SDA-All about
- Billy The Pljuc
#54901 Re: SDA-All about
To je to, kad ih nešto pitaš konkretno "seljadija" odgovara protupitanjem tipa Ja,i? Pa šta sad?
I ništa, osim da vam te glavuđe bezobrazne sa lopovskim njuškama macolom treba porazbijati.
I ništa, osim da vam te glavuđe bezobrazne sa lopovskim njuškama macolom treba porazbijati.
- don vito
#54902 Re: SDA-All about
Niste dobro informisani, Terzić je SBB, u biti isto g..no kao SDA
Samo da se zna zašto je ovo objavio SDA-ovski Informer po imenu Slobodna Bosna
Samo da se zna zašto je ovo objavio SDA-ovski Informer po imenu Slobodna Bosna
- Billy The Pljuc
#54903 Re: SDA-All about
Ma sitna promjena dresa nastala u hodu zbog kojekakvih razloga bitnih za opstanak AT, svejedno lijepo je što si nam skrenuo pažnju, ja iskreno nisam znao da je prešao u SBB, konto sam da je još uvijek pod skutima SDA. Ista govna kako god okreneš.
- muha_sa
#54904 Re: SDA-All about
Nebitno gdje je, gdje je bio i gdje je sad a posebno je nebitno ko je objavio i zašto--Terzic je bio predsjednik vlade.
Il sam nešto pobrko
- Kikibombona
#54905 Re: SDA-All about
Evo druze @bunk da pohvalim jednom SDA
Svaka cast sto su podrzali rezoluciju Nase stranke i, izmedju ostalih, Huseina Djozu i Mustafu Busuladzica oznacili kao fasiste

Svaka cast sto su podrzali rezoluciju Nase stranke i, izmedju ostalih, Huseina Djozu i Mustafu Busuladzica oznacili kao fasiste
- hamza_sa
- Billy The Pljuc
#54907 Re: SDA-All about
Da iskopiram post kolege forumaša sa jedne druge teme:
"PROTIVLJENJE SNSD-A
Konstituisana Skupština Višegrada, za predsjednika izabran Muamer Sofović iz NiP-a
Muamer Sofović iz Naroda i pravde novi je predsjednik Skupštine Opštine Višegrad. On je izabran na konstituirajućoj sjednici na kojoj je za potpredsjednika izabran Marko Ristić iz partije SPS "Budućnost Srpske".
Za Sofovića i Ristića glasala su četiri odbornika SDS-a i po jedan odbornik PDP, NDP, DNS, Pokret za Višegrada, SPS "Budućnost Srpske" i SNS-a .
Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević (SNSD) i odbornici SNSD-a, Ujedinjene Srpske i SDA odbili su položiti svečanu zakletvu. Deset od ukupno 21 odbornika novog saziva Skupštine Opštine Višegrad smatra prvu sjednicu samo pokušajem formiranja vlasti, dok je 11 odbornika nastavilo sa radom i izborom rukovodstva i radnih tijela zakonodavne vlasti Višegrada.
Đurević je najavio žalbu na sve donesene odluke relevantnim ministarstvima i institucijama kako bi se utvrdila ustavnost i zakonitost tih odluka.
U SNSD-u smatraju da je sjednica neregularna jer nije zakazana u skladu sa procedurama, poslovnikom i Statutom opštine Višegrad.
Sofović je izjavio da će nadležne institucije procijeniti da li je sve proteklo u skladu za zakonskim procedurama te je najavio dobru saradnju sa izvršnom vlašću."
Uz konstataciju drugog kolege forumaša:
"Od svih neprijatelja Bosne i Bošnjaka zadnjih 200 godina, Izetbegovići i SDA su najgore zlo koje nam je SANU podvalila na čelu sa Alijom i njegovom mladomuslimanskom bratijom."
"PROTIVLJENJE SNSD-A
Konstituisana Skupština Višegrada, za predsjednika izabran Muamer Sofović iz NiP-a
Muamer Sofović iz Naroda i pravde novi je predsjednik Skupštine Opštine Višegrad. On je izabran na konstituirajućoj sjednici na kojoj je za potpredsjednika izabran Marko Ristić iz partije SPS "Budućnost Srpske".
Za Sofovića i Ristića glasala su četiri odbornika SDS-a i po jedan odbornik PDP, NDP, DNS, Pokret za Višegrada, SPS "Budućnost Srpske" i SNS-a .
Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević (SNSD) i odbornici SNSD-a, Ujedinjene Srpske i SDA odbili su položiti svečanu zakletvu. Deset od ukupno 21 odbornika novog saziva Skupštine Opštine Višegrad smatra prvu sjednicu samo pokušajem formiranja vlasti, dok je 11 odbornika nastavilo sa radom i izborom rukovodstva i radnih tijela zakonodavne vlasti Višegrada.
Đurević je najavio žalbu na sve donesene odluke relevantnim ministarstvima i institucijama kako bi se utvrdila ustavnost i zakonitost tih odluka.
U SNSD-u smatraju da je sjednica neregularna jer nije zakazana u skladu sa procedurama, poslovnikom i Statutom opštine Višegrad.
Sofović je izjavio da će nadležne institucije procijeniti da li je sve proteklo u skladu za zakonskim procedurama te je najavio dobru saradnju sa izvršnom vlašću."
