SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
malaplavooka

#551 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by malaplavooka »

burek_in_space wrote:
Sailor82 wrote:Nije me zavlačila, više eskivirala, uvijek kada bih počeo tu temu nekako je uspješno skretala sa iste. Neke okolnosti su se promjenile koje su joj bile problem, pa se vjerovatno zbog toga i njena odluka promjenila, šta ja znam. Ko će žensko shvatiti, taj je za Nobela odmah.

Otkaz ja ne mogu dobiti zbog ove situacije, to je sasvim sigurno, nije posao toliki problem, koliko moja razmišljanja o porodici i konsekvencama koje ta eventualna afera može prouzročiti. Kada bih bio siguran da ću znati to držati u normalnim okvirima, ne bih se sekunde dvoumio, ovako...

Vidjeh i komentar dječaka, samo da se zna da nisam ni na noji način vršio pritisak na nju, niti koristio činjenicu da sam joj nadređeni da bih nešto dobio zauzvrat. Čak štaviše, odmah sam stavio do znanja da njen odgovor na moje prijedloge, pozitivan ili negativan, neće uticati na naš poslovni odnos i njenu poziciju u firmi.
Ja ti rekoh shta je, a ti se tjeshi da nije zavlachila nego eskivirala.
Lijepa, zgodna, namazana - ubitachna kombinacija. 8-)
Ma zavlačila ga definitivno oliti "tvrdila pazar" što bi naši stari rekli.I zato ti budi pametan!Nisi joj ništa dužan.Imam ja takvih na poslu koliko hoćeš ali to kažu nikad ne završi kako treba,zato ja lijepo imam zlatnu riječi: "dobro jutro kolega, kako ste,jeste se naspavali"..čim mu okice počnu svijetliti ja u kontru:"kako je ženica?dječica?"
A tebi ako budeš pao u iskušenje ,samo pomisli na ono što kući imaš i da li je dotična vrijedna rizika da to i izgubiš ili ugroziš na bilo koji način.A to što si je ganjao 3 mjeseca? Ne mari! Mi žene to volimo!!!!
dječak sa šibicama

#552 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by dječak sa šibicama »

Ja vec vidim sve udate zene sa foruma (jedno dijete, drugo na putu, bitna stavka) kako bjesomucno okrecu telefonske brojeve ne znajuci ni koga zovu....

A mozda je samo zvrcka, klon, polako, blokirat cete centralu.
Sailor82

#553 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Sailor82 »

dječak sa šibicama wrote:Ja vec vidim sve udate zene sa foruma (jedno dijete, drugo na putu, bitna stavka) kako bjesomucno okrecu telefonske brojeve ne znajuci ni koga zovu....

A mozda je samo zvrcka, klon, polako, blokirat cete centralu.
Ne bih baš išao da se s nekim ovdje nadpisujem oko ove teme, niti imam vremena a ni živaca za to. Čisto, imam ogromnu nedoumicu, stvarnu, realnu, pa sam želio da to s nekim prodiskutujem. Lijepo je i lako teoretisati, problem je kad čovjek dodje u realnu situaciju u životu.

mima, ja i ti se inače jako dobro slažemo, ne vidim razlog za onakav komentar. I ja i supruga koristimo kućni računar, neću se valjda ovdje svaki put logovati posebno. Naravno da mi je nick snimljen i siguran sam da ga ona zna, šta sad trebam? Prijaviti se pod istim i pisati o ovoj tematici? :-)
Sailor82

#554 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Sailor82 »

S onom hello kity nemam veze :D Ova "moja" niti je bila udata, niti ima djecu, već smo izlazili u par navrata, tako da ovaj moj slučaj i njena tema nemaju nikakve veze.
Ghost_Rider_XXX

#555 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Ghost_Rider_XXX »

Meni fakat nije jasno šta ti hoćeš, ne možeš se karat da ti ne udje?!
LieToMe

#556 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by LieToMe »

Ghost_Rider_XXX wrote:Meni fakat nije jasno šta ti hoćeš, ne možeš se karat da ti ne udje?!
Nemoj tako vidis da covjek ima problem, guravo je... ne zna kojom glavom da razmislja... veze izmedju gornje i donje se prekidaju, nastaje kratki spoj...kurslus :D
Henry Chinaski

