Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Son1 wrote:Nije los ovaj Detroit BH, inace nisam igrao igre ovog zanra.
Upravo sam zavrsio level i ocistio citavu kucu, ne vjerujem sta igram hahahha
Moram pauzu stavit da sobu raspremim da bih mogao normalno nastaviti dalje.
Odlican koncept, nije steta sto je PES izbacen
To ti je tek da se naucis na kontrole i opcenito kako igra funkcionira. Vidjet ces kasnije kakva ce biti
Idem i ja napraviti novi nalog da ugrabim onaj trial pa da u tih 14 dana predjem barem jos jednom
Nabavio disk, presao jednom i naletim po dobroj cijeni pa prodam odmah a bas mi zao bilo.
Ovako taman prilika da sad probam od pocetka sa drugim odlukama jer kako sam vidio ono grananje price pola igre moze drugaciji tok da uzme totalno
Ja sam s prvim likom odmah poginuo pri spasavanju djevojcice, ali sam odlucio opet da odigram, jer je zanimljiva prica.
AmirBaa wrote:pozdrav ljudi, kako je? Planiram uzeti ps4 pro nekad u septembru, pa evo malo istrazujem. Za PC sam do sada kupovao igre ili preko g2a ili na allkeyshop, a evo vidim da tamo ima i za PS4. Kako ide to tacno? Na primjer RDR2 je 26 eura i kaze PlayStation Account, kad skinem igru mogu je onda igrati preko svog accounta. Legit ?
Na g2a uzimaš Gift Card u apoenima 10,20,25,50,75,100, kod koji dobiješ na mail upišeš na PS4 na svom accountu Redeem Code i to je to. Trošiš iz svog walleta. Igre uzimaš sa onog Storea gdje ti je acc prijavljen (US, GBR, Ger, Cro).
febo_acm wrote:Pcgamesupply bon od 10$ košta 10$. Instant se otključa, preporuke za njih.
Ništa to sa accountom.
Nisam to dobro snimio, sad vidim da piše acc sa RDR2...slažem se, ne bih ni ja to preporučio, a i nije neka razlika u cijeni, bio je sad na Days of Play 30 i nešto dolara, biće opet tih sniženja.
klixoris wrote:
Tu sam, nisam se jos poceo igrati Jos malo da odmeracim W3, ima jos par sitnih questova pa onda
Javi kad kreneš
Evo javljam Dobra je, mada je prilicno kopiran engine od Uncharted-a npr. Ko da igras Uncharted, samo umjesto ljudi ubaceni zombiji... I izgleda da je prilicno kratka - nakon 2 dana igranja po par sati sam dosao do dijela gdje je ova mala zarobljena kod nekih ljudozdera (bjezanje je vec u toku ). Igram na Hard. Nista pretjerano spektakularno (kao HZD npr ), ali solidna igra.
I fino onaj Bloater cupa vilicu, vidi se da ima kuveta
klixoris wrote:
Evo javljam Dobra je, mada je prilicno kopiran engine od Uncharted-a npr. Ko da igras Uncharted, samo umjesto ljudi ubaceni zombiji... I izgleda da je prilicno kratka - nakon 2 dana igranja po par sati sam dosao do dijela gdje je ova mala zarobljena kod nekih ljudozdera (bjezanje je vec u toku ). Igram na Hard. Nista pretjerano spektakularno (kao HZD npr ), ali solidna igra.
Ima i u Unchartedu dijelova sa nekim mutiranim bićima koliko se sjećam. Ne znam sad tačno koji od ova 4
Meni je tu različita atmosfera, Uncharted je nekako avanturistički, ala Indiana Jones, dok je ovo nekako priča bazirana na preživljavanju, emocijama.
Dobro, ima i tamo kad igraju Crasha i gnijezde se , al ovo je karasevdah
HZD je novija igra i grafički miljama ispred, ali TLOU ima taj neki svoj šmek i svoje mjesto.
Igra nije pretjerano duga, to si u pravu.
Ne zaboravi i Left Behind kad završiš glavnu priču.
klixoris wrote:
Ima i u Unchartedu dijelova sa nekim mutiranim bićima koliko se sjećam. Ne znam sad tačno koji od ova 4
Meni je tu različita atmosfera, Uncharted je nekako avanturistički, ala Indiana Jones, dok je ovo nekako priča bazirana na preživljavanju, emocijama.
Dobro, ima i tamo kad igraju Crasha i gnijezde se , al ovo je karasevdah
HZD je novija igra i grafički miljama ispred, ali TLOU ima taj neki svoj šmek i svoje mjesto.
Igra nije pretjerano duga, to si u pravu.
Ne zaboravi i Left Behind kad završiš glavnu priču.
Ma ne mislim da je igra kao igra identicna Uncharted serijalu nego se vidi da su kompletan engine iskoristili. Ipak se radi i o istoj firmi (Naughty Dog).
