Neredi u Širokom Brijegu vol.2
- branimir stulic
#1 Neredi u Širokom Brijegu vol.2
Ne mogu da vjerujem.... joj drzave majko moja mila...
http://www.bljesak.info/content/view/39387/155/ EVO I NA sa-x vijest
http://www.bljesak.info/content/view/39387/155/ EVO I NA sa-x vijest
- djulba
#2 Re: UBICA POBJEGAO!!!!
Ma pustili ga sve im .....

-
shmeezla
#3 Re: UBICA POBJEGAO!!!!
upravo na rsg-u javljaju da je oliver knezovic pobjegao sudskoj policiji!!! 
ne mogu da vjerujem
ne mogu da vjerujem
-
lutko
#4 Re: UBICA POBJEGAO!!!!
Pobjegao u 20-ak km udaljenu Hrvatsku. Garant ima CRO pasos sto znaci nema izrucenja i sudjenja u BiH. i ako ga slucajno bude garant ce ispast neka PTSP dijagnoza
-
Blueboy-
#5 Re: UBICA POBJEGAO!!!!
I sljedeca vjest ce biti da je preso u hrvatsku, ima njihovo drzavljanstvo i nista od hapsenjashmeezla wrote:upravo na rsg-u javljaju da je oliver knezovic pobjegao sudskoj policiji!!!
ne mogu da vjerujem
Opet su pokazali svoju profesionalnost u sirokom brjegu, puscen je namjerno. Jebem ti policiju i zatvor kad tako lako pobjegne. Stvarno je ovo igra sa osjecajima, igra sa vatrom.
- Anakin Skaywalker
#6 Re: UBICA POBJEGAO!!!!
nadajmo se da ce gnjida biti uhvacena i ako je mozda pobjegao u CRO putovnica ga ne moze spasiti jer je pod istragom za ubojstvo... vjerovatnije je da se krije u nekoj spilji kao sto su škripari i naucililutko wrote:Pobjegao u 20-ak km udaljenu Hrvatsku. Garant ima CRO pasos sto znaci nema izrucenja i sudjenja u BiH. i ako ga slucajno bude garant ce ispast neka PTSP dijagnoza
- byNelle
#7 Re: UBICA POBJEGAO!!!!
Virtualni ubica... predao se pa pobjegao , i sad ganjaju nekoga ko mozda i ne postoji.
-
belissima
#8 Re: UBICA POBJEGAO!!!!
Mislim da nema potrebe vise nekome objasnjavati,raspravljati se umobolnim osobama koje osudjuju navijace FK Sarajevo...sve je kristalno jasno...
- silencio
#9 Re: UBICA POBJEGAO!!!!
oliver knezovic je osoba koja je nevidljiva, tako da je uz olaksavajuce okolnosti nevidjljivosti uspio uteci u shkripine, prije nego li je stigla policija iz Sarajeva..
ne mogu vjerovati da ste zaista mislili da ce se nekom suditi zbog ovoga?
ne mogu vjerovati da ste zaista mislili da ce se nekom suditi zbog ovoga?
-
tuzlak-x
#10 Re: UBICA POBJEGAO!!!!
prikrivanje istine. poturen civil umjesto policajaca koji su pucali i onda po dogovoru ispario. nista neocekivano.
sad pogotovo sam siguran i vjerujem hordama da je bila sacekusa.
sad pogotovo sam siguran i vjerujem hordama da je bila sacekusa.
-
crnaguja
#11 Re: UBICA POBJEGAO!!!!
Pa moralo je ovako biti, kad on nije ni pucao nego policajac, pa iscenirali da neko drugi (Oliver K.) preuzme odgovornost. I sad kad se predao i sve priznao, odlučio da pobjegne.
Pa toliko su providni, fuj
Pa toliko su providni, fuj
-
shmeezla
#12 Re: UBICA POBJEGAO!!!!
ovo se ne desava ni u holivudskim akcionim filmovima, pobjegao?!?
u blizoj porodici imam ljude koji su uposlenici mup-a ks i ZNAM kakve se metode poduzimaju kada se hoce, i da se na bjezi tako lako.
kazu pobjegao je tokom noci i ne znaju kako?!?

u blizoj porodici imam ljude koji su uposlenici mup-a ks i ZNAM kakve se metode poduzimaju kada se hoce, i da se na bjezi tako lako.
kazu pobjegao je tokom noci i ne znaju kako?!?