#557 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Henry Chinaski »

Realno, nastavak te tvoje priče nikad nije dobra varijanta. S druge strane, kako se suzdržati i odustati? :mrgreen:
Potpuno te razumijem, šta god odlučio. :run:
madner

#558 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by madner »

Kazem ti ja, odpusti je. Odmah ce ti biti lakse da se odlucis poslje jer ce biti manje komplikovano. A ako padne seks bice lud i nezaboravan. :D
*mima*

#559 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by *mima* »

Sailor82 wrote:

Ne bih baš išao da se s nekim ovdje nadpisujem oko ove teme, niti imam vremena a ni živaca za to. Čisto, imam ogromnu nedoumicu, stvarnu, realnu, pa sam želio da to s nekim prodiskutujem. Lijepo je i lako teoretisati, problem je kad čovjek dodje u realnu situaciju u životu.

mima, ja i ti se inače jako dobro slažemo, ne vidim razlog za onakav komentar. I ja i supruga koristimo kućni računar, neću se valjda ovdje svaki put logovati posebno. Naravno da mi je nick snimljen i siguran sam da ga ona zna, šta sad trebam? Prijaviti se pod istim i pisati o ovoj tematici? :-)

to sto smo se slagali slagali smo se.......oprosti ...ali kako te nije stid da pises o tome.....DRUGO DIJETE NA PUTU.......
.......udebljala se zena u trudnoci pa je sad malo bezze........cuj voli svoju zenu.......haj mi malo pricaj o tome
dječak sa šibicama

#560 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Kad srce kaze da ti se samo nasmijesi...

kaze hajmo.. hajmo

Prijatelju, kontam nagone, ali imas zenu, dijete + diojete na putu.

Ja licno mogu samo da ti uputim virtualni prijezir, ali opet kad pomislim, promislim, mozda si i u pravu. Iz nekog cudnog i neobjasnjivog razloga mislim da je takvo ponasanje isplativije.

Vidim da kod tebe nije dilema zbog zene i porodice, vec zbog posla, bojis se izgubiti posao... u tom slucaju manderov savjet je najbolji, daj joj otkaz pa ako i dalje bude raspolozena, onda navali. Mozda je mazohista, pa se pali na one koji joj daju nogu sa posla i ostave je bez primanja.

Nikad ne znas u ovom ludom svijetu... samo je sigurno da je zakljucak "ok necu prevariti zenu, volim je, ti dole smiri se i uvuci zube, zenina ti pi*ka nije dovoljna? imamo dijete na putu konjino glavata" mozda malo... ipak... dosadan

Dosadi cevap svaki dan.
Cholina_Lokica

#561 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Cholina_Lokica »

Ja ljubavi u pm
Henry Chinaski

#562 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Henry Chinaski »

Ako uzme, pokajaće se, ako ne uzme, pokajaće se. :skoljka:
Nije baš tako jednostavna odluka kako je neki od vas vide.
Sailor82

#563 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Sailor82 »

Ignorisaću ove napade, neko ko nije bio u ovoj situaciji teško i može da je shvati, i tačno je to da izvana izgleda da neko ne zna bil piškio ili kakio... Isto znam da ima puno trollanja na ovom PDF-u pa me isto ne čudi da neko smatra da i ja furam taj fazon.

Ima finih odgovora, definitivno me malaplavooka malo razdrmala :D , ali što reče Henry: Kako se suzdržati i odustati :-) Još da je vidite :wink: puno bi bilo jasnije.

Mima, gdje ti živiš :? Ja nisam tražio ovu situaciju, ja sam se u ovoj situaciji našao, iako bih volio da nisam. Garantujem da bi 90% i više muškaraca ovu situaciju iskoristilo bez previše razmišljanja, ja se evo i dalje borim, sam sa sobom, pokušavam u svojoj glavi da nabrojim što više razloga protiv kako bih mogao da odolim trenutku. Ali eto, bitno je moralizirati, iako vrlo često ovi što previše moraliziraju prvi i podlegnu.

madneru, tvoj prijedlog doživljavam kao dobru zezanciju, ipak ne bih želio nikome da naudim na bilo koji način. Teško je do posla danas...
Attitude

#564 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Attitude »

a nisam tražio ovu situaciju, ja sam se u ovoj situaciji našao, iako bih volio da nisam.

kako nisi trazio ako si je oblijetao 3 mjeseca...
ne kontam
madner

#565 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by madner »

Ha ja se zezam ali sam i mrtav ozbiljan. Ako je odstranis od sebe smanjujes samsu da ces prevariti zenu, a bome i da ces ostati bez posla.

