Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mi smo se dohvatili Crkvica na vrijeme. Bjezite noge usra vas guzica.
Sjecam se prvo razbijanja sajbe na puntu nekim zeljovcima koji su bogtepito kako uletili medju rulju na onom skretanju za Inter. Kako su skrenuli desno na bulevar pravo u cesljust nemani (umjesto lijevo u smjeru stanice i izlaza za Sarajevo), tako im neko sasu zadnju sajbu pečom
Zatim smo otisli prema Lameli i dobro se sjecam i razbijanja semafora kod Metalurga i da mi je stariji komsija savjetovao da se sto prije uhvatim noge prije nego postane "prevruce".
Tako i bi.
Sutra cujem u gradu haos bio
doff wrote: ↑02/09/2021 21:56
Polenta je dokazati da moze napraviti dva preksaja a da mu niko ništa ne smije, zelena površina i pjesacka staza.
Kako glup komentar. Doduse, glasao je za Fudu pa je i za ocekivati glup komentar.
Tu noc sam prosao bez batina iako je pendrek bio na pola puta ka bubregu. Sjecam se i sajbe, mislim da cak i nije bilo gadjanje vec da su kamenom u ruci razbili. Mislim da je tad musko, zensko, mlado i staro dobilo porciju od policije.
Zadnjeg čega se sjećam, prije teleportacije na Meokušnice , je kratka stanka ispred Evrope da vidimo šta će bit (glupa balavurdija jbg).
Onda je neko drekno: "Eto murije, bježite!"...I onda su pendreci počeli kosit.
Ja_Ja wrote: ↑03/09/2021 20:46
Sta se ovo desava sa KK Celik? Jel ovo posljedica navodnih neslaganja u ZI?
Prikacili se na sve budjetske sise, nakupovali bruku igraca i onda izlaz iz lige jer je navodno izostala podrska nekih drugih poslovnih subjekata?!
Samo se čekalo. Ne možeš lovu samo iz budžeta uzimati. Ako ne znaš kako, prepiši od ekipe koja vodi NK Čelik. Pokreni neke akcije, plagiraj "6 igrač" i slično. Žao mi je Bulaje i Merime, ali nisu mogli sami ovo iznijeti.
Casual's wrote: ↑03/09/2021 22:57
Ma dok oni brišu komentare vezane za krolja, nema ništa od istupanja. Ovo je standardno, napravi problem da se pojavi Superkrolj.
Nada umire posljednja. Biće teško dobiti išta od ublehaša jer ih laže već 9 mjeseci. Petljanac pravi.
A i ako nesto udjeli biće da ugasi trenutni požar i opet će za 2 mjeseca igrači u štrajk.
Da ovako mediji imaju snimak pijanog, sa neregistrovanim vozilom, sa mobitelom u rukama(3 prekršaja) gradonačelnika/Ce Sarajeva, Mostara ili nekog drugog normalnog grada to bi brujilo po medijima..ali posto je u pitanju smetljarski grad i njegova vlast nikome nije problem sto onaj ko bi trebao biti uzor i ogledalo gradjanima na pijanke ide bez registracije i uz to razgovara dok vozi.
tap3ah75 wrote: ↑04/09/2021 00:19
Komšije, šta vam je ono onoliko migića na parkingu ispred Džananovića?
To nešto maše, usmjerava saobraćaj, pokazuje kako da parkiraš.
Još u grupicama. Nisam ih nikad onoliko vidio na toj lokaciji.
Vrh mi je šta viđeh danas.
Prilazi žena jednom migiću i dade mu par markica.
Ali fol je da on stoji samo naslonjen na nečije auto i čačka po mobu, nit išče nit ima maramice ... ništa .... čak i ne gluni parkiranta a lova kapa.
+ Još mu na nogamo air nike.
Bolje od mene obučen.
Vrh mi je šta viđeh danas.
Prilazi žena jednom migiću i dade mu par markica.
Ali fol je da on stoji samo naslonjen na nečije auto i čačka po mobu, nit išče nit ima maramice ... ništa .... čak i ne gluni parkiranta a lova kapa.
+ Još mu na nogamo air nike.
Bolje od mene obučen.
Ha ya, a gancijasima nikad tako ne bi dali, zato se oni i maskiraju u ove.
Nikad nas narod nece doci pameti dok misli da cini dobro dajuci pare tim haharima.