Elvir Lakovic - LAKA

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Thomas25

#526 mp3

Post by Thomas25 »

Mogu se legalno skinuti obje verzije pjesme (i engl i bh) na sajtu http://www.radiosarajevo.ba
drmadzija

Post by drmadzija »

Pjesma mnogo bolje zvuci na nasem jeziku. Sretno Laka!
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

http://www.sarajevo-x.com/clanak/080305133

jesam vam rako

laka pobjeđuje :bih:
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

Jaskor wrote:Sta poznati misle o Laki?
http://youtube.com/watch?v=n3iWDwWlA_s
A jes Maja Tatic kopetentna da nesto kaze o Laki, a u p**** materinu :lol:
Od ovih poznatih onaj slucajni prolaznik mi je najoriginalniji, a ovi ostali...nisam sigurna koliko su iskreni :)

Na kraju krajeva svi smo mi slucajni prolaznici, a takvi su mu vecinom dali najbolje poene :)

Da li Laka cita ovo? Ako cita da mu jos stogod poručim :)
elSaik

Post by elSaik »

Koliko samo ne mogu ovakvog preseravanja... :-)
KUKRIĆ: Vrlo sam zadovoljan. Gdje god da se okrenete, ljudi samo pričaju i komentarišu Lakinu pjesmu "Pokušaj" s kojom ove godine idemo na Eurosong. Drago mi je da su reakcije publike u 90% slučajeva jako pozitivne. Naravno da postoje i oni kojima se pjesma ne sviđa, ali to je sasvim normalno, prirodno i tako i treba da bude. Na najposjećenijem i najrelevantnijem evrovizijskom web sajtu http://www.esctoday.com do sad ima skoro 300 postova na temu BH pjesme. Niti jedna druga tema na njihovom forumu nije izazvala tolike reakcije. To je jako dobro.
elSaik

Post by elSaik »

Hoćemo pobjedu, hoćemo pobjedu!!!
Thank god, Bosna is not in a same semi-final as Macedonia...Now its hard to choose among all these entries that are actually jokes. I do not know how much will the chicken (or rooster, whatever!) will attract the viewers.
Next year people, bring more animals on stage!
In order of being the least worse to the worst

Bosnia
Estonia
Ireland
Latvia
Azerbaian!
:D
shin

Post by shin »

elSaik wrote:Koliko samo ne mogu ovakvog preseravanja... :-)
KUKRIĆ: Vrlo sam zadovoljan. Gdje god da se okrenete, ljudi samo pričaju i komentarišu Lakinu pjesmu "Pokušaj" s kojom ove godine idemo na Eurosong. Drago mi je da su reakcije publike u 90% slučajeva jako pozitivne. Naravno da postoje i oni kojima se pjesma ne sviđa, ali to je sasvim normalno, prirodno i tako i treba da bude. Na najposjećenijem i najrelevantnijem evrovizijskom web sajtu http://www.esctoday.com do sad ima skoro 300 postova na temu BH pjesme. Niti jedna druga tema na njihovom forumu nije izazvala tolike reakcije. To je jako dobro.
Bas sam otisao na doticni forum nakon provale tog Kukric anonimca. Ja foruma i blanje :lol:
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

vecina komentara je negativna
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

ko misli da je Laka cudan neka pogleda Irskog kandidata ove godine :D

http://www.youtube.com/watch?v=xnsPfRdS ... re=related
Liberalism

Post by Liberalism »

Obzirom da je iz gorazda mora pobjediti. Ovi irci su jedino za povratiti. A doduse oni koji ih vole mogu uvijek za njih glasati.
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

Liberalism wrote:Obzirom da je iz gorazda mora pobjediti. Ovi irci su jedino za povratiti. A doduse oni koji ih vole mogu uvijek za njih glasati.
Konačno neko da nije iz Sarajeva , već sam se počela plašit da je i BINGO namještaljka, malo-malo dobije neko iz Sa :roll:
elSaik

Post by elSaik »

shin wrote:
elSaik wrote:Koliko samo ne mogu ovakvog preseravanja... :-)
Bas sam otisao na doticni forum nakon provale tog Kukric anonimca. Ja foruma i blanje :lol:
Upravo zato sam i boldirao. Uvijek je najbolje provjeriti ono što nam se govori u medijima. :D Uglavnom, ne očekujem ništa od Lake na Eurosongu, ali mi je draži kao osoba nego svi prethodnici tako da sam uz njega u maju. :D
gladna sam