Istovremeno povecavas sansu da ce biti seksa iz osvete, sto je svakako pozeljan ishod. Tacno je da ce ostati ona bez posla, ali kako si je opisao to njoj nece biti problem. :D
LieToMe

#566 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by LieToMe »

dječak sa šibicama wrote:Kad srce kaze da ti se samo nasmijesi...

kaze hajmo.. hajmo

Prijatelju, kontam nagone, ali imas zenu, dijete + diojete na putu.

Ja licno mogu samo da ti uputim virtualni prijezir, ali opet kad pomislim, promislim, mozda si i u pravu. Iz nekog cudnog i neobjasnjivog razloga mislim da je takvo ponasanje isplativije.

Vidim da kod tebe nije dilema zbog zene i porodice, vec zbog posla, bojis se izgubiti posao... u tom slucaju manderov savjet je najbolji, daj joj otkaz pa ako i dalje bude raspolozena, onda navali. Mozda je mazohista, pa se pali na one koji joj daju nogu sa posla i ostave je bez primanja.

Nikad ne znas u ovom ludom svijetu... samo je sigurno da je zakljucak "ok necu prevariti zenu, volim je, ti dole smiri se i uvuci zube, zenina ti pi*ka nije dovoljna? imamo dijete na putu konjino glavata" mozda malo... ipak... dosadan

Dosadi cevap svaki dan.
Pa sta je vama, ko da je dati otkaz nekome reci dobro jutro sefe, kako ste? :P
Necu da ulazim sad u analizu njega kao osobe (zena+2 djece a on gleda na koju mu se digao i kako ce je povaliti na radnom stolu - na tu temu bi mogla na siroko i nadaleko)
Bojim se ja samo da je ona dobro pametnija od toga i da ona neza**be njega nakon toga, pa uzme i sex, i posao, razori mu dom i karijeru...
Attitude

#567 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Attitude »

LieToMe wrote:
Necu da ulazim sad u analizu njega kao osobe (zena+2 djece a on gleda na koju mu se digao i kako ce je povaliti na radnom stolu - na tu temu bi mogla na siroko i nadaleko)
Bojim se ja samo da je ona dobro pametnija od toga i da ona neza**be njega nakon toga, pa uzme i sex, i posao, razori mu dom i karijeru...
mozda on bas to i zasluzuje..
krompir i riza

#568 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by krompir i riza »

Neće mu ona razoriti ništa, već on sam..i neka..da bar hoće biti tako..

Da ima pravde ,k'o što nema, red bi bio da povališ tu kolegicu, žena sazna i odvede ti djecu i uzme pola imovine, ti fino popiješ otkaz i krivičnu prijavu zbog seksualnog uznemiravanja (jer te ova tvoja jelte snimila kako joj se uvaljuješ) i onda budeš faca samo takva.
dječak sa šibicama

#569 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Pa ti si zreo za neke nagrade, ne znam, humanista mjeseca... opires se iako bi 90% (koji procenat gore ili dole nije vazno) muskaraca pristalo bez razmisljanja.

Ne znam samo sto se onda ljutimo kad zene kazu da smo mi muskarci... pizde ili sto vec, kurvari, djubrad.

90% (plus minus koji procenat) su u pravu!
Henry Chinaski

#570 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Henry Chinaski »

Sad kad si se već uvalio u tu situaciju, moraš biti svjestan još jedne činjenice:

Prilično blisko saradjujete tako da se stalno viđate. Ako i odoliš sad, ta situacija se neće trajno riješiti. Budi spreman na to da će se vatra opet nekad rasplamsati i opet ćeš biti u istoj dilemi. Ovo ti je sigurno. :roll:
Last edited by Henry Chinaski on 02/08/2011 11:32, edited 1 time in total.
LieToMe

#571 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by LieToMe »

Attitude wrote:
LieToMe wrote:
mozda on bas to i zasluzuje..
nisam rekla da ne zasluzuje (imam pravo da svoje subjektivno misljenje o ovakvim tipusima zadrzim za sebe) nego kazem da se to moze desiti :D
Sailor82

