The Maniacs
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- LunaLati
#551 Re: The Maniacs
Momci sretno vam sutra !!
- MOSALJOZE
#552 Re: The Maniacs
Sretno
- South Blue Mama
#553 Re: The Maniacs
Sretno Plava braco!
-
lajk
#554 Re: The Maniacs
South Blue Mama wrote:Sretno Plava braco!
-
BRAH
#555 Re: The Maniacs
pamet u glavu i sljem na glavu gore kod ovih divljaka. samo da ne bude belaja 
- smurf
#556 Re: The Maniacs
A jebo ga kralj 
- ganjeta
#557 Re: The Maniacs
Ne kontam kome je u interesu ovo ?! Što lažeš bjedo jedna?!
Manijaci putuju i sve je ok do sada
.
Manijaci putuju i sve je ok do sada
Last edited by ganjeta on 09/03/2013 13:38, edited 1 time in total.
- smurf
#558 Re: The Maniacs
Hvala ti ganjeta, sjebah se ziv...
- Šibicar
#559 Re: The Maniacs
ganjeta wrote:Ne kontam kome je u interesu ovo ?! Što lažeš bjedo jedna?!
Manijaci putuju i sve je ok do sada.
Ma standardno,to sam i očekivao,samo je ovaj zaboravio na kraju dodati da je to ustvari njegova želja,a ne stvarni dogadjaj.
-
salle_eh1986
#560 Re: The Maniacs
Svaka čast svima koji su otišli u Banjaluku, nekad se stidim što mi se mrsko nakaniti a zovem se Manijakom
Sve najbolje plavoj braći, da otresemo AJ kako na terenu tako i na tribinama
Sve najbolje plavoj braći, da otresemo AJ kako na terenu tako i na tribinama
- BlueBlood
#561 Re: The Maniacs
...i trebaTE se stiditi svi koji ne idete a "zovete se" MANIJAKOM 

-
salle_eh1986
#562 Re: The Maniacs
e jbg sad prećera ga i ti, svi smo mi Manijaci samo su neki luđi 
- ganjeta
#563 Re: The Maniacs
Malo se pretjeruje realno. Bilo je i prije gostovanja u Bl, biće ih još, ne samo tamo, nego po cijelog BiH. Jedno gostovanje ne daje za pravo takvo pisanje, po meni. Ima nas koji radimo i vikendom, turnuse, imamo porodice i te stvari. I opet odradimo 10-ak gostovanja po sezoniBlueBlood wrote:...i trebaTE se stiditi svi koji ne idete a "zovete se" MANIJAKOM
Jedini čovjek kojeg ja znam s ovog foruma koji nikad ali baš nikad ne propušta gostovanja je @ cvrčak
Svaka čast na brojci i navijanju u Banjaluci, do sada najbolje odrađena Banjaluka.
- Charuga
- Globalni moderator
#564 Re: The Maniacs
Ne treba zaboraviti jos jednu bitnu stvar, ima ljudi koji VOLE Želju i navijaju za Želju i prate Želju ali ne spadaju u navijacku grupu "Manijaci" ...
- ultima_palabra
#565 Re: The Maniacs
Vrlo dobra brojnost
S obzirom na priče koje su kružile prije utakmice i na "preporuku" da se ne ide... valjalo je stisnuti muda pa otići... svaka čast 
- Charuga
- Globalni moderator
#566 Re: The Maniacs
ultima_palabra wrote:Vrlo dobra brojnostS obzirom na priče koje su kružile prije utakmice i na "preporuku" da se ne ide... valjalo je stisnuti muda pa otići... svaka čast
-
vryzas
#567 Re: The Maniacs
Plavih_11 wrote:Ne treba zaboraviti jos jednu bitnu stvar, ima ljudi koji VOLE Želju i navijaju za Želju i prate Želju ali ne spadaju u navijacku grupu "Manijaci" ...
Old crew sa sjevera
-
strumfeta16
#568 Re: The Maniacs
što reče neko u subotu, trebalo je imati muda od Sarajeva do Banja Luke!ultima_palabra wrote:Vrlo dobra brojnostS obzirom na priče koje su kružile prije utakmice i na "preporuku" da se ne ide... valjalo je stisnuti muda pa otići... svaka čast
nije mala stvar, svaka čast
- BlueBlood
#569 Re: The Maniacs
ganjeta wrote:Jedno gostovanje ne daje za pravo takvo pisanje
ako sam razumio htio si mi reci da nakon jednog gostovanja nemam pravo pisati?
...slabo, mora to ici na +12ganjeta wrote:Ima nas koji radimo i vikendom, turnuse, imamo porodice i te stvari. I opet odradimo 10-ak gostovanja po sezoni
taklo me sto sam procito da mu je mrsko otici, znaci nije rekao da nije imao para,da je radio,ili neke druge obaveze,neg jednostavno da mu je mrsko bilo otici na najjace gostovanje. Ja krenem od sebe, znao sam dosta puta na posao ne doci zbog utakmice (gostovanja),rizikovati posao a nekima je mrsko
Mojne ganjeta ovo licno shvatiti,nisam ovo tebi pisao,neg opcenito!
