Ma jok, sve si pomiješao. ja za Bosnu i Hercegovinu navijam zato što hoću, što mi je to izbor, i nikada nisam imao osjećaj da me netko pljuje. Kao što vjerujem ni irski navijači nisu večeras imali osjećaj da su ih Given, onaj što promaši loptu pljunuli u lice. Naravno da je bilo trenutaka kada sam psovao, ljutio se, bio razočaran i ushićen....ali ponižen, jok. Čudno bih se osjećao, ta moj je izbor da navijamChisum wrote:
Kak'o pljuvanje? O cemi ti?![]()
To "bolan igrali Hrvatska i Irska, nije BiH igrala uopšte" i jeste i treba biti jedna od tema "ove emisije"... nakon toliko neuspjelih pokusaja da se kvalifikujemo na neko od takmicenja, sasvim je normalno da ce svako od nas, ko prati ovaj sport i navija za Bosnu, zakljuciti i konstatovati zasto nam tamo zaista i nije mjesto, cisto da raskrstimo sta je realnost, a sta pateticna bajka o tome kako "nemamo srece" i slicna sranja....
I koje kurcevo pljuvanje, onda? Pljuju ti isti igraci svakom od nas u facu kada, i pored hiljada i hiljada navijaca koji ih prate sirom svijeta, klackaju se "po sumama i gorama" ne bi li stigli na tekmu i dali im podrsku, odigraju k'o zadnje picke, bez imalo zara, bez imalo pozrtvovanosti, a takvih smo utakmica odigrali bezbroj...
Inace, sto se ove grupe tice, i dalje vjeujem u prolazak Spanaca i Talijana.
Hrvati su ovu tekmu odigrali na prilicno visokom nivou, ali mislim da nemaju sta da traze u drugoj fazi... niti bih, da budem iskren, volio da ih vidim tamo.
Tužno je kad se čeka svaka prilika da se istresu sopstvene frustracije.
Nevermind,, tema je grupa C