Pa već je "izdao" kada je srušio antikorupcionu Kukinu vladu u TK.Baš je smradStyling wrote: ↑17/03/2022 07:15Naravno da je izdao i bacio se u zagrljaj SDA, a sada bi od iste te ekipe podrsku za novu kandidaturu. Smrad obicni. Izdao bi opet, samo da mu se pruzi prilika. Zivi bili!Konkretni wrote: ↑17/03/2022 06:33
Boli te kurac.Zato ima genijalaca koji svršavaju na SDA isprdka Kiflu, mutavog dezertera Fortu, rezača salame Štetu i ostalu ekipu preveranata koji su sad na vlasti u KS i nikad više.Ali Željko je njih izdao eejjjj![]()
Kad su Željko i još neki godinama upozoravali na ruski utjecaj i njemački kurvarluk ti si se tome najvjerovatnije smijao i prosipao šuplju o tronožcu koji jedni druge štite.![]()
Ko ste vi ljudi?
Demokratska fronta Željko Komšić
-
Konkretni
#52876 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- Styling
#52877 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Naravno da jeste. Bio i ostao interesdzija i jajara. Njemu stranka treba zbog njega licno jer on bez funkcije u Predsjednistvu nema nista drugo da radi. Dje ce sa sobom? Zato i nogama i rukama upire da ga SDA podrzi a i on njih, gdje god zatreba.
- Point.
#52878 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dino je, pretpostavljam, stvoren za vođu, lidera, evropskog dometa, regionalnog giganta.Styling wrote: ↑17/03/2022 07:13Komsic je bio i ostao mahalac na nivou lokalnog politicara koji nikada nije dostigao nivo visoke politike i diplomatije. To se vidi i po odbiru kabineta i savjetnika koji ne znaju tumaciti osnovne medjunarodne propise, a da ne govorim o necemu bitnijem. Inace u medjunarodnoj zajednici u Sarajevu vlada stav da ima veoma “interesantan” kabinet, sto na diplomatskom rijecniku znaci da je nidje veze i da se s njima ne moze normalno komunicirati, pocevsi od Amira Ibrovica pa na dalje.Chmoljo wrote: ↑17/03/2022 00:44 što je uopšte došao u situaciju da se bavi Šankom? je li mu ga neko podmetnuo? ili je to dio njegove genijalnosti?
malo glup na lokalnom, ali je jak na nivou visoke politike...![]()
je li ti ikad palo na pamet zašto ljudi idu iz DFa? to jedino on idealista, a svi ostali interešdžije? je li znaš kakve je on lično kromanjonce gurao? ja znam.
da, prodao se crnom džavlu.
opet kažem, mogao je kurcu svirati, zajedno sa CIKom, da je Angela ostala kancelarka i da Putin nije napravio sranje. a sve je to uradio prije nego je imao pojma kako će se stvari odvijati. sada se kockice slažu na način kako nama odgovara pa se može trsiti da ima napretka.
ne kažem da radi protiv države, ali isto tako nije jebeni genijalac kakvim ga predstavljate, niti nosi neke ogromne zasluge.
i užasan je kao lider.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#52879 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Evo vidim da je SDP pokrenuo suspenziju akciza. Al avaj, koalicioni partneri dovedoše Dušanku umjesto nekoga ko bi glasao za ovo...
Ili mislite da se država može braniti praznog džepa?
- Chmoljo
- stakasa
#52881 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
S obzirom da mu je alternativa Covic - fantastican jeChmoljo wrote: ↑17/03/2022 00:44 što je uopšte došao u situaciju da se bavi Šankom? je li mu ga neko podmetnuo? ili je to dio njegove genijalnosti?
je li ti ikad palo na pamet zašto ljudi idu iz DFa? to jedino on idealista, a svi ostali interešdžije? je li znaš kakve je on lično kromanjonce gurao? ja znam.
opet kažem, mogao je kurcu svirati, zajedno sa CIKom, da je Angela ostala kancelarka i da Putin nije napravio sranje. a sve je to uradio prije nego je imao pojma kako će se stvari odvijati. sada se kockice slažu na način kako nama odgovara pa se može trsiti da ima napretka.
ne kažem da radi protiv države, ali isto tako nije jebeni genijalac kakvim ga predstavljate, niti nosi neke ogromne zasluge.
i užasan je kao lider.
