To za forum. A u realnosti?moonca wrote:
Udata, ne kuvam,jedino ako mi se kuva, cistim ako mi se cisti, trosim svoje i njegove novce ako mi se trosi --ako hoce da ima lijepu ,veselu, raspolozenu zenu -- nece raditi to sto ti mislis ,a neces ni ti--
Izuvanje po kućama :D
-
Hakiz
#526 Re: Izuvanje po kućama :D
-
Hakiz
#527 Re: Izuvanje po kućama :D
Treba zaslužiti.moonca wrote:
Sultane -napisi da te cijeli svijet razumije.![]()
- Zejnep
#528 Re: Izuvanje po kućama :D
Hakiz wrote:To za forum. A u realnosti?moonca wrote:
Udata, ne kuvam,jedino ako mi se kuva, cistim ako mi se cisti, trosim svoje i njegove novce ako mi se trosi --ako hoce da ima lijepu ,veselu, raspolozenu zenu -- nece raditi to sto ti mislis ,a neces ni ti--
- ho oponopono
- insomnia78
#530 Re: Izuvanje po kućama :D
Sta, tek kasnije se iskvare?Connaisseur Karlin wrote:pisali smo o djeci od 6 ili 7 godina skolskog uzrastainsomnia78 wrote:Doduse u zapadnim skolama pogotovo americkim toga nikako nemaConnaisseur Karlin wrote:
na Balkanu je imsijavanje najcesi sport , nigdje u sivjetu nisma prijetila da narod ismijava nekoga ili nesto kao Balkanci
ne,nema kao na Balkanu
- Connaisseur Karlin
#531 Re: Izuvanje po kućama :D
odgovarajHakiz wrote:Ne bi me razumjela. Zato bolje da ti ne zadajem glavobolju.Connaisseur Karlin wrote: napisi KONKRETNO: KOJE superiosnosti![]()
moram sad van, kad se vratim,ocekujem soidan superiorno intelektualan odogvor
- Edin H.
#532 Re: Izuvanje po kućama :D
Eki.Hakiz wrote: Udata, ne kuvam,jedino ako mi se kuva, cistim ako mi se cisti, trosim svoje i njegove novce ako mi se trosi --ako hoce da ima lijepu ,veselu, raspolozenu zenu -- nece raditi to sto ti mislis ,a neces ni ti--
-
Hakiz
#533 Re: Izuvanje po kućama :D
Poslije svega napisanog misliš da ćeš naređivanem doći do odgovora. Nema šanse. Uostalom, neke istine pripadaju samo odabranima.Connaisseur Karlin wrote:odgovarajHakiz wrote:Ne bi me razumjela. Zato bolje da ti ne zadajem glavobolju.Connaisseur Karlin wrote: napisi KONKRETNO: KOJE superiosnosti![]()
moram sad van, kad se vratim,ocekujem soidan superiorno intelektualan odogvorja sam spremna
cekam odgovor
-
Hakiz
#534 Re: Izuvanje po kućama :D
Pogrešno citirano.Edin H. wrote:Eki.Hakiz wrote: Udata, ne kuvam,jedino ako mi se kuva, cistim ako mi se cisti, trosim svoje i njegove novce ako mi se trosi --ako hoce da ima lijepu ,veselu, raspolozenu zenu -- nece raditi to sto ti mislis ,a neces ni ti--
- Edin H.
#535 Re: Izuvanje po kućama :D
Upsmoonca wrote:Pogrešno citirano.Edin H. wrote:Eki.Hakiz wrote: Udata, ne kuvam,jedino ako mi se kuva, cistim ako mi se cisti, trosim svoje i njegove novce ako mi se trosi --ako hoce da ima lijepu ,veselu, raspolozenu zenu -- nece raditi to sto ti mislis ,a neces ni ti--
- Connaisseur Karlin
#536 Re: Izuvanje po kućama :D
hm, pa nisi ti vise u godnnama da ti se dize svaki dan , mislim ima dobrih ljubavnika u tridestim godinama, ti si vec stara konkurencija, tako da tvoje ljubavnice nisu nekog narocitog kvalitetaHakiz wrote:Ne kuha grah. Nego foie de gras serviran uz Chateau Margaux 1787. Ne zalužuje svaka seks sa mnom, onim čije ime se ne smije uzalud spominjati.Connaisseur Karlin wrote:auuuu, pa to vise govori o hakizu i njegoom losem izboru ljubavniccaEdin H. wrote: @hakiz nije vecina.![]()
Cinjenica je da zene dodju da se ogrebu za snosaj, pa da bi onda da se ispare.
