Za to zahvali laptop revolucionarima.Itakoto wrote:Znaci ipak status quo.seln wrote:Pa krenuli su ljudi, ali im gomila balavaca sjeba show.Itakoto wrote:
Pa kreni. Sutra na ulice, trazi promjene, pravdu, barem ostavke. Ili mislis da ce se "visa klasa" sama procesuirat'?
Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
- seln
#5501 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
-
StupskaBitanga
#5502 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
kao da ga neće naćiWoole Triwunovich wrote:
-
Arsene Wenger
#5503 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Jedva čekam proteste JMBG 2, kad naši vrli sugrađani shvate da ne mogu dobiti JMBG zato što su zapalili općinu.
Retardirana piromanska omladino, na kurac te nabijem!
-
Arsene Wenger
#5504 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
čovjek se bori za promjene u društvu!StupskaBitanga wrote:kao da ga neće naćiWoole Triwunovich wrote:
- seln
#5505 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Sta to uvazenog zmaja kvalificira da iz Leverkusena daje svoje misljenje?Jedaj wrote:
Jako mi je drago da se oglasio I kapiten nase reprezentacije I jos mi je draze da vidim da mislimo ISTO. Gdje je sada onaj idiot sto se kreveljio na moje komentare. Da vidimo kako ce se kreveljit na komentar uvazenog zmaja Emira Spahica.
- _mufljuz_
#5506 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
djesi jebac bo ti svoje plemeArsene Wenger wrote:Jedva čekam proteste JMBG 2, kad naši vrli sugrađani shvate da ne mogu dobiti JMBG zato što su zapalili općinu.
-
Itakoto
#5507 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Laku noc 
Eto Jedaja opet.
Eto Jedaja opet.
-
staradis
#5508 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Inace?Arsene Wenger wrote:Jedva čekam proteste JMBG 2, kad naši vrli sugrađani shvate da ne mogu dobiti JMBG zato što su zapalili općinu.
- Panzer_Daddy
#5509 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Nema vremena za tugu,cim izgori jedna oni ce zapalit druguweredsf wrote:Dugo nam je trebalo da se pocnemo sprdati sa ovim bezkrajno tuznim danomx_lecter wrote:IZGORIO ARHIV I SA NJI PODATAK KAD SU PITARI ZADNJI PUT BILI PRVACI![]()
![]()
-
zeljeznicar1921
#5510 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
ahahahahahahahhax_lecter wrote:IZGORIO ARHIV I SA NJI PODATAK KAD SU PITARI ZADNJI PUT BILI PRVACI![]()
![]()
babo namjestio
-
weredsf
#5511 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ma nije se on ni oglasio nego neki administrator njegove straniceseln wrote:Sta to uvazenog zmaja kvalificira da iz Leverkusena daje svoje misljenje?Jedaj wrote:
Jako mi je drago da se oglasio I kapiten nase reprezentacije I jos mi je draze da vidim da mislimo ISTO. Gdje je sada onaj idiot sto se kreveljio na moje komentare. Da vidimo kako ce se kreveljit na komentar uvazenog zmaja Emira Spahica.
- charrrmed
-
VjecitiStudent
#5513 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Nije pitanje kako je radila federalna, već kako nije radila kantonalna.xxfmanxx wrote:moze li neko napisat, ako zna, u cemu je fazon sa ovom famoznom specijalnom jedinicom mupa federacije, konkretno danas u sarajevu. jer kao kad su oni dosli odma su se svi razbjezali, posto su oni ti neki opasni sto im niko nista ne moze, ne kontam gdje su onda bili citav dan dok su oni obicni policajci batine primali i dok je sve gorilo. oni dosli na kraju balade kad je vec sve otislo u tri p*cke materine. fakat ozbiljno me interesuje, jer nekako nema logike.
