nisi napisao o intelektulanim superiornostima musakracaHakiz wrote:Pa ove o kojima pričamo.Connaisseur Karlin wrote:
koje zablude
Izuvanje po kućama :D
- Connaisseur Karlin
#551 Re: Izuvanje po kućama :D
- Connaisseur Karlin
#552 Re: Izuvanje po kućama :D
nisam, jer djedice vole srednjoskolkeHakiz wrote:Eto vidiš kakva si ti.Connaisseur Karlin wrote:
tjesite se
Ja o tebi mislim samo najbolje, stara koka dobra supa.
A ti meni tako.
Baš nisi drug.
-
Hakiz
#553 Re: Izuvanje po kućama :D
I srednjoškolci vole srednjoškolke, i bakice vole srednoškolce.Connaisseur Karlin wrote:nisam, jer djedice vole srednjoskolkeHakiz wrote:Eto vidiš kakva si ti.Connaisseur Karlin wrote:
tjesite se
A ti meni tako.
Baš nisi drug.
-
Hakiz
#554 Re: Izuvanje po kućama :D
Pa rekao sam da ne bi razumjela. To je dovoljno.Connaisseur Karlin wrote:nisi napisao o intelektulanim superiornostima musakracaHakiz wrote:Pa ove o kojima pričamo.Connaisseur Karlin wrote:
koje zablude
- Connaisseur Karlin
#555 Re: Izuvanje po kućama :D
kako znas da ne bih razumjelaHakiz wrote:Pa rekao sam da ne bi razumjela. To je dovoljno.Connaisseur Karlin wrote:nisi napisao o intelektulanim superiornostima musakracaHakiz wrote:
Pa ove o kojima pričamo.
- irac300
#556 Re: Izuvanje po kućama :D
A da iznajmite sobu?
-
Hakiz
#557 Re: Izuvanje po kućama :D
Čuvam te od same sebe. Žena si, ne znaš šta je dobro za tebe, moram ja, muškarac, misliti na tvoje dobro.Connaisseur Karlin wrote:kako znas da ne bih razumjelaprobaj , ne budi kukavica
Bolje ti je da ne znaš neke stvari. I to ti je dovoljan odgovor.
-
Hakiz
#558 Re: Izuvanje po kućama :D
Svađa preko žice.irac300 wrote:A da iznajmite sobu?
- Connaisseur Karlin
#559 Re: Izuvanje po kućama :D
nisam zadovoljna tvojjim odgovoromHakiz wrote:Čuvam te od same sebe. Žena si, ne znaš šta je dobro za tebe, moram ja, muškarac, misliti na tvoje dobro.Connaisseur Karlin wrote:kako znas da ne bih razumjelaprobaj , ne budi kukavica
najbolje je znati, sto vise, to bolje
od cega me konkretno pokusavas zasitti
- djevojka bez imena
#560 Re: Izuvanje po kućama :D
Connaisseur Karlin wrote:nisam, jer djedice vole srednjoskolkeHakiz wrote:Eto vidiš kakva si ti.Connaisseur Karlin wrote:
tjesite se
A ti meni tako.
Baš nisi drug.
-
Hakiz
#561 Re: Izuvanje po kućama :D
Ne, nećeš uspjeti da me isprovociraš. Ostaću čvrst, za tvoje dobro.Connaisseur Karlin wrote:nisam zadovoljna tvojjim odgovoromHakiz wrote:Čuvam te od same sebe. Žena si, ne znaš šta je dobro za tebe, moram ja, muškarac, misliti na tvoje dobro.Connaisseur Karlin wrote:kako znas da ne bih razumjelaprobaj , ne budi kukavica
Bolje ti je da ne znaš neke stvari. I to ti je dovoljan odgovor.![]()
najbolje je znati, sto vise, to bolje![]()
- Connaisseur Karlin
#562 Re: Izuvanje po kućama :D
ja tebe ne provociram, otkud ti takva idejaHakiz wrote:Ne, nećeš uspjeti da me isprovociraš. Ostaću čvrst, za tvoje dobro.Connaisseur Karlin wrote:nisam zadovoljna tvojjim odgovoromHakiz wrote:
Čuvam te od same sebe. Žena si, ne znaš šta je dobro za tebe, moram ja, muškarac, misliti na tvoje dobro.
nema gore cinjenice od muskraca koji je kukavica
-
Hakiz
#563 Re: Izuvanje po kućama :D
Vidiš da provociraš.Connaisseur Karlin wrote:
ja tebe ne provociram, otkud ti takva idejaja sam mislila da si muskarac koji nema problema napisati vlsatiti stav ili svoje misljenje
![]()
Opet ti kažem, ako ti ne misliš na sebe, ja moram. Zato me uvrede neće pokolebati. Snagu mi daje to što znam da radim za tvoje dobro.
