Ma ne karikiram, Sušić je morao biti smijenjen nakon Brazila. I o tome se dovoljno govorilo, i on je primjer "rezultata" koji je ostvaren. Zadovoljili se plasmanom, da smo sve tri utakmice izgubili, opet bi bio zaslužan jer se plasirao. Početi bez lijevog beka da bi se iz samo njemu znanih razloga isprobao nesuđeni igrač Intera Tino-Sven je jadno.manijak1 wrote:kao i meni što je neshvatljivo da u svemu nisi pomenuo sudiju protiv Grčke u Zenici koji nije kažanjavao grubu igru Grka , nije dosudio bar tri penala.Muhamed Đakmić wrote: Dolazi onda baraž sa Irskom, nabijaš loptu protiv ekipe koja je doktorirala nabijanje lopte, naravno riješe te rutinski. Ostaje Meša i naredni ciklus, dolazi gostovanje u Grčkoj, dominiramo, ubijamo ih, uvodimo Đurića pred kraj i nabijamo loptu na njeg. Završava 1:1. U Zenici ne želimo da se nadigravamo sa Grčkom, nabijamo loptu ponovo, tučemo se sa Grcima, hoćemo da budemo bolji od Grka u njihovom stilu igre. Njihova zaštitna lica su Papadopoulosi i Karagounisi, naša Džeko i Pjanić. I mi nećemo fudbal, nego tuču sa njima.
Na kraju, bolno otriježnjenje na Kipru, nešto što nije valjalo tokom cijelog mandata na naplatu je došlo na tom gostovanju, Kipar te razbije kao da je Barcelona. Meša nema ni rezultate, a ni igru. Samim tim ni opravdanja, ali oni koji su ga cijeli mandat branili sad su odjednom protiv njega.
To je meni neshvatljivo.
Zatim, pristojno ponašanje Grka u Atini gdje smo u zadnjoj sekundi primili gol, a prije toga imali smo igru i rezultat i prilike koje nismo smjeli promašiti , čudo kako je Pjanić prije toga dao gol iz slobodnjaka, a fulio čistu šansu sa pet metara.
Nisi pomenuo tuču od Grka još u Atini i nedosuđeni prekršaj nad Kolašincem radi kojeg smo primili gol.
Jedino se slažem da smo protiv Iraca pali bez ispaljenog metka , mada smo opet imali pola sata magle u Zenici i nedostatak hrabrosti kod Baždarevića da ih napadne od samog početka nma revanšu , jer se s njima mogao igrati fudbal .
Da se vratim na tu kao naplatu svega što nije valjalo, isključivo kod Meše, kako je onda i Pape pao od istog Kipra i to još kući? Jel se od one dvije utakmice sa Slovačkom već trebao svesti račun kao što su komšije učinile Muslinu.S tim si dakako i više nego saglasan.
Da je onaj korumpirani i potplaćeni Talijan na početku onako krvavog starta u Zenici , dao počinitelju crveni karton , ne bi se isti fatao za jaja na kraju susreta u Zenici i ne bi mi onako bezvoljno i promašeno odigrali na Kipru.
Meša ne treba braniti , jer se zna ko će ga napadati .Dovoljno je jak da se sam odbrani , činjenica je da nije postigao rezultat , sve je ostalo prošlost koju ne možeš promijeniti.Ali ni iskarikirati.
Te sudijske greške su bezveze za spominjati kao argument, onda je Baka Slišković najveći mučenik u historiji ovog tima sa onim krađama protiv Mađarske i Grčke u Zenici.