Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mali_balon wrote:Nalog je izdat na zahtijev tuzliastva KS, dakleM, tuzliac trazio, sudija odobrio, murija odradila posao, eh sad otkud "neprijatelj" po sarajevu da pretresa to je vec gostoljubivost policije KS.
E sad mislim da nije tesko dokuciti ko je to sve dozovlio, na kraju. Ali to saznanje se nece svidjeti patriJotama zastitinicma bosnjastva i bosnajckih interesa
ZNA SE DA NAROD ZNA
Kakvi zastitnici naroda.
Cuvari ratnih, pokradenih para u svojim begovatima.
mO k3 wrote:Pokupili su Kompjutere ostalo je sve " ulogovano " tako i sigurno forum i dostupan im je admin panel , pokupice ip adrese od forumaša
Jebani smo za sva vremena... Kad me krene Zuta gazit u onim bijelim cizmicama po jajima...
Ja vam fobija...
Ti i ma smo MALE Mace .....
Meni se čini da ovo ima takodje veze sa februarskim neredima .... Tu mi pada par forumaša na pamet koji su " u prvim redovima " bili
mali_balon wrote:Nalog je izdat na zahtijev tuzliastva KS, dakleM, tuzliac trazio, sudija odobrio, murija odradila posao, eh sad otkud "neprijatelj" po sarajevu da pretresa to je vec gostoljubivost policije KS.
E sad mislim da nije tesko dokuciti ko je to sve dozovlio, na kraju. Ali to saznanje se nece svidjeti patriJotama zastitinicma bosnjastva i bosnajckih interesa
mirsek wrote:Jel se zna ko je kriv za nalog/dozvolu za ove iz RS, komesar policije ili opstinski sudija Igor ?
Bode oci sto se zove Igor, a?
Pored sudije Mirze to ne bi proslo?
Ako vec zelite zajednicku drzavu budite dosljedni i podrzite ovakve koordinisane akcije.
mO k3 wrote:Pokupili su Kompjutere ostalo je sve " ulogovano " tako i sigurno forum i dostupan im je admin panel , pokupice ip adrese od forumaša
Jebani smo za sva vremena... Kad me krene Zuta gazit u onim bijelim cizmicama po jajima...
Ja vam fobija...
Ti i ma smo MALE Mace .....
Meni se čini da ovo ima takodje veze sa februarskim neredima .... Tu mi pada par forumaša na pamet koji su " u prvim redovima " bili
Palikuce na zasluzenu robiju poslati. Naprijed Zeljkaaaaa....
Umalo popisivac wrote:
Nije policajac pravnik ni sudac ni tuzitelj. Ovi izdaju nalog a policija po njemu postupa.
Nije valjda da pise u nalogu lupi prvog novinara koji ti se nađe na putu?
bila je o tome rasprava. Ako je novinar to mu ne daje za pravo da ti fotoaparat gura u paksu. I nije ga uopce lupio, vec je lupio fotoaparat sto mu je ovaj nabio u lice. Gurni ga sarajevskom policajcu pa ces vidjeti reakciju.
Last edited by Umalo popisivac on 29/12/2014 23:07, edited 1 time in total.
azurna_obala wrote:Koji je ovo apsurd
pa jel iko obraća pažnju na to što je ta gđa transvestit pričala na tom snimku ili je važnije ko je snimio
koji urnebes
PS
ko je drot na forumu?
ja
al samo iščitavam po koji post povremeno
pa šta nam možeš reći na ovu temu ako smijem pitati
meni su jednom ukrali auto i niko se nije pocesao i dabogda neko ubijo i mucio dodika, silajdzica i onog covica. jebem vam mater u picku gnjide jedne evo citajte..mozete vi krasti od ovog naroda postenog ali osreciti se necete, vase potomstvo je osudjeno da vrati ukradeno na kamate, budite sigurni!!
mirsek wrote:Jel se zna ko je kriv za nalog/dozvolu za ove iz RS, komesar policije ili opstinski sudija Igor ?
