SDP

kamen spoticanja

#53151 Re: SDP

Post by kamen spoticanja »

kmirsad wrote:U toku je sjednica KO SDP TK
Image
Image
gleaj ruralnih seljacina
ovo je steta i u hitnu strpat :oops:
addem

#53152 Re: SDP

Post by addem »

https://www.youtube.com/watch?v=00x-JsZRbxI

Evo i Mašić diže ruke od budaletine.
NeDirajSirotinju

#53153 Re: SDP

Post by NeDirajSirotinju »

Damir je pretjerao, i ispao je papčina. Međutim, ima istine u tome da SDP danas vode tipovi koji možda ne znaju ni engleski jezik, niti imaju kontakte sa ozbiljnim njuškama po svijetu. O tome bi se moglo pričati, kako to promijeniti i kako isturiti ozbiljne i obrazovane igrače u prvi plan. Svaka čast Bećiroviću, bio je dobar govornik i državnik, ali od njegovih otvorenih pisama i epopeja u parlamentu niko nije imao fajde. Ljevica treba da napravi konkretne rezultate i promjene.
KomunistaTZ

#53154 Re: SDP

Post by KomunistaTZ »

Slika danasnjeg vodstva SDP je primitivna hajka na tuzlansku organizaciju SDP bez diferencijacije kantona i grada Tuzle, a sve zarad koalicije sa Konakovicem Busuladzicem i Fahrom koji ce im zatjerati do balcaka. Sada smo dobili raskol i opoziciju ( Tuzla ce opet bit crvena, koliko god nas vrijedjali, a za vas bogami ne znam), a mladunci svakako imaju sinekure. Eto, to se dobilo iz pametne politike pernarovskog populizma i lazne principjelnosti.
Banksy

#53155 Re: SDP

Post by Banksy »

Umjesto da se ide s SDA.
Kikibombona

#53156 Re: SDP

Post by Kikibombona »

KomunistaTZ wrote:Slika danasnjeg vodstva SDP je primitivna hajka na tuzlansku organizaciju SDP bez diferencijacije kantona i grada Tuzle, a sve zarad koalicije sa Konakovicem Busuladzicem i Fahrom koji ce im zatjerati do balcaka. Sada smo dobili raskol i opoziciju ( Tuzla ce opet bit crvena, koliko god nas vrijedjali, a za vas bogami ne znam), a mladunci svakako imaju sinekure. Eto, to se dobilo iz pametne politike pernarovskog populizma i lazne principjelnosti.
Ako je koaliranje sa SDA jedini izlaz, neka se SDP odmah raspadne i ugasi.

Ja da se pitam, volio bih da se SDP otarasi zagovornika koalicije sa SDA.

30 godina propadanja sa SDA. Mora se jednom reci - stop.
nemampojma0

#53157 Re: SDP

Post by nemampojma0 »

General War wrote:
nemampojma0 wrote:
General War wrote: Tek da vidis SDA KO odbora..ali nije sve do kvantiteta vec kvaliteta, ali to nece doprijet do tebe :wink:
Ako ti kazes tako, onda mora da je tako :D Et, jesil sretan sto si me pokusao poniziti? Da si malo ozbiljniji mozda bi i uspio, ovako si samo obicni navijac tamo neke stranke i meni potpuno irelevantan tipus :wink:
Nemam te sta poniziti, sve si lijepo sam opisao sta te ocarava. :mrgreen:
Sve si u pravu, hajd sad razguli
KomunistaTZ

#53158 Re: SDP

Post by KomunistaTZ »

Banksy wrote:Umjesto da se ide s SDA.
Tvoj komentar potvrdjuje da vi ne znate razliku izmedju tuzlanskog SDP i SDP TK. I kao takvi ignoranti nastavljate hajku, a tako se ne vodi partija. A kamoli drzava. Eto SDA mutant Konakovic i Fahro su OK, mi smo kvislinzi. Zato ce ova ekipa i propasti. Smjena svih.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#53159 Re: SDP

