Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

omega369

#55151 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by omega369 »

I vrijeme je da krenete sa razvodnjavanjem teme....

prpa, iz svake tvoje recenice se vidi sebijin potpis i stil kada se obracate onima koji vas potope, bas iz svake recenice.

A ostali normalan svijet ce lako sabrati 2 i 2 :wink:
Last edited by omega369 on 24/01/2026 15:04, edited 2 times in total.
palermo

#55152 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by palermo »

made_in_sarajevo wrote: 24/01/2026 14:51 Pink je strani kanal i placa im se kao arene, eurosport i star i sve ostalo. Jel hayat ista placao bhtelecomu sto ih se prenosi ili ih se dzaba prenosilo i cak na dzaba prenosu sto nisu telekomu nista placali, telekom njima na osnovu marketinga placao? Pink je grupa kanala koja se plati i cao. Nek onda i hayat uvrste kao hbo i cao.

Jedete plaho govna jer ne znate sta ce te od muke. Bn tv na vrijeme poslala bhtelecomu da su prodali prava vipu i da radi toga ne mogu ispostovati ugovor koji su dosad imali da ih telekom dzaba prenosi. Telekom se zahvalio i sklonio ih. O kanal je isto tako uradio sam kontra, odbili vip i rekli mi cemo ostati sa ugovorom telekoma. Sta je onda problem sa hayatom, priznaj brate dragi prodao sam se vucicu i placajte vucicu da gledate hayat koji se nalazi 3km od Sarajeva. Sta je problem priznati da si prvu udarnu bosnjacku televiziju prodao vucicu. Eh ustvari tu je problem svega kako to javno priznati, lakse izmisliti da te telekom odjednom mrzi

Ista stvar kao i za sebiju, samo dostavi papire i zavrsi ali lakse je lagati nego pravnu stvar rijesiti za 5min kao nor bn tv ili O kanal
Ne.znam bogami,meni je drago sto ima.pink.....
video

#55153 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by video »

omega369 wrote: 24/01/2026 14:57
Prpa.ba wrote: 24/01/2026 14:41
omega369 wrote: 24/01/2026 14:33 Dobio si dzaba kanal na kojem promoviras svoj program i svoje reklame da mozes da zivis i sad bi jos to i da naplatis od bhtel
Hoces reci da traze nesto ilegalno, nemoralno ili necuveno?

A bh telecom svaki mjesec uredno placa fakture pinku. :zoka:
Jel vi bas ne kontate ili...

Da nacrtam:

Komsija ti dao poslovni prostor da koristis besplatno 2-3 godine, da se snadjes dok ne stanes na noge, ti svojom "sposobnoscu" nabijes dugove i razgulis, komsija je kriv i ide na sud. Ti ga prozivas i pljujes.

Beg, balija, sda glasac...
Drug, kontaju oni i to dobro. Ali ovdje nije bit kontanja vec beskonacnog izvtanja iz supljeg u prazno.
Dakle, dzaba krecis.
I da, mojne ga citirati, da znas kako je lijepo bez tih misaonih doskocica koje imaju smisla kao pingvini na Grendlandu.
Dimu1927

#55154 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Dimu1927 »

ljubijankic wrote: 24/01/2026 14:35 Evo i Naser posta izdajnik :lol: :lol: Lendi heroj, Naser izdajnik :lol: :lol: :lol: :bih:
postao ? tek sad ? :lol: :lol:
Skijaš

#55155 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Skijaš »

Prpa.ba wrote: 24/01/2026 14:59
omega369 wrote: 24/01/2026 14:57 Da nacrtam:
Svidja mi se tvoja samouvjerenost da si uopste sposoban razumjeti problem, kamoli ga crtati i objasnjavati trecem licu.

