Slučaj Dženan Memić

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Vjerujete li da je poginuo nakon udara kombija?

Da
91
9%
Ne
915
91%

Total votes: 1006

MensurM

#526 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

Sara "nemam dokaza, slijepo vjerujem Memićima i teorijama zavjere i zatvaram oči pred dokazima" 03
Dosadno mii

#527 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Dosadno mii »

MensurM wrote:Sara "nemam dokaza, slijepo vjerujem Memićima i teorijama zavjere i zatvaram oči pred dokazima" 03
A to treba slijepo vjerovati Dalidi?
O'zone
Globalni moderator

#528 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by O'zone »

MensurM wrote:
O'zone wrote:
lijepa u dusi wrote:Jeste istina da su uklonjeni snimci. Nadjite, a potrazicu i ja kad Muriz govori o tome. Sve osim te veceri postoji.
http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=32956

Snimci sa hotela Crystal od 8,9 i 10 su nestali...po meni direktno propust policije a to utvrdila i komisija
Jel se "ubistvo" dogodilo ispred hotela Crystal?

Ne znam Ilidžu, ali čisto sumnjam da je kamera s tog hotela snimila "ubistvo", kao što se priča u javnosti. Prije će biti da snima dio aleje pa su se mogli vidjeti kombiji, golfovi, renaultovi ili šta već.

A da je snimila baš ubistvo, ma hajte molim vas...
Što si siguran kad ne znaš Ilidžu?
MensurM

#529 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

Dosadno mii wrote:
MensurM wrote:Sara "nemam dokaza, slijepo vjerujem Memićima i teorijama zavjere i zatvaram oči pred dokazima" 03
Ni slučajno. Majci ne treba slijepo vjerovati, a kamoli onoj izoperisanoj.

Ali kad staviš na jednu stranu izoperisanu, sve njene suradnike, sve policajce, sve vještake, dokaze s lica mjesta, priznanje Roma, a na drugu stranu nekoliko nelogičnosti i riječi "Reći ćemo uskoro", "Nek ona kaže ima ubice, a ja ću prezime", "Uskoro ćemo objaviti dokaze...", jasno je kome ću ja vjerovati.
Sara03

#530 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Sara03 »

Jah, super. Barem nisam jedina, koja "slijepo vjeruje". Niti sam jedina koja uviđa tvoju providnost; providnost najjeftinijeg celofana.

PS De ti nama o svojim dokazima koje baziraš sa ČISTO SUMNJAM, NISAM SIGURAN, TO JE SIGURNO LAŽ, NISTE OBJEKTIVNI ITD.
Poyy
MensurM

#531 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

O'zone wrote:
MensurM wrote:
O'zone wrote:

Snimci sa hotela Crystal od 8,9 i 10 su nestali...po meni direktno propust policije a to utvrdila i komisija

Ne znam Ilidžu, ali čisto sumnjam da je kamera s tog hotela snimila "ubistvo", kao što se priča u javnosti. Prije će biti da snima dio aleje pa su se mogli vidjeti kombiji, golfovi, renaultovi ili šta već.

Upisao na gugl ime hotela. Liči mi na Hercegovinu i onaj tamo niz hotela. Ubistvo se sigurno tu nije dogodilo.
DaffyDuck

#532 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by DaffyDuck »

MensurM wrote:
O'zone wrote:
lijepa u dusi wrote:Jeste istina da su uklonjeni snimci. Nadjite, a potrazicu i ja kad Muriz govori o tome. Sve osim te veceri postoji.

Hajd se ti jarane, dogovori sa sobom.... jel znas il ne znas Ilidzu? jel znas il ne znas Budnju?
Mislim, ne znas. Al' znas kad je bio na policiji i sta je rekao, ko i kad ga je ruzno pogledao, s kim je drug itd itd
:roll:
Sara03

#533 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Sara03 »

Ne poznaje Ilidžu, al' je SIGURAN da se ubistvo nije tu dogodilo. :lol:

Da nije Menso možda glavni akter? :shock:
MensurM

#534 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

O'zone wrote:
MensurM wrote:
O'zone wrote:

Da ne bude da lažem... Stvarno sam morao guglati hotel prije posta.