Ako vec zelite zajednicku drzavu budite dosljedni i podrzite ovakve koordinisane akcije.
ako vec zelimo zajednicku drzavu a drugi je ne zele, naguzimo im se pa ce mozda i drugi zazeliti zajednicku drzavu nakon sto nam ga pristave. mozda im se svidi toplina i uskoca naseg debelog crijeva.
Last edited by karanana on 29/12/2014 23:08, edited 1 time in total.
pa kada je neka zajednicka akcija, a to ova jeste, sve se radi pod nadzorom sudije za predhodni postupak Opcinskog suda u Sarajevu a koji su i izdali naredbu a sve po preporuci Kantonalnog tuzilastva KS onda je sve ok a takav pretres vrse sluzbenici MUP sarajevo i FUP-e.Sto kazes, nije tesko dokuciti ko je sve to dozvolio
Last edited by shandrprcSA on 29/12/2014 23:08, edited 1 time in total.
Nije policajac pravnik ni sudac ni tuzitelj. Ovi izdaju nalog a policija po njemu postupa.
Policajac nije bot, valjda uce negdje u MUP-u ustav i policijske nadleznosti.
Zamisli meni neki sudija napise mozes ubiti tog covjeka i ja ga ubijem.
Ko je tu kriv ?
Policajac nije bot, valjda uce negdje u MUP-u ustav i policijske nadleznosti.
Zamisli meni neki sudija napise mozes ubiti tog covjeka i ja ga ubijem.
Ko je tu kriv ?
O jebote.
Budi sretan sto to ni jedan sudac nece napisati, bolje da ne provjeravamo.
Last edited by Umalo popisivac on 29/12/2014 23:10, edited 2 times in total.
Umalo popisivac wrote:
bila je o tome rasprava. Ako je novinar to mu ne daje za pravo da ti fotoaparat gura u paksu. I nije ga uopce lupio, vec je lupio fotoaparat sto mu je ovaj nabio u lice. Gurni ga sarajevskom policajcu pa ces vidjeti reakciju.
mozda bi ga ali mozda zaguro kakvoj dobroj policajki ali policajcu nikad
e to oko toga sta smiju i sta ne smiju novinari se ne razumijem tako da nebih o tome.
Umalo popisivac wrote:
mozda bi ga ali mozda zaguro kakvoj dobroj policajki ali policajcu nikad
e to oko toga sta smiju i sta ne smiju novinari se ne razumijem tako da nebih o tome.
Miran poČetniče.
Bode tebi mozak da su to moje primisli jer su te tako kod kuće učili, zato ste onako revnosno klali i silovali u prošlom ratu.
Zapamtio sam samo ime , da mu necu i prezime pamtiti.
Koje je NARODNOSTI , to me ne zanima.
klixov sveznajuci odvjetnice, gospodine sabrihafizovicu juniore, sa vaseg strucnog aspekta: da li je mup rs imao nadleznost da radi istragu i pretres na podrucju federacije bih i kantona sarajevo?
limeni wrote:meni su jednom ukrali auto i niko se nije pocesao i dabogda neko ubijo i mucio dodika, silajdzica i onog covica. jebem vam mater u picku gnjide jedne evo citajte..mozete vi krasti od ovog naroda postenog ali osreciti se necete, vase potomstvo je osudjeno da vrati ukradeno na kamate, budite sigurni!!
Sta si ti zaspo 2007. godine? Kakav crni Silajdzic?...
karanana wrote:klixov sveznajuci odvjetnice, gospodine sabrihafizovicu juniore, sa vaseg strucnog aspekta: da li je mup rs imao nadleznost da radi istragu i pretres na podrucju federacije bih i kantona sarajevo?
Da li iko, osim par forumskih šizofrenika, može zamisliti scenu u kojoj službenici MUP-a KS, odnosno njihov inspektor, upada u prostorije recimo Nezavisnih novina ili Press-a, ne saopći novinarima u kojem su statusu, i tako ih praktički kidnapuje, razvali im računare, napravi rusvaj, klepne jednog fotoreportera, i na kraju ode, bez ikakvog objašnjenja ?!
Ja ne mogu plastičnije objasniti eklatantni primjer narušavanja ustavne strukture