- Chmoljo
#52882 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Primjetićeš da Dino nema grupije ko Željkec.Point. wrote: ↑17/03/2022 09:08Dino je, pretpostavljam, stvoren za vođu, lidera, evropskog dometa, regionalnog giganta.Styling wrote: ↑17/03/2022 07:13
Komsic je bio i ostao mahalac na nivou lokalnog politicara koji nikada nije dostigao nivo visoke politike i diplomatije. To se vidi i po odbiru kabineta i savjetnika koji ne znaju tumaciti osnovne medjunarodne propise, a da ne govorim o necemu bitnijem. Inace u medjunarodnoj zajednici u Sarajevu vlada stav da ima veoma “interesantan” kabinet, sto na diplomatskom rijecniku znaci da je nidje veze i da se s njima ne moze normalno komunicirati, pocevsi od Amira Ibrovica pa na dalje.![]()
Što i kad nešto dobro uradi, čovjek ga ne može pohvaliti jer mu to odmah donosi legendaran status.
Dobro se sjećam da sa namovoj temi pisao da je ono kod dolaska Lavrova bio dobar potez.
Zato mi je sad interesantno mlako reagovanje na mnogo goru stvar koju je uradio Kalabuhov. Ali evo, neću mu to uzeti za zlo.
Lik jednostavno nije za dogovora, prevrtljiv je i nekoliko puta je pojeo vlastito govno. A da ga niko na to nije tjerao.
-
pinkman
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#52884 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Njegov kabinet ima najjaceg politicira za medjunarodne propise dr Slavena Kovacevica a to sto mu je kabinet saren a ne jednonacionalan ja razumijem da smeta raznoraznim probisvjetima!Styling wrote: ↑17/03/2022 07:13Komsic je bio i ostao mahalac na nivou lokalnog politicara koji nikada nije dostigao nivo visoke politike i diplomatije. To se vidi i po odbiru kabineta i savjetnika koji ne znaju tumaciti osnovne medjunarodne propise, a da ne govorim o necemu bitnijem. Inace u medjunarodnoj zajednici u Sarajevu vlada stav da ima veoma “interesantan” kabinet, sto na diplomatskom rijecniku znaci da je nidje veze i da se s njima ne moze normalno komunicirati, pocevsi od Amira Ibrovica pa na dalje.Chmoljo wrote: ↑17/03/2022 00:44 što je uopšte došao u situaciju da se bavi Šankom? je li mu ga neko podmetnuo? ili je to dio njegove genijalnosti?
i užasan je kao lider.
- hrasno38
#52885 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa nije ga do sada SDA podrzavala pa je uvijek uvjerljivo derao malog ljigavog Covica
- Chmoljo
#52886 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
je l to onaj stručnjak što posla nije mogao naći kad je dobio šut kartu iz SDPa? 
- hrasno38
- Chmoljo
-
pijo_zoljo
#52889 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ako smijem da priupitam ove koji su protiv Željka
Koja je to nama alternativa.
Kake
Čovke
Dodo
Željo
Koja nam je alternativa?
Evo ja sam totalno neodređen ali od opcija 1.2.3. u gornjoj listi (za 3 i ne mogu glasoVati), koja se to nama alternativa pruža.
Glasao sam za Željka na prošlim izborima, jer nije bilo bolje opcije.
Da kažem da nisam kivan na njega zbog koalicija, slagao bih.
Koliko mogu zaključiti jedini koji govori, onako kako ja vidim stvari, u ovoj situaciji je Željko.
Prvi u Bošnjaka se nije udostojio ni doći u dom sada za glasanje po pitanju akciza, Ščepe kriminalca ni na mapi nema mada od mene nikada ne bi dobio glas, ni on ni u njega mu stranka, Forto Kifla i ta raja, nemaju dovoljno snage u cjelokupnoj BiH, mogu biti jaki tu u kantonu...
