Nabacujete navigacije da se k.....te među rajom
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Moderator: Benq
A gdje ideš?zLatk0 wrote:Samo sam cekao ovo, haha. Treba mi za puta, uskoro idem, a put bas nije nesto, da imam rezervu za iGo ako zakaze..
Ne kontamkakve erorezLatk0 wrote:To mi je 3x error izbacilo, ali to je to, iste su mape.. Nece da mi u app loada te mape, cak ni rucno.. Treba li basemap prvo ili ? U folderu mapa su, full 5.5.1.0 verzija..
Ima toga. Da putejem cesto ne bi se za*ebavao sam ovim i baterijama losim, nego bih kupio neku profesionalniju navigaciju i opremu za auto.ernadr wrote:Joj kad počnete o ovim navigacijama i mapama za mobitel, kosa mi se diže na glavi, a gdje to vi putujete pa vam treba navigacija, aman sve poslovni ljudi ne izlaze iz automobila.
Nabacujete navigacije da se k.....te među rajom:lol::lol:
Upravo je poenta u tome da onaj ko za navigacijom ima potrebu u te svrhe neće koristiti mob.Zgembo_Adislic wrote:Ne kontamkakve erorezLatk0 wrote:To mi je 3x error izbacilo, ali to je to, iste su mape.. Nece da mi u app loada te mape, cak ni rucno.. Treba li basemap prvo ili ? U folderu mapa su, full 5.5.1.0 verzija..kod mene je na microsd-u /NavitelContent/Maps , a mozes ih staviti i na SDCARD od telefona. Instalacija pravi folder NavitelContents na obe memorije. I vidi sve bez problema. Ekstenzija .nm3
![]()
Ima toga. Da putejem cesto ne bi se za*ebavao sam ovim i baterijama losim, nego bih kupio neku profesionalniju navigaciju i opremu za auto.ernadr wrote:Joj kad počnete o ovim navigacijama i mapama za mobitel, kosa mi se diže na glavi, a gdje to vi putujete pa vam treba navigacija, aman sve poslovni ljudi ne izlaze iz automobila.
Nabacujete navigacije da se k.....te među rajom:lol::lol:
Ma kakvo k**cenje, zatreba nekad da se nadje neka ulica, ako nista, a imaspri ruci. Moze se bez navigacije ali kad ima telefon GPS modul zasto ne iskorisiti![]()
ernadr wrote: Upravo je poenta u tome da onaj ko za navigacijom ima potrebu u te svrhe neće koristiti mob.
A vala i kada ti zatreba neka ulica meni je ljepše nekog pitati ono starinski, vać se danima tražiti po forumima aplikacije, mape ....
E to mi smeta, relativno se razumjem u telefone, i dosta ljudi u mom okruženju traži neku pomoć (de mi ovo naštimaj, ovo mi ne radi, ovo ne mogu naći itd), al kad mi neko kaže de mi nabaci navigaciju, a znam da neće dalje od Tešnja otićZgembo_Adislic wrote:ernadr wrote: Upravo je poenta u tome da onaj ko za navigacijom ima potrebu u te svrhe neće koristiti mob.
A vala i kada ti zatreba neka ulica meni je ljepše nekog pitati ono starinski, vać se danima tražiti po forumima aplikacije, mape ....
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2![]()
Ovo je čisto neka prva pomoć, ako zatreba.Meni vrlo rijetko. Ne idem Bog zna gdje, da se ne mogu snaći,a ni toliko često. Nego kad već imam podršku nek' se nađe neka aplikacija. Mada je ovo sve s*anje teško u odnosu na Garmina![]()
Ništa se ne traži danima, što zlatko ne zna namjestiti kao i ostali je druga priča!![]()
Uopšte ga ne zadajem po tim navigacijama, tj, isprobavanjima, testiranjem mapa koje su detaljnije i slično. Smaranje žestoko, stavi nešto da se nađe i vozi...
Tomi je stvar na zadnjem mjestu na telefonu
ernadr wrote: Mislim, to nam je u krvi, daj da imam i ako mi ni ne treba!
Zgembo_Adislic wrote:ernadr wrote: Mislim, to nam je u krvi, daj da imam i ako mi ni ne treba!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2I ja sam takav u nekim stvarima.
![]()
![]()
![]()
Al' se traži update mapa, gdje je 1 ulica ispravljena i to pogresnoSta ce nama update, putevi se nisu od Tita promjenili
Xperia s je dobat uredjaj, mrni iskreno ljepsiCossack wrote:Planiram kupiti HTC One S ili Sony Xperia S. Prvi je u prosjeku nekih 100 KM skuplji. Zanima me vrijedi li dati tih 100 KM vise i generalno je li cemu ovaj HTC? Posebno me zanima kamera koja po komentarima sa weba kod HTC-a i nije nesto...
Help!
O tome i pricamR_v_P20 wrote:Valjda na preticanje misli sta ce biti u narednih 500 metara, put koji se ukljucuje, krivina, ili bilo kakva situacija kojune moze vidjeti okom dok ne dodje do te tacke, a u kojoj ne bi trebao preticati
Iako preferiram htc, mislim da se ne isplati 100km više.Cossack wrote:Planiram kupiti HTC One S ili Sony Xperia S. Prvi je u prosjeku nekih 100 KM skuplji. Zanima me vrijedi li dati tih 100 KM vise i generalno je li cemu ovaj HTC? Posebno me zanima kamera koja po komentarima sa weba kod HTC-a i nije nesto...
Help!
Chuckie wrote:Istresati veliku lovu u danasnje vrijeme mimo Nexusa4 je veliki promasaj.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Slažem se s ovim 100%, samo što će isti kod nas biti poskup, ali barem će dalje sniziti cijene ovih ostalih high-end uređaja tipa sgs3 itd.Chuckie wrote:Istresati veliku lovu u danasnje vrijeme mimo Nexusa4 je veliki promasaj.
Sent from my iPhone using Tapatalk