ne zivi se od stare slave
-
salle_eh1986
#570 Re: The Maniacs
haha napisa ti ovo meni 
eh jbg ne znam ni što se javih da iskažem repsekt ovima koji su išli, ispadoh najgori
jbg kako je tako je, dođe vrijeme kad pored sve dobre volje, pored sve ljubavi koju osjećaš prema klubu ima većih prioriteta, stvari koje te spriječavaju da radiš ono što si radio kad si imao 17,18,20 godina
teško objasniti nekome koga "drži" ali tako je na žalost
što ne znači da se klub manje voli...
eh jbg ne znam ni što se javih da iskažem repsekt ovima koji su išli, ispadoh najgori
jbg kako je tako je, dođe vrijeme kad pored sve dobre volje, pored sve ljubavi koju osjećaš prema klubu ima većih prioriteta, stvari koje te spriječavaju da radiš ono što si radio kad si imao 17,18,20 godina
- Sandokan Schiavone
#571 Re: The Maniacs
Problem je što se veteran postaje rano, nisu kao ja , do 70 -te.salle_eh1986 wrote:haha napisa ti ovo meni
I nakon drugog kola , teško je otić' s tribine, u meni se javi tuga jer kraj prvenstva samo što nije....
- BlueBlood
#572 Re: The Maniacs
nemoj ti mene pogresno shvatiti, nisam ja ovo tebi napisao nego svima koji mogu a neodu na utakmicu a ima ih.... bruku! Zamisljam samo sta bi bilo da na gostovanja idu ovi 30+ prvo sto bi brojka bila veca, drugo sto bi bilo manje belaja na utakmicama, ma sve bi bilo bolje
- Izlija
#573 Re: The Maniacs
Prije svega da čestitam najvjernijim navijačima F.K. Željezničar na osvjetlanom obrazu našem klubu nesebičnom podrškom sa tribina na stadionu u B.L. i navijanjem kojim su pokazali ostalim kako se to radi. Eh sad da nastavim, nije me stid zbog izostanka sa tribina na gostujućim utakmicama zbog činjenice da niko od organa suparničkih klubova nije u mogućnosti da garantuje bezbjednost meni i mom sinu a sve ostale insuiacije nisu primjerene od strane ostalih. Svi smo svjedoci nemilih situacija u našoj navijačkoj prošlosti ali i nekim malenim znacima mogućeg poboljšanja gdje plavo-bijeli prednjače . Pozdravljam svaku akciju koja će približiti sport i sportska druženja svim generacijama ali nemogu ostati nijem na udaranje po obrazu časnim i dokazanim navijačima plavog diva.
- BlueBlood
#574 Re: The Maniacs
@Izlija
slazem se sa ovim da nisu u stanju da garantuju sigurnost, haj to, ali sto te jos prvi napadaju, traze, izazivaju incidente i onda jos mediji to napuhuju,preuvelicavaju,lazu, petljaju kako bi se prodali za marku!
Ali moras malo pogledati ovako, zamisli da je umjesto 20 prosjeka godina da je 30+ na gostujucim utakmicama, da li bi onda stisli i prvi pocinjali izazivati, bilo ko, dal poslicija dal protivnicki navijaci? Sta ce on,nervozan sto radi subotu ili nedelju, jos ako ima kuci nekih problema, lahko mu se iziviti na nekom 17ogodisnjaku i maltretirati ga i izazivati incidente. Sve bi bilo bolje da se i stariji malo vise aktiviraju
opet kazem,najlakse je dici ruke, ne zivi se od stare slave 
slazem se sa ovim da nisu u stanju da garantuju sigurnost, haj to, ali sto te jos prvi napadaju, traze, izazivaju incidente i onda jos mediji to napuhuju,preuvelicavaju,lazu, petljaju kako bi se prodali za marku!
Ali moras malo pogledati ovako, zamisli da je umjesto 20 prosjeka godina da je 30+ na gostujucim utakmicama, da li bi onda stisli i prvi pocinjali izazivati, bilo ko, dal poslicija dal protivnicki navijaci? Sta ce on,nervozan sto radi subotu ili nedelju, jos ako ima kuci nekih problema, lahko mu se iziviti na nekom 17ogodisnjaku i maltretirati ga i izazivati incidente. Sve bi bilo bolje da se i stariji malo vise aktiviraju
- Sandokan Schiavone
#575 Re: The Maniacs
Teško da ne bi bilo belaja da starije ekipe izbacuješ pol sata sa stadiona na kojem su platili kartu da gledaju utakmicu. Mislim da bi ovo trebalo postati vrlo važno pitanje za Savez, to je čista diskriminacija, dođeš da gledaš utakmicu i gledaš pol sata, bolje da me do 4 ujutro drže na stadionu, što sam i doživljavao , nego da me drkaju u pol frke. Po ovome pitanju bi trebalo voditi raspravu jer to ide samo na ruku drotovima da niš' ne rade, rjese se gostujućih dok tekma traje i idu kući, a ipak svi građani plaćaju organe vlasti, tako da bi im ovi trebali omogućiti ako već kupe kartu da uđu na vrijeme i izađu po završetku. Mislim da je i ovo jedan od razloga zašto ljudi odustaju od tekmi.Ključan razlog, niko ne kaže idem gledati poluvrijeme u Bluku, već idem na utakmicu.BlueBlood wrote:![]()
nemoj ti mene pogresno shvatiti, nisam ja ovo tebi napisao nego svima koji mogu a neodu na utakmicu a ima ih.... bruku! Zamisljam samo sta bi bilo da na gostovanja idu ovi 30+ prvo sto bi brojka bila veca, drugo sto bi bilo manje belaja na utakmicama, ma sve bi bilo bolje