Isto ko i kod Uncharteda kad igras nastavke - sva grafika i gameplay identican prethodnim nastavcima, samo druga prica. Tako mi nekako izgleda i TLOU. Nije lose sto je igra prilicno skrta sa municijom, svidja mi se sto te tjera da se sunjas i koljes
Pozdrav,kupio sam ps4 prosle sedmice i s obzirom da sam laik imam neka pitanja da ne otvaram novu temu
Pokusao sam da dodam paypal account i da kupim ps4 plus pretplatu ali mi konstantno izbacuje kao pogresna adresa ili pogresan password a ispravno je sve 100% . Guglao sam malo i negdje procitao da ti se kao mora poklapati region koji si odabrao na ps4 i paypal region (debilizam ako je tacno)
Ajde probao sam da dodam i kreditnu karticu ,upisem podatke i tamo gdje trebam upisati adresu mi trazi da upisem americku adresu i neki americki grad jer sam odabrao americki region (naseg nije bilo) i ajde nije htjelo da prihvati dok nisam guglao i nasao neki grad i pravu adresu ,onda me vrati nazad i pise neispravan broj kartice a i to je ispravno
Sad me zanima da li je neko imao slicne probleme,znam da imaju oni kodovi da se kupe i slicno ali zelim platiti karticom ili paypalom ,cak i ovih 14 probnih dana kad zelis traze da dodas neku vrstu placanja a meni ne prihvata ni karticu a ni paypal
Rossonero86 wrote:Pozdrav,kupio sam ps4 prosle sedmice i s obzirom da sam laik imam neka pitanja da ne otvaram novu temu
Pokusao sam da dodam paypal account i da kupim ps4 plus pretplatu ali mi konstantno izbacuje kao pogresna adresa ili pogresan password a ispravno je sve 100% . Guglao sam malo i negdje procitao da ti se kao mora poklapati region koji si odabrao na ps4 i paypal region (debilizam ako je tacno)
Ajde probao sam da dodam i kreditnu karticu ,upisem podatke i tamo gdje trebam upisati adresu mi trazi da upisem americku adresu i neki americki grad jer sam odabrao americki region (naseg nije bilo) i ajde nije htjelo da prihvati dok nisam guglao i nasao neki grad i pravu adresu ,onda me vrati nazad i pise neispravan broj kartice a i to je ispravno
Sad me zanima da li je neko imao slicne probleme,znam da imaju oni kodovi da se kupe i slicno ali zelim platiti karticom ili paypalom ,cak i ovih 14 probnih dana kad zelis traze da dodas neku vrstu placanja a meni ne prihvata ni karticu a ni paypal
Nemere paypal i kartica s nasih prostora, kupuj codove preko gore pomentih stranica i filuj account tako parama
Rossonero86 wrote:Pozdrav,kupio sam ps4 prosle sedmice i s obzirom da sam laik imam neka pitanja da ne otvaram novu temu
1. Na Playstation registruj account u USA (uzmi Aljasku za adresu radi poreza na igrice)
2. Za kupovinu kupona ja koristim http://www.pcgamesupply.com/ (tu placas PayPalom). Kupuj kupone u USD, odnosno valuti zemlje koju si podesio za adresu na Playstation accountu.
3. Preko playstation stranice ili sa konzole dopunis wallet kuponima koje su ranije kupio i udri u shopping
klixoris wrote:
Ma ne mislim da je igra kao igra identicna Uncharted serijalu nego se vidi da su kompletan engine iskoristili. Ipak se radi i o istoj firmi (Naughty Dog).
Isto ko i kod Uncharteda kad igras nastavke - sva grafika i gameplay identican prethodnim nastavcima, samo druga prica. Tako mi nekako izgleda i TLOU. Nije lose sto je igra prilicno skrta sa municijom, svidja mi se sto te tjera da se sunjas i koljes
To svakako
Ja je kontam preći još jednom na onom najtežem, grounded čini mi se.
Nemere paypal i kartica s nasih prostora, kupuj codove preko gore pomentih stranica i filuj account tako parama
MoRe paypal, ali da kupiš Gift Card, ne može dirketno na Store
1. Na Playstation registruj account u USA (uzmi Aljasku za adresu radi poreza na igrice)
2. Za kupovinu kupona ja koristim http://www.pcgamesupply.com/ (tu placas PayPalom). Kupuj kupone u USD, odnosno valuti zemlje koju si podesio za adresu na Playstation accountu.
3. Preko playstation stranice ili sa konzole dopunis wallet kuponima koje su ranije kupio i udri u shopping
Vec sam registrovao USA ali nisam Aljasku ( nisam to ni znao ) ,nema opcije da se sad promjeni?
Znaci i ovaj free trial 14 dana nema sanse da se dobije jer da bi ga imao,moras izgleda dodati karticu ili paypal
Koliko je ovaj g2a site pouzdan i prodavaci? Vidim da su im ps plus po 40-42 dolara a i gift kartice jeftinije nego pcsupply pa cisto da provjerim s vama ?
Rossonero86 wrote:Koliko je ovaj g2a site pouzdan i prodavaci? Vidim da su im ps plus po 40-42 dolara a i gift kartice jeftinije nego pcsupply pa cisto da provjerim s vama ?
Ja sam dosad uzimao Gift Card kod njih, desilo mi se jednom da nije htjelo primiti kod (potrošen, fake), odmah sam se obratio prodavcu i bio je korektan, međutim transakcija svakako nije prošla i PayPal mi je svakako vratio novac u roku 48 sati.
Ima tu moje krivice, zaletio sam se na neku bagatela cijenu kartice a nisam gledao dojmove koji su dosta negativni.
Uglavnom, uzimaj one sa dojmovima preko 90% i nemaš problema. Ja sam uzimao za 85 dolara onu od 100.
Za igre i PS Plus ti ne znam, ovo je samo za Gift Card. Valjda bi trebalo biti ok.
Znam da je bilo priče da i za Floridu ide porez, pa su mnogi mijenjali na Aljasku.
Pogledam tačno koja je adresa kući kad dođem, možda sam ja potrefio neki distrikt bez poreza, zaštićenu zonu
Rossonero86 wrote:Koliko je ovaj g2a site pouzdan i prodavaci? Vidim da su im ps plus po 40-42 dolara a i gift kartice jeftinije nego pcsupply pa cisto da provjerim s vama ?
kupio sam prije dva dana dva bona, 10 i 50 dolara, sve proslo ok