- Connaisseur Karlin
#564 Re: Izuvanje po kućama :D
ne birni se ti za moje dobro, jer tvoje cutanje jeste znak tvog kukavicluka, e ne znak tvoje paznej ka meni kao zeniHakiz wrote:Vidiš da provociraš.Connaisseur Karlin wrote:
ja tebe ne provociram, otkud ti takva idejaja sam mislila da si muskarac koji nema problema napisati vlsatiti stav ili svoje misljenje
![]()
Opet ti kažem, ako ti ne misliš na sebe, ja moram. Zato me uvrede neće pokolebati. Snagu mi daje to što znam da radim za tvoje dobro.
dati odgovor je znak birge o meni kao zeni
-
Hakiz
#565 Re: Izuvanje po kućama :D
Prije bih opeglao, suđe oprao i usisao nego da tebe dovedem u situaciju da ti se svijet sruši.Connaisseur Karlin wrote:ne birni se ti za moje dobro, jer tvoje cutanje jeste znak tvog kukavicluka, e ne znak tvoje paznej ka meni kao zeniHakiz wrote:Vidiš da provociraš.Connaisseur Karlin wrote:
![]()
Opet ti kažem, ako ti ne misliš na sebe, ja moram. Zato me uvrede neće pokolebati. Snagu mi daje to što znam da radim za tvoje dobro.![]()
Last edited by Hakiz on 05/11/2017 17:40, edited 1 time in total.
- djevojka bez imena
#566 Re: Izuvanje po kućama :D
Hakiz, toplo ti preporučam da se predaš, izgubio si samo ti to jos ne znaš.
Ona ima i živaca i argumenata do sabaha da te pegla.
-
Hakiz
#567 Re: Izuvanje po kućama :D
Znamdjevojka bez imena wrote:Hakiz, toplo ti preporučam da se predaš, izgubio si samo ti to jos ne znaš.Ona ima i živaca i argumenata do sabaha da te pegla.
- spreca
#568 Re: Izuvanje po kućama :D
od neplnirane trudnoceConnaisseur Karlin wrote:nisam zadovoljna tvojjim odgovoromHakiz wrote:Čuvam te od same sebe. Žena si, ne znaš šta je dobro za tebe, moram ja, muškarac, misliti na tvoje dobro.Connaisseur Karlin wrote:kako znas da ne bih razumjelaprobaj , ne budi kukavica
- Connaisseur Karlin
#569 Re: Izuvanje po kućama :D
dajem ti licno odobrenje da me povrijedisHakiz wrote:Prije bih opeglao, suđe oprao i usisao nego da tebe dovedem u situaciju da ti se svijet sruši.Connaisseur Karlin wrote:ne birni se ti za moje dobro, jer tvoje cutanje jeste znak tvog kukavicluka, e ne znak tvoje paznej ka meni kao zeniHakiz wrote:
Vidiš da provociraš.
Opet ti kažem, ako ti ne misliš na sebe, ja moram. Zato me uvrede neće pokolebati. Snagu mi daje to što znam da radim za tvoje dobro.![]()
srusi mi svijet, sad ili nikad
-
Hakiz
#570 Re: Izuvanje po kućama :D
Nećemo tako. Budimo pristojni.spreca wrote:od neplnirane trudnoceConnaisseur Karlin wrote:
-
Hakiz
#571 Re: Izuvanje po kućama :D
Eto vidiš. Slaba žena, sebi bi zlo učinila zbog tvrdoglavosti.Connaisseur Karlin wrote:
dajem ti licno odobrenje da me povrijedis![]()
srusi mi svijet, sad ili nikad
Vidiš i sama da sam u pravu. Moram te štititi od same sebe.
- Zejnep
#572 Re: Izuvanje po kućama :D
Ja mislim da je ona i zaboravila šta je pitala 
-
moonca
#573 Re: Izuvanje po kućama :D
Hakiz wrote:Čuvam te od same sebe. Žena si, ne znaš šta je dobro za tebe, moram ja, muškarac, misliti na tvoje dobro.Connaisseur Karlin wrote:kako znas da ne bih razumjelaprobaj , ne budi kukavica
Jesi li ti ozbiljan?
-
Hakiz
#574 Re: Izuvanje po kućama :D
Kao smrt.moonca wrote:Hakiz wrote:Čuvam te od same sebe. Žena si, ne znaš šta je dobro za tebe, moram ja, muškarac, misliti na tvoje dobro.Connaisseur Karlin wrote:kako znas da ne bih razumjelaprobaj , ne budi kukavica
Jesi li ti ozbiljan?
- dale cooper
#575 Re: Izuvanje po kućama :D
Nema dovoljno facepalma koji bi opisali zadnjih par stranica ove teme.