-
StupskaBitanga
#5514 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
De ba ljudi dok onaj poganluk od premijera ne ode niko živ nek ništa ne čisti. Imamo veliku aždahu samo je pitanje čime je ukloniticharrrmed wrote:https://www.facebook.com/pages/Ocistimo ... 3716226684
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#5515 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Nisu oni zajebani nego su dosli sa ovlastima za upotrebu sile i onda je sve drukcije. Ovi specijalci u toku dana su izigravali pokretne mete a zasto tesko da je ikome jasno. Da su imali ovlasti da primjene silu sve bi zavrsilo za sat vremena ali bi bilo puno bubrega pomjerenih iz lezista. Mogli su i dovesti vozilo sa smrkom koje te pomete ko da te nikad nije bilo a nisu ni to.xxfmanxx wrote:moze li neko napisat, ako zna, u cemu je fazon sa ovom famoznom specijalnom jedinicom mupa federacije, konkretno danas u sarajevu. jer kao kad su oni dosli odma su se svi razbjezali, posto su oni ti neki opasni sto im niko nista ne moze, ne kontam gdje su onda bili citav dan dok su oni obicni policajci batine primali i dok je sve gorilo. oni dosli na kraju balade kad je vec sve otislo u tri p*cke materine. fakat ozbiljno me interesuje, jer nekako nema logike.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#5516 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
šake mu otpale da Bog daWoole Triwunovich wrote:
-
Rob_Atl
#5517 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
posto je vikend, sad se organizuju akcije ciscenja, pa onda od ponedeljka opet na novo ili sta?
Za protest sam ali imam osjecaj da sutra nece nikog biti, ne znamo mi do kraja izdurat nikako...
-
LSD
#5518 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
hrasno38 wrote:Znas sta kad skontam ti i ovaj smrdo @LSD ste u pravu. ma ja jebo 92 u pravu ste i sta vas boli kurac za taj rat ali zabolit ce vas za sljedeci a kakvi ste sposobni ne bi u stanju bili sacuvati ni nacrtanu ovcu a ne drzavu. Nego koktele u ruke i u trku sa Savojskim ko ce ljepse i kvalitettnije zapaliti Sarajevo. Eeeeee smradovi mali!!!!_mufljuz_ wrote:znas sta drug moj, jebo tu tvoju pricu - vama su kriminalci operisali pred ocima dok ste naoruzani do zuba bili, svercali sa cetaljima pred ocima, pljackali civile pred ocima, svercali ste i sami, ja sam imao 15 godina kad nisam trpio da mi narandze prodju prvo nego sam se gurao naprijed izmedju jer mi je bilo ponizenje cekat da prodje sverc vani na -15, a 16 godina kad sam pred tunelom stajao naoruzan do zuba dok je cijela smjena s treskavice cekala prolaz Alemkovih narandzi i robe sa druge strane - i ti bi od nenaoruzane omladine sad trazio da se obracunava sa do zuba naoruzanom drzavom....nemre.... zaasnio si jaruga na objektu DB 1994-95e godine kad ste ti i tvoji drugovi trebali opalit rafal po hohstaplerima u alfa uniformama koji su radili obezbjedjenje tunela.....hrasno38 wrote: Ne momcino ja sa sa svojim drugovima obezbjedio da imamo koliko toliko od drzave a ti i takvi kao ti ste trebali nastaviti borbu u miru a ne ispijati kafice u Vase-Strase. Sta hocete da vam se opet mi izborimo da bi vi mogli da malo tandrkate cunu sa RayBanom na ocima i Samsungom u dzepu. Sto se tice mafijaskog kula tu pricu iz kuhinje SDA moze okaciti macku o rep mada iskreno me zaboli za Rdoncica i Keljmendija jer nisam ja Salihovic. Da smo 92 godine imali vasu intelegenciju sad bi i ovaj forum na sebi imao orlove i 4S.
zaprdim ja toj tvojoj prici - trebalo je vas 5-10 danas bit komandant protesta - ali od vas 5-10 8-9 bi imalo te usrane orahe u dzepovima...
kraj price...
de ba Hrasno, ne vrijeđaj i ne prosipaj tu jeftinu demagogiju
Last edited by LSD on 08/02/2014 00:31, edited 1 time in total.
