gleaj ruralnih seljacinakmirsad wrote:U toku je sjednica KO SDP TK
ovo je steta i u hitnu strpat
gleaj ruralnih seljacinakmirsad wrote:U toku je sjednica KO SDP TK
Ako je koaliranje sa SDA jedini izlaz, neka se SDP odmah raspadne i ugasi.KomunistaTZ wrote:Slika danasnjeg vodstva SDP je primitivna hajka na tuzlansku organizaciju SDP bez diferencijacije kantona i grada Tuzle, a sve zarad koalicije sa Konakovicem Busuladzicem i Fahrom koji ce im zatjerati do balcaka. Sada smo dobili raskol i opoziciju ( Tuzla ce opet bit crvena, koliko god nas vrijedjali, a za vas bogami ne znam), a mladunci svakako imaju sinekure. Eto, to se dobilo iz pametne politike pernarovskog populizma i lazne principjelnosti.
Sve si u pravu, hajd sad razguliGeneral War wrote:Nemam te sta poniziti, sve si lijepo sam opisao sta te ocarava.nemampojma0 wrote:Ako ti kazes tako, onda mora da je takoGeneral War wrote: Tek da vidis SDA KO odbora..ali nije sve do kvantiteta vec kvaliteta, ali to nece doprijet do tebeEt, jesil sretan sto si me pokusao poniziti? Da si malo ozbiljniji mozda bi i uspio, ovako si samo obicni navijac tamo neke stranke i meni potpuno irelevantan tipus
Tvoj komentar potvrdjuje da vi ne znate razliku izmedju tuzlanskog SDP i SDP TK. I kao takvi ignoranti nastavljate hajku, a tako se ne vodi partija. A kamoli drzava. Eto SDA mutant Konakovic i Fahro su OK, mi smo kvislinzi. Zato ce ova ekipa i propasti. Smjena svih.Banksy wrote:Umjesto da se ide s SDA.
Sacu pokrenut peticiju protiv tebekamen spoticanja wrote:gleaj ruralnih seljacinakmirsad wrote:U toku je sjednica KO SDP TK
ovo je steta i u hitnu strpat
Pravi "ruralni" vokabular,nemampojma0 wrote:Sve si u pravu, hajd sad razguliGeneral War wrote:Nemam te sta poniziti, sve si lijepo sam opisao sta te ocarava.nemampojma0 wrote: Ako ti kazes tako, onda mora da je takoEt, jesil sretan sto si me pokusao poniziti? Da si malo ozbiljniji mozda bi i uspio, ovako si samo obicni navijac tamo neke stranke i meni potpuno irelevantan tipus
Sto ljutis zelene? Pa jel to lijepo?General War wrote: Pravi "ruralni" vokabular,![]()
![]()
Jasta cu, kupi sebi forum pa moderiraj kako hoces, ili osnuj svoj KO...pisi peticije...sta ho's
Nema hajke, ljudi jednostavno NE ŽELE s SDA, ne znam šta je tu tako strašno i dramatično, vrijedno tolike huje i tolikog otrova.KomunistaTZ wrote:Tvoj komentar potvrdjuje da vi ne znate razliku izmedju tuzlanskog SDP i SDP TK. I kao takvi ignoranti nastavljate hajku, a tako se ne vodi partija. A kamoli drzava. Eto SDA mutant Konakovic i Fahro su OK, mi smo kvislinzi. Zato ce ova ekipa i propasti. Smjena svih.Banksy wrote:Umjesto da se ide s SDA.
Problem sa tobom i takvima je sto ne razlikujete kantonalni od tuzlanskog SDP i pustili ste kerbere na one koje su u stvari sacuvali socijaldemokrstiju u BiH. To je vas problem sto nemate pojma sta se dogadja van KS. Jer ste priprosti ignoranti sto se tice BiH. Jel to sendvicarima i majmunu Niksicu mi u Tuzli trebamo dokazivati da necemo sa SDA? Nismo u ratu kada su nam o glavi radili, a sada hoćemoBanksy wrote:Nema hajke, ljudi jednostavno NE ŽELE s SDA, ne znam šta je tu tako strašno i dramatično, vrijedno tolike huje i tolikog otrova.KomunistaTZ wrote:Tvoj komentar potvrdjuje da vi ne znate razliku izmedju tuzlanskog SDP i SDP TK. I kao takvi ignoranti nastavljate hajku, a tako se ne vodi partija. A kamoli drzava. Eto SDA mutant Konakovic i Fahro su OK, mi smo kvislinzi. Zato ce ova ekipa i propasti. Smjena svih.Banksy wrote:Umjesto da se ide s SDA.
Ne znam ko ste "vi". Ako govoriš u ime neke grupe ljudi, onda ok.
To izmedju vozda i mase je njihov problem, nas problem je to sto taj svoj primitivni odnos prenose na partiju. Jesmo zasluzili ta dva majmuna, nismo. Mozemo da ih ismijavamo? Mozemolast mohicans wrote:@komunista, ohani malo, mlogo je i za nas FGRovce. Boga ti, ta komšinica preselila u TZ, što plače za Garibijom? Mašićev intervju korektan, čak nije opleo po velikom voždu kao što je dotični po njemu.
Nemoj tako, on je poceo 1997.g. u Gracanici, a jos ga zovu mladuncem nakon 22 g. bavljenja politikom. Normalno je da se ljutiultrajvosa 1987 wrote:A sto ovi iz TK mrze TZ i Ote "ruralce" ?
Brezovo Polje, Gracanica ...
Docepalo se SA i odma postali FGR
Niksic je prozvao one sto hoce sa SDA. I neka ih je prozvao. Rekao je ono sto vecina misli.KomunistaTZ wrote:Problem sa tobom i takvima je sto ne razlikujete kantonalni od tuzlanskog SDP i pustili ste kerbere na one koje su u stvari sacuvali socijaldemokrstiju u BiH. To je vas problem sto nemate pojma sta se dogadja van KS. Jer ste priprosti ignoranti sto se tice BiH. Jel to sendvicarima i majmunu Niksicu mi u Tuzli trebamo dokazivati da necemo sa SDA? Nismo u ratu kada su nam o glavi radili, a sada hoćemoA bas zato imamo pravo da vas kariramo sto ste u koaliciji sa fasistom Konakovicem i Fahrom koji vam je utjerao. Jel jos sta nejasno?
Ko se ljuti...uvale mu... KifluKomunistaTZ wrote:Nemoj tako, on je poceo 1997.g. u Gracanici, a jos ga zovu mladuncem nakon 22 g. bavljenja politikom. Normalno je da se ljutiultrajvosa 1987 wrote:A sto ovi iz TK mrze TZ i Ote "ruralce" ?
Brezovo Polje, Gracanica ...
Docepalo se SA i odma postali FGR