Neredi u Širokom Brijegu vol.2
- RIZVA
#526 Re: Neredi u Širokom Brijegu vol.2
Ova Hloverka prava frigidna kokoška,ona kao daje savjete
,a onaj galic komesar se nakitio sahovnicama ko da je dosao na paradu hrvatske vojske u Zagreb
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#527 Re: Neredi u Širokom Brijegu vol.2
Ja sad svojima govorim to isto.elSaik wrote:
Opet smo dovedeni u poziciju da se moramo braniti. OPET!
Mi uvijek se moramo braniti, jal oruzjem, jal rukama, jal retorikom.
Nama se nikada ne vjeruje i mi moramo uvijek istinu da dokazujemo, ali dokazat cemo je opet!
Nece dusmani vodu na svoj mlin tjerati pa makar!
-
Abacija
#528 Re: Neredi u Širokom Brijegu vol.2
Ja sam samo cuo njegovo prvo izlaganje i odmah mi se smucio. Demagog teski.elSaik wrote:Ukratko, rekao je Emiru i Ćiri da prestanu šupljirati.Abacija wrote: Ko je Draza? Ovaj profesor sto sam ga upravo prozvao?
I sta je rekao? Meni pukla veza.
Opet smo dovedeni u poziciju da se moramo braniti. OPET!
- A-R-N-I
#529 Re: Neredi u Širokom Brijegu vol.2
Emire Hadjihafizbegovicu da Bog da ti svaka kuna za ljek trebala !!!!!!!
- blue_sky
#530 Re: Neredi u Širokom Brijegu vol.2
Ja ne mogu da vjerujem sta gledam,i kakva je ovo emisija...........Ne mogu da vjerujem o cemu ovi hajvani pricaju.Jel iko od njih zna da se desilo UBISTVO,oni raspreli o Sirokobrjeskom turizmu covjece.
- felipe kajetano
#531 Re: Neredi u Širokom Brijegu vol.2
Abacija wrote:Hvala.Pera Trta wrote:Nino Rapsudić, ili Raspudić, tako nekako...Abacija wrote:Kako se zove ovaj sa filozofskog fakulteta?![]()
E ja ovdje pozivam g. Ninu Raspudica da se prijavi na SA-X da prodiskutujemo malo. Vjerujem da ce poslije propustanja kroz tipke pozeljeti da zapali svoju diplomu.
Potpisujem svaku rijec onog profesora!Jbg tebi je lako "propustat" kroz tipke sa obzirom na lov na vjestice koji vlada trenutno u cyber svijetu
- Alfons Kauders
#532 Re: Neredi u Širokom Brijegu vol.2
odlican opis...komeba wrote:Ne zna se ko je veci debil u emisiji.
Ublehas Ciro,dupelizac Emir,kriminalac Galic,seljacina Jelic,bradati pametnjakovic,pripiti Suman,Hloverka...vesela skupina kretena.
- respo
#533 Re: Neredi u Širokom Brijegu vol.2
ja tebe pitam gdje da bjeze uz tu ulicu koju pominjes?Geronimo81 wrote:Rekoh ja dosta bio sam pripadnik mnogo vece navijacke skupine znam kako fukcioniraju navijaci.
Pitam tebe jeste li se mogli povuci uz ulicu kuda ste dosli jer ja na kamerama nevidim u pocetku daste u nekakvoj propagandi ?
Dali se smatra poraz navijacke grupe i ismijavanja ako netko pobjegne ?
Krivi ste vi za porusen grad .
Kriva je policija sto vas nije vratila za sarajevo kad je vidjela koliko vas je.
Kriv su svi koji su davali lazne informacije da je navijac poginuo od kamena .
Kriv je Kebo koji je izvukao navijace iz zatvora jer rusi istitucije ove drzave.
meni je ovo smjesno do boli.
Treba vam svima zabraniti dolaske na stadione uvesti i smrtne kazne za sve huligane i sve one koji ucestvuju u neredima a mogli su je izbjeci bjezeci.
Ova drzava je ruglo nad ruglima skupa sa pola njeni građana sa sve tri strane.
jesu im tamo autobusi nisu
jeli mozda pjeske da idu u sarajevo?
