Kakve su cijene alkohola po marketima i po objektima - piva - vino
Cijena hrane u marketu (pastete,ribe,hljeb), fast foodu i tako tim objektima.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Zaista ne znam tacno koje su cijena alkoholnih pice, jer to ne konzumiram, ali znam da nije pretjerano skupo. To je ovdje, sto je cudno, veoma pristupacno. Sto se tice vina, mozes naci 1l od 3 eura, pa nadaljeinsertdelete wrote:@specifikacija izvini sto te ometam,al dok si online par pitanja
![]()
![]()
Kakve su cijene alkohola po marketima i po objektima - piva - vino
Cijena hrane u marketu (pastete,ribe,hljeb), fast foodu i tako tim objektima.
Necu to, ne volimazrica87 wrote:nadam se da ce to popraviti ova sachertorta koju cu ponijeti
Tebe je glad hvatala na "zara" mjestimalotPi wrote:Po onome sto sam kao turist vidio i placao poljetos momacki skupo
Prilicno skuplje nego u Njemackoj i Austriji.
Fastfood: MCDonalds racucaj 10-ak € za meni, Subway i slicno jedan sendvic 7-9 €.
Restoran normalna klopa + pice racunaj 20-30 eur.
Posto sam bio turista nisam trazio zemice i kupovao sam tamo gdje sam se gladan zatekao:)
Vjerovatno ima i jeftinijih mjesta.
A za cugu ti ne mogu reci, ne konzumiram alkohol.
specifikacija wrote:Tebe je glad hvatala na "zara" mjestimalotPi wrote:Po onome sto sam kao turist vidio i placao poljetos momacki skupo
Fastfood: MCDonalds racucaj 10-ak € za meni, Subway i slicno jedan sendvic 7-9 €.
Posto sam bio turista nisam trazio zemice i kupovao sam tamo gdje sam se gladan zatekao:)
A u Becu kao imaazrica87 wrote:jel to nema cevapa u parizu
A sada dolazis alone, ili opet svi zajedno?lotPi wrote:specifikacija wrote:Tebe je glad hvatala na "zara" mjestimalotPi wrote:Po onome sto sam kao turist vidio i placao poljetos momacki skupo
Ma kad si sa troje djece, zenom, mali milion kesa, torbica, fotoaparata i sl., nepitas za cijenu:)
MolimlotPi wrote:@specifikacija
Posto se malo ostarilo za ova "daleka" gostovanja, vjerovatno cu da odgledam u drustvu u nekom lokalu![]()
Hvala:)
Zacrvenio sam seLipstick Jungle wrote:@specifikacija,
svaka cast, vjerujem da si svima puno pomogao svojim odgovorima![]()
meni licno jesi![]()
jos samo da se mi definitivno dogovorimo sve napokon![]()
svaka castocaj wrote:Ovo je moj prvi posjet Parizu i jos uz to utakmica nase repke,za mozda historijski plasman na jedno veliko takmicenje je neprocijenjivo!![]()
Znam da dolazim u skup grad za nas koji zivimo u BiH,ali nema veze,meni su uvijek bili vazni momenti,tako i ovaj, dala bih citavu ovomjesecnu platu a da sebi priustim taj uzitak!Bice opet neke nafake! Hajmo nasi!!!
![]()
![]()
onda si bio u najboljem bosanskom restoranu u becu (bar po meni je najbolji)azrica87 wrote:Od cevapa se deblja, zar ne pazis na linijicu ?
Ne, nema cevapa u Parizu, bar koliko ja znam, osim ako neki Sandzosi ne drze neki restoran, ali nisam upoznat!
Potpisujemazrica87 wrote:svaka castocaj wrote:Ovo je moj prvi posjet Parizu i jos uz to utakmica nase repke,za mozda historijski plasman na jedno veliko takmicenje je neprocijenjivo!![]()
Znam da dolazim u skup grad za nas koji zivimo u BiH,ali nema veze,meni su uvijek bili vazni momenti,tako i ovaj, dala bih citavu ovomjesecnu platu a da sebi priustim taj uzitak!Bice opet neke nafake! Hajmo nasi!!!
![]()
![]()
Granap zakletvahrasno38 wrote:Savjet, ako budete pili u bastama gledajte da ste sto blize sanku jer sto je dalje od sanka to je pice skuplje. i nemojte cugati na Sanzelizeu jer tu otkida....."casica pive" ako sjedis u basti do same ulice te dodje oko 15 KM.