Ma zavlačila ga definitivno oliti "tvrdila pazar" što bi naši stari rekli.I zato ti budi pametan!Nisi joj ništa dužan.Imam ja takvih na poslu koliko hoćeš ali to kažu nikad ne završi kako treba,zato ja lijepo imam zlatnu riječi: "dobro jutro kolega, kako ste,jeste se naspavali"..čim mu okice počnu svijetliti ja u kontru:"kako je ženica?dječica?"burek_in_space wrote:Ja ti rekoh shta je, a ti se tjeshi da nije zavlachila nego eskivirala.Sailor82 wrote:Nije me zavlačila, više eskivirala, uvijek kada bih počeo tu temu nekako je uspješno skretala sa iste. Neke okolnosti su se promjenile koje su joj bile problem, pa se vjerovatno zbog toga i njena odluka promjenila, šta ja znam. Ko će žensko shvatiti, taj je za Nobela odmah.
Otkaz ja ne mogu dobiti zbog ove situacije, to je sasvim sigurno, nije posao toliki problem, koliko moja razmišljanja o porodici i konsekvencama koje ta eventualna afera može prouzročiti. Kada bih bio siguran da ću znati to držati u normalnim okvirima, ne bih se sekunde dvoumio, ovako...
Vidjeh i komentar dječaka, samo da se zna da nisam ni na noji način vršio pritisak na nju, niti koristio činjenicu da sam joj nadređeni da bih nešto dobio zauzvrat. Čak štaviše, odmah sam stavio do znanja da njen odgovor na moje prijedloge, pozitivan ili negativan, neće uticati na naš poslovni odnos i njenu poziciju u firmi.
Lijepa, zgodna, namazana - ubitachna kombinacija.
A tebi ako budeš pao u iskušenje ,samo pomisli na ono što kući imaš i da li je dotična vrijedna rizika da to i izgubiš ili ugroziš na bilo koji način.A to što si je ganjao 3 mjeseca? Ne mari! Mi žene to volimo!!!!