- Troll_Happens
#13 Re: UBICA POBJEGAO!!!!
jos jedan primjer kakvi idioti rade u policiji... da im lopovi i ubice bjeze pred nosom... zemljo otvori se i raspadni.. .

- burekodsira
#14 Re: UBICA POBJEGAO!!!!
ne nasjedajte na propagandu... ako je ono pistolj... jasno se vidi da je neki kajs - sto bi inace cjev bila objesena ko k**** poslije provoda...
a moje misljenje je da su tog ubicu pustili jarani...ko kad je ta listica selo od 20 ljudi - da ga se ne docepaju ovi s druge strane da mu ne presude...
a moje misljenje je da su tog ubicu pustili jarani...ko kad je ta listica selo od 20 ljudi - da ga se ne docepaju ovi s druge strane da mu ne presude...
- vaučer
#15 Re: UBICA POBJEGAO!!!!
Bio bi overstatement da kažem da je ovo vrijeđanje inteligencije.
Ovo je jednostavno 'Ko vas jebe' politika.
Jesmo, pustili smo ga, šta'š?!?
Ovo je jednostavno 'Ko vas jebe' politika.
Jesmo, pustili smo ga, šta'š?!?
-
nera_pitar
#16 Re: UBICA POBJEGAO!!!!
Od kako sam cuo da je uhvacen ubica i da je priznao krivicu, sve mi se nesto mota po glavi, ali nisam nikome spominjao. Ali jutros kada sam cuo da je pobjegao, sve mi se poklopilo. Ljudi, ne mogu da se otmem utisku da je sve ovo namjestaljka. Odakle se pojavio ovaj tip iz cista mira? Odjednom se pojavljuje i priznaje krivicu? Sve sam vise uvjeren da je covjeku placeno da prizna ubistvo, da bi se policija oslobodila krivnje. Receno mu je: Priznaj, dobices lovu, a onda cemo te pustiti i idi u HR gdje te niko nece traziti i sudski goniti. U ovo je jednostavno povjerovati, ako se sjetite filma " Dva igraca sa klupe". Trebalo bi o svemu ovome razmisliti!!!
- vaučer
#17 Re: UBICA POBJEGAO!!!!
Ispravnije bi bilo reći, trebalo bi ovo dokazati. Jer više to miriše na istinu nego bilo šta drugo.nera_pitar wrote:Trebalo bi o svemu ovome razmisliti!!!
-
ledeny
#18 Re: UBICA POBJEGAO!!!!
Koje li farse! Jasno je kao dan koliko je hercegovacka fasisticka policija upletena u sve ovo. Izgleda da je stvarno policajac bio taj koji je ubio Vedrana. Pa su onda njegove mutljive uniformisane kolege pronasli nekog civila kako bi prikrili svoj zlocin, zatim taj civil sa svojom putovnicom "bjezi" u susjednu Hrvatsku i nema izrucenja BiH. Drugim rijecima, pojeo vuk magarca. Pisam se ja na ovu zemlju. 
- Ce-de-vi-ta
#19 Re: UBICA POBJEGAO!!!!
Nevjerovatno... nadam se da je sada svima jasno da je ovo sve iscenirano od policije, pa kako to da nema slike tog olivera nigdje i onda na jednom pobjegao...? Ono sto nigdje nisam procitao, zasto nije uradjen detaljan forenzicki pregled cahura, odnosno kome pripada oruzije iz kojeg je pucano... gdje je ta papriologija? puno je pitanja bar meni u glavi. Ovaj 'bjeg' me podsjeca na to, sta je sve Vlada u mogucnosti uraditi, ako se takne neko od njenih sluzbenika u ovom slucaju Policija njihove jebene zupanije... neka light verzija Prision Break-a.... nevjerovatno, treba sada biti istrajan i izaci na ulice u jos vecem broju i definitivno se ne micati dok nasa policija iz federacije ne preuzme istragu i dovede osumnjecene iza resetaka, nevjerovatno....