#572 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Sailor82 »

Attitude wrote:
a nisam tražio ovu situaciju, ja sam se u ovoj situaciji našao, iako bih volio da nisam.

kako nisi trazio ako si je oblijetao 3 mjeseca...
ne kontam
Nisam tražio situaciju da budem u mogućnosti da je oblijećem :D Nemojte ba zajebavati, nije to tako prosto kako neko želi ovdje da predstavi, ja sam sticajem okolnosti u kontaktu sa super zgodnom i lijepom djevojkom, karakter posla je takav da smo par puta i na poslovnim večerama bili, svakodnevno se vidjamo maltene, i sad ja ispadam neko ko je vrijedan prezira? Dok bi 90% muškaraca zabalilo samo da ih pogleda a kamoli šta drugo... Ali eto, na forumu je očito puno bolja situacija sa moralom nego u stvarnom životu, što vanilla kaže, sve neke moralne vertikale, samo ona horizontala :x

Jedini korektan odgovor sam dobio na PP. Hvala pošiljatelju.
*mima*

#573 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by *mima* »

Sailor82 wrote:Ignorisaću ove napade, neko ko nije bio u ovoj situaciji teško i može da je shvati, i tačno je to da izvana izgleda da neko ne zna bil piškio ili kakio... Isto znam da ima puno trollanja na ovom PDF-u pa me isto ne čudi da neko smatra da i ja furam taj fazon.

Ima finih odgovora, definitivno me malaplavooka malo razdrmala :D , ali što reče Henry: Kako se suzdržati i odustati :-) Još da je vidite :wink: puno bi bilo jasnije.

Mima, gdje ti živiš :? Ja nisam tražio ovu situaciju, ja sam se u ovoj situaciji našao, iako bih volio da nisam. Garantujem da bi 90% i više muškaraca ovu situaciju iskoristilo bez previše razmišljanja, ja se evo i dalje borim, sam sa sobom, pokušavam u svojoj glavi da nabrojim što više razloga protiv kako bih mogao da odolim trenutku. Ali eto, bitno je moralizirati, iako vrlo često ovi što previše moraliziraju prvi i podlegnu.

madneru, tvoj prijedlog doživljavam kao dobru zezanciju, ipak ne bih želio nikome da naudim na bilo koji način. Teško je do posla danas...

a i ja se pitam dje zivim.......ali to nije tema........ti si otvorio drugi nick da nam napises kako si frajer......e haj sad frajeru rizikuj svoj brak....dijete...i drugo dijete koje je na putu.........
LieToMe

#574 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by LieToMe »

Sailor82 wrote:Ignorisaću ove napade, neko ko nije bio u ovoj situaciji teško i može da je shvati, i tačno je to da izvana izgleda da neko ne zna bil piškio ili kakio... Isto znam da ima puno trollanja na ovom PDF-u pa me isto ne čudi da neko smatra da i ja furam taj fazon.

Onda ti imas problem ako se dvoumis izmedju zene i dvoje djece (od toga jedno nerodjeno) i njihove ljubavi i postavonja i izmedju 20to minutnog (ako i toliko) zadovoljstva na radnom stolu
*mima*

#575 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by *mima* »

Sailor82 wrote:
Nisam tražio situaciju da budem u mogućnosti da je oblijećem :D Nemojte ba zajebavati, nije to tako prosto kako neko želi ovdje da predstavi, ja sam sticajem okolnosti u kontaktu sa super zgodnom i lijepom djevojkom, karakter posla je takav da smo par puta i na poslovnim večerama bili, svakodnevno se vidjamo maltene, i sad ja ispadam neko ko je vrijedan prezira? Dok bi 90% muškaraca zabalilo samo da ih pogleda a kamoli šta drugo... Ali eto, na forumu je očito puno bolja situacija sa moralom nego u stvarnom životu, što vanilla kaže, sve neke moralne vertikale, samo ona horizontala :x

Jedini korektan odgovor sam dobio na PP. Hvala pošiljatelju.

ma pusti tu suplju.....nema veze moral na forumu sa tvojom situacijom........rizikovat nesto tako lijepo sto imas radi jednog sexa......koji moze da se pretvori u nocni moru........razmisli
Post Reply