Izdrzi hakize.koja ljubavnica kuha grah kao znak zahvalnosti za snosaj za Hakizom
![]()
Hakiz ima seks da bi imao skuhan rucakHakiz ima seks da ne pere WC solju
Hakiz ima seks da mu popegla kosulje
![]()
Hakizova sluzavka je odlicna; pored kuznih psolova, ona obavezno Hakizu servira seks![]()
da rezirmiramo: Hakiz ima seks sa svojim slugama , one ne rade za novac , vec za Hakiza![]()
Hakzi je Bog seksa
A rade zbog zahvalnosti i nade da će im se ponoviti.
u svaom slucaju, ciscenje stana je dio tvoje zivotne svakdonevnice, ili ti mozda mama dodje da ocisti stan
- Connaisseur Karlin
#537 Re: Izuvanje po kućama :D
ma ne moras odgovoriti, evo ja sam primjer da sam inteletkuaono superiosrnija od tebeHakiz wrote:Poslije svega napisanog misliš da ćeš naređivanem doći do odgovora. Nema šanse. Uostalom, neke istine pripadaju samo odabranima.Connaisseur Karlin wrote:odgovarajHakiz wrote:
Ne bi me razumjela. Zato bolje da ti ne zadajem glavobolju.ja sam spremna
cekam odgovor
-
Hakiz
#538 Re: Izuvanje po kućama :D
Imaš pravo na zablude.Connaisseur Karlin wrote: ma ne moras odgovoriti, evo ja sam primjer da sam inteletkuaono superiosrnija od tebe
-
Hakiz
#539 Re: Izuvanje po kućama :D
Na to ti mogu odgovoriti samo starom istinom koja glasi:Connaisseur Karlin wrote: hm, pa nisi ti vise u godnnama da ti se dize svaki dan , mislim ima dobrih ljubavnika u tridestim godinama, ti si vec stara konkurencija, tako da tvoje ljubavnice nisu nekog narocitog kvaliteta![]()
Bez starca nema udarca.
- Connaisseur Karlin
#540 Re: Izuvanje po kućama :D
to vi sebi tepateHakiz wrote:Na to ti mogu odgovoriti samo starom istinom koja glasi:Connaisseur Karlin wrote: hm, pa nisi ti vise u godnnama da ti se dize svaki dan , mislim ima dobrih ljubavnika u tridestim godinama, ti si vec stara konkurencija, tako da tvoje ljubavnice nisu nekog narocitog kvaliteta![]()
Bez starca nema udarca.
- Connaisseur Karlin
#541 Re: Izuvanje po kućama :D
kakve zabludeHakiz wrote:Imaš pravo na zablude.Connaisseur Karlin wrote:
ma ne moras odgovoriti, evo ja sam primjer da sam inteletkuaono superiosrnija od tebe
-
Hakiz
#542 Re: Izuvanje po kućama :D
Pa i pjesme su o tome napisane. Na primjer, jedna od nebeskog naroda:Connaisseur Karlin wrote:to vi sebi tepateHakiz wrote:Na to ti mogu odgovoriti samo starom istinom koja glasi:Connaisseur Karlin wrote: hm, pa nisi ti vise u godnnama da ti se dize svaki dan , mislim ima dobrih ljubavnika u tridestim godinama, ti si vec stara konkurencija, tako da tvoje ljubavnice nisu nekog narocitog kvaliteta![]()
Bez starca nema udarca.![]()
Odi mala, odi dedi
Da te deda uneredi
Da te deda kalaiše
Od kolena, pa naviše.
-
Hakiz
#543 Re: Izuvanje po kućama :D
Te tvoje.Connaisseur Karlin wrote:
kakve zablude
- Connaisseur Karlin
#544 Re: Izuvanje po kućama :D
koje zabludeHakiz wrote:Te tvoje.Connaisseur Karlin wrote:
kakve zablude
- Connaisseur Karlin
#546 Re: Izuvanje po kućama :D
tjesite seHakiz wrote:Pa i pjesme su o tome napisane. Na primjer, jedna od nebeskog naroda:Connaisseur Karlin wrote:to vi sebi tepateHakiz wrote:
Na to ti mogu odgovoriti samo starom istinom koja glasi:
Bez starca nema udarca.![]()
Odi mala, odi dedi
Da te deda uneredi
Da te deda kalaiše
Od kolena, pa naviše.
-
Hakiz
#547 Re: Izuvanje po kućama :D
Upravo te.Connaisseur Karlin wrote:koje zabludeHakiz wrote:Te tvoje.Connaisseur Karlin wrote:
kakve zablude
- Connaisseur Karlin
#548 Re: Izuvanje po kućama :D
koje zabludeHakiz wrote:Upravo te.Connaisseur Karlin wrote:koje zabludeHakiz wrote:
Te tvoje.
-
Hakiz
#549 Re: Izuvanje po kućama :D
Eto vidiš kakva si ti.Connaisseur Karlin wrote:tjesite seHakiz wrote:
Pa i pjesme su o tome napisane. Na primjer, jedna od nebeskog naroda:
Odi mala, odi dedi
Da te deda uneredi
Da te deda kalaiše
Od kolena, pa naviše.
Ja o tebi mislim samo najbolje, stara koka dobra supa.
A ti meni tako.
Baš nisi drug.
Last edited by Hakiz on 05/11/2017 17:11, edited 1 time in total.
-
Hakiz
#550 Re: Izuvanje po kućama :D
Pa ove o kojima pričamo.Connaisseur Karlin wrote:
koje zablude