Post by plain vanilla »

kamen spoticanja wrote:
kmirsad wrote:U toku je sjednica KO SDP TK
Image
Image
gleaj ruralnih seljacina
ovo je steta i u hitnu strpat :oops:
Sacu pokrenut peticiju protiv tebe :oops:
General War

#53160 Re: SDP

Post by General War »

nemampojma0 wrote:
General War wrote:
nemampojma0 wrote: Ako ti kazes tako, onda mora da je tako :D Et, jesil sretan sto si me pokusao poniziti? Da si malo ozbiljniji mozda bi i uspio, ovako si samo obicni navijac tamo neke stranke i meni potpuno irelevantan tipus :wink:
Nemam te sta poniziti, sve si lijepo sam opisao sta te ocarava. :mrgreen:
Sve si u pravu, hajd sad razguli
Pravi "ruralni" vokabular, :thumbup: :D
Jasta cu, kupi sebi forum pa moderiraj kako hoces, ili osnuj svoj KO...pisi peticije...sta ho's :D
KomunistaTZ

#53161 Re: SDP

Post by KomunistaTZ »

Gdje su sendvicari da seru po Tuzli, koja ima je odrzala partiju. Valjda su zauzeti sa smisljanjem floskula u cilju ocuvanja principjelne koalicije centrale :lol:
Ajmo svi skupa, a ko ne zna strani jezik, moze pjevati Konjuh palninom :D
Mi son alzato
O bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao
Una mattina mi son alzato
E ho trovato l'invasor
O partigiano, portami via
O partigiano, portami via
Ché mi sento di morir
O partigiano
Morir
Ciao, ciao
Morir
Bella ciao, ciao, ciao
O partigiano
O partigiano
Bella ciao, ciao, ciao
E se io muoio da partigiano
E se io muoio da partigiano
Tu mi devi seppellir
E seppellire lassù in montagna
E seppellire lassù in montagna
Sotto l'ombra di un bel fior
O partigiano
Morir
Ciao, ciao
Morir
Bella ciao, ciao, ciao
O partigiano
O partigiano
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#53162 Re: SDP

Post by plain vanilla »

General War wrote: Pravi "ruralni" vokabular, :thumbup: :D
Jasta cu, kupi sebi forum pa moderiraj kako hoces, ili osnuj svoj KO...pisi peticije...sta ho's :D
Sto ljutis zelene? Pa jel to lijepo? :mrgreen:
KomunistaTZ

#53163 Re: SDP

Post by KomunistaTZ »

Sad se vracam iz vana, komsinica u ulazu place, suze roni, kaze sta ce biti sa mojim Garibijom :lol:
KomunistaTZ

#53164 Re: SDP

Post by KomunistaTZ »

Samo principjelno pisanje samom sebi u usta :lol: :lol: :lol:
"Oni su svima nama uzor. Nama u Kantonu Sarajevu je cilj da budemo kao Tuzla", kazao je Mašić.
Banksy

#53165 Re: SDP

Post by Banksy »

KomunistaTZ wrote:
Tvoj komentar potvrdjuje da vi ne znate razliku izmedju tuzlanskog SDP i SDP TK. I kao takvi ignoranti nastavljate hajku, a tako se ne vodi partija. A kamoli drzava. Eto SDA mutant Konakovic i Fahro su OK, mi smo kvislinzi. Zato ce ova ekipa i propasti. Smjena svih.
Nema hajke, ljudi jednostavno NE ŽELE s SDA, ne znam šta je tu tako strašno i dramatično, vrijedno tolike huje i tolikog otrova.

Ne znam ko ste "vi". Ako govoriš u ime neke grupe ljudi, onda ok.
ultrajvosa 1987

#53166 Re: SDP

Post by ultrajvosa 1987 »

A sto ovi iz TK mrze TZ i Ote "ruralce" ?
Brezovo Polje, Gracanica ...
Docepalo se SA i odma postali FGR :lol:
last mohicans

#53167 Re: SDP

Post by last mohicans »

@komunista, ohani malo, mlogo je i za nas FGRovce. Boga ti, ta komšinica preselila u TZ, što plače za Garibijom? Mašićev intervju korektan, čak nije opleo po velikom voždu kao što je dotični po njemu.
KomunistaTZ

#53168 Re: SDP

Post by KomunistaTZ »

Banksy wrote:
KomunistaTZ wrote:
Nema hajke, ljudi jednostavno NE ŽELE s SDA, ne znam šta je tu tako strašno i dramatično, vrijedno tolike huje i tolikog otrova.