Samo jako, i sefovi su vam takvi.
Ja nemam sefova ali jeste moguce da nisam sposoban razumjeti problem. Kako god, ipak bih cijenio ako mi pokusas pojednostaviti stvar. Realno je da BHTelekom treba prestati s placanjem svih medija koji su bilo kako povezani sa Srbijom, bio to PINK ili neka druga TV. Vjerujem da ce se i forumski Trojkasi sloziti s tim.
omega369

#55156 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by omega369 »

Eto, krece razvodnjavanje, promjena teme...samo polako, sutra ce kisa, moguce poplave, eto zicera da se ovo zamete 8-)
Sociolog

#55157 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Sociolog »

Mislim da je Dragan Miokovic zasluzio Orden Starceviceva s zlatnim lentama i stan u zagrebackim Šestinama ili Dubravama, koliko se upinjao i agitovao za imenivanje Vukoja u Ustavi Sud

https://www.klix.ba/vijesti/bih/df-glas ... /260124041

I opet ce ove godine, cim prije Valerija Galic sudinica ode u penziju..

Opet ce Nasa Stranka pricati nas bajke kako je pro HDZov miljenik najbolji kandidat za tu poziciju..
Prpa.ba

#55158 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Prpa.ba »

Skijaš wrote: 24/01/2026 15:20 Ja nemam sefova ali jeste moguce da nisam sposoban razumjeti problem. Kako god, ipak bih cijenio ako mi pokusas pojednostaviti stvar. Realno je da BHTelekom treba prestati s placanjem svih medija koji su bilo kako povezani sa Srbijom, bio to PINK ili neka druga TV. Vjerujem da ce se i forumski Trojkasi sloziti s tim.
Nemam sta pojednostavljivati u odnosu na ovo sto si ti napisao.

Stvar je u tome da bi trojka da nastavi placati pinkove, ali da se privatni bh. sadrzaj dijeli dzabe iako vlasnik sadrzaja to ne zeli. :mrgreen:
Skijaš

#55159 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Skijaš »

Prpa.ba wrote: 24/01/2026 15:42
Skijaš wrote: 24/01/2026 15:20 Ja nemam sefova ali jeste moguce da nisam sposoban razumjeti problem. Kako god, ipak bih cijenio ako mi pokusas pojednostaviti stvar. Realno je da BHTelekom treba prestati s placanjem svih medija koji su bilo kako povezani sa Srbijom, bio to PINK ili neka druga TV. Vjerujem da ce se i forumski Trojkasi sloziti s tim.

Stvar je u tome da bi trojka da nastavi placati pinkove, ali da se privatni bh. sadrzaj dijeli dzabe iako vlasnik sadrzaja to ne zeli. :mrgreen:
Vjerujem da su se bunili zbog placanja za PINK, ali nije dolazilo do izrazaja, sad ce to vjerovatno biti vidljivije.
Sanjarko

#55160 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Sanjarko »

Taj strani tv sadržaj to jest program je režimski od Pink pa nadalje čak i HRT je iako je javni servis, a Hajat, OBN i slične tv kuće su domače i koliko toliko nezavisne od politikanstva.
tokio25

#55161 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tokio25 »

ako imaju takav ugovor moraju tako
ako istice ugovor hajat kaze hocu xxxxxx km bhtelecom kaze hoce nece i to je to
nista jednostavnije
poenta je da je hajat prava prodao srbijanskoj nekoj firmi al nece da kaze da ne bi pali u ocima bosnjaka u sarajevu i bih
jer gdje ces biti patriota a pare ti uzma vucic i kompanija

tu je znaci jedini problem hajat koji bi da se jebe a da ne udje
tokio25

#55162 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tokio25 »

Sanjarko wrote: 24/01/2026 15:46 Taj strani tv sadržaj to jest program je režimski od Pink pa nadalje čak i HRT je iako je javni servis, a Hajat, OBN i slične tv kuće su domače i koliko toliko nezavisne od politikanstva.
sta je bolan hajat nezavisan
on vristi sda politika
omega369

#55163 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by omega369 »

Sta sve nece covjek ovdje procitati - cuj hayat nije politicki medij :lol: :lol: :lol:

Hayat/Avaz = Informer/Blic

I savjet za seosku varalicu iz okoline Glamoca: Ako hoces novi ugovor da ti se placa ustupanje kanala, kojeg btw mogu gledati stotine hiljada korisnika mojtv (sto je za mene licno ravno zlocinu), samo im se obrati, raskini ovaj ugovor i ponudi drugi. Jednostavo :)

