MURIJA TRKELJA KLIX

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mirsek

#551 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by mirsek »

mali_balon wrote:Nalog je izdat na zahtijev tuzliastva KS, dakleM, tuzliac trazio, sudija odobrio, murija odradila posao, eh sad otkud "neprijatelj" po sarajevu da pretresa to je vec gostoljubivost policije KS.
E sad mislim da nije tesko dokuciti ko je to sve dozovlio, na kraju. Ali to saznanje se nece svidjeti patriJotama zastitinicma bosnjastva i bosnajckih interesa
ZNA SE DA NAROD ZNA
Kakvi zastitnici naroda.
Cuvari ratnih, pokradenih para u svojim begovatima.
mO k3

#552 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by mO k3 »

Freamon Lester wrote:
mO k3 wrote:Pokupili su Kompjutere ostalo je sve " ulogovano " tako i sigurno forum i dostupan im je admin panel , pokupice ip adrese od forumaša :shock: :?
Jebani smo za sva vremena... :lol: Kad me krene Zuta gazit u onim bijelim cizmicama po jajima... :lol:

Ja vam fobija...
Ti i ma smo MALE Mace .....
Meni se čini da ovo ima takodje veze sa februarskim neredima .... Tu mi pada par forumaša na pamet koji su " u prvim redovima " bili
Ljakan

#553 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Ljakan »

Umalo popisivac wrote: Nije policajac pravnik ni sudac ni tuzitelj. Ovi izdaju nalog a policija po njemu postupa.
Nije valjda da pise u nalogu lupi prvog novinara koji ti se nađe na putu?
Blek Stena

#554 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Blek Stena »

mali_balon wrote:Nalog je izdat na zahtijev tuzliastva KS, dakleM, tuzliac trazio, sudija odobrio, murija odradila posao, eh sad otkud "neprijatelj" po sarajevu da pretresa to je vec gostoljubivost policije KS.
E sad mislim da nije tesko dokuciti ko je to sve dozovlio, na kraju. Ali to saznanje se nece svidjeti patriJotama zastitinicma bosnjastva i bosnajckih interesa
:thumbup:
dalje

#555 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by dalje »

mirsek wrote:Jel se zna ko je kriv za nalog/dozvolu za ove iz RS, komesar policije ili opstinski sudija Igor ?
Bode oci sto se zove Igor, a?
Pored sudije Mirze to ne bi proslo?
Ako vec zelite zajednicku drzavu budite dosljedni i podrzite ovakve koordinisane akcije.
Freamon Lester

#556 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Freamon Lester »

mO k3 wrote:
Freamon Lester wrote:
mO k3 wrote:Pokupili su Kompjutere ostalo je sve " ulogovano " tako i sigurno forum i dostupan im je admin panel , pokupice ip adrese od forumaša :shock: :?
Jebani smo za sva vremena... :lol: Kad me krene Zuta gazit u onim bijelim cizmicama po jajima... :lol:

Ja vam fobija...
Ti i ma smo MALE Mace .....
Meni se čini da ovo ima takodje veze sa februarskim neredima .... Tu mi pada par forumaša na pamet koji su " u prvim redovima " bili
Palikuce na zasluzenu robiju poslati. Naprijed Zeljkaaaaa.... :izet: 8)
Umalo popisivac

#557 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Umalo popisivac »

Ljakan wrote:
Umalo popisivac wrote: Nije policajac pravnik ni sudac ni tuzitelj. Ovi izdaju nalog a policija po njemu postupa.
bila je o tome rasprava. Ako je novinar to mu ne daje za pravo da ti fotoaparat gura u paksu. :D I nije ga uopce lupio, vec je lupio fotoaparat sto mu je ovaj nabio u lice. Gurni ga sarajevskom policajcu pa ces vidjeti reakciju.
Last edited by Umalo popisivac on 29/12/2014 23:07, edited 1 time in total.
Radar71

#558 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Radar71 »

azurna_obala wrote:
dobojlija81 wrote:
azurna_obala wrote:Koji je ovo apsurd :-)
pa jel iko obraća pažnju na to što je ta gđa transvestit pričala na tom snimku ili je važnije ko je snimio :lol:
koji urnebes :roll:

PS
ko je drot na forumu? :oops: :run:
ja :D
al samo iščitavam po koji post povremeno
pa šta nam možeš reći na ovu temu :D ako smijem pitati :run:
nije taj :lol:

vec Creasy, taj ima damu samo u uniformi
limeni

#559 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by limeni »

meni su jednom ukrali auto i niko se nije pocesao i dabogda neko ubijo i mucio dodika, silajdzica i onog covica. jebem vam mater u picku gnjide jedne evo citajte..mozete vi krasti od ovog naroda postenog ali osreciti se necete, vase potomstvo je osudjeno da vrati ukradeno na kamate, budite sigurni!!
dpjokala26