-
Abacija
#534 Re: Neredi u Širokom Brijegu vol.2
Pa prate ovaj forum pa se prepali da cemo mi zvati.respo wrote:nista od kontakt telefona
- ecstase
#535 Re: Neredi u Širokom Brijegu vol.2
Nemam fakultet,nisam neki poznavaoc prava nemam pojma ko dze goni u ovoj drzavi ali jedno znam, da sam imao priliku da se javim bilo kako u ovu emisiju ova Loverka bi od sutra prodavala krompir,emir bi mogao biti revizor na relaciji Reljevo-Ilidza, Drazo Mihajlovic bi upisao jos jedan fax, onaj izbacivac u uniformi bi mogA biti mornar,a trener Listice on moze ostat trener Listice
-
Geronimo81
#536 Re: Neredi u Širokom Brijegu vol.2
uz ulicu prema skupini svoji navijaca.onda ostavljaju lagan posao policiji da se rijesi i niste vi cuvari reda vec policija.respo wrote:ja tebe pitam gdje da bjeze uz tu ulicu koju pominjes?Geronimo81 wrote:Rekoh ja dosta bio sam pripadnik mnogo vece navijacke skupine znam kako fukcioniraju navijaci.
Pitam tebe jeste li se mogli povuci uz ulicu kuda ste dosli jer ja na kamerama nevidim u pocetku daste u nekakvoj propagandi ?
Dali se smatra poraz navijacke grupe i ismijavanja ako netko pobjegne ?
Krivi ste vi za porusen grad .
Kriva je policija sto vas nije vratila za sarajevo kad je vidjela koliko vas je.
Kriv su svi koji su davali lazne informacije da je navijac poginuo od kamena .
Kriv je Kebo koji je izvukao navijace iz zatvora jer rusi istitucije ove drzave.
meni je ovo smjesno do boli.
Treba vam svima zabraniti dolaske na stadione uvesti i smrtne kazne za sve huligane i sve one koji ucestvuju u neredima a mogli su je izbjeci bjezeci.
Ova drzava je ruglo nad ruglima skupa sa pola njeni građana sa sve tri strane.
-
Abacija
#537 Re: Neredi u Širokom Brijegu vol.2
Raspudic govori o dokazima i snimcima a u emisiji se pojavljuje snimka sefa policijske stanice iz SB koji govori kako je Vedran ubijen ostrim predmetom, najvjerovatnije kamenom. Pa zasto Raspudic ne rece da je ubijen metkom? Mislim da mu se prvo izlaganje zasniva na pogresnim informacijama.felipe kajetano wrote:Abacija wrote:
E ja ovdje pozivam g. Ninu Raspudica da se prijavi na SA-X da prodiskutujemo malo. Vjerujem da ce poslije propustanja kroz tipke pozeljeti da zapali svoju diplomu.
Potpisujem svaku rijec onog profesora!Jbg tebi je lako "propustat" kroz tipke sa obzirom na lov na vjestice koji vlada trenutno u cyber svijetuPrivilegija zbog clanstva u @daltonovim svjedocima ili...?
Za ostatak njegove price ne mogu nista reci jer mi je pukla veza ali dovoljno se provaliti na prvu pa sve ostalo ima gorak okus pristranosti i demagogije.
-
LSD
#538 Re: Neredi u Širokom Brijegu vol.2
Ćiro,Emir,Šuman,Brada filozof,Mijo Jelić i Hloverka se skupili na HRT-u da raspravljaju o aktuelnoj situaciji u BiH...da nije žalosno (zbog samog povoda emisije) bilo bi komicno...ovo isto Monty python u kojem se totalno nekompetentne osobe bave ovako ozbiljnim pitanjima...ne zna se koje je gori i smiješniji ispao na kraju....uglavnom,hrvati napadali sve što dolazi iz Sa,klasika njihova,u startu nas postavili u defanzivu i da se branimo i da im se nešto pravdamo i polažemo racune za naše ponašanje što su ovi delegati iz sarajevskog studija i prihvatili...ona kokoška na samom kraju emisije nabraje Manijake,Fukare,Robijaše i ostale "bolesnike" i porucuje pucanstvu i javnosti da se "ignoriraju"takve skupine....uglavnom kvalitetna perverzija za mazohiste.