Sta se krijes iza vucica i zelenih botova
Skijaš

#55164 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Skijaš »

tokio25 wrote: 24/01/2026 15:51 poenta je da je hajat prava prodao srbijanskoj nekoj firmi al nece da kaze da ne bi pali u ocima bosnjaka u sarajevu i bih
Slazemo li se i da je placanje PINK-u uzimanje para od strane Vucica i kompanije ?
Prpa.ba

#55165 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Prpa.ba »

Skijaš wrote: 24/01/2026 15:45 Vjerujem da su se bunili zbog placanja za PINK, ali nije dolazilo do izrazaja, sad ce to vjerovatno biti vidljivije.
:mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#55166 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Truba »

Sjecam se hajata 1992 i 1995
The best

Danas se gnusam kada prebacim slucajno
Sanjarko

#55167 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Sanjarko »

tokio25 wrote: 24/01/2026 15:52
Sanjarko wrote: 24/01/2026 15:46 Taj strani tv sadržaj to jest program je režimski od Pink pa nadalje čak i HRT je iako je javni servis, a Hajat, OBN i slične tv kuće su domače i koliko toliko nezavisne od politikanstva.
on vristi sda politika
Jbte ovdje se ne zna čitati s razumijevanjem. :-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#55168 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by _BataZiv_0809 »

Sociolog wrote: 24/01/2026 15:40 Mislim da je Dragan Miokovic zasluzio Orden Starceviceva s zlatnim lentama i stan u zagrebackim Šestinama ili Dubravama, koliko se upinjao i agitovao za imenivanje Vukoja u Ustavi Sud

https://www.klix.ba/vijesti/bih/df-glas ... /260124041

I opet ce ove godine, cim prije Valerija Galic sudinica ode u penziju..

Opet ce Nasa Stranka pricati nas bajke kako je pro HDZov miljenik najbolji kandidat za tu poziciju..
Otkud da su Dubrava i Sestine isto :D
Haris.ba

#55169 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Haris.ba »

omega369 wrote: 24/01/2026 14:33
E cuj ako ti neko trazi.... zasto spinujes i mjenjas teze??

Dobio si dzaba kanal na kojem promoviras svoj program i svoje reklame da mozes da zivis i sad bi jos to i da naplatis od bhtel i to preko srbije?! Ovo je u rangu onog mongoloida zuje sto je rekao da gras njima treba da plati reklamu na tramvaju a ne oni grasu :-)

Mozak prosjecnog sda botoida fakat treba secirati i poslati na proucavanje. Svasta bi nauka otkrila
I pored uvreda, realnost ostaje da na kraju donese posljedice.

Sta je vaznije? Sam program ili metoda gledanja programa?

Ne moze jedno bez drugoga.

Samo ostaje poenta na kraju - nema dzabane.
Ukini hajat iz ponude i sve ok.

Da se imalo zna o materiji, znalo bi se da direktori javnih emitera (mada sumnjam da bi sada novi direktor frv to uradio) su isto trazili. Da se placa prenosenje njihovog programa.
Ko misli da bh telecom iz dobrote srca nesto radi, ima pravo to da misli.
Ko misli da je vaznije imati metodu prenosa signala od samo signala, neka i dalje misli.
Ali, to pokazuje duboko neznanje.
Skijaš

#55170 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Skijaš »

Sociolog wrote: 24/01/2026 15:40 Mislim da je Dragan Miokovic zasluzio Orden Starceviceva s zlatnim lentama i stan u zagrebackim Šestinama ili Dubravama, koliko se upinjao i agitovao za imenivanje Vukoja u Ustavi Sud
1. u opoziciji se prica o destruktivnom talu sa HDZ-om
2. dobije se izbore
3. udje se u vlast sa HDZ-om, podijeli tal i imenuje jos Covicevih kadrova
4. izgubi se izbore
5. u opoziciji se prica o destruktivnom talu sa HDZ-om
6. dobije se izbore
7. udje se u vlast sa HDZ-om, podijeli tal i imenuje jos Covicevih kadrova
8. izgubi se izbore
9. ...itd
A_A_AKCIJA

#55171 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by A_A_AKCIJA »

Haris.ba wrote: 24/01/2026 16:54 pored uvreda, realnost ostaje da na kraju donese posljedice.