Ne znam ko ste "vi". Ako govoriš u ime neke grupe ljudi, onda ok.
Problem sa tobom i takvima je sto ne razlikujete kantonalni od tuzlanskog SDP i pustili ste kerbere na one koje su u stvari sacuvali socijaldemokrstiju u BiH. To je vas problem sto nemate pojma sta se dogadja van KS. Jer ste priprosti ignoranti sto se tice BiH. Jel to sendvicarima i majmunu Niksicu mi u Tuzli trebamo dokazivati da necemo sa SDA? Nismo u ratu kada su nam o glavi radili, a sada hoćemo :lol: A bas zato imamo pravo da vas kariramo sto ste u koaliciji sa fasistom Konakovicem i Fahrom koji vam je utjerao. Jel jos sta nejasno?
KomunistaTZ

#53169 Re: SDP

Post by KomunistaTZ »

last mohicans wrote:@komunista, ohani malo, mlogo je i za nas FGRovce. Boga ti, ta komšinica preselila u TZ, što plače za Garibijom? Mašićev intervju korektan, čak nije opleo po velikom voždu kao što je dotični po njemu.
To izmedju vozda i mase je njihov problem, nas problem je to sto taj svoj primitivni odnos prenose na partiju. Jesmo zasluzili ta dva majmuna, nismo. Mozemo da ih ismijavamo? Mozemo :lol:
KomunistaTZ

#53170 Re: SDP

Post by KomunistaTZ »

ultrajvosa 1987 wrote:A sto ovi iz TK mrze TZ i Ote "ruralce" ?
Nemoj tako, on je poceo 1997.g. u Gracanici, a jos ga zovu mladuncem nakon 22 g. bavljenja politikom. Normalno je da se ljuti :lol:
Leverage

#53171 Re: SDP

Post by Leverage »

Opet je treća smjena, biće spavanja do iza podne.
KomunistaTZ

#53172 Re: SDP

Post by KomunistaTZ »

Evo sendvicara, povratili se iz tilta :D
Kikibombona

#53173 Re: SDP

Post by Kikibombona »

KomunistaTZ wrote:Problem sa tobom i takvima je sto ne razlikujete kantonalni od tuzlanskog SDP i pustili ste kerbere na one koje su u stvari sacuvali socijaldemokrstiju u BiH. To je vas problem sto nemate pojma sta se dogadja van KS. Jer ste priprosti ignoranti sto se tice BiH. Jel to sendvicarima i majmunu Niksicu mi u Tuzli trebamo dokazivati da necemo sa SDA? Nismo u ratu kada su nam o glavi radili, a sada hoćemo :lol: A bas zato imamo pravo da vas kariramo sto ste u koaliciji sa fasistom Konakovicem i Fahrom koji vam je utjerao. Jel jos sta nejasno?
Niksic je prozvao one sto hoce sa SDA. I neka ih je prozvao. Rekao je ono sto vecina misli.

A Niksic je istovremeno pohvalio tuzlanski SDP, Imamovica, Becirovica itd.

Dakle, prozvao je smradove koji su htjeli podijeliti plijen sa SDA.
ultrajvosa 1987

#53174 Re: SDP

Post by ultrajvosa 1987 »

KomunistaTZ wrote:
ultrajvosa 1987 wrote:A sto ovi iz TK mrze TZ i Ote "ruralce" ?
Nemoj tako, on je poceo 1997.g. u Gracanici, a jos ga zovu mladuncem nakon 22 g. bavljenja politikom. Normalno je da se ljuti :lol:
Ko se ljuti...uvale mu... Kiflu :lol: hadzi Konakovica :run:
Leverage

#53175 Re: SDP

Post by Leverage »

Auuuu Kiki kad te sad izdominira copy-paste postom.
Post Reply