemam sta pojednostavljivati u odnosu na ovo sto si ti napisao.Skijaš wrote: ↑24/01/2026 15:20 Ja nemam sefova ali jeste moguce da nisam sposoban razumjeti problem. Kako god, ipak bih cijenio ako mi pokusas pojednostaviti stvar. Realno je da BHTelekom treba prestati s placanjem svih medija koji su bilo kako povezani sa Srbijom, bio to PINK ili neka druga TV. Vjerujem da ce se i forumski Trojkasi sloziti s tim.
Stvar je u tome da bi trojka da nastavi placati pinkove, ali da se privatni bh. sadrzaj dijeli dzabe iako vlasnik sadrzaja to ne zeli.![]()
ako imaju takav ugovor moraju takoPrpa.ba wrote: ↑24/01/2026 15:42Nemam sta pojednostavljivati u odnosu na ovo sto si ti napisao.Skijaš wrote: ↑24/01/2026 15:20 Ja nemam sefova ali jeste moguce da nisam sposoban razumjeti problem. Kako god, ipak bih cijenio ako mi pokusas pojednostaviti stvar. Realno je da BHTelekom treba prestati s placanjem svih medija koji su bilo kako povezani sa Srbijom, bio to PINK ili neka druga TV. Vjerujem da ce se i forumski Trojkasi sloziti s tim.
Stvar je u tome da bi trojka da nastavi placati pinkove, ali da se privatni bh. sadrzaj dijeli dzabe iako vlasnik sadrzaja to ne zeli.![]()
Otkud da su Dubrava i Sestine istoSociolog wrote: ↑24/01/2026 15:40 Mislim da je Dragan Miokovic zasluzio Orden Starceviceva s zlatnim lentama i stan u zagrebackim Šestinama ili Dubravama, koliko se upinjao i agitovao za imenivanje Vukoja u Ustavi Sud
https://www.klix.ba/vijesti/bih/df-glas ... /260124041
I opet ce ove godine, cim prije Valerija Galic sudinica ode u penziju..
Opet ce Nasa Stranka pricati nas bajke kako je pro HDZov miljenik najbolji kandidat za tu poziciju..
I pored uvreda, realnost ostaje da na kraju donese posljedice.omega369 wrote: ↑24/01/2026 14:33
E cuj ako ti neko trazi.... zasto spinujes i mjenjas teze??
Dobio si dzaba kanal na kojem promoviras svoj program i svoje reklame da mozes da zivis i sad bi jos to i da naplatis od bhtel i to preko srbije?! Ovo je u rangu onog mongoloida zuje sto je rekao da gras njima treba da plati reklamu na tramvaju a ne oni grasu![]()
Mozak prosjecnog sda botoida fakat treba secirati i poslati na proucavanje. Svasta bi nauka otkrila
1. u opoziciji se prica o destruktivnom talu sa HDZ-om
Tijana, ne pravi se pametanHaris.ba wrote: ↑24/01/2026 16:54 pored uvreda, realnost ostaje da na kraju donese posljedice.
Sta je vaznije? Sam program ili metoda gledanja programa?
Ne moze jedno bez drugoga.
Samo ostaje poenta na kraju - nema dzabane.
Ukini hajat iz ponude i sve ok.
Da se imalo zna o materiji, znalo bi se da direktori javnih emitera (mada sumnjam da bi sada novi direktor frv to uradio) su isto trazili. Da se placa prenosenje njihovog programa.
Ko misli da bh telecom iz dobrote srca nesto radi, ima pravo to da misli.
Ko misli da je vaznije imati metodu prenosa signala od samo signala, neka i dalje misli.
Ali, to pokazuje duboko neznanje.
jeste jer je to televizija iz srbije
kakvo bolan razumijevanje
Jedno je kad placas kanale iz susjedne drzave, a drugo je kad bosnjacki patrioti prodaju se po ko zna koji put srbima dok im je ruka na srcu pri branjenju BosnePrpa.ba wrote: ↑24/01/2026 15:42Nemam sta pojednostavljivati u odnosu na ovo sto si ti napisao.Skijaš wrote: ↑24/01/2026 15:20 Ja nemam sefova ali jeste moguce da nisam sposoban razumjeti problem. Kako god, ipak bih cijenio ako mi pokusas pojednostaviti stvar. Realno je da BHTelekom treba prestati s placanjem svih medija koji su bilo kako povezani sa Srbijom, bio to PINK ili neka druga TV. Vjerujem da ce se i forumski Trojkasi sloziti s tim.