Post by gladna sam »

kriticarka_nikova wrote:
Liberalism wrote:Obzirom da je iz gorazda mora pobjediti. Ovi irci su jedino za povratiti. A doduse oni koji ih vole mogu uvijek za njih glasati.
Konačno neko da nije iz Sarajeva , već sam se počela plašit da je i BINGO namještaljka, malo-malo dobije neko iz Sa :roll:
Ne mogu da vjerujem koji kompleks
Kakve veze ima to sto je neko iz Sa ili ne s evrovizijom
Nije nam dosta nacionalni kljuc nego nameces nam sad i vrhunske nebuloze
Pogledaj malo dalje od nosa i provincije koja ti "sjedi" u glavi
Hajd Samohrana odmori malo, idi na svoj blog pa "valjaj" ove gluposti
tema je Laka, eurosong i njegova skladba, a ne geografija i lijecenje kompleksa
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

laka pobjeđuje sigurno

p.s.
znači ništa od kosova na esc

a albanija

ja mislim da će biti jedina izviždana pjesma
:D
Liberalism

Post by Liberalism »

gladna sam wrote:
kriticarka_nikova wrote:
Ne mogu da vjerujem koji kompleks
Kakve veze ima to sto je neko iz Sa ili ne s evrovizijom
Nije nam dosta nacionalni kljuc nego nameces nam sad i vrhunske nebuloze
Pogledaj malo dalje od nosa i provincije koja ti "sjedi" u glavi
Hajd Samohrana odmori malo, idi na svoj blog pa "valjaj" ove gluposti
tema je Laka, eurosong i njegova skladba, a ne geografija i lijecenje kompleksa
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
U Ruandi su vise bijesni a manje gladni, al o tom po tom :)

Kako nema veze. Sve to glavni lakin umjetnicki pokretac o čijem značaju je prije 100 godina vrlo precizno govorio max weber, tako da prica provincija vs roeni, sjaj vs bijeda, slava vs kokosinjac igra vrlo vaznu ulogu u lakinom pohodu na eurosong.

A pored toga je dobra pjesma, mozda jos i po najbolja, tako da ce ubrzo doci vrijeme da se preispitaju ko su i sta rade ''umjetnici'' tipa dine merlina, harija mata harija i slicnih narodnih heroja koji muzu narod ko stoku a prave se da su cisci od bozijih meleka
pogresna

Post by pogresna »

Meni je isto pjesma odlicna,obe verzije ali sad se pitamo koliko ce to Evropi biti "kuul"?!Mi ovdje znamo ko je i sta je Laka,ali oni ce vidjeti neke 3 min....Bojim se da mozemo proci kao zadnji kao i sto mozemo pobijediti...misilm da ovaj put nema sredine.....
bpsang

Post by bpsang »

greska :(
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

Kod nas je problem sto svake godine govore idemo da pobjedimo... :D

Al ove godine imam nadu :roll: :D :D
bijelo_dugme

Post by bijelo_dugme »

pogresna wrote:Meni je isto pjesma odlicna,obe verzije ali sad se pitamo koliko ce to Evropi biti "kuul"?!Mi ovdje znamo ko je i sta je Laka,ali oni ce vidjeti neke 3 min....Bojim se da mozemo proci kao zadnji kao i sto mozemo pobijediti...misilm da ovaj put nema sredine.....
Nema veze, vazno je da smo mi jednom poslali bosanca a ne pedera, ufuranog Harija, harijovu kopiu zbog nacionalnog kljuca ili Feminemma!
momak_sa_juga

Post by momak_sa_juga »

Kamo srece da on bude ko sto je hari bio mislim da nas je hari u svakom slucaju obradovao i moramo biti ponosni na njega mi smo tu vecer bili ponosni na njega i citiram danskog komentatora velika noc za jednu malu zemlju bosnu i hercegovinu zavrsen citat, laki puno srece i od nas bosanaca i hercegovaca iz danske moze racunati na 7 ili 8 bodova.....
Phobius

Post by Phobius »

Ti nikako ne mozes biti ponosan na svoj pravopis.
SpyBot

Post by SpyBot »

Phobius wrote:Ti nikako ne mozes biti ponosan na svoj pravopis.
lol :D
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

Post by Dado dijasporitus »

kriticarka_nikova wrote:
Pa Marija je bila iz BL a prije par godina su one tri plavuse bile iz Hercegovine. Od kud ti da su samo iz Sarajeva.
sulesavic

Post by sulesavic »

Phobius wrote:Ti nikako ne mozes biti ponosan na svoj pravopis.
Pitajte odgovorne - JA sam ovdje zadu¾en za pravopisiranje!
momak_sa_juga

Post by momak_sa_juga »

Ti procitaj sta pises o drugima a kultura vidim na nivou idiote primitivni, ako mi je los pravopis ali nisam primitivac i to onaj sarajevski papak kao sto si ti......
Last edited by momak_sa_juga on 07/03/2008 00:29, edited 2 times in total.
Post Reply