Ali ova scena na kraju kad kaze "I gotta take a leak", sprda se sa njima.
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
DonieBrasco
#53651 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja bi naglasio jedan od barova, ovaj neki redneck tako mi djeluje.
-
Nano22
#53652 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja mislim da je platio za ultimate edition.
Kako igra muzika tako i Jasonu glava se mrda. Dobar ritam muzike.
Evo koji je striptiz bar
Spoiler
Show

- Facility
-
DonieBrasco
#53654 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Rockstar je njihova pohlepa i davanja informacija na kapaljku djelom dovela do ovoga, naravno da ce hakerske grupe da ciljaju najvece projekte, ne zna mnogo raje da je Half Life 2 slicno prosao tamo davno ali tada je internet bio drugaciji svijet, unazad jos godina jos neke igre i kompanije.
Ovo sa digitalnim kopijama i gasenjem fizickog je Sony zapoceo, a svim kompanijama odgovara jer je manji trosak. I ovo nema nikakve veze sa nekom osvetom hakera radi toga nego je to neka cripto banda koja hoce da zaradi.
Nadam se da grijesim ali bojim se da ce oni online za GTA 6 napraviti kao World of Warcraft fazon placanja mjesecne preplate uz mnogo mikrotransakcija ali opet ce ici kao halva. Jos rade na svojem role-play segmentu za isiti sto ce biti novi nivo naspram sto sada ima od modera za GTA 5.
Ovo sa digitalnim kopijama i gasenjem fizickog je Sony zapoceo, a svim kompanijama odgovara jer je manji trosak. I ovo nema nikakve veze sa nekom osvetom hakera radi toga nego je to neka cripto banda koja hoce da zaradi.
Nadam se da grijesim ali bojim se da ce oni online za GTA 6 napraviti kao World of Warcraft fazon placanja mjesecne preplate uz mnogo mikrotransakcija ali opet ce ici kao halva. Jos rade na svojem role-play segmentu za isiti sto ce biti novi nivo naspram sto sada ima od modera za GTA 5.
- nepass1
#53655 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Vrijedi kad imas tLinaest godina i roditelji kupuju konzoluTabakmalac wrote: ↑21/08/2026 15:53 Ma lagano sačekati PC verziju. Neka leakaju i ending, meni sasvim svejedno.
Ne vrijedi doduše puknuti pare na konzolu pa neki pre-order i to, pusti tu šuplju, bacanje para.![]()
- ferratilis
#53656 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Dobro se drzi Gaben. Zivio sto godina dabogda. 
-
Nano22
#53657 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Na novom videu što je izbacio na kraju piše return to Lucia zanimljivo.
Tu je :
https://gofile.io/d/Yhwnoeqf
Još jedan po noći brutalno.
Tu je :
https://gofile.io/d/Yhwnoeqf
Još jedan po noći brutalno.
-
Nano22
#53658 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Znači ima 2 vrste builda ili je stvarno haker, haker.
Nemoguce da na jednim imaš tanke slova, na drugim isto drugačija tako isto i ikone za pare.

Nemoguce da na jednim imaš tanke slova, na drugim isto drugačija tako isto i ikone za pare.