#560 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by dpjokala26 »

L u c i f e r wrote:
dpjokala26 wrote:
L u c i f e r wrote:Image

Šta se se usrali ko pičke, pa nije mrtva glava majku mu... :roll:
da se nisu preigrali? :sabur: sad ce da ih turkeljaju,listinzi ce da lete....onaj ko je dao snimak nece nocas mirno spavati.nek se fata granice bolje mu je. :eh:
Ko hin jebade, što se fataju u kolo ako ne znaju igrat, a znali su mene zdrava prava bahnovat neki dan sa komentara... :-?

Mjesto da se bave onom muškaračom, bolje bi im bilo da su kako treba odradili jebeni apdejt hvoruma... :roll:
ista sam ti takva. :) jos da su obrazlozili.ni danas ne znam zasto. :jok:
karanana

#561 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by karanana »

dalje wrote:
mirsek wrote:Jel se zna ko je kriv za nalog/dozvolu za ove iz RS, komesar policije ili opstinski sudija Igor ?
Ako vec zelite zajednicku drzavu budite dosljedni i podrzite ovakve koordinisane akcije.
ako vec zelimo zajednicku drzavu a drugi je ne zele, naguzimo im se pa ce mozda i drugi zazeliti zajednicku drzavu nakon sto nam ga pristave. mozda im se svidi toplina i uskoca naseg debelog crijeva.
Last edited by karanana on 29/12/2014 23:08, edited 1 time in total.
shandrprcSA

#562 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by shandrprcSA »

pa kada je neka zajednicka akcija, a to ova jeste, sve se radi pod nadzorom sudije za predhodni postupak Opcinskog suda u Sarajevu a koji su i izdali naredbu a sve po preporuci Kantonalnog tuzilastva KS onda je sve ok a takav pretres vrse sluzbenici MUP sarajevo i FUP-e.Sto kazes, nije tesko dokuciti ko je sve to dozvolio ;)
Last edited by shandrprcSA on 29/12/2014 23:08, edited 1 time in total.
mirsek

#563 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by mirsek »

Umalo popisivac wrote:
Nije policajac pravnik ni sudac ni tuzitelj. Ovi izdaju nalog a policija po njemu postupa.
Policajac nije bot, valjda uce negdje u MUP-u ustav i policijske nadleznosti.
Zamisli meni neki sudija napise mozes ubiti tog covjeka i ja ga ubijem.
Ko je tu kriv ?
Umalo popisivac

#564 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

mirsek wrote:
Umalo popisivac wrote:
Nije policajac pravnik ni sudac ni tuzitelj. Ovi izdaju nalog a policija po njemu postupa.
Policajac nije bot, valjda uce negdje u MUP-u ustav i policijske nadleznosti.
Zamisli meni neki sudija napise mozes ubiti tog covjeka i ja ga ubijem.
Ko je tu kriv ?
O jebote.

Budi sretan sto to ni jedan sudac nece napisati, bolje da ne provjeravamo. :D
Last edited by Umalo popisivac on 29/12/2014 23:10, edited 2 times in total.
Ljakan

#565 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Ljakan »

Umalo popisivac wrote:
Ljakan wrote:
bila je o tome rasprava. Ako je novinar to mu ne daje za pravo da ti fotoaparat gura u paksu. :D I nije ga uopce lupio, vec je lupio fotoaparat sto mu je ovaj nabio u lice. Gurni ga sarajevskom policajcu pa ces vidjeti reakciju.
mozda bi ga ali mozda zaguro kakvoj dobroj policajki ali policajcu nikad :lol:
e to oko toga sta smiju i sta ne smiju novinari se ne razumijem tako da nebih o tome.
Umalo popisivac

#566 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Ljakan wrote:
Ljakan wrote:
Umalo popisivac wrote:
mozda bi ga ali mozda zaguro kakvoj dobroj policajki ali policajcu nikad :lol:
e to oko toga sta smiju i sta ne smiju novinari se ne razumijem tako da nebih o tome.
:lol:
a dobro, sta ja znam, danas ima svakavih ukusa. :lol:
mirsek

#567 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by mirsek »

dalje wrote:
Miran poČetniče. 8-)
Bode tebi mozak da su to moje primisli jer su te tako kod kuće učili, zato ste onako revnosno klali i silovali u prošlom ratu.
Zapamtio sam samo ime , da mu necu i prezime pamtiti.
Koje je NARODNOSTI 8-) , to me ne zanima.
mushkile chibira

