Ali ova scena na kraju kad kaze "I gotta take a leak", sprda se sa njima.
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
DonieBrasco
#53651 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja bi naglasio jedan od barova, ovaj neki redneck tako mi djeluje.
-
Nano22
#53652 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja mislim da je platio za ultimate edition.
Kako igra muzika tako i Jasonu glava se mrda. Dobar ritam muzike.
Evo koji je striptiz bar
Spoiler
Show

- Facility
-
DonieBrasco
#53654 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Rockstar je njihova pohlepa i davanja informacija na kapaljku djelom dovela do ovoga, naravno da ce hakerske grupe da ciljaju najvece projekte, ne zna mnogo raje da je Half Life 2 slicno prosao tamo davno ali tada je internet bio drugaciji svijet, unazad jos godina jos neke igre i kompanije.
Ovo sa digitalnim kopijama i gasenjem fizickog je Sony zapoceo, a svim kompanijama odgovara jer je manji trosak. I ovo nema nikakve veze sa nekom osvetom hakera radi toga nego je to neka cripto banda koja hoce da zaradi.
Nadam se da grijesim ali bojim se da ce oni online za GTA 6 napraviti kao World of Warcraft fazon placanja mjesecne preplate uz mnogo mikrotransakcija ali opet ce ici kao halva. Jos rade na svojem role-play segmentu za isiti sto ce biti novi nivo naspram sto sada ima od modera za GTA 5.
Ovo sa digitalnim kopijama i gasenjem fizickog je Sony zapoceo, a svim kompanijama odgovara jer je manji trosak. I ovo nema nikakve veze sa nekom osvetom hakera radi toga nego je to neka cripto banda koja hoce da zaradi.
Nadam se da grijesim ali bojim se da ce oni online za GTA 6 napraviti kao World of Warcraft fazon placanja mjesecne preplate uz mnogo mikrotransakcija ali opet ce ici kao halva. Jos rade na svojem role-play segmentu za isiti sto ce biti novi nivo naspram sto sada ima od modera za GTA 5.
- nepass1
#53655 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Vrijedi kad imas tLinaest godina i roditelji kupuju konzoluTabakmalac wrote: ↑21/08/2026 15:53 Ma lagano sačekati PC verziju. Neka leakaju i ending, meni sasvim svejedno.
Ne vrijedi doduše puknuti pare na konzolu pa neki pre-order i to, pusti tu šuplju, bacanje para.![]()
- ferratilis
#53656 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Dobro se drzi Gaben. Zivio sto godina dabogda. 
-
Nano22
#53657 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Na novom videu što je izbacio na kraju piše return to Lucia zanimljivo.
Tu je :
https://gofile.io/d/Yhwnoeqf
Još jedan po noći brutalno.
Tu je :
https://gofile.io/d/Yhwnoeqf
Još jedan po noći brutalno.
-
Nano22
#53658 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Znači ima 2 vrste builda ili je stvarno haker, haker.
Nemoguce da na jednim imaš tanke slova, na drugim isto drugačija tako isto i ikone za pare.

Nemoguce da na jednim imaš tanke slova, na drugim isto drugačija tako isto i ikone za pare.