-
Abacija
#539 Re: Neredi u Širokom Brijegu vol.2
Nemoj da vrijedjas prodavacice krompira.ecstase wrote:Nemam fakultet,nisam neki poznavaoc prava nemam pojma ko dze goni u ovoj drzavi ali jedno znam, da sam imao priliku da se javim bilo kako u ovu emisiju ova Loverka bi od sutra prodavala krompir,emir bi mogao biti revizor na relaciji Reljevo-Ilidza, Drazo Mihajlovic bi upisao jos jedan fax, onaj izbacivac u uniformi bi mogA biti mornar,a trener Listice on moze ostat trener Listice
- respo
#540 Re: Neredi u Širokom Brijegu vol.2
kojoj drugoj skupini kad druga skupina ide iz skroz drugog pravcaGeronimo81 wrote:uz ulicu prema skupini svoji navijaca.onda ostavljaju lagan posao policiji da se rijesi i niste vi cuvari reda vec policija.respo wrote:
ja tebe pitam gdje da bjeze uz tu ulicu koju pominjes?
- felipe kajetano
#541 Re: Neredi u Širokom Brijegu vol.2
Abacija wrote:Raspudic govori o dokazima i snimcima a u emisiji se pojavljuje snimka sefa policijske stanice iz SB koji govori kako je Vedran ubijen ostrim predmetom, najvjerovatnije kamenom. Pa zasto Raspudic ne rece da je ubijen metkom? Mislim da mu se prvo izlaganje zasniva na pogresnim informacijama.felipe kajetano wrote:Abacija wrote:
Potpisujem svaku rijec onog profesora!Jbg tebi je lako "propustat" kroz tipke sa obzirom na lov na vjestice koji vlada trenutno u cyber svijetuPrivilegija zbog clanstva u @daltonovim svjedocima ili...?
Za ostatak njegove price ne mogu nista reci jer mi je pukla veza ali dovoljno se provaliti na prvu pa sve ostalo ima gorak okus pristranosti i demagogije.
Mislio sam vise u vezi odnosa u drustvu i svega ovoga sto je i iniciralo sve sto se nazalost desilo...
- respo
#542 Re: Neredi u Širokom Brijegu vol.2
kojoj drugoj skupini kad druga skupina ide iz skroz drugog pravcaGeronimo81 wrote:uz ulicu prema skupini svoji navijaca.onda ostavljaju lagan posao policiji da se rijesi i niste vi cuvari reda vec policija.respo wrote:
ja tebe pitam gdje da bjeze uz tu ulicu koju pominjes?
- amortizer
#543 Re: Neredi u Širokom Brijegu vol.2
katastrofa!
Suman dvije nije sastavio, kreten pravi.
Emir... fuj. Gadi mi se lik jednostavno. Fuj.... mislim da bi ako imalo ima ljudskosti u njemu, trebao dati ostavku.
Eto on javio da je podlegao jos jedan navijac i ispricava se(izvinjava, nemam pojma sta je rekao). Fuj stoko.
Pa niko spomenuo nije da je ustaska propaganda "pistolj". Sute ko ckepi i Suman i Emir.
Ciro, neka si mu rekao. Svaka ti cast, rekao si da volis i postujes Franju (iskreno, ne poltronski), a Emir pakas nece da kaze da livo Aliju, da ga postuje. Fuj Emire smradu
Suman dvije nije sastavio, kreten pravi.
Emir... fuj. Gadi mi se lik jednostavno. Fuj.... mislim da bi ako imalo ima ljudskosti u njemu, trebao dati ostavku.
Eto on javio da je podlegao jos jedan navijac i ispricava se(izvinjava, nemam pojma sta je rekao). Fuj stoko.
Pa niko spomenuo nije da je ustaska propaganda "pistolj". Sute ko ckepi i Suman i Emir.
Ciro, neka si mu rekao. Svaka ti cast, rekao si da volis i postujes Franju (iskreno, ne poltronski), a Emir pakas nece da kaze da livo Aliju, da ga postuje. Fuj Emire smradu
- clav
#544 Re: Neredi u Širokom Brijegu vol.2
ima li se gdje skinuti ta emisija? jel neko snimao mozda?
- ecstase
#545 Re: Neredi u Širokom Brijegu vol.2
LSD wrote:Ćiro,Emir,Šuman,Brada filozof,Mijo Jelić i Hloverka se skupili na HRT-u da raspravljaju o aktuelnoj situaciji u BiH...da nije žalosno (zbog samog povoda emisije) bilo bi komicno...ovo isto Monty python u kojem se totalno nekompetentne osobe bave ovako ozbiljnim pitanjima...ne zna se koje je gori i smiješniji ispao na kraju....uglavnom,hrvati napadali sve što dolazi iz Sa,klasika njihova,u startu nas postavili u defanzivu i da se branimo i da im se nešto pravdamo i polažemo racune za naše ponašanje što su ovi delegati iz sarajevskog studija i prihvatili...ona kokoška na samom kraju emisije nabraje Manijake,Fukare,Robijaše i ostale "bolesnike" i porucuje pucanstvu i javnosti da se "ignoriraju"takve skupine....uglavnom kvalitetna perverzija za mazohiste.
