Elvir Lakovic - LAKA
Moderator: _BataZiv_0809
-
Umjetnik a
- kriticarka_nikova
A jes Maja Tatic kopetentna da nesto kaze o Laki, a u p**** materinuJaskor wrote:Sta poznati misle o Laki?
http://youtube.com/watch?v=n3iWDwWlA_s
Od ovih poznatih onaj slucajni prolaznik mi je najoriginalniji, a ovi ostali...nisam sigurna koliko su iskreni
Na kraju krajeva svi smo mi slucajni prolaznici, a takvi su mu vecinom dali najbolje poene
Da li Laka cita ovo? Ako cita da mu jos stogod poručim
-
elSaik
Koliko samo ne mogu ovakvog preseravanja... 
KUKRIĆ: Vrlo sam zadovoljan. Gdje god da se okrenete, ljudi samo pričaju i komentarišu Lakinu pjesmu "Pokušaj" s kojom ove godine idemo na Eurosong. Drago mi je da su reakcije publike u 90% slučajeva jako pozitivne. Naravno da postoje i oni kojima se pjesma ne sviđa, ali to je sasvim normalno, prirodno i tako i treba da bude. Na najposjećenijem i najrelevantnijem evrovizijskom web sajtu http://www.esctoday.com do sad ima skoro 300 postova na temu BH pjesme. Niti jedna druga tema na njihovom forumu nije izazvala tolike reakcije. To je jako dobro.
-
elSaik
Hoćemo pobjedu, hoćemo pobjedu!!!

Thank god, Bosna is not in a same semi-final as Macedonia...Now its hard to choose among all these entries that are actually jokes. I do not know how much will the chicken (or rooster, whatever!) will attract the viewers.
Next year people, bring more animals on stage!
In order of being the least worse to the worst
Bosnia
Estonia
Ireland
Latvia
Azerbaian!
-
shin
Bas sam otisao na doticni forum nakon provale tog Kukric anonimca. Ja foruma i blanjeelSaik wrote:Koliko samo ne mogu ovakvog preseravanja...
KUKRIĆ: Vrlo sam zadovoljan. Gdje god da se okrenete, ljudi samo pričaju i komentarišu Lakinu pjesmu "Pokušaj" s kojom ove godine idemo na Eurosong. Drago mi je da su reakcije publike u 90% slučajeva jako pozitivne. Naravno da postoje i oni kojima se pjesma ne sviđa, ali to je sasvim normalno, prirodno i tako i treba da bude. Na najposjećenijem i najrelevantnijem evrovizijskom web sajtu http://www.esctoday.com do sad ima skoro 300 postova na temu BH pjesme. Niti jedna druga tema na njihovom forumu nije izazvala tolike reakcije. To je jako dobro.
- DaysleepeR
vecina komentara je negativna
- DaysleepeR
ko misli da je Laka cudan neka pogleda Irskog kandidata ove godine 
http://www.youtube.com/watch?v=xnsPfRdS ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=xnsPfRdS ... re=related
- Liberalism
Obzirom da je iz gorazda mora pobjediti. Ovi irci su jedino za povratiti. A doduse oni koji ih vole mogu uvijek za njih glasati.
- kriticarka_nikova
Konačno neko da nije iz Sarajeva , već sam se počela plašit da je i BINGO namještaljka, malo-malo dobije neko iz SaLiberalism wrote:Obzirom da je iz gorazda mora pobjediti. Ovi irci su jedino za povratiti. A doduse oni koji ih vole mogu uvijek za njih glasati.
-
elSaik
Upravo zato sam i boldirao. Uvijek je najbolje provjeriti ono što nam se govori u medijima.shin wrote:Bas sam otisao na doticni forum nakon provale tog Kukric anonimca. Ja foruma i blanjeelSaik wrote:Koliko samo ne mogu ovakvog preseravanja...
- gladna sam
Ne mogu da vjerujem koji komplekskriticarka_nikova wrote:Konačno neko da nije iz Sarajeva , već sam se počela plašit da je i BINGO namještaljka, malo-malo dobije neko iz SaLiberalism wrote:Obzirom da je iz gorazda mora pobjediti. Ovi irci su jedino za povratiti. A doduse oni koji ih vole mogu uvijek za njih glasati.
Kakve veze ima to sto je neko iz Sa ili ne s evrovizijom
Nije nam dosta nacionalni kljuc nego nameces nam sad i vrhunske nebuloze
Pogledaj malo dalje od nosa i provincije koja ti "sjedi" u glavi
Hajd Samohrana odmori malo, idi na svoj blog pa "valjaj" ove gluposti
tema je Laka, eurosong i njegova skladba, a ne geografija i lijecenje kompleksa
-
Umjetnik a
laka pobjeđuje sigurno
p.s.
znači ništa od kosova na esc
a albanija
ja mislim da će biti jedina izviždana pjesma