- ExNihilo
#5519 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Novi dan, nova nafaka.StupskaBitanga wrote:De ba ljudi dok onaj poganluk od premijera ne ode niko živ nek ništa ne čisti. Imamo veliku aždahu samo je pitanje čime je ukloniticharrrmed wrote:https://www.facebook.com/pages/Ocistimo ... 3716226684
-
VarimBezMaske
#5520 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
pa čovjek normala uzeo što mu pripada
-
x_lecter
#5521 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
idolF&N wrote:šake mu otpale da Bog daWoole Triwunovich wrote:
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#5522 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Sutra vikend, kladionica, kafica, ovo-onoRob_Atl wrote:posto je vikend, sad se organizuju akcije ciscenja, pa onda od ponedeljka opet na novo ili sta?Za protest sam ali imam osjecaj da sutra nece nikog biti, ne znamo mi do kraja izdurat nikako...
-
Shtela
#5523 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Imas one specijalce prasinare kao Zebu glavonju i ovog sa foruma Creasy-a.Oni su u sustini obicni drotovi koji imaju 100 maraka na platu.A imas onda i ovu specijalnu podrsku,oni su ti oni sto dodju kad bas zagusti i onda jebu majke redom
-
StupskaBitanga
#5524 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
SBB radio Kalman (aako neko ne zna to drži Fahro) je danas baš bio nabrijan do kraja 
- don vito
#5525 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Vidi stariseln wrote: Evo, da ti kazem kako je u zemlji u kojoj zivim vec vise od decenije:
imaju izbore. Izabrana vlada radi jedan mandat.
Narod zadovoljan - bira ih opet. Nije zadovoljan - bira druge.
Ne valjaju ni jedni ni drugi - novi ljudi se angazuju u politici.
Dakle, u osnovi sve isto kao u Bosni.
S tom razlikom sto kod nas ne valjaju ni jedni ni drugi, a oni novi koji se angazuju u politici postaju korumpirani u roku hitno.
Sto ce reci, do nas je, jebo ti nas.
Svi ti politicari nisu pali s neba (dobro, mozda Scepo). Sve su to originalni Bosanci i Hercegovci.
slazem se tvojim opisom drugih zemalja
a zasto nije tako u Bosni? Zasto nisu moguce promjene?
Zato sto od 2006. godine pumpaju javni sektor a unistavaju realni. Ima tu dosta i do naroda, linije manjeg otpora, ali uglavnom svi su skontali da je budzetski glas najsigurniji glas i svi se bore za vlast da sto vise uhljebe svojih glasaca. Onda se tu jave njihovi spin-majstori ("ne treba ni glasati, nemas za koga"), a ova stranacka glasacka masinerija i rodbina na budzetu nikad ne omane na izborima i imas to sto imas: SDA da potpise nestanak Bosne ima 20 posto sigurnih glasova, usput su drugima objasnili pobjednicku formulu pa SDP u zadnje tri godine bjesomucnim zaposljavanjem nastoji nadoknaditi ono sto su propustili dok su bili u opoziciji. Jedina "promjena" je da javna potrosnja raste (SDA-ovci ostaju zaposleni, ali sad im se pridruzuju SDP-ovci, sutra ce Komsicevi), zdrava privreda unistava se nametima i otimanjem ono malo strucnog kadra, ali jebeno je sto taj balon kad-tad mora puknuti. I onda kad pukne narodu licemjeri pocnu o zakonima kapitalizma, mirnim protestima, trpljenju zbog ocuvanja drzave, a usput isti tuze i dobijaju drzavu sto im je umanjila platu 4 posto zbog nedostatka para u budzetu.