-
shmeezla
#20 Re: UBICA POBJEGAO!!!!
totalno djelim tvoje misljenje. ostaje samo pitanje moze li se ista uciniti da se na tome ne zavrsi? moze li se dokazati?nera_pitar wrote:Od kako sam cuo da je uhvacen ubica i da je priznao krivicu, sve mi se nesto mota po glavi, ali nisam nikome spominjao. Ali jutros kada sam cuo da je pobjegao, sve mi se poklopilo. Ljudi, ne mogu da se otmem utisku da je sve ovo namjestaljka. Odakle se pojavio ovaj tip iz cista mira? Odjednom se pojavljuje i priznaje krivicu? Sve sam vise uvjeren da je covjeku placeno da prizna ubistvo, da bi se policija oslobodila krivnje. Receno mu je: Priznaj, dobices lovu, a onda cemo te pustiti i idi u HR gdje te niko nece traziti i sudski goniti. U ovo je jednostavno povjerovati, ako se sjetite filma " Dva igraca sa klupe". Trebalo bi o svemu ovome razmisliti!!!
nisam u stanju razmisljati od kolicine bjesa koji me je na ovu vijest napao
-
crnaguja
#21 Re: UBICA POBJEGAO!!!!
Pa neka daju otkaz policajcima koji su ga čuvali ako im je Oliver K. draži od posla.
Ako bi tako uradili dokazali bi da je zaista pobjegao a ne da su ga pustili (kao što jesu).
Ako bi tako uradili dokazali bi da je zaista pobjegao a ne da su ga pustili (kao što jesu).
-
gold'n'brown
#22 Re: UBICA POBJEGAO!!!!
I kazu zasto sumnjamo u policju HNK 
- Anakin Skaywalker
#23 Re: UBICA POBJEGAO!!!!
baš smrdi na namjestaljku, našli su nekog "Olivera Twista" koji je priznao ubojstvo kao da pokažu kako policija u "škripaniji "zapadnohrecegovačkoj radi svoj posao.... ma nema tu nikakve dileme Oliver je izmišljen.... pa jeste li vidjeli samo intelektualnu facu onog komesara policije koji se trudi iz petnih žila sinoć na BHT-u da prezentira sva priopćenja, brzojave, slikopise... Dole je organizirana banda krkana koji nisu naučili ništa drugo nego da drobe kruh u bevandu.. četrnjaši....nera_pitar wrote:Od kako sam cuo da je uhvacen ubica i da je priznao krivicu, sve mi se nesto mota po glavi, ali nisam nikome spominjao. Ali jutros kada sam cuo da je pobjegao, sve mi se poklopilo. Ljudi, ne mogu da se otmem utisku da je sve ovo namjestaljka. Odakle se pojavio ovaj tip iz cista mira? Odjednom se pojavljuje i priznaje krivicu? Sve sam vise uvjeren da je covjeku placeno da prizna ubistvo, da bi se policija oslobodila krivnje. Receno mu je: Priznaj, dobices lovu, a onda cemo te pustiti i idi u HR gdje te niko nece traziti i sudski goniti. U ovo je jednostavno povjerovati, ako se sjetite filma " Dva igraca sa klupe". Trebalo bi o svemu ovome razmisliti!!!
- karanana
#24 Re: UBICA POBJEGAO!!!!
kakve veze ima hnk sa ovim?gold'n'brown wrote:I kazu zasto sumnjamo u policju HNK
ja znam da ce sada biti blokade sarajeva i da ce to vjerovatno potrajati, ali nek malo razmisle sta ce uraditi sa tim. zagorcat ce zivote svojih sugradjana. u autobuse i u listicu na proteste ispred policije ili ispred njihovog ministarstva unutarnjih poslova, ne znam gdje je sjediste da li u ljubuskom mozda.
- statix
#25 Re: UBICA POBJEGAO!!!!
Najrealnija verzija price, jer nema logike da se preda pa zatim bjezi.nera_pitar wrote:Od kako sam cuo da je uhvacen ubica i da je priznao krivicu, sve mi se nesto mota po glavi, ali nisam nikome spominjao. Ali jutros kada sam cuo da je pobjegao, sve mi se poklopilo. Ljudi, ne mogu da se otmem utisku da je sve ovo namjestaljka. Odakle se pojavio ovaj tip iz cista mira? Odjednom se pojavljuje i priznaje krivicu? Sve sam vise uvjeren da je covjeku placeno da prizna ubistvo, da bi se policija oslobodila krivnje. Receno mu je: Priznaj, dobices lovu, a onda cemo te pustiti i idi u HR gdje te niko nece traziti i sudski goniti. U ovo je jednostavno povjerovati, ako se sjetite filma " Dva igraca sa klupe". Trebalo bi o svemu ovome razmisliti!!!