A sto je najzalosnije ovo je i bilo za ocekivati.
Tu je jedan Suman kojem je Eeee Aaa onaj prosto prosirena recenica imas Emira politicara (u privatnom kako i u javnom zivotu) i imas cirila ... i svako vuce na svoju stranu
a vamo imas ujedinjene narode "Listicana i Lovera" koji tegle na jednu stranu
-
Geronimo81
#546 Re: Neredi u Širokom Brijegu vol.2
samo da vam kazem ministar kantona je jurišić a pogodite skim je imao sastanak dva puta u mjesec danazoom66 wrote:branimir stulic wrote:Ljudi moji... neki dan je bio sastanak Dodika i Covica... ovo je sve strategija - ne moze se zivjeti zajedno... ode sve u p.m. E moj Emire e moja stoko... E moj Saulicu Bogoljube... E moja Bosno.![]()
![]()
![]()
![]()
-
ero_sa_onog_svijeta
#547 Re: Neredi u Širokom Brijegu vol.2
Prije svega, jako mi je žao poginulog Vedrana Puljića, ali tko je god večeras gledao emisiju ''Otvoreno'' na HRT-u ne može ostati ravnodušan!
Sve što je rečeno je čista ČISTA istina!!!
Počev od zabranjivanja legalnih zastava, pucanja na Ultras pub u Mostaru a da niti jedan medij to ne prenosi.......
Počev od nereda na Širokom Brijegu, zašto 500 NAVIJAČA? OTKUD ODJEDNOM DA DOĐE 500 na tako nevažnu utakmicu?
Jeli se nastojala iskoristiti situacija u Mostaru gdje su bili skoro svi specijalci?
Jeli doista moguće da su navijači Sarajeva prvo upucali građanina Širokog Brijega? Jeli moguće da su navijači Sarajeva došli sa oružjem.
Zapitajte se to svi!
I za kraj, uopće ne opravdam pucanje na navijače Sarajeva, pogotovo ako je to uradila policija a nije bilo u samoodbrani,!
Počev od zabranjivanja legalnih zastava, pucanja na Ultras pub u Mostaru a da niti jedan medij to ne prenosi.......
Počev od nereda na Širokom Brijegu, zašto 500 NAVIJAČA? OTKUD ODJEDNOM DA DOĐE 500 na tako nevažnu utakmicu?
Jeli se nastojala iskoristiti situacija u Mostaru gdje su bili skoro svi specijalci?
Jeli doista moguće da su navijači Sarajeva prvo upucali građanina Širokog Brijega? Jeli moguće da su navijači Sarajeva došli sa oružjem.
Zapitajte se to svi!
I za kraj, uopće ne opravdam pucanje na navijače Sarajeva, pogotovo ako je to uradila policija a nije bilo u samoodbrani,!
- A-R-N-I
#548 Re: Neredi u Širokom Brijegu vol.2
neka,, ova nam je sve i trebalo,, !!!! hard reset je jedino rijesenje,,, Vedrane ,,, pokoj ti dusi,, mozda udjes u istoriju...
Last edited by A-R-N-I on 06/10/2009 23:55, edited 1 time in total.
- ecstase
#549 Re: Neredi u Širokom Brijegu vol.2
ero_sa_onog_svijeta wrote:Prije svega, jako mi je žao poginulog Vedrana Puljića, ali tko je god večeras gledao emisiju ''Otvoreno'' na HRT-u ne može ostati ravnodušan!
Zapitajte se to svi!
Ti ocigledno nisi vidio nikada stadion iznutra.
Odkud 500 navijaca godisnjica Hordi
Odkud nam pistolji pa rekli policiji da stanu tu na granapu da kupimo jedno 10 15 komada da imamo.
- zalizani
#550 Re: Neredi u Širokom Brijegu vol.2
biće sutra poslije podne na jubi tubi.clav wrote:ima li se gdje skinuti ta emisija? jel neko snimao mozda?