Sta je vaznije? Sam program ili metoda gledanja programa?

Ne moze jedno bez drugoga.

Samo ostaje poenta na kraju - nema dzabane.
Ukini hajat iz ponude i sve ok.

Da se imalo zna o materiji, znalo bi se da direktori javnih emitera (mada sumnjam da bi sada novi direktor frv to uradio) su isto trazili. Da se placa prenosenje njihovog programa.
Ko misli da bh telecom iz dobrote srca nesto radi, ima pravo to da misli.
Ko misli da je vaznije imati metodu prenosa signala od samo signala, neka i dalje misli.
Ali, to pokazuje duboko neznanje.
Tijana, ne pravi se pametan

Mogu li se sklopiti dva ugovora istovremeno?
Ne mogu.

Haj nam objasni nacionalne frekvencije, dozvole RAK-a i koja se to još televizija plaća unitar države, a da ima dozvolu za emitovanje na nacionalnim frekvencijama?

Da te podsjetim,.Hayat nije TV koja se emituje isključivo putem kablovskih emitera.

Imaju li Pink, HBO i Arena dozvolu za emitiranje ili su to strani programi koji se isključivo emitiraju preko kablovskih operatera?

Znači, RAK ti da dozvolu da emituješ besplatno, a ti bi da naplaćuješ ako tvoj besplatni program prenosi BHTelekom?

Hayat imao ugovor o besplatnom emitiranju, a onda bi se malo kurvao pa sa Португалцима sklopio ugovor da se malo namakne parica za SDA kampanju ove godine.

Zahvalimo se NiPu i Amelu Kovačeviću jer je ugasio vremena kada je BHT plaćao stranačke projekte.

Ili možda da se Bayat prijavi kao srbijanski operater i tako ispoštuje i formu a i suštinu :D ?

Kako ih lijepo Elek raskrinka neki dan :D
Last edited by A_A_AKCIJA on 24/01/2026 17:54, edited 1 time in total.
tokio25

#55172 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tokio25 »

Skijaš wrote: 24/01/2026 16:06
tokio25 wrote: 24/01/2026 15:51 poenta je da je hajat prava prodao srbijanskoj nekoj firmi al nece da kaze da ne bi pali u ocima bosnjaka u sarajevu i bih
Slazemo li se i da je placanje PINK-u uzimanje para od strane Vucica i kompanije ?
jeste jer je to televizija iz srbije
sve dok je ovaca ovdje koje zele da gledaju te programe neka i uzimaju

problem je sto program koji se proizvodi u sarajevu prodaje firma iz srbije i uzima pare ljudima iz sarajeva i na jedan i na drugi nacin ako bht pristane da placa hayat i sl

pink i hajat se u ovoj situaciji ne mogu porediti
ovdje je problem plasticno da objasnim
ti sadis voce ja ga uberem i prodajem tebi dok je pink neki sumadinac sadi ja ti prodajem
tokio25

#55173 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tokio25 »

dupli
tokio25

#55174 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tokio25 »

Sanjarko wrote: 24/01/2026 16:27
tokio25 wrote: 24/01/2026 15:52
on vristi sda politika
Jbte ovdje se ne zna čitati s razumijevanjem. :-)
kakvo bolan razumijevanje
kad tvrdis da koliko toliko nezavisan od politikanstva
a hajat bukvalno zivi od politike i politikanstva i uz pomoc politickih veza
tramvajtrojka

#55175 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

Jedno je kad placas kanale iz susjedne drzave, a drugo je kad bosnjacki patrioti prodaju se po ko zna koji put srbima dok im je ruka na srcu pri branjenju Bosne

Isto kao nas dzevdo u spasavanju dodika :mrgreen:
Post Reply