kakavdanakneiskustvu wrote:onda je srbijanski ,ne srpski
Isti klinac
Moderators: Charuga, Tomahawk11
kakavdanakneiskustvu wrote:onda je srbijanski ,ne srpski
Vedo plavooki bombarder je isto njegovo sa SK.Crvena Tifoza wrote:Nije li nam ono srpski komentator Edina prozvao ‘dijamantom’, Pjanića ‘Malim princem’, nazvao nam reprezentaciju ‘zmajevima’?
kakavdanakneiskustvu wrote:nija baš,asmir kolašinac je srbijanski atletičar,ne srpski
da,sta bi,moram poducavati ovdjeCrvena Tifoza wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:nija baš,asmir kolašinac je srbijanski atletičar,ne srpski
Oprosti, srbijanski. Srce na mjestu?
It_is_a_Leclerc wrote:
Pa kakav crni dokaz, boga mu ljubim njegovog, jesmo li mi svi (na desetine ogorčenih građana na stranicama i profilima BHT-a, ovdje i sl.) budale, a ti i Dječak sa Čovićevim putnim nalozima u pravu?! Kakav crni snimak, pa znamo šta smo čuli, šta smo vidjeli, šta je čovjek govorio. Index napravio članak o "bošnjačkom heroju koji je veličao magičnog Luku", a ti mene ovdje ubjeđuješ u nečiju objektivnost.
Ja navijam protiv Hrvatske, kao što navijam protiv Reala, Liverpoola, Intera, CSKA u košarci...
Ovo ostalo su budalaštine. Ne da mi se na njih referisati nešto posebno.
Pa ti se ovdje jedini žališ na "skandalozno" komentiranje?It_is_a_Leclerc wrote:Ako ti misliš da je ono bilo objektivno, ti si onda samo još jedan euforični kockasti navijač koji lupeta bez kraja i konca. Mislim da ti neće biti problem dokazati da nije tako. Ako govoriš istinu
Normalno da je govorio za Hrvatsku "naši". Aj dokaži da nije?! Ne možeš. Jer izmišljaš ovdje.Humljanin wrote:Pa ti se ovdje jedini žališ na "skandalozno" komentiranje?It_is_a_Leclerc wrote:Ako ti misliš da je ono bilo objektivno, ti si onda samo još jedan euforični kockasti navijač koji lupeta bez kraja i konca. Mislim da ti neće biti problem dokazati da nije tako. Ako govoriš istinu
Šta ću ti ja dokazivati? Da ti ovdje sad napišem transkript čitave utakmice da ti vidiš da nigdje nije za hrvatsku rekao "naši" ??? Esi dobar ti?
Kad te toliko to pogađa, dogovori se sa tih ostalih desetak-dvajes ljudi i rasporedite po 10-ak minuta utakmice i češljajte. Kad nađete dajte svima da čuju i vide tu bezobraštinu i neprofesionalizam.
Niko ne treba dokazivati nevinost, ti treba da dokazes krivicu. Nema snimka, nema djela.It_is_a_Leclerc wrote:Normalno da je govorio za Hrvatsku "naši". Aj dokaži da nije?! Ne možeš. Jer izmišljaš ovdje.Humljanin wrote:Pa ti se ovdje jedini žališ na "skandalozno" komentiranje?It_is_a_Leclerc wrote:Ako ti misliš da je ono bilo objektivno, ti si onda samo još jedan euforični kockasti navijač koji lupeta bez kraja i konca. Mislim da ti neće biti problem dokazati da nije tako. Ako govoriš istinu
Šta ću ti ja dokazivati? Da ti ovdje sad napišem transkript čitave utakmice da ti vidiš da nigdje nije za hrvatsku rekao "naši" ??? Esi dobar ti?
Kad te toliko to pogađa, dogovori se sa tih ostalih desetak-dvajes ljudi i rasporedite po 10-ak minuta utakmice i češljajte. Kad nađete dajte svima da čuju i vide tu bezobraštinu i neprofesionalizam.
Svi smo mi dobro čuli i znamo da to nije jedino.
Ali eto... Šta da vam kažem... Kad biste plaćali pretplatu kao što ovdje branite "vašeg" Anela, BHT bi bio RAI.
Naravno. Rekao je, a ako ne vjeruješ vrati snimak pa provjeri.kakavdanakneiskustvu wrote:svako ko hoce da provjeri ,vrati snimak tekme,vrlo lako
Ma pusti. Nema smisla. Vidiš da pokušavaju napraviti ogromnu većinu ljudi u ovoj državi gluhom i ludom. Znaju da niko od nas nema vremena da, njima za ljubav, traži cijeli snimak utakmice s BHT-a i da analizira dva i pol sata šta je ovaj blebetao.BarbaDue wrote:Naravno. Rekao je, a ako ne vjeruješ vrati snimak pa provjeri.
Boli me QIt_is_a_Leclerc wrote:Kako rekoh, navikli vi na Bosance iz viceva, pa bi nas pored zdravih ušiju pravili ludima.
Kao nije lik navijao za Hrvatsku, sve bilo po pravilima, nije ih nazvao "našim" i tako... Svi oni ljudi koji su zasuli uvredama BHRT ovdje i na društvenim mrežama imaju problema sa sluhom, a samo šačica ocvalih bosnofoba eto, slučajno, sve zna i razumije.
Možete vi meni pisati šta hoćete. Od mene pretplate nemaju još od ove reklame "Sve što imaš daj za Srbiju", a ovim su osigurali još 7.5 maraka manje. Iskreno se nadam da će Dječak, Milojica, Humljanin i ostatak ekipe biti toliko patriote pa anulirati ovaj moj izostanak.
BarbaDue wrote:Naravno. Rekao je, a ako ne vjeruješ vrati snimak pa provjeri.kakavdanakneiskustvu wrote:svako ko hoce da provjeri ,vrati snimak tekme,vrlo lako
Mustafa?Crvena Tifoza wrote:Nije li nam ono srpski komentator Edina prozvao ‘dijamantom’, Pjanića ‘Malim princem’, nazvao nam reprezentaciju ‘zmajevima’?
_BataZiv_0809 wrote:Mustafa?Crvena Tifoza wrote:Nije li nam ono srpski komentator Edina prozvao ‘dijamantom’, Pjanića ‘Malim princem’, nazvao nam reprezentaciju ‘zmajevima’?
Možete li napisati kada je rekao "naši"?It_is_a_Leclerc wrote:Ma pusti. Nema smisla. Vidiš da pokušavaju napraviti ogromnu većinu ljudi u ovoj državi gluhom i ludom. Znaju da niko od nas nema vremena da, njima za ljubav, traži cijeli snimak utakmice s BHT-a i da analizira dva i pol sata šta je ovaj blebetao.BarbaDue wrote:Naravno. Rekao je, a ako ne vjeruješ vrati snimak pa provjeri.