-
DonieBrasco
#53659 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kompresija videa, on ili oni to snime nekako, pa dok se uradi upload kompresija, pa X radi svoj kompresiju, HDR i ovi codaci drugaciji svugdje, ostale platforme svoje, mislim da je do toga. Ali ovaj build sto on igra je u ko zna u kakvom grafickm stanju tako da i to treba imati na umu.
Cekamo cetvrtak za pravu stvar pa cemo vidjeti.
Cekamo cetvrtak za pravu stvar pa cemo vidjeti.
-
Tabakmalac
#53660 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Na nekim klipovima igra izgleda "siva", "bezbojna" ali to je zato što platforme kao Twitter i koje već još ne podržavaju HDR, još kako se šeruje svugdje.
A opet na drugu ruku mnogi kažu da neke pjesme su iz 2025. i mogu se čuti na leakovima, što daje ideju da su leakovi iz nekog builda koji je "svježiji" tj. 2025.
A opet na drugu ruku mnogi kažu da neke pjesme su iz 2025. i mogu se čuti na leakovima, što daje ideju da su leakovi iz nekog builda koji je "svježiji" tj. 2025.
- Peacean
#53661 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Što je RDR2 bio za wild west to će GTA6 biti za moderni period. Nema sumnje da će biti tehničko remek djelo sa nevjerovatnim detaljima. Takođe nema sumnje da će to biti masno naplaćeno, a online će opet biti fokus narednih deset godina.
- Averus
#53662 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Malo da uletim klizeću temu, završih jučer Marvel's Spider-Man 2 (ostalo mi još NG+ radi achievementa)
Mnogo toga su super odradili, unaprijedili prvu igru, ali sveukupni dojam je nešto slabiji neko kod keca. Najviše za to krivim priču. Iako poštujem što su probali nešto novo s poznatim likovima, hrabrost nije rezultirala kvalitetnim proizvodom. Priča je malo previše limunada, ima bruku plot-holes i očiglednih rješenja za "mega" probleme koje Peter i ekipa imaju. Prvi dio igre završava sa Kravenom i dotle je priča koliko-toliko dobra. Nakon toga priča postaje "gooey mess", motivacija glavnog zlikovca smiješna i glupa, a završnica koja je trebala biti dramatična je ostavila kiseo okus.
Nakon prvog Spideya i Miles Moralesa svi smo komentarisali kako Insomniac jednostavno razumije ove likove i da su igre zato tako dobre. Drugom igrom su debelo srozali taj dojam o sebi. Nadam se da će dalji nastavci i spin-offi ponuditi nešto više.
Da se razumijemo - igra nije loša, nije smeće, štaviše dajem pristojnu ocjenu. Samo sam razočaran jer mi je Spider-Man all time favorite lik još otkako sam imao malo više od dvije godine (dakle evo skoro 38 godina), pa me više bole mane nego prosječnog gamera
Igra definitivno briljira kod kretanja po svijetu - da li web swinging, da li gliding - super je osjećaj.
Moram isprobati onaj first person mod, mislim da će biti ludilo.
Pokušaću granularno navesti pros and cons:
Borba:
Pros: Fluidnost, mnoštvo poteza, mnoštvo dodatnih folova i fazona, dobar osjećaj pri šutanju s protivnicima, ODLIČNE koreografije
Cons: Nakon Kravena, borba postaje nešto teža, što je okej, ali često imam osjećaj da su udarci 70% slabiji nego što su bili i da je Peterov Spidey sporiji
Priča:
Pros: Nove ideje, brutalnost u nekim momentima, dosta likova
Cons: Ispodprosječna priča, nedovoljno razvijeni antagonisti, zbrzani segmenti priče koji su mogli biti bitniji, na momente djeluje kao sapunica ili bollywood
Muzika:
Pros & Cons: Jbg dobra ali ništa spektakularno
Misije:
Pros: Ima zanimljivih
Cons: Previše repetitivnih
Za kraj, moram spomenuti da igra ima svoje bugove. Neke sporedne misije ne prihvati kao završene ako npr sve protivnike popraziš iz stealth mode-a.
Također, dešavalo mi se da kod switchanja između Petera i Milesa, budem spawnan u zoni iz koje se ne može fizički izaći (npr ispod tribina stadiona), pa moram ponovo switchati tamo-'vamo da se dozove
Preporučujem da se uninstall Playstation SDK Runtime. U protivnom zna igra freezati tokom cut scena. Ovo će prouzrokovati error msg pri startanju, ali samo klinkeš OK i nastavi.
Moja ocjena: 75/100
Mnogo toga su super odradili, unaprijedili prvu igru, ali sveukupni dojam je nešto slabiji neko kod keca. Najviše za to krivim priču. Iako poštujem što su probali nešto novo s poznatim likovima, hrabrost nije rezultirala kvalitetnim proizvodom. Priča je malo previše limunada, ima bruku plot-holes i očiglednih rješenja za "mega" probleme koje Peter i ekipa imaju. Prvi dio igre završava sa Kravenom i dotle je priča koliko-toliko dobra. Nakon toga priča postaje "gooey mess", motivacija glavnog zlikovca smiješna i glupa, a završnica koja je trebala biti dramatična je ostavila kiseo okus.
Nakon prvog Spideya i Miles Moralesa svi smo komentarisali kako Insomniac jednostavno razumije ove likove i da su igre zato tako dobre. Drugom igrom su debelo srozali taj dojam o sebi. Nadam se da će dalji nastavci i spin-offi ponuditi nešto više.
Da se razumijemo - igra nije loša, nije smeće, štaviše dajem pristojnu ocjenu. Samo sam razočaran jer mi je Spider-Man all time favorite lik još otkako sam imao malo više od dvije godine (dakle evo skoro 38 godina), pa me više bole mane nego prosječnog gamera
Igra definitivno briljira kod kretanja po svijetu - da li web swinging, da li gliding - super je osjećaj.
Moram isprobati onaj first person mod, mislim da će biti ludilo.
Pokušaću granularno navesti pros and cons:
Borba:
Pros: Fluidnost, mnoštvo poteza, mnoštvo dodatnih folova i fazona, dobar osjećaj pri šutanju s protivnicima, ODLIČNE koreografije
Cons: Nakon Kravena, borba postaje nešto teža, što je okej, ali često imam osjećaj da su udarci 70% slabiji nego što su bili i da je Peterov Spidey sporiji
Priča:
Pros: Nove ideje, brutalnost u nekim momentima, dosta likova
Cons: Ispodprosječna priča, nedovoljno razvijeni antagonisti, zbrzani segmenti priče koji su mogli biti bitniji, na momente djeluje kao sapunica ili bollywood
Muzika:
Pros & Cons: Jbg dobra ali ništa spektakularno
Misije:
Pros: Ima zanimljivih
Cons: Previše repetitivnih
Za kraj, moram spomenuti da igra ima svoje bugove. Neke sporedne misije ne prihvati kao završene ako npr sve protivnike popraziš iz stealth mode-a.
Također, dešavalo mi se da kod switchanja između Petera i Milesa, budem spawnan u zoni iz koje se ne može fizički izaći (npr ispod tribina stadiona), pa moram ponovo switchati tamo-'vamo da se dozove
Preporučujem da se uninstall Playstation SDK Runtime. U protivnom zna igra freezati tokom cut scena. Ovo će prouzrokovati error msg pri startanju, ali samo klinkeš OK i nastavi.
Moja ocjena: 75/100
-
Nano22
#53663 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Evo ga plaža.
Kao na traileru puno je.
Kao na traileru puno je.
Spoiler
Show
Last edited by Nano22 on 25/08/2026 15:49, edited 1 time in total.
-
ljubijankic
#53664 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Znaci GTAV sa malo boljom grafikom...
-
Nano22
#53665 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Game store GTA 6.
Tu je i noćni klub. 3 min.
Za nudity video piši DM.
Tu je i noćni klub. 3 min.
Za nudity video piši DM.
- House
#53666 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
i dalje neću kupiti konzolu.

