Nove pozicije za sposobne a ne podobne, bez skole.
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Ja sam često znao navratiti na dupli hambaš u Urban grill, vrlo dobar.Bolonjeze wrote: ↑13/07/2021 23:42 Kad će gastro ponuda burgera, sendviča, priloga, sosova i salata u Zenici odskočiti? Svaki menu svakog fast fooda je kao jaje jajetu, isti, hamburger, chikenburger, topli sendvič duguljasti, hot dog, pržena kobasica i to je to...Kad će neko odskočiti i otvoriti nešto novo. Igrom slučaja bio sam neki dan u Beogradu i posjetio Burger festival. Kakve sam probao sendviče, burgere i priloge zavrtilo mi se u glavi, american style otkida sve. Čak pojedini imaju svoja originalna peciva a ne ona generička iz pekare. U Zenici samo ketchup, majoneza, eventualno negdje senf i onaj bijeli sos što je onomad imao Jumbo...
Call centar
Jeo sam chiken kod njih i nista narocito. Bolji je u SAM-u i Piccolu.skoronikako wrote: ↑14/07/2021 09:27 U Velmi je sve dobro, ako ne gledas kako ti to spremaju. Kod Salcinovica dobiti salmonelu, a u Kingu ce doci crveno meso ako jedes hamburger. Kod Seje jednom dosao saraf u lepini. Bajra je bio uzasan, a u zadnje vrijeme se poboljsao. Pikolo mi je standardno dobar, samo za ponijeti. Merdanovic nije los. ZS je imao onu strasnu picu, ali su je promjenili.
Cudo niko ne spominje Urban. Posebno gore iza EP. Ni oni nisu jeftini, a imaju posla. Piletina je mozda i najbolja u gradu.
Parna pekara je bila strasna nekad, posebno ramazanije.
Pare nisu problem, problem je kvaliteta.
Nekad davno radila. Sada budu dobri u jednoj od pet kupovina.

Urban cheese piletina kao i pileca salata. Nema bolje u gradu.channel10 wrote: ↑14/07/2021 19:47Jeo sam chiken kod njih i nista narocito. Bolji je u SAM-u i Piccolu.skoronikako wrote: ↑14/07/2021 09:27 U Velmi je sve dobro, ako ne gledas kako ti to spremaju. Kod Salcinovica dobiti salmonelu, a u Kingu ce doci crveno meso ako jedes hamburger. Kod Seje jednom dosao saraf u lepini. Bajra je bio uzasan, a u zadnje vrijeme se poboljsao. Pikolo mi je standardno dobar, samo za ponijeti. Merdanovic nije los. ZS je imao onu strasnu picu, ali su je promjenili.
Cudo niko ne spominje Urban. Posebno gore iza EP. Ni oni nisu jeftini, a imaju posla. Piletina je mozda i najbolja u gradu.
Parna pekara je bila strasna nekad, posebno ramazanije.
Pare nisu problem, problem je kvaliteta.
Svaka cast ovom covjeku.
Nivelacija wrote: ↑15/07/2021 11:47 Lidl Ce biti gore poslovna zona jug antena..
Tako veli fudo, doduse do sada sve sto je rekao bilo je suprotno ali eto fino bi bilo da se onaj prostor pocne popunjavati uz nova radna mjesta.
Nek se krene bilo sto graditi, LIDL ce sam tu privuci masu objekata i brendova a ona lokacija je ogromna tako da ima mjesta.Casual's wrote: ↑15/07/2021 11:53Nivelacija wrote: ↑15/07/2021 11:47 Lidl Ce biti gore poslovna zona jug antena..
Tako veli fudo, doduse do sada sve sto je rekao bilo je suprotno ali eto fino bi bilo da se onaj prostor pocne popunjavati uz nova radna mjesta.
Zauzeto.![]()
Ja cu ic radi kesaoruzana_pobuna wrote: ↑15/07/2021 13:40 Ne znam jjestel upoznati vec al lidl vec poodavno blage veze sa jeftinim nema....
To bas i nije tacno. Njihovi brendovi su 20-30% jeftiniji u odnosu na konkurenciju, a nisu nista losiji. Racunajuci mjesecno velika se razlika stvori.oruzana_pobuna wrote: ↑15/07/2021 13:40 Ne znam jjestel upoznati vec al lidl vec poodavno blage veze sa jeftinim nema....