Uz konstataciju drugog kolege forumaša:
"Od svih neprijatelja Bosne i Bošnjaka zadnjih 200 godina, Izetbegovići i SDA su najgore zlo koje nam je SANU podvalila na čelu sa Alijom i njegovom mladomuslimanskom bratijom."
-
tempuser
#54908 Re: SDA-All about
Auuuu đeš toooo????
Jednako kao što je svak prije rata imao para i dobar posao tako niko nije bio u SK!
-
tempuser
- jazzer
#54910 Re: SDA-All about
@ Billy The Pljuc
Pogresno si ti shvatio ova desavanja u Visegradu. Nema SDA nista protiv toga da predsjednik Skupstine Opstine Visegrad bude Bosnjak
iz NiP-a, nego njih brine procedura njegovog izbora. Mozemo mi SDA naci sto mana, uostalom kao i svima drugima, ali zakleti legalisti
ne zele da ijena odluka bude donesena mimo zakona.
Zato su oni, skupa sa drugim najvecim prijateljem BiH (nakon SDA naravno), odbili poloziti zakletvu kako bi sprijecili
ovo grubo krsenje zakona.
i jos bih zelio i ja citirati tog kolegu forumasa:
Pogresno si ti shvatio ova desavanja u Visegradu. Nema SDA nista protiv toga da predsjednik Skupstine Opstine Visegrad bude Bosnjak
iz NiP-a, nego njih brine procedura njegovog izbora. Mozemo mi SDA naci sto mana, uostalom kao i svima drugima, ali zakleti legalisti
Zato su oni, skupa sa drugim najvecim prijateljem BiH (nakon SDA naravno), odbili poloziti zakletvu kako bi sprijecili
- MorningStar
#54911 Re: SDA-All about
jazzer wrote: ↑14/01/2021 12:00 @ Billy The Pljuc

- Billy The Pljuc
#54912 Re: SDA-All about
jazzer wrote: ↑14/01/2021 12:00 @ Billy The Pljuc
-
Q_Line
#54913 Re: SDA-All about
Naši političari su samo ogledalo naroda, koji im i dozvoljava da nešto ovakvo rade!
Licemjerstvo, laž i neodgovornost im je narod i dozvolio, a to čine bez ikakve opasnosti da će izašto odgovarati !!!
Od Izetbegovićevog "Ja, i", do Terzićevog "Pa šta sad", kratak je put!
Licemjerstvo, laž i neodgovornost im je narod i dozvolio, a to čine bez ikakve opasnosti da će izašto odgovarati !!!
Od Izetbegovićevog "Ja, i", do Terzićevog "Pa šta sad", kratak je put!
- JThomas
#54914 Re: SDA-All about
šegrti iz sbb-a nerijetko i dosljednije provode ekonomsko-politički nauk i misao dobrog dede alje od ovih iz sda.
-
sumirprimus
#54915 Re: SDA-All about
halo bing bing koliko mogu pojesti aerodromskih sendvica za 200k i kusur konvertibilnih maraka? 
- muha_sa
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#54917 Re: SDA-All about
Billy The Pljuc wrote: ↑14/01/2021 12:06jazzer wrote: ↑14/01/2021 12:00 @ Billy The Pljuc
"Od svih neprijatelja Bosne i Bošnjaka zadnjih 200 godina, Izetbegovići i SDA su najgore zlo koje nam je SANU podvalila na čelu sa Alijom i njegovom mladomuslimanskom bratijom."![]()
![]()
-
sumirprimus
#54918 Re: SDA-All about
hoce li opet ukoliko se ne usvoji budzet tk, i kojim slucajem padne sda vlada, izaci na ulice standardno sredstvo prisile vladajuceg rezima, tj boracka udruzenja, kao i u mozebitnu ponovnu blokadu puteva?
- Leverage
#54919 Re: SDA-All about
"Terzić iz SBB-a" je isti onaj Terzić što je prije toga bio u SDA i čak bio Tihićev i Bakirov protivkandidat za predsjednika SDA na jednom kongresu.
I šta sad? Čudimo se što je takav.
I šta sad? Čudimo se što je takav.
-
putokaz1
#54920 Re: SDA-All about
Nema potrebe ,kad ce SDA se vratit 22e jaca,bez SDsumirprimus wrote: ↑14/01/2021 14:22 hoce li opet ukoliko se ne usvoji budzet tk, i kojim slucajem padne sda vlada, izaci na ulice standardno sredstvo prisile vladajuceg rezima, tj boracka udruzenja, kao i u mozebitnu ponovnu blokadu puteva?
Ali s drugim slugama
- Veigar
#54921 Re: SDA-All about
Brat bratu jeno 2000 max.sumirprimus wrote: ↑14/01/2021 13:06 halo bing bing koliko mogu pojesti aerodromskih sendvica za 200k i kusur konvertibilnih maraka?![]()
- drug_profi
#54923 Re: SDA-All about
E pa kad je i Franko de Jure skontao da treba mijenjati tim na koji se kladiš
- JThomas
#54924 Re: SDA-All about
sve što im se ima drmati se drma...
- jazzer
#54925 Re: SDA-All about
Valjda mu dadijalo da stalno bude dvorska luda i brani neodbranjivo. Trebalo je imati obraz k'o djon od cipele pa
izgovoriti i braniti sve sto je ovaj lik branio.
izgovoriti i braniti sve sto je ovaj lik branio.