#568 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by mushkile chibira »

:run:
Last edited by mushkile chibira on 11/01/2015 20:42, edited 1 time in total.
karanana

#569 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by karanana »

klixov sveznajuci odvjetnice, gospodine sabrihafizovicu juniore, sa vaseg strucnog aspekta: da li je mup rs imao nadleznost da radi istragu i pretres na podrucju federacije bih i kantona sarajevo?
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#570 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Matijevic_Vlado »

Pisete gluposti :gunjastajl:
Freamon Lester

#571 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Freamon Lester »

limeni wrote:meni su jednom ukrali auto i niko se nije pocesao i dabogda neko ubijo i mucio dodika, silajdzica i onog covica. jebem vam mater u picku gnjide jedne evo citajte..mozete vi krasti od ovog naroda postenog ali osreciti se necete, vase potomstvo je osudjeno da vrati ukradeno na kamate, budite sigurni!!
Sta si ti zaspo 2007. godine? Kakav crni Silajdzic?... :lol:
Freamon Lester

#572 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Freamon Lester »

karanana wrote:klixov sveznajuci odvjetnice, gospodine sabrihafizovicu juniore, sa vaseg strucnog aspekta: da li je mup rs imao nadleznost da radi istragu i pretres na podrucju federacije bih i kantona sarajevo?
Ovaj... hm.. ovaj... onaj... gospođa Cvijanović... ovaj... hm.. ovaj...Ovaj... hm.. ovaj... onaj... gospođa Cvijanović... ovaj... hm.. ovaj...Ovaj... hm.. ovaj... onaj... gospođa Cvijanović... ovaj... hm.. ovaj...Ovaj... hm.. ovaj... onaj... gospođa Cvijanović... ovaj... hm.. ovaj...Ovaj... hm.. ovaj... onaj... gospođa Cvijanović... ovaj... hm.. ovaj...Ovaj... hm.. ovaj... onaj... gospođa Cvijanović... ovaj... hm.. ovaj...Ovaj... hm.. ovaj... onaj... gospođa Cvijanović... ovaj... hm.. ovaj...Ovaj... hm.. ovaj... onaj... gospođa Cvijanović... ovaj... hm.. ovaj...Ovaj... hm.. ovaj... onaj... gospođa Cvijanović... ovaj... hm.. ovaj...Ovaj... hm.. ovaj... onaj... gospođa Cvijanović... ovaj... hm.. ovaj...Ovaj... hm.. ovaj... onaj... gospođa Cvijanović... ovaj... hm.. ovaj...Ovaj... hm.. ovaj... onaj... gospođa Cvijanović... ovaj... hm.. ovaj...Ovaj... hm.. ovaj... onaj... gospođa Cvijanović... ovaj... hm.. ovaj...Ovaj... hm.. ovaj... onaj... gospođa Cvijanović... ovaj... hm.. ovaj...Ovaj... hm.. ovaj... onaj... gospođa Cvijanović... ovaj... hm.. ovaj...Ovaj... hm.. ovaj... onaj... gospođa Cvijanović... ovaj... hm.. ovaj...Ovaj... hm.. ovaj... onaj... gospođa Cvijanović... ovaj... hm.. ovaj...Ovaj... hm.. ovaj... onaj... gospođa Cvijanović... ovaj... hm.. ovaj...Ovaj... hm.. ovaj... onaj... gospođa Cvijanović... ovaj... hm.. ovaj...Ovaj... hm.. ovaj... onaj... gospođa Cvijanović... ovaj... hm.. ovaj...Ovaj... hm.. ovaj... onaj... gospođa Cvijanović... ovaj... hm.. ovaj...

Nadam se da si zadovoljan odgovorom... :lol:
It_is_a_Leclerc

#573 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by It_is_a_Leclerc »

Da li iko, osim par forumskih šizofrenika, može zamisliti scenu u kojoj službenici MUP-a KS, odnosno njihov inspektor, upada u prostorije recimo Nezavisnih novina ili Press-a, ne saopći novinarima u kojem su statusu, i tako ih praktički kidnapuje, razvali im računare, napravi rusvaj, klepne jednog fotoreportera, i na kraju ode, bez ikakvog objašnjenja ?!

Ja ne mogu plastičnije objasniti eklatantni primjer narušavanja ustavne strukture
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#574 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Matijevic_Vlado »

Sad ce neki drot bezbeli banovati mohketa :mrgreen: . Joj naroda :mrgreen:
azurna_obala

#575 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by azurna_obala »

Radar71 wrote:
nije taj :lol:

vec Creasy, taj ima damu samo u uniformi
:lol: :lol: :lol:
Post Reply