p.s.
znači ništa od kosova na esc
a albanija
ja mislim da će biti jedina izviždana pjesma
- Liberalism
U Ruandi su vise bijesni a manje gladni, al o tom po tomgladna sam wrote:Ne mogu da vjerujem koji komplekskriticarka_nikova wrote:Konačno neko da nije iz Sarajeva , već sam se počela plašit da je i BINGO namještaljka, malo-malo dobije neko iz SaLiberalism wrote:Obzirom da je iz gorazda mora pobjediti. Ovi irci su jedino za povratiti. A doduse oni koji ih vole mogu uvijek za njih glasati.
Kakve veze ima to sto je neko iz Sa ili ne s evrovizijom
Nije nam dosta nacionalni kljuc nego nameces nam sad i vrhunske nebuloze
Pogledaj malo dalje od nosa i provincije koja ti "sjedi" u glavi
Hajd Samohrana odmori malo, idi na svoj blog pa "valjaj" ove gluposti
tema je Laka, eurosong i njegova skladba, a ne geografija i lijecenje kompleksa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako nema veze. Sve to glavni lakin umjetnicki pokretac o čijem značaju je prije 100 godina vrlo precizno govorio max weber, tako da prica provincija vs roDŽeni, sjaj vs bijeda, slava vs kokosinjac igra vrlo vaznu ulogu u lakinom pohodu na eurosong.
A pored toga je dobra pjesma, mozda jos i po najbolja, tako da ce ubrzo doci vrijeme da se preispitaju ko su i sta rade ''umjetnici'' tipa dine merlina, harija mata harija i slicnih narodnih heroja koji muzu narod ko stoku a prave se da su cisci od bozijih meleka
-
pogresna
Meni je isto pjesma odlicna,obe verzije ali sad se pitamo koliko ce to Evropi biti "kuul"?!Mi ovdje znamo ko je i sta je Laka,ali oni ce vidjeti neke 3 min....Bojim se da mozemo proci kao zadnji kao i sto mozemo pobijediti...misilm da ovaj put nema sredine.....
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Kod nas je problem sto svake godine govore idemo da pobjedimo...
Al ove godine imam nadu

Al ove godine imam nadu
- bijelo_dugme
Nema veze, vazno je da smo mi jednom poslali bosanca a ne pedera, ufuranog Harija, harijovu kopiu zbog nacionalnog kljuca ili Feminemma!pogresna wrote:Meni je isto pjesma odlicna,obe verzije ali sad se pitamo koliko ce to Evropi biti "kuul"?!Mi ovdje znamo ko je i sta je Laka,ali oni ce vidjeti neke 3 min....Bojim se da mozemo proci kao zadnji kao i sto mozemo pobijediti...misilm da ovaj put nema sredine.....
-
momak_sa_juga
Kamo srece da on bude ko sto je hari bio mislim da nas je hari u svakom slucaju obradovao i moramo biti ponosni na njega mi smo tu vecer bili ponosni na njega i citiram danskog komentatora velika noc za jednu malu zemlju bosnu i hercegovinu zavrsen citat, laki puno srece i od nas bosanaca i hercegovaca iz danske moze racunati na 7 ili 8 bodova.....
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
Pa Marija je bila iz BL a prije par godina su one tri plavuse bile iz Hercegovine. Od kud ti da su samo iz Sarajeva.kriticarka_nikova wrote:Konačno neko da nije iz Sarajeva , već sam se počela plašit da je i BINGO namještaljka, malo-malo dobije neko iz SaLiberalism wrote:Obzirom da je iz gorazda mora pobjediti. Ovi irci su jedino za povratiti. A doduse oni koji ih vole mogu uvijek za njih glasati.
-
momak_sa_juga
Ti procitaj sta pises o drugima a kultura vidim na nivou idiote primitivni, ako mi je los pravopis ali nisam primitivac i to onaj sarajevski papak kao sto si ti......
Last edited by momak_sa_juga on 07/03/2008 00:29, edited 2 times in total.