to je cilj R* da pc gameri dva puta kupe igru. Take Two neka sisa kurac

to je cilj R* da pc gameri dva puta kupe igru. Take Two neka sisa kurac
-
DonieBrasco
#53667 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Niti je imam niti cu je kupovati a bice zanimljivo vidjeti kako ce igra ove velicine izgledati na istima, mozda je Rockstar napravio cudo.
Za PC nema brige i kaze se da je konzola beta test za PC.
- ferratilis
#53668 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Svako ko ima osnovnu verziju Witchera 3 danas moze besplatno preuzeti ekspanzije.
Plus remaster za mjesec, besplatan.
Nova ekspanzija sljedece godine.
Plus remaster za mjesec, besplatan.
Nova ekspanzija sljedece godine.
- Mate_Miso_Kovac
#53669 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
CD Project Red je jedna od rijetkih gospodskih firmi u moru ubisoftova i activisiona. Valja opet skakati po Novigradu, vrijeme je

- Riddle
#53670 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma može Witcher uvijek, još jedna tura nije problem. 
- ferratilis
#53671 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
U ekspanziji ce novo oruzje biti lanac, koji je prikazan u intru za Witcher 1 jos 2007., ali nikad nije koristen.
Drago mi je da su se sjetili igre zbog koje sam zavolio Witcher.
Drago mi je da su se sjetili igre zbog koje sam zavolio Witcher.