Fakat koja mi je alternativa Željki
Kake
Čovke
Dodo
Željo
Koja nam je alternativa?
Evo ja sam totalno neodređen ali od opcija 1.2.3. u gornjoj listi (za 3 i ne mogu glasoVati), koja se to nama alternativa pruža.
Koliko mogu zaključiti jedini koji govori, onako kako ja vidim stvari, u ovoj situaciji je Željko.
Prvi u Bošnjaka se nije udostojio ni doći u dom sada za glasanje po pitanju akciza, Ščepe kriminalca ni na mapi nema mada od mene nikada ne bi dobio glas, ni on ni u njega mu stranka, Forto Kifla i ta raja, nemaju dovoljno snage u cjelokupnoj BiH, mogu biti jaki tu u kantonu...
- Chmoljo
#52890 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ako je željko jedina alternativa, onda je to nešto sasvim drugo od lika državnika koji nam se ovdje servira. i to je ono što raja sa pjena partija nikako da uhaviza.pijo_zoljo wrote: ↑17/03/2022 10:27 Ako smijem da priupitam ove koji su protiv Željka
Kake
Čovke
Dodo
Željo
Koja nam je alternativa?
-
pijo_zoljo
#52891 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Al dobroChmoljo wrote: ↑17/03/2022 10:53ako je željko jedina alternativa, onda je to nešto sasvim drugo od lika državnika koji nam se ovdje servira. i to je ono što raja sa pjena partija nikako da uhaviza.pijo_zoljo wrote: ↑17/03/2022 10:27 Ako smijem da priupitam ove koji su protiv Željka
Kake
Čovke
Dodo
Željo
Koja nam je alternativa?
evo za koga?
Sve divno krasno dijelom sam i saglasan što govorite.
Ali ko je taj za koga trebamo glasati?
- Chmoljo
#52892 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
pa glasaj za koga hoćeš jeboga ti. nisam znao da se prebrajavamo ovdje na temi.pijo_zoljo wrote: ↑17/03/2022 11:07
Al dobro
evo za koga?
glasaj za željka, samo ne pravi od njega čerčila.
-
Novak20
#52893 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Valjda trebate glasati za nekoga tko će maknuti Izetbegovića i njegove fikuse.
Ja bih za Komšića opet glasao samo da se kandidira za istu fotelju kao i Bakir.
Ja bih za Komšića opet glasao samo da se kandidira za istu fotelju kao i Bakir.
- Chmoljo
-
pijo_zoljo
#52895 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa ne vidim da pojedini ovde i drvlje i kamenje na dotičnog bacate, pa onda zaključim da ukoliko tako pišete imate jasno izkristalizovano koji je to bezgrešni političar i državnik, kojeg svi priželjkujemo u ovim ostalim hameljima....Chmoljo wrote: ↑17/03/2022 11:09pa glasaj za koga hoćeš jeboga ti. nisam znao da se prebrajavamo ovdje na temi.pijo_zoljo wrote: ↑17/03/2022 11:07
Al dobro
evo za koga?
glasaj za željka, samo ne pravi od njega čerčila.
Pa reko da priupitam i ja za njega pošto ga ja ne vidim.
-
babanovac
- Chmoljo
#52897 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nije drvlje i kamenje, samo argumente.pijo_zoljo wrote: ↑17/03/2022 11:16Pa ne vidim da pojedini ovde i drvlje i kamenje na dotičnog bacate, pa onda zaključim da ukoliko tako pišete imate jasno izkristalizovano koji je to bezgrešni političar i državnik, kojeg svi priželjkujemo u ovim ostalim hameljima....
-
Novak20
#52898 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- hrasno38
#52899 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
argumente mahaleChmoljo wrote: ↑17/03/2022 11:18nije drvlje i kamenje, samo argumente.pijo_zoljo wrote: ↑17/03/2022 11:16
Pa ne vidim da pojedini ovde i drvlje i kamenje na dotičnog bacate, pa onda zaključim da ukoliko tako pišete imate jasno izkristalizovano koji je to bezgrešni političar i državnik, kojeg svi priželjkujemo u ovim ostalim hameljima....
- Chmoljo