Image
hladan.preminger

#535 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by hladan.preminger »

[quote="Sara03"]
Presuda Kantonalnog suda nije res iudicata.[/quote]

A gdje ja tvrdim da je presuda kantonalnog suda u ovom predmetu res judicata.

Prije ili kasnije ce to postati, a najlakse i najjednostavnije je kartu odigrati u prvostepenom postupku.
sunceKOtepsija

#536 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by sunceKOtepsija »

MensurM wrote:Pa sigurno je da vas više dira slučaj nego mene iz centra grada. Možda ste znali momka, obitelj jednu, drugu, želite vjerovati da nije nastradao tako glupo...

I jel to hoćete reći da na protestima nije 80-90 posto ljudi s Ilidže? Ako se ne varam čak se i autobusi organizuju. Daleko od toga da to osuđujem...
koji si ti ublehas :lol:
Sara03

#537 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Sara03 »

hladan.preminger wrote:
Sara03 wrote: Presuda Kantonalnog suda nije res iudicata.

A gdje ja tvrdim da je presuda kantonalnog suda u ovom predmetu res judicata.

Prije ili kasnije ce to postati, a najlakse i najjednostavnije je kartu odigrati u prvostepenom postupku.
Od koje strane u prvostepenom postupku? Tužilaštvo?
sunceKOtepsija

#538 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by sunceKOtepsija »

MensurM wrote:
Sara03 wrote:Zanimljivo je da momak koji traži dokaze za svaku moguću informaciju (bilo bitnu ili nebitnu), svoju "logiku" zasniva na:
čisto sumnjam (čuj?!)
nisam siguran (ma nemoj?)
to je sigurno laž!
čisto sumnjam da Memići imaju dokaze koje skrivaju i da znaju ko je ubica
nisam siguran da je kazna za ovo djelo do dvije godine
sigurno je laž da Budnjo nije bio u policiji

Et, imal još šta da ti nije jasno?
koji ce kurac (da izvinu djeca i dame) budnjo na policiji prije podizanja optuznice kad ga niko nigdje nije spominjao i nema nikakve veze ni s cim :lol:
PeraDzetic

#539 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by PeraDzetic »

Interesanto je kako je nestao snimak sa hotela u Budnjinom vlasnistvu.
Kaze MensurM da ne zna Budnju i nije bio na Ilidzi, ali zna da nisu bili u vezi. Evo ja sa Ilidze odgovorno tvrdim da su bili u vezi, i da je zbog toga bio na saslusanju. I pricamo o Budnji na saslusanju, a ne na poligrafu. Tuzilastvo nije izjavilo da je bio na poligrafu.
Last edited by PeraDzetic on 21/06/2017 11:38, edited 1 time in total.
Sara03

#540 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Sara03 »

PeraDzetic wrote:Interesanto je kako je nestao snimak sa hotela u Budnjinom vlasnistvu.
"Dokaz da je hotel u Budnjinom vlasništvu?"

:lol:
zateznistub

#541 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by zateznistub »

Sara03 wrote:Zanimljivo je da momak koji traži dokaze za svaku moguću informaciju (bilo bitnu ili nebitnu), svoju "logiku" zasniva na:
čisto sumnjam (čuj?!)
nisam siguran (ma nemoj?)
to je sigurno laž!
niste objektivni, s Ilidže ste (nismo s Ilidže... već Elidže, jelte?)
Itd. :lol: paradoksalno...
+ nikad čuo za Budnju
+ ne zna bas dobro El-idžu
Last edited by zateznistub on 21/06/2017 12:03, edited 1 time in total.
PeraDzetic

#542 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by PeraDzetic »

Sara03 wrote:
PeraDzetic wrote:Interesanto je kako je nestao snimak sa hotela u Budnjinom vlasnistvu.

I kako je nestalo struje bas u tom trenutku kada je policajac dosao da izuzme snimak..i poslije nestao.
Policajac se javio na recepciji...recepcija sluzbi zastite...sluzba zastite Budnji i on javio gasi struju... je li mgolo tako ici
???
MensurM

#543 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

Kaze MensurM da ne zna Budnju i nije bio na Ilidzi, ali zna da nisu bili u vezi. Evo ja sa Ilidze odgovorno tvrdim da su bili u vezi, i da je zbog toga bio na saslusanju. I pricamo o Budnji na saslusanju, a ne na poligrafu. Tuzilastvo nije izjavilo da je bio na poligrafu.
Znači, ona je namjestila ubistvo?

Možeš li mi u privatnoj poruci ostaviti broj telefona da proslijedim policiji da pomogneš u rješavanju slučaja?
Sara03

#544 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Sara03 »

PeraDzetic wrote:
Sara03 wrote:

I kako je nestalo struje bas u tom trenutku kada je policajac dosao da izuzme snimak..i poslije nestao.
Policajac se javio na recepciji...recepcija sluzbi zastite...sluzba zastite Budnji i on javio gasi struju... je li mgolo tako ici
???
Ne znam, zaista čudna situacija.

Neka nam naš drugar odgovori...
PeraDzetic

#545 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by PeraDzetic »

MensurM wrote:

Možeš li mi u privatnoj poruci ostaviti broj telefona da proslijedim policiji da pomogneš u rješavanju slučaja?
Nisi nam rekao odakle Budnjo 01.08.2016 na saslusanju? Analogno tome znaju da su bili u vezi, tako d aim ja nemam sta dati.
lijepa u dusi

#546 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by lijepa u dusi »

A rijesice ga Muriz, sa ili bez vas. Covjek ima istinu na svojoj strani.
MensurM

#547 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

I ne znam šta ste tolike pičke. Da su meni bliskog ubili i da znam ko ga je ubio. Pa visio bih ispred tog Crystala sa šatorom i porukom: "Sin vlasnika ovog hotela je ubica"

Bit će novi protesti, ako budete išli ispred hotela, a ne ispred tužilaštva i SCC-a ići ću i ja. Jebo vas Budnjo. Zamislite koliko ste jadni kad se plašite onog brke.
MensurM

#548 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

PeraDzetic wrote:
MensurM wrote:

Nisi nam rekao odakle Budnjo 01.08.2016 na saslusanju? Analogno tome znaju da su bili u vezi, tako d aim ja nemam sta dati.
Znači, nemaš pojma. Nagađaš. Problem je što svi nagađate.

Daj mi kontakt osobe koja će potvrditi da su Alisa i Budnjo bili u vezi, da to objavim na svim portalima.
sunceKOtepsija

#549 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by sunceKOtepsija »

MensurM wrote:
Dosadno mii wrote:
Ni slučajno. Majci ne treba slijepo vjerovati, a kamoli onoj izoperisanoj.

Ali kad staviš na jednu stranu izoperisanu, sve njene suradnike, sve policajce, sve vještake, dokaze s lica mjesta, priznanje Roma, a na drugu stranu nekoliko nelogičnosti i riječi "Reći ćemo uskoro", "Nek ona kaže ima ubice, a ja ću prezime", "Uskoro ćemo objaviti dokaze...", jasno je kome ću ja vjerovati.
koji dokazi, jel dokaz to sto je momka udario kombi dolazeci mu sa straznje strane i pri cemu je na kombiju doslo do ostecenja fara, blatobrana, sofersajbe (koju vozac nije registrovao :lol: ) i retrovizora (na koji je pogledao i vidio da neko lezi nakon sto mu je zena skrenula paznju da je nekog zakacio :-) ) a pri tome na tijelu preminulog nije bilo drugih povreda osim na dijelu lijeve slijepocnice...
PeraDzetic

#550 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by PeraDzetic »

MensureM(uamere) sine, ti mi daj razlog zbog kojeg i u kojem svojstvu si bio na ispitivanju 01.08.2016., znaci nakon sto su Seferovici uhapseni i priznali, a prije dizanja optuznice i ja cu ti se licno javiti da ti kazem ko i gdje vas je vidao.
Last edited by PeraDzetic on 21/06/2017 11:51, edited 1 time in total.
Locked